تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 197 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض رنگ‌آمیزی هواپیمای پرسپولیس تا هفته آینده به پایان می‌رسد

مدیر روابط عمومی پرسپولیس گفت:‌ رنگ‌آمیزی هواپیمای تیم از دو روز پیش آغاز شده و تا هفته آینده به پایان می‌رسد.

حسین قدوسی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد هواپیمای اختصاصی باشگاه پرسپولیس گفت: طبق قرارداد سه جانبهای که به امضا رسیده است از دو روز گذشته هواپیمای پرسپولیس در حال رنگ‌آمیزی است و تا هفته آینده اقدامات لازم در این ارتباط به پایان می‌رسد و اولین پرواز این هواپیما انجام می‌شود.

وی افزود: قرار است در یک فرصت مناسب بازیکنان پرسپولیس با این هواپیما به سفر زیارتی مشهد مقدس بروند.

2. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

کار جالبی کرده رویانیان با خرید یا اجاره هواپیما.میتونن از همین موارد ساده برای درآمد زایی استفاده کنن.

حتما هم که نباید از بازیکنای ایرانی استفاده کنیم، نمیدونم چرا دنبال جنس خارجی نمیرن!
    با این قیمت دلار نمیصرفه سراغ جنس خارجی برن.
    ولی بد نیست برای الترناتیو نوری یه بازیساز خارجی بخرن

به نظر میرسه صادقیان قطعی هست و امیدوارم حدادی فر باید و سید جلال هم بمونه.حالا کریم هم نیومد مهم نیست

4. 11 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

چه می کنه این رویانیان !!
    سوای همه انتقاداتی که بهش وارده، واقعاً داره به سمت اون شعار "پیش به سوی پرسپولیس جهانی" حرکت می‌کنه ...

حتی اگه اقداماتش شبیه به کارهایی باشه که رضا شاه بعد از رفتن به ترکیه کرد ...
    امیدوارم تأثیرات عملکردش هم مثل تأثیرات اقدامات رضا شاه باشه ...

سایت رسمی باشگاه پرسپولیس نوشت:

شبکه تلویزیونی پرسپولیس در سایه اقدامات مدیر عامل باشگاه پرسپولیس راه‌اندازی شد.

محمد رویانیان در این باره گفت: از مدت‌ها پیش و با الگوبرداری از باشگاه‌های مطرح خارجی بویژه تیم‌های بزرگ اروپایی و به منظور درآمدزایی، توسعه فعالیت‌های اقتصادی و تجارت بین‌الملل، پوشش اخبار و رویدادهای باشگاه پرسپولیس و ارائه خدمات ویژه به هواداران برای راه‌اندازی شبکه تلویزیونی پرسپولیس مطالعه و برنامه‌ریزی کرده و اقدامات اجرایی را در دستور کار قرار دادیم و خوشحالم که امروز اعلام نمایم شبکه جهانی و بین‌المللی پرسپولیس TVراه‌اندازی شده و برنامه‌های آن به زودی پخش می‌شود.

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: شرکت پرسپولیس TVتاسیس شده و به ثبت رسیده است و تمامی اقدامات لازم برای راه‌اندازی شبکه تلویزیونی اختصاصی پرسپولیس انجام شده است. باشگاه پرسپولیس با مشارکت باشگاه راه آهن و در پی توافقت‌نامه‌ای که به امضاء رسیده، این اقدام را انجام داده و اگر از مدت‌ها پیش روی هاتبرد جستجو می‌کردید، می‌توانستید از راه‌اندازی این شبکه تلویزیونی آگاه شوید. برخی اقدامات مربوطه باقی مانده بود که آنها را نیز انجام داده‌ایم و امروز رسما راه‌اندازی شبکه پرسپولیس TVرا اعلامی می‌کنیم.

وی افزود: به هر حال از این طریق می‌توان فضایی ایجاد کرد که برنامه‌های اقتصادی و ویژه‌ای را به سمع و نظر هواداران رساند. پخش گفتگوهای ویژه و اختصاصی از مدیران، مربیان و ورزشکاران پرسپولیس، برنامه‌های کارشناسی، تصاویر اختصاصی از تمرینات و اردوها، گفتگو با پیشکسوتان و هواداران از جمله برنامه‌هایی است که مسوولان شبکه تلویزیونی پرسپولیس در حال تهیه این برنامه‌ها هستند تا این شبکه با قدرت و جذابیت هر چه تمامتر کارش را آغاز نماید.

