تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 332 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

خب منم بازی رو گرفتم و بازی کردم. و دو دست زدم تو رگ

البته بگم من از پارسال تا حالا فیفا بازم و در واقع یک PES باز سابق حساب میشم.

چیزی که توی این دو بازی که کردم دستگیرم شد اینه که نسبت به نسخه ی قبلی گیم پلی لذت بخش و روون تری داره. گرافیک بازی هم روشن تر شده !! کیفیتش یه نمه پیشرفت کرده ولی نمیدونم چرا چمن زمینا اینقد کارتونیه داوری هم بهتر شده دیگه الکی گیر نمیده ولی خطاهایی که میگیره واقعا خطا نیس

من شنیده بودم روی سیستم فیزیک بازی خیلی دارن کار میکنن ولی توی این نسخه "رفتن بازیکنا تووو هم" خیلی خودشو داره نشون میشه

مخصوصا وقتی تکل میکنی و خطا میشه صحنه آهسته نشون میده بازیکنا راحت از توی هم رد میشن.

البته این صدمه ای به گیم پلی نمیزنه.

PES که خوبه منتظرم فیفا بیاد ببینم اون چیکار میکنه

2. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

خب دو دست دیگه بازی کردم

صداگذاری خیلی بهتر شده ... صحنه های وسط بازیم خیلی خوب شده نسبت به قبل.
    بازم میگم گیم پلی باحال تر شده

بازی در کل نسبت به قبل خیلی سخت تر شده

راستی یه سوال ... چرا اینا استقلال و سپاهان و مث آدم ساختن ولی ایران هنوز اینجوریه ؟
    وقتی ایرانو انتخاب میکنی تماشاگرای عرب بهت نشون میده ... چرا اینقد اصرار دارن مارو به عربا بچسبونن

4. 3 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وقتی ایرانو انتخاب میکنی تماشاگرای عرب بهت نشون میده ... چرا اینقد اصرار دارن مارو به عربا بچسبونن
    باور کن اونا اصرار ندارن ! ما 35 ساله که خودمونو به عربا چسبوندیم !
    سیستم عامل ios 7 هم که تازه اومده تو Region Format زبان Persian Afghanistan رو قرار داده دیگه برو تا آخرش ...

6. 4 کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب فکر می کنم در مورد PES 2014 باید فرضیه «اولش که بازی می کنی حالت به هم می خوره، ولی کم کم که بیشتر بازی می کنی حس بهتری پیدا می کنی» رو پذیرفت!

این رو قبلا از خیلی ها شنیده بودم و برای خودم هم اتفاق افتاد.

گمان می کنم اگر آدم بتونه به سیستم دفاعی جدید با زدن دو بار دکمه پاس (معادل دکمه x در فیفا برای گرفتن توپ) و استفاده از آنالوگ راست به منظور تنه زدن و فشار آوردن به بازیکن حریف و یا به سیستم جدید پاس توی عمق و حتی شوت عادت کنه، بازی جذاب میشه.

البته پرس بازیکنای حریف دیگه زیادی از حد شدیده و شورش در اومده. کافیه تک به تک بشی، حتی اگر 10 متر از آخرین دفاع جلوتر باشی، مثل موشک بهت می رسن و مثل زیگیل بهت می چسبن! درسته کمک می کنه بازی بر مبنای پاس شکل بگیره، ولی دیگه شورش در اومده. حتی با مسی هم نمیشه با تغییر جهت ساده بازیکنی رو دریبل کرد، کاری که مسی در واقعیت به کرات می کنه! حتما باید برای دریبل زدن از آنالوگ راست استفاده کرد که تکرارش باعث لوس شدن بازی میشه.

در مورد گرافیک که نکته ای ناگفته نمونده، ولی صحنه های آهسته و زاویه دوربین واقعا عالین و حس بی نظیری به آدم میدن. درست نقطه ای که فیفا توش به شدت ضعف داره!

صداگذاری محشره! وقتی با مسی شوت می زنی و ورزشگاه یک صدا میگه: «مسی... مسی...» فوق العاده س!

به هر حال به نظر میاد کونامی امسال یه بازی قابل بازی رو ارائه کرده و میشه بین دو بازی جابجا شد و تنوع ایجاد کرد. تنها بدیش اینه که تسلط به دو بازی به طور همزمان کمی دشواره و سبک بازیشون کمی تفاوت داره که البته خودش می تونه باعث تنوع بشه.

پ.ن: شوت رو بذارید روی Basic به حال قبل بر می گرده. این سیستم جدیدش نمی دونم چطوریه. توی تمرینات هم در مورد شوت چیزی نبود.

8. 3 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سایت سافت98 آپدیت با کرک گذاشته که کار میکنه و اون دیتا پک 650مگی رو میشناسه. به نظر میاد بازی یکمی روونتر شده و پاسکاری بهتر شده. و نقل و انتقالات درست شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

بروبکس حتما یه 10 20 دست بازی کنید ولی اول اموزش بازی رو تو تمرینات ببینید بعد میفهمید مزه بازی رو چون همه به فوتبال قبلی و سانت تو عمق عادت کردن الان زورشون میاد با تیم بازی کنن پاس بدن برن جلو خلاصه بازی تتها مشکلش اینه وقتی شوت یا سانت میکنی قدرت رو یکبار نمیتونی بیشتر پر کنی به نظرم بدترین مشکل همینه

افت فریم هم ندارم اصلا تو 1080 بازی میکنم انگار بازی واقعی هستش جو استادیوم ها هم عالی

بازی کنید تا از اون حس قبلی pes 2013 بیاین بیرون بعد میفهمید این چه بازیه توپیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه imi imi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

واقعا صد رحمت به شماره قبلی . آخه این چیییییییییییییه؟
    چمن کاملا مصنوعی انگار موکت انداختن
    طراحی چهره ها افنضاح . عکس رونالدو رو دیدم فکر کردم دارم زامبی بازی میکنم
    قرار نیست چند تا پیشرفت میکنن چند صد تا پسرفت کنن که

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

چجوری تو مسترلیگ میشه تیم عوض کرد ؟؟؟

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با اینکه از طرفدارای قدیمیشم ولی بازم این نسخه حتی جلوی فیفا 12 هم کم میاره!به جای اینکه گیم پلی بازی رو بهتر و روون تر کنن و فقط روی جزییات گرافیکیی بازی کار میکنن.البته شوت زدن ها و حرکت دروازه بان ها از نسخه ی قبل بهتر شده ولی باز هم درست و حسابی نیست.
    چهره ی بازیکنا خیلی بد ساخته شده تو این نسخه,تو میلان که فقط بالتلی و الشراوی قشنگ کار شده بودن!
    نقل و انتقالات هم باز تعطیله! لایسنس ها هم همینطور! (البته تعجبی نداره!)
    منوی بازی هم به نظرم بد کار شده و فقط موزیک های بازی به نظرم قشنگ اومد.

با این تفاصیر امسال هم باید بریم سمت فیفا ( فک نمیکنم pes بتونه بش برسه تا چند سال دیگه هم چون خیلی خیلی ازش عقبه ...)

14. این کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

من که همیشه از هر دو تا استفاده میکنم ولی واقعا کسی نمیدونه چجوری تو مسترلیگ میشه تیم عوض کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •