شما یک نگاهی به تاپیکها بنداز همه چیز رو یاد میگیری.
مخصوصا تاپیکهای هک و فلش.ُSetool2lite .آگوستیک.گوشی هم مثل کامپیوتر درایور صدا و ... داره.شما فقط درایور صدای گوشی رو عوض میکنی و یک قویتر میریزی.پس میشه نرم افزاری
شما یک نگاهی به تاپیکها بنداز همه چیز رو یاد میگیری.
مخصوصا تاپیکهای هک و فلش.ُSetool2lite .آگوستیک.گوشی هم مثل کامپیوتر درایور صدا و ... داره.شما فقط درایور صدای گوشی رو عوض میکنی و یک قویتر میریزی.پس میشه نرم افزاری
تبديلش خيلي دردسر داره نمي ارزه.
راستی واسه عوض کردن درایور صدایk750درصدی امکان داره که اسپیکر گوشی آسیب ببینه!
خوب بالاخره درایور اولی اورجیناله گوشی هست و مطمئنه!
دوستانی که رو 750 لین کار رو کردیند آیا واقعا صدا خیلی متحول شد یا نه تاثیر زیادی نداشت
شاید چون مقالات رو خوندید یک کم سردرگم شدید ولی تبدیلش خیلی راحته.فقط کافییه فریموهای گوشی رو روی گوشی فلش کنید.فلش هم که دیگه الان خیلی راحت شده.
من صد در صد نمیگم تاثیر داره یا نه.ولی من خودم چندین درتیور رو امتحان کردم تا یکی که روی گوشی خودم خوب جواب داد رو انتخاب کردم.بعضی درایورها در ولوم بالا جواب نمیدند و اسپیکر بدجوری خش خش میکنه و مطمئنا اگه ادامه دار باشه به اسپیکر آسیب میرسه.اینم بگم صدای گوشیم الان واقعا عالیه.هم کیفیت خوب هم صدای بلند.
مسعود جان ما که کردیم تاثیر منفی روی اسپیکر گوشی نداشت
البته K750 من اصلی و از سری های اول بود ! در مورد سری های جدید هیچ تضمینی به شما نمیدم .
اگر درایور صدات رو بتونی عوض کنی و مال W900 رو بریزی واقعا صدای گوشیت زیاد میشه حتی در حد N73 نوکیا ...
موفق باشی.
با سلام
گوشی من خود به خود خاموش میشه میخواستم بدونم چه دلیلی داره درضمن هم مموری رو فرمت کردم هم گوشی رو ریست کردم .
هر وقت دوست داشته باشه خاموش میشه
میدونم دیگه این موضوع نخنما شده ولی اگه حسش هس جوابمو بدین
گوشیم k750 cid 49 هستش تو تاپیک هک خوندم که با setool میشه به w800 فلشش کرد اما خوب متوجه موضوع نشدم اگه توضیح مبسوط و کاملی برای یک آماتور که تازه وارد این بازی ها شده دارید ممنون میشم
اگه تو یه فایل pdf باشه که عرق شرم از سر و صرتم جاری خواهید کرد
حافظه فون مموریت پر شده اونو خالی کن
با سلا م خدمت دوستان عزيز مي خواستم بدونم آيا با مادون قرمز گوشي ميشه به جاي كنترل تلوزيون استفاده كرد يا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)