تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 263 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

من الان یه مدته ویندوز 8.1 ریختم .. گرافیک بروز AMD و Intel رو هم از سایت هاشون گرفتم و جداگانه نصب کردم .. مشکل اسلیپ که هست اما در سویچ مشکلی ندارم !
    البته با اینکه total memory 6500 شده و نسبت به ویندوز 8 بالاتر رفته ولی فک میکنم که از 75 % از کارایی گرافیک ها داره استفاده میکنه و گرافیک این سیستم راندمان بیتشری داره که رو ویندوز 7 به صورت کامل خودشو نشون میده
    منم موافقم من وقتی 4540 داشت رو ویندوز 7 که بازی میکردم دما تا 80 میرفت اما رو ویندوز 8 بازی میکردم به روز تا 65 میرسید.در نتیجه گرافیک این دستگاه رو ویندوز 7 از تمام توانش مثل اینکه استفاده میکنه

2. این کاربر از hojat.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

خیلی بعیده بقول یکی از دوستان :
    حاجی با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه ، مگه به این راحتیه که یه یوزر تو کشوری مثل ایران بیاد شرکتی مثل اچ پی رو ببره زیر سوال ؟!!
    بنده خودم محصولات مختلفی از hp رو استفاده کردم و برای دیگران هم خریدم، مجموعا از محصولاتش راضیم اما چیزی که قابل چشم پوشی نیس انکه مسلما hp در پشتیبانی نرم‌افزاری از 4540s کم کاری کرده، به نوعی یه بی معرفتی نسبت به خیل کثیر خریداران این مدل پر فروش. این رو فقط ما ایرانی ها نمی‌گیم یه چرخی تو انجمن های خارجی حتی انجمن رسمی اچ‌پی بزنید می بیند حتی اونجا هم هیچکی "در این باره" پاسخگو نیست و اجنبی ها هم صداشون در اومده.

من الان یه مدته ویندوز 8.1 ریختم .. گرافیک بروز AMD و Intel رو هم از سایت هاشون گرفتم و جداگانه نصب کردم .. مشکل اسلیپ که هست اما در سویچ مشکلی ندارم !
    البته با اینکه total memory 6500 شده و نسبت به ویندوز 8 بالاتر رفته ولی فک میکنم که از 75 % از کارایی گرافیک ها داره استفاده میکنه و گرافیک این سیستم راندمان بیتشری داره که رو ویندوز 7 به صورت کامل خودشو نشون میده
    موفقیت شما جای خوشحالی داره. اما همونطور که گفتید هنوز نمیشه اسلیپ رو داشت چون درایور رسمی که hp ارائه کرده و حتی اپدیتش هم کرده کار نمیده و باید متوسل به درایورهای عمومی amd و اینتل شد، و این واسه کاربرایی که انتظار داشتن از محصول سال 2012 ، در سال 2013 درست پشتیبانی بشه یه کابوسه...
    از لحاظ دمایی و کارایی هم بنده موافقم، 7 بهتر از 8 و 8 هم بهتر از 8.1 عمل می‌کنه. 8.1 حتی مشکل زود خالی شدن باتری رو هم داره
    به نظر من 8.1 تنها یه مزیت واسه4540 داره اونم کنترل پنل ‌intelشه که تنظیمات جالبی داره، مثلا پخش فیلم رو شناسایی می‌کنه و کنتراست و نور و رنگ صفحه رو به میزان دلخواه‌کاربر یا اتوماتیک تغییر میده.

4. 4 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من یه اشتباهی کردم اومدم گرافیک amd رو از سایت ساف گذر دانلود کردم که مثلا اپدیتش کنم ولی متاسفانه با این کار هم اسلیپ دچار مشکل شده و هم دیگه نمیتونم amd که از خود سایت hp دانلود کرده بودم رو دوباره نصب کنم و سیستم نمیتونه کامل نصبش کنه و خطا میده. کاش حوس اپدیت کردن کارت گرافیک به سرم نمیزد و اینطوری همه چی بهم نمیریخت.

