دادا شما كجا بازي ميكردي كه گرافيكش رو نپسنديدي ؟گرافیک بازی رو نپسندیدم، البته وسعت بازی خیلی بزرگ و زیاد بود و همین خودش یک دلیل برای برخی ضعف های گرافیکی بازی بود اما خب![]()
دادا شما كجا بازي ميكردي كه گرافيكش رو نپسنديدي ؟گرافیک بازی رو نپسندیدم، البته وسعت بازی خیلی بزرگ و زیاد بود و همین خودش یک دلیل برای برخی ضعف های گرافیکی بازی بود اما خب![]()
با سلام.میشه روش اجرای بازی از روی هارد یا فلاش مموری رو توضیح دهید.؟من یه فلاش 16 گیگ دارم.گذاشتم داخل ایکس باکس و الان سی دی رو گذاشتم و داره نصب میشه.میخوام بتونم بدون سی دس بازی کنم که به دی وی دی رام دستگاه فشار نیاد و صدا نکنه! بعد از نصب باید چکار کنم؟
با با دمت گرم .
عجب تحولی![]()
من تازه بازی رو 20 درصد رفتم جلو اما الان متوجه شدم که یه سری ماشین جدید که اوایل بازی اصلا نبودند الان دارن تو شهر رانندگی میکنن و ماشین هایی هم که اون موقع بودن الان دیگه نیستن یا خیلی کم هستند . این برای همه اتفاق افتاده ؟
راستی من آخر نفهمیدم چه طوری از مغازه ها سرقت کنم ؟ آخه توی مغازه ها که اسلحه نمیشه دآورد هیچ مشد و لگدی هم که نمیزنه . چه طوری دخلشونو بزنم ؟
مرسی.
کلا من میانگین نمیگیریم، تاثیر گذار هست ولی نمره نهایی رو جدا مد نظر قرار میدم اما با این حال گرافیک کم ترین تاثیر رو روی نمره نهایی یک بازی داره چون اولویت های گیم پلی و داستان خیلی مهم تر هستن. خیلی از بازی ها هستن که گرافیک چند سال پیش رو دارن ولی نمره کامل یا بالا مثل 10 و 9.5 اینا میگیرن.
فکر کنم من جز معدود افرادی در اینجا باشم که بازی رو خیلی دیر تموم کردهبا چیپ و رمز بازی رو تمام کردی ؟![]()
![]()
نه اصلا کلا تو زندگیم چیزی به نام رمز تو بازی ها برام مفهومی نداشته.
در داخل خانه و کنج اتاقی درویشانهدادا شما كجا بازي ميكردي كه گرافيكش رو نپسنديدي ؟![]()
![]()
:|
نمونه ی یک گیمر حرفه ای !!!
![]()
آقا این حامد ما کلا باحاله،اذیتش نکنید...........
خوب کاری نمیتونه بکنه،دست خودش نیست دیگه
+
خوب خدارو شکر ، یکیم پیدا شد و دل شما...............
آخ ببخشید!!!!
خوب بخدا رو شکر،یکی بالاخره انگار نسخه PC رو تایید کرده،ازخیل عظیم سوالات رهایی می یابیم می پندارم
![]()
دوبله فارسی؟
منظورش صدا پیشگیه
بازی اینقدر عالی بوده نظر یه سونی فن رو اینقدر عوض کرده و ایشون خیلی محترمانه اومدن نقد خودشونو گذاشتن اونوقت یه سری...
ولش کن بازی واسه PC نیومد؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)