تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 624 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزيز. من هم دنبال m228 گشتم ولي گفتن كه تو بازار نيست
    الان دو تا گزينه داري . يكي v22 و يكي 2394 . البته 2794 كه خودت گفتي بزرگه. اين دو مدل هيچكدوم گيرنده ديجيتال ندارن
    اون فلش رو نميشه به LCD وصل كردم. من از بچه ها پرسيدم و خودم هم امتحان كردم. ولي ميشه به اين دو مدل وصلش كرد.

2394 هم اينه لينكش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون از راهنمایی.من شنیدم مدل v22 aoc تله تکست نداره؟درسته؟

چون می خوام حتما" تله تکست داشته باشه و همین طور ریموت.مدل 2394 را هم که شما می گی یکمی برای من گرون هست.می خوام دیگه نهایت 260 تومن بیشتر نشه.

بعد یه سوال دیگه.من اگه مثلا" v22 را بگیرم و فلشی که شبکه های دیجیتال را می گیره بهش وصل کنم آیا اون فلش تله تکست هم داره؟

البته بیشتر مد نظرم m228 هست که شما می گی تو بازار نیست.ولی من قصد دارم حدود یک ماه دیگه بگیرم.یعنی ممکنه دوباره تا یک ماه دیگه m228 را تو بازار وارد کنند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

يعني شما مشكلي نداريد ؟‌ چون من چند بار نسبت تصوير رو همون 16:9 گذاشتم تغييري نميكنه يكبار ديگه امتحان ميكنم نتيجه رو ميگم.
    نه نه اشتباه نکنید،
    من اون دستگاه رو ندارم
    از روی تجربه گفتم

داره خودمونی میشه mahdimp5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان من يك مشكلي با پلير پروويژن دارم اين كه تمامي فيلمها و كليپ هاي wide رو به صورت فول اسكرين نمايش ميده يعني
    قسمتهاي سياه بالا و پايين تصوير رو حذف ميكنه و تصوير رو ميكشه راهي براي حل اين مشكل هست ؟‌يا بايد با آپديت هاي بعدي درست بشه .
    غير از مشكل بالا در حد قيمت اين دستگاه من از قابليت پليرش راضي هستم.
    الان ديگه تمام تلويزيونها قابليت تغيير نسبت تصوير را دارند... اين کار را روي خود تلويزيون بکنيد...

من خودم پروويژن دارم و موقع ديدن فيلمهاي عريض، نسبت تصوير تلويزيون را مي‌گذارم روي 16:9 .
    Last edited by mahdimp5; 01-07-2010 at 17:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

الان ديگه تمام تلويزيونها قابليت تغيير نسبت تصوير را دارند... اين کار را روي خود تلويزيون بکنيد...

من خودم پروويژن دارم و موقع ديدن فيلمهاي عريض، نسبت تصوير تلويزيون را مي‌گذارم روي 16:9 .
    ok ممنون از راهنماییتون متاسفانه تلویزیون ما پاناسونیک فلترون است این قابلیت رو نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

پيش فرض

به نظر من توي فريمور جديدش نسبت تصوير رو كه عوض مي كني هيچ فرقي نمي كنه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به نظر من توي فريمور جديدش نسبت تصوير رو كه عوض مي كني هيچ فرقي نمي كنه!
    دقیقا ،من به محض این که دستگاه رو گرفتم به ورژن 3 آپگرید کردم نمیدونم ورژن قبلی این مشکل رو داشته یا نه؟
    من چندین بارا نسبت تصویر رو تغییر دادم هیچ تاثیری نداشت . یکی از مشکلاتی که این عدم تغییر نسبت تصویر
    داره وقتی اندازه فونت زیرنویس رو بزرگ میکنی فقط خط اول نمایش داده میشه و خط دوم مستتر میشه!!
    اگر فونت زیرنویس رو معمولی هم بگذاری که اینقدر ریزه که اصلا از فاصله دور خونده نمیشه .

چه جوری میشه مشکلات این چنینی ( عدم تغییر نسبت تصویر، ساپورت زیرنویس فارسی ، اضافه کردن قابلیت پرش به زمان مشخصی از فیلم و ... ) رو به دوستان وارد کننده پروویژن منتقل کرد تا در آپدیت های بعدی مد نظر قرار بدن؟
    Last edited by engineerhossein; 02-07-2010 at 15:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان يه چندتا سوال داشتم خواهشا پاسخ بدهيد .

1. مگر نبايد براي استفاده از همين دستگاه هایDVB-T يک انتن هوايي معمولي رو هم نصب کنيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2. در بعضي جاها نوشته " بدون انتن هوايي " - خوب اين چگونه هست ايا همچين چيزي واقعيت دارد يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟

خواهشا توضيح کامل بدهيد .

3. و در بعضي جاها هم نوشته " تبديل انتن هوايي " ايا همچين چيزي قابليت دريافت کانال ها را با کيفيت عالي دارد يا نه ؟؟؟؟؟؟؟

4. راه حلي هستش که بتوان شبکه هاي ديجيتالي صدا و سيما رو بدون انتن هوايي و با کيفيت خوب و عالي ديد ؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان يه چندتا سوال داشتم خواهشا پاسخ بدهيد .

1. مگر نبايد براي استفاده از همين دستگاه هایDVB-T يک انتن هوايي معمولي رو هم نصب کنيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2. در بعضي جاها نوشته " بدون انتن هوايي " - خوب اين چگونه هست ايا همچين چيزي واقعيت دارد يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟

3. و در بعضي جاها هم نوشته " تبديل انتن هوايي " ايا همچين چيزي قابليت دريافت کانال ها را با کيفيت عالي دارد يا نه ؟؟؟؟؟؟؟

4. راه حلي هستش که بتوان شبکه هاي ديجيتالي صدا و سيما رو بدون انتن هوايي و با کيفيت خوب و عالي ديد ؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر .
    با سلام
    1- در بعضی مناطق تهران مخصوصا مناطق نزدیک به فرستنده می توان با آنتن رومیزی نیز شبکه ها را بخوبی دریافت کرد.
    2- پاسخ 1
    3- با آنتن هوایی معمولی در بیشتر مناطق قابل دریافت است.
    4- اگر فاصله محل اقامتتان با محل فرستنده نزدیک باشد با آنتن رومیزی نیز قابل دریافت است .

9. این کاربر از r-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

این دستگاها فرمت wmv رو از روی usb پخش میکنه؟
    از روی usb تا چه رزولیشنی پخش میکنه؟
    Last edited by mahsafar; 02-07-2010 at 20:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    به تازگی یک مدل دستگاه بنام Blu sens -T14 در بازار عرضه شده که همه امکانات پروویژن را دارد به اضافه اینکه امکان پخش 1080P را نیز دارا می باشد ، دوستان اگر کسی تجربه کار با این مدل را دارد لطف کرده و دوستان را مطلع نماید با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •