منم موافقم من وقتی 4540 داشت رو ویندوز 7 که بازی میکردم دما تا 80 میرفت اما رو ویندوز 8 بازی میکردم به روز تا 65 میرسید.در نتیجه گرافیک این دستگاه رو ویندوز 7 از تمام توانش مثل اینکه استفاده میکنه
منم موافقم من وقتی 4540 داشت رو ویندوز 7 که بازی میکردم دما تا 80 میرفت اما رو ویندوز 8 بازی میکردم به روز تا 65 میرسید.در نتیجه گرافیک این دستگاه رو ویندوز 7 از تمام توانش مثل اینکه استفاده میکنه
بنده خودم محصولات مختلفی از hp رو استفاده کردم و برای دیگران هم خریدم، مجموعا از محصولاتش راضیم اما چیزی که قابل چشم پوشی نیس انکه مسلما hp در پشتیبانی نرمافزاری از 4540s کم کاری کرده، به نوعی یه بی معرفتی نسبت به خیل کثیر خریداران این مدل پر فروش. این رو فقط ما ایرانی ها نمیگیم یه چرخی تو انجمن های خارجی حتی انجمن رسمی اچپی بزنید می بیند حتی اونجا هم هیچکی "در این باره" پاسخگو نیست و اجنبی ها هم صداشون در اومده.
موفقیت شما جای خوشحالی داره. اما همونطور که گفتید هنوز نمیشه اسلیپ رو داشت چون درایور رسمی که hp ارائه کرده و حتی اپدیتش هم کرده کار نمیده و باید متوسل به درایورهای عمومی amd و اینتل شد، و این واسه کاربرایی که انتظار داشتن از محصول سال 2012 ، در سال 2013 درست پشتیبانی بشه یه کابوسه...
از لحاظ دمایی و کارایی هم بنده موافقم، 7 بهتر از 8 و 8 هم بهتر از 8.1 عمل میکنه. 8.1 حتی مشکل زود خالی شدن باتری رو هم داره
به نظر من 8.1 تنها یه مزیت واسه4540 داره اونم کنترل پنل intelشه که تنظیمات جالبی داره، مثلا پخش فیلم رو شناسایی میکنه و کنتراست و نور و رنگ صفحه رو به میزان دلخواهکاربر یا اتوماتیک تغییر میده.
من یه اشتباهی کردم اومدم گرافیک amd رو از سایت ساف گذر دانلود کردم که مثلا اپدیتش کنم ولی متاسفانه با این کار هم اسلیپ دچار مشکل شده و هم دیگه نمیتونم amd که از خود سایت hp دانلود کرده بودم رو دوباره نصب کنم و سیستم نمیتونه کامل نصبش کنه و خطا میده. کاش حوس اپدیت کردن کارت گرافیک به سرم نمیزد و اینطوری همه چی بهم نمیریخت.
دوست عزیزم MoSi_alfa . اون مزیتی که فرمودین دقیقا متوجه نشدم .
اما واسه بنده روی ویندوز 8.1 تنظیمات پنل intel ( همون Intel HD Graphic Contorl Panel ) همون تنظیماتی هستش که روی ویندوز 8 و 7 داشتم .اینم بگم که حتی درایور اینتل هم بروز از سایتش دانلود کردم اما تفاوتی احساس نمیکنم مثلا تو تنظیمات مربوط به video مثله ویندوز های دیگه به دو بخش basic و advance تقسیم میشه و ... ! الی آخر
با این اوصاف میخوام ویندوز عوض کنم ؟! دوستان نظرشون چیه ؟ ( اسلیپ زیاد واسم مهم نیست ، مهم راندمان گرافیک هاست )
1.ویندوز 7 با درایور گرافیک موجود تو سایت Hp ؟
2.ویندوز 8 با درایور گرافیک موجود تو سایت Hp ؟
3ویندوز 7 با درایورهای گرافیک مجزا AMD وINtel ؟
4.3ویندوز 8 با درایورهای گرافیک مجزا AMD وINtel ؟
من 8.1 ندارم اما اون موقع که داشتم، اینو نصب کردم،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لحاظ ظاهر، تمش درست مثه ویندوز 8 هست، آیکون های بزرگ مستطیلی
از لحاظ راندمان گرافیک، تجربه شخصیم به ترتیب: 8 با درایورای مجزا- 7 با درایورای مجزا- 7با درایور اصلی- 8 با درایور اصلی.
بسیار مهم
باید به عرض تمامی دوستانی که مشکل با بلوتوث این لپ تاپ نازنین و دوست داشتنی دارند برسون که من به طور اتفاقی برای یه سری کارهای نرم افزار پارتیشن مجیک نسخه بوتیبل رو روی یه سیدی رایت کردم و رو لپ تاپ بوت کردم این نرم افزار یه محیطی مثل ویندوز رو در هنگام بالا آمدن درست میکنه و جالبه بدونید که یکی از گزینهای موجودش ارتباط بلوتوث بود که به سرم زد تست کنم و با تعجب دیدم که بلوتوث به خوبی کار کرد و موبایل خودم رو شناخت و فایل هم جابجا کرد
خلاصه کلام این لپ تاپ عمرا مشکل سخت افزاری داشته باشه برای بلوتوث و 100% مشکل نرم افزاریه دوستان در فکر جاگزینی نرم افزار مدیریت بلوتوث باشند
مگه این لپ تاپ با بلوتوث مشکل داره؟من خودم چند ماه 4540 داشتم اصلا مشکلی با بلوتوث نداشتم خیلی هم خوب کار میکرد
دوست عزیز من هم یکسال میشه این لپ تاپ رو دارم ولی هنوز نتونستم بلوتوثش رو نصب کنم
میشه دقیقا بگید کدوم درایور رو نصب کردید و چجوری تونستید بلوتوث رو نصب کنید؟
دوستان من یه لپ تاپ 4540s دارم که رمش 4 میخواستم رمش رو ارتقا بدم به 8
به نظرتون تاثیر بسزایی داره تو سرعت و خودش رو نشون میده این ارتقا در سرعت سیستم
واقعا یکساله مشکل بلوتوث دارین؟ویندوزتون چیه؟
من خودم همیشه این 4 تا رو با هم نصب میکردم بلوتوثش به بهترین شکل کار میکرد.واسه دوستمم که 4540 داشت اینارو نصب میکردم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)