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

دوست عزیزم MoSi_alfa . اون مزیتی که فرمودین دقیقا متوجه نشدم .
    اما واسه بنده روی ویندوز 8.1 تنظیمات پنل intel ( همون Intel HD Graphic Contorl Panel ) همون تنظیماتی هستش که روی ویندوز 8 و 7 داشتم .اینم بگم که حتی درایور اینتل هم بروز از سایتش دانلود کردم اما تفاوتی احساس نمیکنم مثلا تو تنظیمات مربوط به video مثله ویندوز های دیگه به دو بخش basic و advance تقسیم میشه و ... ! الی آخر

با این اوصاف میخوام ویندوز عوض کنم ؟! دوستان نظرشون چیه ؟ ( اسلیپ زیاد واسم مهم نیست ، مهم راندمان گرافیک هاست )
    1.ویندوز 7 با درایور گرافیک موجود تو سایت Hp ؟
    2.ویندوز 8 با درایور گرافیک موجود تو سایت Hp ؟
    3ویندوز 7 با درایورهای گرافیک مجزا AMD وINtel ؟
    4.3ویندوز 8 با درایورهای گرافیک مجزا AMD وINtel ؟

7. 2 کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

من 8.1 ندارم اما اون موقع که داشتم، اینو نصب کردم،
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از لحاظ ظاهر، تمش درست مثه ویندوز 8 هست، آیکون های بزرگ مستطیلی
    از لحاظ راندمان گرافیک، تجربه شخصیم به ترتیب: 8 با درایورای مجزا- 7 با درایورای مجزا- 7با درایور اصلی- 8 با درایور اصلی.

9. 2 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بسیار مهم
    باید به عرض تمامی دوستانی که مشکل با بلوتوث این لپ تاپ نازنین و دوست داشتنی دارند برسون که من به طور اتفاقی برای یه سری کارهای نرم افزار پارتیشن مجیک نسخه بوتیبل رو روی یه سیدی رایت کردم و رو لپ تاپ بوت کردم این نرم افزار یه محیطی مثل ویندوز رو در هنگام بالا آمدن درست میکنه و جالبه بدونید که یکی از گزینهای موجودش ارتباط بلوتوث بود که به سرم زد تست کنم و با تعجب دیدم که بلوتوث به خوبی کار کرد و موبایل خودم رو شناخت و فایل هم جابجا کرد
    خلاصه کلام این لپ تاپ عمرا مشکل سخت افزاری داشته باشه برای بلوتوث و 100% مشکل نرم افزاریه دوستان در فکر جاگزینی نرم افزار مدیریت بلوتوث باشند

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

مگه این لپ تاپ با بلوتوث مشکل داره؟من خودم چند ماه 4540 داشتم اصلا مشکلی با بلوتوث نداشتم خیلی هم خوب کار میکرد

داره خودمونی میشه wiy2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مگه این لپ تاپ با بلوتوث مشکل داره؟من خودم چند ماه 4540 داشتم اصلا مشکلی با بلوتوث نداشتم خیلی هم خوب کار میکرد
    دوست عزیز من هم یکسال میشه این لپ تاپ رو دارم ولی هنوز نتونستم بلوتوثش رو نصب کنم
    میشه دقیقا بگید کدوم درایور رو نصب کردید و چجوری تونستید بلوتوث رو نصب کنید؟

داره خودمونی میشه wiy2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من یه لپ تاپ 4540s دارم که رمش 4 میخواستم رمش رو ارتقا بدم به 8
    به نظرتون تاثیر بسزایی داره تو سرعت و خودش رو نشون میده این ارتقا در سرعت سیستم

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

دوست عزیز من هم یکسال میشه این لپ تاپ رو دارم ولی هنوز نتونستم بلوتوثش رو نصب کنم
    میشه دقیقا بگید کدوم درایور رو نصب کردید و چجوری تونستید بلوتوث رو نصب کنید؟
    واقعا یکساله مشکل بلوتوث دارین؟ویندوزتون چیه؟
    من خودم همیشه این 4 تا رو با هم نصب میکردم بلوتوثش به بهترین شکل کار میکرد.واسه دوستمم که 4540 داشت اینارو نصب میکردم

15. 2 کاربر از hojat.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •