تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 379 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

گرافیک بازی رو نپسندیدم، البته وسعت بازی خیلی بزرگ و زیاد بود و همین خودش یک دلیل برای برخی ضعف های گرافیکی بازی بود اما خب
    دادا شما كجا بازي ميكردي كه گرافيكش رو نپسنديدي ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

با سلام.میشه روش اجرای بازی از روی هارد یا فلاش مموری رو توضیح دهید.؟من یه فلاش 16 گیگ دارم.گذاشتم داخل ایکس باکس و الان سی دی رو گذاشتم و داره نصب میشه.میخوام بتونم بدون سی دس بازی کنم که به دی وی دی رام دستگاه فشار نیاد و صدا نکنه! بعد از نصب باید چکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه moghaddas mfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عجیبه که من اصلا نمی تونم از بازی لذت ببرم :|
    این حس رو من موقعی که IV منتشر شده بود هم داشتم و به زحمت و به زور تونستم IV رو تموم کنم.
    الان هم سر V دقیقا به همین شکل، طوری که فقط یک ساعت میتونم بازی کنم و اروم اروم خسته میشم و از بازی میام بیرون :|
    هیچ حسی نسبت به هیچ نکته ای از بازی ندارم.
    من بیشتر از همه دیوانه گشت و گذار در این سری بودم و تمامی کوچه پس کوچه های قسمت های قدیمی رو حفظ بودم اما اینجا...:|

شاید چون احساس تکرار می کنم همچین حسی دارم، احساسی که دقیقا از IV در من به وجود اومد
    تکرار یک روند همیشگی، رسوندن اقای X از مکان B به مکان A
    تکرار یک سرقت از یک مغازه یا از یک بانک ولی همون بیس، کاری که در GTA III هم انجام دادیم در Vice City هم انجام دادیم کلا در همه قسمت ها انجام دادیم.
    نه ستاره پر کردن ها میچسبه نه انجام تنیس یا ورزش های جانبی
    ماموریت فرعی بازی منو یاد یکی از ماموریت های فرعی اسکاریم انداخت که یک زنی یک داروی گیاهی می خواست که از بد روزگار ان گیاه درست پشت خونش بود :|
    نه ادم له کردن بهم حال میده و نه توجه به دیالوگ های سرتاپا فوحش
    هیچ حس کنجکاوی در بازی ندارم، حسی که بدونم زیر پل چی هست یا این ماشین چه سرعتی داره یا اصلا این مسیر به کجا منتهی میشه.
    هیچ حسی نسبت به زنده موندنم ندارم و مهم نیست فوق از یک بیمارستان نزدیک شروع میکنم.
    هیچ لذتی نسبت به رسوندن خودم به بالاترین طبقه یک ساختمان ندارم :|

در واقع نکته قوت GTA در من تبدیل به بی تفاوتی شده و این طور پیش بره شاید نتونم نمره 9 و یا بالاتر از 9 بهش بدم :|
    دو روزی میشه که بازیو تمومش کردم.

اگه بخوام برای این بازی نقد بنویسم باید دو هفته ای فقط برای مقدمش وقت گذاشت حالا کل بازی پیشکش اما به صورت مختصر و خودمونی نظر خودمو نسبت به بازی میدم که برگردم تو شهر بگردم : دی
    من سر GTA V مثل ادمی بودم که موقع نهار اصلا احساس گرسنگی نمی کنه و میل به غذا نداره در حالی که وقتی میاد خونه میبینه سفره ای رنگی با کلی غذاهای لذیذ پهن شده.
    از بد قضا هم که چون هیچ حسی به این تنوع بالا نداری یک قاشق مربا خوری از دسر میخوری تا احتارم بزاری به میز و سفره و اشپزو غیره.
    GTA V هم برای من همینطور بود، دقیقا مثل GTA IV ولی تفاوتش در این بود که هر چقدر صبر کردم عطشی نسبت به بازی کردنش در من ایجاد نشد(حداقل با شور و شوق و اینا)
    اما خب به احترام نام بازی، گذشته ای که داشت، نقدهایی که گرفته، دوستان نشستم تا تهشو رفتم حالا رفته رفته به اون لذت دست پیدا می کردم، به هر حال به نظر من:

نکات منفی:
    یک سری مواردی که دو سه صفحه قبل گفته بودم همچنان پاورجاست اما حالا اینهارو میشه به یک نظرشخصی و سلیقه ربط داد.
    همون طور که گفتم یک نوع احساس تکرار رو داشتم.
    همه ماموریت های فرعی رو نرفتم ولی اونایی که رفتم اکثرشون زیاد دندان گیر نبود و یک روند ساده رو داشت.
    گرافیک بازی رو نپسندیدم، البته وسعت بازی خیلی بزرگ و زیاد بود و همین خودش یک دلیل برای برخی ضعف های گرافیکی بازی بود اما خب
    به نظرم (خیلی کوچولو) اگه کمی از وسعت میزدن و به گرافیک میرسیدن بهتر میشد. برای من 3 تا کوه یا 5 تا کوه اهمیتی نداشت گرافیکش بهتر بود بیشتر میپسندیدم.
    تا حدوی هم تعداد NPC های شهر کم شدن، خیلی وقتها تو پیاده رو ها اصلا ادم نبود :/
    به نظرم میشد که بهتر و بیشتر از فضا و گستردگی بازی استفاده بشه.
    یک مقدار طی کردن ماموریت ها اسان بودن.

نکات مثبت:
    کل بازی

داستان بازی خیلی گیرا و رفته رفته گیرا تر میشه.
    سه تا شخصیت و امکان سویچ و طی کردن روند داستان بین اینا و اشنایی با 3 شخصیت مختلف واقعا عالی کار شده.
    اخر بازی و پایانش هم خیلی زیبا بود، دیگه اواخر بازی ادم برای تموم کردن بازی بیشتر وسوسه میشد.
    هر سلیقه ای می تونه وارد فاز یک شخصیت بشه مثل من که از مایکل خوشم اومد و لذت بردم. ( همیشه پولدار ها لذت بخش هستن )
    وسعت و عظمت بیش از حد بازی، سوار یک موتور گازشو بگیر برو و لذت ببر
    من عاشق گشت و گذار در این سری هستم (یا این که در این قسمت خیلی خیلی افت داشته برام اما...) باز دلو میزدم به دشت و صحرا، موتور رو برمیداشتم و در دل طبیعت ویراژ میدادم.
    کلکسیونی از ماشین های بزرگ جمع کردم، 18 چرخ ها، سوار اتوبوس میشدم و مسافرهارو جابه جا میکردم یا میرفتم به سمت دریا پرتشون می کردم ته دریا تا خفه بشن ( انقدر حال میداد )
    شبها وای، یک ماشین مدل بالا کنار خیابون و یک بوق یک لیدی خوشگل و در ادامه لذت بردن از شهر زیبای بازی
    دوبله بازی بسیار عالی بود این دوبله در کنار صداگذاری دقیق واقعا زیباتر شده بود بازی به طور خیلی دقیقی تونسته بود که با دوبله ای که روی شخصیت ها داشتن کاملا اون حس و حال شهر و دنیای کشور امریکا رو برامون تداعی کنه. سیاه پوست ها و اون رفتهاری لات مانندشون انصافا عالی بود.
    من به این شکل به بازی نمره میدم:

گرافیک: 9
    گیم پلی :10
    داستان:10
    صدا و موسیقی:10
    امتیاز کلی: 10
    با با دمت گرم .

عجب تحولی

4. 2 کاربر از moghaddas mfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تازه بازی رو 20 درصد رفتم جلو اما الان متوجه شدم که یه سری ماشین جدید که اوایل بازی اصلا نبودند الان دارن تو شهر رانندگی میکنن و ماشین هایی هم که اون موقع بودن الان دیگه نیستن یا خیلی کم هستند . این برای همه اتفاق افتاده ؟

راستی من آخر نفهمیدم چه طوری از مغازه ها سرقت کنم ؟ آخه توی مغازه ها که اسلحه نمیشه دآورد هیچ مشد و لگدی هم که نمیزنه . چه طوری دخلشونو بزنم ؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بابت نقد ممنون فقط امتیاز کلی نمیشه 9.75 ؟؟
    مرسی.
    کلا من میانگین نمیگیریم، تاثیر گذار هست ولی نمره نهایی رو جدا مد نظر قرار میدم اما با این حال گرافیک کم ترین تاثیر رو روی نمره نهایی یک بازی داره چون اولویت های گیم پلی و داستان خیلی مهم تر هستن. خیلی از بازی ها هستن که گرافیک چند سال پیش رو دارن ولی نمره کامل یا بالا مثل 10 و 9.5 اینا میگیرن.

با چیپ و رمز بازی رو تمام کردی ؟
    فکر کنم من جز معدود افرادی در اینجا باشم که بازی رو خیلی دیر تموم کرده
    نه اصلا کلا تو زندگیم چیزی به نام رمز تو بازی ها برام مفهومی نداشته.

دادا شما كجا بازي ميكردي كه گرافيكش رو نپسنديدي ؟
    در داخل خانه و کنج اتاقی درویشانه

7. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه star trek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

عجیبه که من اصلا نمی تونم از بازی لذت ببرم :|
    این حس رو من موقعی که IV منتشر شده بود هم داشتم و به زحمت و به زور تونستم IV رو تموم کنم.
    الان هم سر V دقیقا به همین شکل، طوری که فقط یک ساعت میتونم بازی کنم و اروم اروم خسته میشم و از بازی میام بیرون :|
    هیچ حسی نسبت به هیچ نکته ای از بازی ندارم.
    من بیشتر از همه دیوانه گشت و گذار در این سری بودم و تمامی کوچه پس کوچه های قسمت های قدیمی رو حفظ بودم اما اینجا...:|

شاید چون احساس تکرار می کنم همچین حسی دارم، احساسی که دقیقا از IV در من به وجود اومد
    تکرار یک روند همیشگی، رسوندن اقای X از مکان B به مکان A
    تکرار یک سرقت از یک مغازه یا از یک بانک ولی همون بیس، کاری که در GTA III هم انجام دادیم در Vice City هم انجام دادیم کلا در همه قسمت ها انجام دادیم.
    نه ستاره پر کردن ها میچسبه نه انجام تنیس یا ورزش های جانبی
    ماموریت فرعی بازی منو یاد یکی از ماموریت های فرعی اسکاریم انداخت که یک زنی یک داروی گیاهی می خواست که از بد روزگار ان گیاه درست پشت خونش بود :|
    نه ادم له کردن بهم حال میده و نه توجه به دیالوگ های سرتاپا فوحش
    هیچ حس کنجکاوی در بازی ندارم، حسی که بدونم زیر پل چی هست یا این ماشین چه سرعتی داره یا اصلا این مسیر به کجا منتهی میشه.
    هیچ حسی نسبت به زنده موندنم ندارم و مهم نیست فوق از یک بیمارستان نزدیک شروع میکنم.
    هیچ لذتی نسبت به رسوندن خودم به بالاترین طبقه یک ساختمان ندارم :|

در واقع نکته قوت GTA در من تبدیل به بی تفاوتی شده و این طور پیش بره شاید نتونم نمره 9 و یا بالاتر از 9 بهش بدم :|
    دو روزی میشه که بازیو تمومش کردم.

اگه بخوام برای این بازی نقد بنویسم باید دو هفته ای فقط برای مقدمش وقت گذاشت حالا کل بازی پیشکش اما به صورت مختصر و خودمونی نظر خودمو نسبت به بازی میدم که برگردم تو شهر بگردم : دی
    من سر GTA V مثل ادمی بودم که موقع نهار اصلا احساس گرسنگی نمی کنه و میل به غذا نداره در حالی که وقتی میاد خونه میبینه سفره ای رنگی با کلی غذاهای لذیذ پهن شده.
    از بد قضا هم که چون هیچ حسی به این تنوع بالا نداری یک قاشق مربا خوری از دسر میخوری تا احتارم بزاری به میز و سفره و اشپزو غیره.
    GTA V هم برای من همینطور بود، دقیقا مثل GTA IV ولی تفاوتش در این بود که هر چقدر صبر کردم عطشی نسبت به بازی کردنش در من ایجاد نشد(حداقل با شور و شوق و اینا)
    اما خب به احترام نام بازی، گذشته ای که داشت، نقدهایی که گرفته، دوستان نشستم تا تهشو رفتم حالا رفته رفته به اون لذت دست پیدا می کردم، به هر حال به نظر من:

نکات منفی:
    یک سری مواردی که دو سه صفحه قبل گفته بودم همچنان پاورجاست اما حالا اینهارو میشه به یک نظرشخصی و سلیقه ربط داد.
    همون طور که گفتم یک نوع احساس تکرار رو داشتم.
    همه ماموریت های فرعی رو نرفتم ولی اونایی که رفتم اکثرشون زیاد دندان گیر نبود و یک روند ساده رو داشت.
    به نظرم (خیلی کوچولو) اگه کمی از وسعت میزدن و به گرافیک میرسیدن بهتر میشد. برای من 3 تا کوه یا 5 تا کوه اهمیتی نداشت گرافیکش بهتر بود بیشتر میپسندیدم.
    تا حدوی هم تعداد NPC های شهر کم شدن، خیلی وقتها تو پیاده رو ها اصلا ادم نبود :/
    به نظرم میشد که بهتر و بیشتر از فضا و گستردگی بازی استفاده بشه.
    یک مقدار طی کردن ماموریت ها اسان بودن.

نکات مثبت:
    کل بازی

داستان بازی خیلی گیرا و رفته رفته گیرا تر میشه.
    سه تا شخصیت و امکان سویچ و طی کردن روند داستان بین اینا و اشنایی با 3 شخصیت مختلف واقعا عالی کار شده.
    اخر بازی و پایانش هم خیلی زیبا بود، دیگه اواخر بازی ادم برای تموم کردن بازی بیشتر وسوسه میشد.
    هر سلیقه ای می تونه وارد فاز یک شخصیت بشه مثل من که از مایکل خوشم اومد و لذت بردم. ( همیشه پولدار ها لذت بخش هستن )
    وسعت و عظمت بیش از حد بازی، سوار یک موتور گازشو بگیر برو و لذت ببر
    من عاشق گشت و گذار در این سری هستم (یا این که در این قسمت خیلی خیلی افت داشته برام اما...) باز دلو میزدم به دشت و صحرا، موتور رو برمیداشتم و در دل طبیعت ویراژ میدادم.
    کلکسیونی از ماشین های بزرگ جمع کردم، 18 چرخ ها، سوار اتوبوس میشدم و مسافرهارو جابه جا میکردم یا میرفتم به سمت دریا پرتشون می کردم ته دریا تا خفه بشن ( انقدر حال میداد )
    شبها وای، یک ماشین مدل بالا کنار خیابون و یک بوق یک لیدی خوشگل و در ادامه لذت بردن از شهر زیبای بازی
    دوبله بازی بسیار عالی بود این دوبله در کنار صداگذاری دقیق واقعا زیباتر شده بود بازی به طور خیلی دقیقی تونسته بود که با دوبله ای که روی شخصیت ها داشتن کاملا اون حس و حال شهر و دنیای کشور امریکا رو برامون تداعی کنه. سیاه پوست ها و اون رفتهاری لات مانندشون انصافا عالی بود.

:|

نمونه ی یک گیمر حرفه ای !!!

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

آقا این حامد ما کلا باحاله،اذیتش نکنید...........
    خوب کاری نمیتونه بکنه،دست خودش نیست دیگه

+
    خوب خدارو شکر ، یکیم پیدا شد و دل شما...............
    آخ ببخشید!!!!
    خوب بخدا رو شکر،یکی بالاخره انگار نسخه PC رو تایید کرده،ازخیل عظیم سوالات رهایی می یابیم می پندارم

10. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

دوبله فارسی؟

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

13. 8 کاربر از FOURTH RETURN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

منظورش صدا پیشگیه
    بازی اینقدر عالی بوده نظر یه سونی فن رو اینقدر عوض کرده و ایشون خیلی محترمانه اومدن نقد خودشونو گذاشتن اونوقت یه سری...
    ولش کن بازی واسه PC نیومد؟

15. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •