تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 626 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا من بعضی مشکل هام حل شده هستش.از جمله: باتری خوب کار میده (واقعا عالی) , گرافیک خیلی توپه! (CoD MW3 رو گذاشتم تو حداکثر گرافیک به جای اینکه لپ تاپ کم بیاره بازی کم آورد!) صدا از بیشتر از جانب هارد هستش تا فن! , گرما رو میشه با کول پد حل کرد. فقط مونه دو تا مشکل اساسی: 1.شما هم وقتی لپ تاپ رو روشن می کنید یه صدای بوق کوچیکی می شنوید؟ 2.این دکمه w من بعد از کمی بازی با COD MW3 و MAX PAYNE 3 کمی صدا میده و احساس می کنم لق می زنه؟یعنی قراره مثل مال شما از جاش کنده بشه؟
    اگه باتری خوب جواب بده که عالیه
    اما mw3 فکر نکنم گزینه خوبی برا تست باشه چون حتی n5010 با cpu i3 و گرافیک ATI mobility 5470 هم میتونه رو بالاترین حالت جواب بده (البته من معمولا این کارو نمی کنم میترسم گرافیک بترکه ) ، اگه هارد صدا میده یه مشکلی باید باشه چون هارد اونقد نباید صدا بده که گوشخراش شه( این مشکلم به لپ تاپ مربوط نمیشه چون برند هارد هرچیزی میتونه باشه! )
    این صدا که میگی من چندتا صفحه عقبتر دیدم یکی همچین صدایی میداد لپ تاپش و می گفتن از داخل بایوس میشه قطعش کرد اما یه چیزیم در نظر داشته باش که این صدا ها میتونن معنی مشکل سخت افزاری رو برسونن (ببین حالت بوق چطوره و توی نت بگرد چنین بوقی چه معنی میده) معمولا خرابی سخت افزار چندتا بوق یا بوق ممتده! تک بوق توی کامپیوترای قدیمی که یعنی همه چی آرومه
    من احتمال نمیدم چنین مشکلی برا دکمه پیش بیاد مطمعا سازنده ها فکر اینجاهارو میکنن ، قبلا هم گفتم 3 ساله دارم با لپ تاپ 900 تومنیم بازی میکنم اما دکمه هاش با اینکه جای دستام روش مونده اما نه لق میزنه نه صدا میده! ایشالا که مشکلی نیست اما بیشتر بازی کن اگه قراره خراب شه زودتر متوجه شی ببری گارانتی ! بیمه بدنه هم که داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام منم خریدم i5 6 750 2g تو دیوایس منیجرم یه ایکون هست 3d video controller چیکار کنم؟

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقا من حتی ویندوز 8 هم نصب کردم و درایورهارو از رو سی دی خودش نصب کردم اما باز به درایور انویدیا بعد از نصب درایور اینتل رسیدم باز همین پیغام لعنتیه

this graphic driver could not find compatible graphics hardware
    رو داد.واقعا که مسخرست .این از هشت چه برسه به 7.هیچی دیگه انگار لپ تاپ با گرافیک اینتل خریدیم ولی به قیمت لپاپ گرافیک دار
    تو دیوایس منیجر گزینه ای علامت سوال یا تعجب نداره؟ یه عکس بزار
    گرافیکت چی باید باشه؟ GT 740M?

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان بالا خره بعد 3 از روز کلنجار رفتن این مشکل نصب نشدن کارت گرافیک انویدیا رو حل کردم.دوستانی که z500/i5 دارن اگر درایور انویدیاتون نصب نمیشه بدونید که از این سری جدیداست و گرافیکش 740m هست نه 635m .یعنی جناب لنوو سری جدیده این لپ تاپارو گرافیکشو 740m کرده ولی سی دی درایور رو دستگاه و حتی سایت خودش واسه 635m هست و واسه همین هی این ارور لعنتیو میداده.واسه اطمینان دوستان برید تو دیوایس منیجرتون اونجا گزینه ای به نام 3d video controler علامت تعجب داره روش راست کلیک کنید و رو سربرگ details برید بعد تو اونجا کشوی گزینه roperty رو باز کنید و روی device instance path کلیک کنید اونجا ای دیه سخت افزار انویدیاتونو میده که بعد از به دست اوردن این ای دی و با سرچش تو گوگل متوجه میشین گرافیکتون دقیقا چیه من با این کار متوجه شدم که گرافیکم 740m هست نه 635m !!!!!! شمام اون ای دیو سرچ کنید تا بفهمید مدل گرافیکتون دقیقا چیه و بعد درایوره همونو دانلود کنید.البته من با روشی همون درایوری که ارور میداد رو هم فایل inf رو دستکاری کردم و همونم شناخت اما با خیال راحت اگه میخواین باشه همون روش بالا رو انجام بدید.
    اینم لینک دانلود مستقیم اخرین ورزن گرافیک 740m واسه ویندور 7 و 8 64 بیتی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 2 کاربر از fard2sat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام این لینک خرابه که اگه میشه از سایت لنوو بزار
    Last edited by khanjanisaeed; 28-07-2013 at 04:32.

داره خودمونی میشه P@rtex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اگه باتری خوب جواب بده که عالیه
    اما mw3 فکر نکنم گزینه خوبی برا تست باشه چون حتی n5010 با cpu i3 و گرافیک ATI mobility 5470 هم میتونه رو بالاترین حالت جواب بده (البته من معمولا این کارو نمی کنم میترسم گرافیک بترکه ) ، اگه هارد صدا میده یه مشکلی باید باشه چون هارد اونقد نباید صدا بده که گوشخراش شه( این مشکلم به لپ تاپ مربوط نمیشه چون برند هارد هرچیزی میتونه باشه! )
    این صدا که میگی من چندتا صفحه عقبتر دیدم یکی همچین صدایی میداد لپ تاپش و می گفتن از داخل بایوس میشه قطعش کرد اما یه چیزیم در نظر داشته باش که این صدا ها میتونن معنی مشکل سخت افزاری رو برسونن (ببین حالت بوق چطوره و توی نت بگرد چنین بوقی چه معنی میده) معمولا خرابی سخت افزار چندتا بوق یا بوق ممتده! تک بوق توی کامپیوترای قدیمی که یعنی همه چی آرومه
    من احتمال نمیدم چنین مشکلی برا دکمه پیش بیاد مطمعا سازنده ها فکر اینجاهارو میکنن ، قبلا هم گفتم 3 ساله دارم با لپ تاپ 900 تومنیم بازی میکنم اما دکمه هاش با اینکه جای دستام روش مونده اما نه لق میزنه نه صدا میده! ایشالا که مشکلی نیست اما بیشتر بازی کن اگه قراره خراب شه زودتر متوجه شی ببری گارانتی ! بیمه بدنه هم که داره
    میگم که من دو روز روز اول این صدا رو نمی شندیدم و از دیروز شروع شد. من پریروز یه موس به لپ تاپ وصل کردم که خراب بود و حتی دکمه وسطش کار نمی کرد.احتمال میدم اون خرابش کرده باشه! نظر شما چیه ممکنه اون موس باعث شده باشه؟ راستی معنی صدای بوق هارو از کجا بفهمم؟ار کدوم سایت؟ بنظرتون بفرستم گارانتی؟

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

میگم که من دو روز روز اول این صدا رو نمی شندیدم و از دیروز شروع شد. من پریروز یه موس به لپ تاپ وصل کردم که خراب بود و حتی دکمه وسطش کار نمی کرد.احتمال میدم اون خرابش کرده باشه! نظر شما چیه ممکنه اون موس باعث شده باشه؟ راستی معنی صدای بوق هارو از کجا بفهمم؟ار کدوم سایت؟ بنظرتون بفرستم گارانتی؟
    احتمال زیاد مشکل نرم افزاری هستش.
    نمیدونم اگه میتونین ویندوز رو عوض کنین شاید مشکل حل شد.

داره خودمونی میشه P@rtex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

احتمال زیاد مشکل نرم افزاری هستش.
    نمیدونم اگه میتونین ویندوز رو عوض کنین شاید مشکل حل شد.
    آخه صدای بایوس هستش که میاد.یه خواهشی داشتم.با گوشی موبایل از تمام صفحات تنظیمات بایوس یه عکس بگیرین بذارین تا من مال خودم رو مثل مال شما بکنم.

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    مدل 6 گیگ این لپتاب کارت گرافیکش اینتل 4000 یا انویدیا 635m؟

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

سلام
    مدل 6 گیگ این لپتاب کارت گرافیکش اینتل 4000 یا انویدیا 635m؟
    همشون انویدیا دارن مدل 6گیگ هم فک کنم Gt740m داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •