از لحاظ نرم افزاری هیچ فرقی نمیکنن اگه یه قاب w800 روی k750 بندازی میتونی بجای w800 بفروشیش!!!
از لحاظ نرم افزاری هیچ فرقی نمیکنن اگه یه قاب w800 روی k750 بندازی میتونی بجای w800 بفروشیش!!!
ميشه بهم بگي براي هك كردن گوشي بايد دقيقا چه خصوصيتي داشته باشه(مثل رجيستر بودن و...)
همچنين درصد جواب دادن اين كار چقدره؟
در ضمن شنيدم اگه قاب يه گوشي رو به گوشي ديگه بندازيم گوشي رو به عنوان تعميري موقع فروش ازمون بر ميدارن (البته يه خرده نامعقوله ولي ديدم كه همچين چيزي گفته باشن)
من نمي فهمم اين خزعولات چيه سر هم مي كنيد. چطو ميشه اين كا خزو خيل با يك هك و فلش و اين جور كوفت و زهرمارا بشه دبليو فلان. آخه مگه سوني اريكسون احمقه به خاطر يه نرم افزار جينگيلي يه محصولش رو 70 80 تومن گرون تر بده كه چي؟ با با جون يه شركت به پولي كه از دست من و شما مي گيره زندس نه به اسمي كه بين من و شما در مي كنه! من به انداختن و انداختم كاري ندارم. اونايي كه افتخار مي كنن كه اين كا جوات رو با يه كلكي به يه دبليو بيسار تبديل كردن و يه قاب فلان براش انداختن برن در پشت هر دو گوشي رو باز كنن ببينن نوع بلند گو، مدار كشي، اسم آي سي ها و خازن ها، رنگ بندي مقاوت ها، كابل كشي به ال سي دي و هزار جور ديگه از اين مشخصات اين دو تا كاملا با هم برابره؟ آخه برادر من نديد بهت مي گم نيستن. اگه خيلي فكر مي كني زرنگي كردي با 70 80 تومن ارزون تر يك گوشي دبليو خريدي اين كار رو بكن. براي روكم كني هم شده مدار هر دو تا رو بزار بقل هم يه عكس هاي رزولوشن ازشون بگير و آپلود كن طوري كه اسم آسي ها و اون هزار جور كوفت و زهرمار ديگه اي كه گفتم رو قشنگ نشون بدي. فقط نامردي نكن از يه گوشي دو بار عكس نگير. كار شما ها مثل اينه كه يه عكس با فرمت jpeg و bitmap رو با هم به يه ناشي نشون بدي و بگي اين دو تا با هم فرق دارن؟ آره جونم مطمئن باش از رو ناشي گريت هستش اين دو تا رو با هم يكي مي دوني وگرنه تو همين بازار گوشي خودمون هم حرفه اي هاش راحت مچت رو مي گيرن. هي الكي بچه هاي مردم رو هوايي مي كنين گوشي رو كه با هزار دنگ و فنگ خريدن هك كنن. اون وقت آقا تازه جوانمردي نشون مي ده و اول كار مي گه اگه گوشي تون به ملكوت اعلي پيوست منو سننه. بابا جوانمرد. من خودم تا حالا گوشي هك نكردم كه ضربه خوده باشم ولي اينقدر با اين اراجيف بچه هاي مردم رو هوايي مي كنين كه آدم عصباني ميشه ديگه.
ببخشيد تند اومدم. منتظر رو كم كني هستم.![]()
Last edited by badterojan; 15-07-2007 at 00:42.
لطفا یکی کمک کنه
من میخواستم گوشی k750i رو فارسی کنم . آیا از طریق برنامه far manager این امکان وجود داره ؟
اگه میشه لطف کنید روش و فایل فارسی سازش رو برام بزارید ...
یه سوال دیگه :
توی تاپیکها آموزش تبدیل k750 به w800 وجود داره ; میخواستم بدونم امکانش هست که k750 ىو به w810 هم تبدیل کرد ؟
شما اگه میترسی گوشیتو هک کنی دیگه چرا شلوغش میکنی.من یک گوشی K750 تبدیل شده به W800 برات میارم اونوقت اگه تونستی از هم تشخیصشون بده.در ضمن خود سونی اریکسون هم گفته W800 مدل ارتقا یافته K750 هست.تا به حال هم توی هر سایتی(خارجی) رفتم گفتن هر دو از نظر سخت افزاری کاملا شبیه یکدیگر هستند.
راستی شما گوشیت W800 نیست؟؟؟؟ میترسی همه K750 دارها گوشیشونو تبدیل کنند اونوقت گوشیه شما جوات بشه؟؟؟!!!
در ضمن شما با همون امکانات گوشیت بساز.منجمله
ظرفیت 200 SMS(واسه من نزدیک 700 تا SMS داره هنوز 10% پر نشده)
صدای کم(با N73 کل انداختم)
کیفیت دوربین کمتر(به خصوص در حالت فیلمبرداری)
نداشتن قفل مناسب.
برای استفاده از یک برنامه 200 بار دکمه Yes و No بزن(مثلا برنامه های قفل گذاری روی فایلها)
و ......
با همون منوها و آیکنهای کارخونه ای بساز.
ما که گوشیمونو کاملا سفارشی کردیم وحالشو میبریم و امثال شما هم تو کف گوشی ما موندن.
سلام
ایمان جان راست میگه خود شرکت سونی اریکسون اعلام کرده
بعد یک شرکت به بزرگی سونی اریکسون با یک تبدیل ورشکسته میشه ؟ همچین چیزی امکان داره ؟ این همه گوشی داره تولید میکنه.
بعد آقا توحید هم ما شرمنده کردن .انگار وقت ایشون خیلی پر و وقت جواب مشکل من بین اون همه سوال که از اون موقعه پرسیده شده و جواب دادن رو ندارن.
Last edited by BioHazard; 15-07-2007 at 09:29.
سلام
دوست عزيز توجه كن ورشكستگي در كار نيست كاهش سود مطرح است. مطمئن باش اونا حساب يه قرون دو زارشون رو خيلي خوب دارن كه اين همه پيشرفت مي كنن درسته؟
عزیز حسابشون دارن ولی شما داری میگی با یک تبدیل سود شرکت میاد پایین.به فرض هم بیاد پایین گوشی های جدیدی که وارد بازار میشه چندین برابر سود میکنن
پس زیاد به شرکت آسیب نمیرسه
بعد عزیز شرکت سونی ، سهام اریکسون رو خریده و با توجه به اجناسی که از شرکت سونی هم میاد بیرون این سودی که میگی میاد پایین با همین اجناس چندین برابرش در میاد
اگه بد میگم بگو بد میگی
دیگه تقریبا مردم دارن میرن رو گوشیهای pocket و مخصوصا سری p سونی اریکسون
پس سونی اریکسون زیاد یا اصلا نگران این تبدیل ها نیست
------------------------------------
توصیه میکنم گوشی K750 تبدیل شده رو با W800 که از خود کارخونه اومده بیرون یک مقایسه بکن
تاریخچه شرکت اریکسون هم پیدا کن و بخون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by BioHazard; 15-07-2007 at 10:05.
سلام
چي شد ؟
Last edited by shahinfarasystem; 15-07-2007 at 10:17.
سلام
1-هر شركتي محصولات خودش رو ارتقا ميده اگه نده جاي بحث داره
2- منم مي گم شايد از نظر سخت افزاري شبيه باشن اما يكي نيستن پس حتي با هك كردن هم اين دو تا با هم برابر نمي شن. مثال فرمت هاي عكس رو كه زدم يه بار بخون.
3-من هنوز دارم دنبال يه گوشي مي گردم تا بهترين استفاده رو از پولم بكنم و از اينكه شما يا ديگران w80000 هم داريد ناراحت نيستم گواراي وجود نوش جان
4- گوشيت سفارشي شد نوش جان حالشو ببر اما بدون گوشيت k750 ارتقاء ياقته است w800نيست. يه 405 رو هر چقدر ارتقاء بدي 206 نميشه اين رو بدونين
من هنوز هم منتظر عكس هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)