محمد رویانیان گفت: مدیر این شبکه نیز انتخاب شده و آقای رضا رشیدپور از مجریان با سابقه سیما ما را در این زمینه همراهی خواهند کرد. می‌توانیم از این طریق خدمتی دیگر به هواداران ارائه کرده و برای درآمدزایی نیز تمهیداتی اندیشیده‌ایم که متعاقبا اعلام خواهد شد.

مدیر عامل پرسپولیس از پخش برنامه‌های پرسپولیس TVدر آستانه ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: در فاز اول روزی دو ساعت برنامه پخش می‌شود و به زودی طبق قرارداد منعقده برنامه‌های پرسپولیس TVبه روزی 9 ساعت افزایش خواهد یافت.

رویانیان خاطرنشان کرد: راه‌اندازی این شبکه تلویزیونی به منظور ارائه خدمات ویژه به ایرانیان مقیم خارج از کشور و دوستداران پرسپولیس که از تیم محبوبشان فرسنگ‌ها فاصله دارند، انجام شده و برنامه‌های این شبکه صرفا ورزشی و مختص پرسپولیس خواهد بود و می‌تواند در معرفی فرهنگ ایرانیان بویژه مسائل اخلاقی حاکم بر ورزش ایران تاثیرگذار بوده و فواید و خروجی‌های بسیاری داشته باشد.

گفتنی است؛ شبکه پرسپولیس TVروی هاتبرد، فرکانس 11137، سیمبل ریت 27500، اف ای سی 4/3 قابل دریافت است و در حال حاضر نشان (لوگو) در این شبکه نمایش داده می‌شود.

6. 12 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض بن‌بست پرسپولیسی‌ها با انصاری‌فرد/ تکلیف سیدجلال ۲ روز دیگر مشخص می‌شود

پرسپولیس نیوز : کادر فنی و مسئولان باشگاه پرسپولیس در تماسی از ملی‌پوشان خود خواستند در تمرینات این تیم در رامسر شرکت کنند. تیم فوتبال پرسپولیس برای تشکیل اردویی 10 روزه راهی رامسر شده است. از همین رو با درخواست کادر فنی مسئولان باشگاه پرسپولیس امروز با ملی‌پوشان این تیم تماس گرفتند و برای دومین بار خواهان حضور ملی‌پوشان در اردوی پرسپولیس در رامسر شدند. گفتنی است برخی از بازیکنان هنوز آمادگی خود را برای حضور در این اردو به دلیل برخی مشکلات اعلام نکرده‌اند. *خبر دیگر از پرسپولیس اینکه با توجه به مذاکرات انجام شده بین کریم انصاری‌فرد و باشگاه پرسپولیس و توافقاتی که هنوز حاصل نشده، علی دایی شانس تداوم فعالیت این بازیکن در پرسپولیس را بسیار کمرنگ‌تر از قبل اعلام کرد. مسئولان باشگاه پرسپولیس با انصاری‌فرد چند بار در چند روز گذشته مذاکراتی داشته اند اما با او به توافقات نرسیدند. *سید‌جلال حسینی، مدافع ملی پوش نیز که با قرمز‌پوشان قبل از سفر به کره به توافقات خوبی رسیده بود امروز در تماسی تلفنی به مسئولان باشگاه پرسپولیس اعلام کرده که تا 2 روز آینده تکلیف نهایی‌اش مشخص خواهد شد. گفتنی است حسینی تمایل زیادی برای ماندن در پرسپولیس دارد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

توافق قطعي پرسپوليس با سيد جلال

مدير عامل باشگاه پرسپوليس از توافق قطعي با سيد جلال حسيني، جذب دو بازيکن جديد و پيوستن احتمالي يک ستاره مطرح ديگر به پرسپوليس خبر داد.
    محمد رويانيان در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گفت: براساس ليست ارائه شده از سوي سرمربي تيم، نسبت به تمديد قرارداد بازيکنان فصل گذشته و جذب بازيکنان جديد اقدام کرديم و مي توان گفت، نقل و انتقالات پرسپوليس انجام شده است.

وي افزود: با سيد جلال حسيني مدافع ملي پوش پرسپوليس که در بازي ايران و کره جنوبي يکي از تاثيرگذارترين بازيکنان حاضر در ميدان بود به توافق قطعي دست يافته و خوشحاليم که استخوان‌بندي و اسکلت تيم فصل گذشته و ستاره‌هاي آن را حفظ کرده، همچنين با دو بازيکن جديد که سوابق بسيار خوبي دارند و از جمله بازيکنان مطرح به حساب مي‌آيند به توافق دست يافتيم.

رويانيان در پايان گفت: نقل و انتقالات پرسپوليس هنوز به پايان نرسيده و احتمال جذب يک ستاره و پيوستن آن به پرسپوليس زياد است که در صورت توافق نهايي نام اين بازيکن را اعلام خواهيم کرد.

9. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

صادقیان و حدادیفر جواب به پرسپولیسو موکول کردن به بعد بازیشون با پاس.
    باید تا چهارشنبه منتظر موند ببینیم چی میشه.
    صادقیانو نگرفتیمم نگرفتیم (پتروویچو داریم) ولی حدادیفر حتما باید جذب شه و باز هم باید خط هافبکو تقویت کنیم تا باز با مشکل نبود یه بازیکن توپ پخش کن خلاق روبرو نباشیم.
    حتما هم که نباید از بازیکنای ایرانی استفاده کنیم، نمیدونم چرا دنبال جنس خارجی نمیرن!
    هافبک هجومي ذوب‌آهن گفت: نظر محمود ياوري بود که در بازي با پاس بازي نکنم و من هم به نظر ايشان احترام گذاشتم و اصلا هيچ بحثي با او نکردم.

پيام صادقيان درباره سخنان محمود ياوري در نشست خبري پس از بازي رفت پلي‌آف ليگ‌برتر ميان تيم‌هاي ذوب‌آهن و پاس همدان اظهارکرد: هميشه به بزرگترها احترام گذاشته‌ام. محمود ياوري در تمرينها به من گفت، به تو احتياجي ندارم و نياز نيست، بازي کني. من هم بدون هيچ بحثي قبول کردم و از روي سکوها بازي را تماشا کردم و به تشويق ذوب‌آهن پرداختم.

به گزارش ايسنا،وي افزود: اعتقاد دارم چون قصد دارم از ذوب‌آهن جدا شوم، اين‌گونه عليه من حرف مي‌زنند تا صادقيان با وجهه بد از اصفهان برود و من را خراب کنند. ياوري گفته بود که از 8 سالگي به اصفهان آمده‌ام که اصلا درست نيست؛ چرا که 13 سال داشتم که به اصفهان آمدم و به ذوب‌آهن ملحق شدم. بارها اعلام کرده‌ام که هر چه دارم، مديون باشگاه ذوب‌آهن هستم و نيازي نيست که ياوري اين موضوع را متذکر شود. البته به ايشان احترام مي‌گذارم و جواب خيلي از حرف‌هاي او را نمي‌دهم.

هافبک هجومي ذوب‌آهن همچنين گفت: چرا زمان فرهاد کاظمي هيچ کس نمي‌گفت که صادقيان دوست ندارد، براي ذوب‌آهن بازي کند و اکنون اين صحبت‌ها مطرح مي‌شود. دليلش اين است که مي‌خواهند، با خاطره‌اي بد در اذهان مردم اصفهان از ذوب‌آهن جدا شوم اما باز هم مي‌گويم که ذو‌ب‌آهن هميشه در قلب من جا دارد و هر کجا که بازي کنم، به ياد تيم محبوبم هستم.

صادقيان يادآور شد: اکنون قصد دارم به به باشگاه بروم و براي گرفتن تسويه حساب خود با خسرو ابراهيمي مذاکره کنم. قراردادم با پرسپوليس نهايي شده است و به زودي به اين تيم ملحق مي‌شوم. باز هم تاکيد مي‌کنم که هميشه احترام محمود ياوري را حفظ مي‌کنم. خودم آمادگي کامل داشتم براي ذوب‌آهن بازي کنم اما نظر ياوري اين بود که بازي نکنم و من هم به نظر ايشان احترام گذاشتم.

..............
    کلا اینایی که گرفتیم و شایعه گرفتنش رو داریم کدومشون توپ پخش کنن ؟
    فعلا هم بازار شایعه داغه و هم اخبار زرد . روی خبرها هم نمیشیه زیاد تکیه کرد . مث قضیه جباری . با اینکه میگن سردار سه بار زنگ زده به مجتبی و تیم به امثال جباری نیاز داره برای موفقیت ولی درصد نیومدنش بیشتر از اومدنشه . متاسفانه هنوز ثبت قرارداد نکردیم با ستون تیم ملیمون ! دست دست کردن هم بی معنیه ولی هنوز ثبت قرارداد نکردیم باهاش . از طرفیم اینهمه وقت دادن به انصاریفر !! که بیاد به تیم ملحق شه و بگه میخواد قرارداد ببنده یا نه . یه 10 روز که همه رو بیخبر گذاشت و .... از دایی با اون سبقه ای که ازش دیدم انتظار میره بیشتر از این به کسی که دلش با تیم نیست فرصت بازارگرمی نده . یه فصل بیهوده رو توی تیم گذروند و اکثر بازیایی که به میدون اومد توی فصل قبل یه سایه بود دیگه اینهمه نازخریدن برای چیه ؟

................................

چه می کنه این رویانیان !!
    سوای همه انتقاداتی که بهش وارده، واقعاً داره به سمت اون شعار "پیش به سوی پرسپولیس جهانی" حرکت می‌کنه ...

حتی اگه اقداماتش شبیه به کارهایی باشه که رضا شاه بعد از رفتن به ترکیه کرد ...
    امیدوارم تأثیرات عملکردش هم مثل تأثیرات اقدامات رضا شاه باشه ...
    اینکه یکی یه کاری رو شروع کنه و خودش تمومش کنه هدفش رو عالیه ولی توی ایران متاسفانه ثبات مدیریتی پایینه . خیلی از تیما مدیراشون فراتر از تصور کار کردن و نتیجه گرفتن ولی به خاطر سیا سی بازی آقایون عطای مدیریت رو به لقاش دادن . این کارایی که سردار توی تیم داره میکنه نیاز به پروسه زمانی داره . بعد از اتمام فصل قبل اینکه نیروهای مسلح یا حالا ارتش بیان بگن یه سال دیگه به ماموریت سردار اضافه شده یعنی شاید ته این فصل ماموریتش تمو بشه و به کل برش دارن ! کارای خوبی رو انجام داده ولی واسه نبود ثبات شاید مدیر دیگه بیاد و کل هزینه های انجام شده رو از بین ببره . هنوز هوادارایی که کارت هواداری خریدن با این سیستم ورزشگاهها مون نمیتونن بلیط بخرن !! هنوز با وعدههایی که داده شده از اینکه vip باشی به همراه تیم شاید به اردو بری همونم نشده ! هنوز وقتی خرید از سایت میکنی به طور 100 درصد کارش رو درست انجام نمیده و محصولات رو نصفه کاره و بعضی وقتا بی کیفیت و برعکس اونچه توی عکسشه دست میرسونه ! یه سری از کارا استارت زده شده ولی به صددرصد انجام نرسیده هنوز ! کارای شیکی داریم انجام میدیم که جهانی بشیم که خیلی خوبه ولی توی تیم رقیب که مدیر واقعا کارکشته ای داره بدون این کارای جهانی کردن تیمش نتیجه گرفته . هرچه قدرم سطحی بوده باشه ولی واقعیته که چندین دورست نه ثبات مدیریت داشتیم نه مربی . نه پرسپولیس بودیم نه پرسپولیسی بازی کردیم . چه خوب بود به پروسه زمان از دست رفته هم نگاه بندازیم . یه مقایسه کنیم خودمون رو با موفق ترین تیم این چند دوره لیگ سپاهان . کارای زیربنایی و مدیریتی دو تیم قابل قیاس نیست . خرید فصولشون بیشتر از امیدا و تیم ب ناشی میشه بر عکس سایر افکار که به صنعتی بودن این تیم خرده میگیرن ولی از رده سنی پایین تا امید این تیم داره کار میکنه. منکر کارای خوب نمیشه شد ولی قیاس کردن یه سری از کارا عجیبه !! کار رضا شاه و سردار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    فوتبال امروز وقت براش خیلی مهمه . به جای انرژی گذاشتن سر رنگ کردن هواپیما یا زدن شبکه یا سایت یا هرچیز دیگه اگه مث تیمای دست چندم اروپا !!! به فکر قویتر کردن پایه تیم میکردیم از بازیکن سازیمون هم درآمد کسب میکردیم و هم توی نقل و انتقالات به مشکل اینهمه نمیخوردیم . باز هم فصل شروع میشه و ما چشمون به بازیکنای تیمای دیگست!! این شکسته متمادی برای یه همچین تیم بزرگ نه افتخار . متاسفانه رنگ و لعاب کارای حاشیه ای انگاری چشمون رو بیشتر میگیره تا کارای پایه ای !
    Last edited by MoJtaBa.R; 22-06-2013 at 16:36.

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

رويانيان در پايان گفت: نقل و انتقالات پرسپوليس هنوز به پايان نرسيده و احتمال جذب يک ستاره و پيوستن آن به پرسپوليس زياد است که در صورت توافق نهايي نام اين بازيکن را اعلام خواهيم کرد.
    بنظرتون کی میتونه باشه؟
    خدا کنه آندو باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بنظرتون کی میتونه باشه؟
    خدا کنه آندو باشه
    اون که استقلالیه بارها گفته پرسپولیس نمیرم.
    چند وقت پیش صحبت از خلعتبری هم بود باید موند و دید منظورش کیه.

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

میگم شبکه پرسپولیس راه افتاده ؟ چی نشون میده ؟ فرکانسش چنده ؟

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

کلا اینایی که گرفتیم و شایعه گرفتنش رو داریم کدومشون توپ پخش کنن ؟
    فعلا هم بازار شایعه داغه و هم اخبار زرد . روی خبرها هم نمیشیه زیاد تکیه کرد . مث قضیه جباری . با اینکه میگن سردار سه بار زنگ زده به مجتبی و تیم به امثال جباری نیاز داره برای موفقیت ولی درصد نیومدنش بیشتر از اومدنشه . متاسفانه هنوز ثبت قرارداد نکردیم با ستون تیم ملیمون ! دست دست کردن هم بی معنیه ولی هنوز ثبت قرارداد نکردیم باهاش . از طرفیم اینهمه وقت دادن به انصاریفر !! که بیاد به تیم ملحق شه و بگه میخواد قرارداد ببنده یا نه . یه 10 روز که همه رو بیخبر گذاشت و .... از دایی با اون سبقه ای که ازش دیدم انتظار میره بیشتر از این به کسی که دلش با تیم نیست فرصت بازارگرمی نده . یه فصل بیهوده رو توی تیم گذروند و اکثر بازیایی که به میدون اومد توی فصل قبل یه سایه بود دیگه اینهمه نازخریدن برای چیه ؟
    ................................
    حدادی فر تو میونه‌ی زمین بازیکن خوبیه اگه جذب بشه
    جباری بعید می‌دونم بیاد، ولی خب اونم اگه باشه بهتر از نوریه مسلماً ...
    از بین بازیکنایی که جذب کردیم، فکر می‌کنم یکی دو تاشون سابقه‌ی بازی تو پست AMF رو هم داشته باشن ... به هر حال یه کم بعیده از دایی که فکری به حال اون پست نکرده باشه ... همون طوری که تقریباً‌ ضعف تیم در جناح چپ رو داره می‌پوشونه و علاوه بر حمودی، امکان حفظ پروویچ هم هست ...

سید جلال هم که قطعی شد و ایشالا همین روزا قراردادشو می‌بنده ...
    فعلاً چون هنوز هیئت فوتبال کار ثبت قراردادا رو شروع نکرده، همون کسایی که داخلی می بندن هم قطعی نیستن ! در واقع همین خبر قطعی بودن توافق تقریباً اعتبارش در همون حدیه که قرارداد داخلی ببندن ...
    اینکه یکی یه کاری رو شروع کنه و خودش تمومش کنه هدفش رو عالیه ولی توی ایران متاسفانه ثبات مدیریتی پایینه . خیلی از تیما مدیراشون فراتر از تصور کار کردن و نتیجه گرفتن ولی به خاطر سیا سی بازی آقایون عطای مدیریت رو به لقاش دادن . این کارایی که سردار توی تیم داره میکنه نیاز به پروسه زمانی داره . بعد از اتمام فصل قبل اینکه نیروهای مسلح یا حالا ارتش بیان بگن یه سال دیگه به ماموریت سردار اضافه شده یعنی شاید ته این فصل ماموریتش تمو بشه و به کل برش دارن ! کارای خوبی رو انجام داده ولی واسه نبود ثبات شاید مدیر دیگه بیاد و کل هزینه های انجام شده رو از بین ببره . هنوز هوادارایی که کارت هواداری خریدن با این سیستم ورزشگاهها مون نمیتونن بلیط بخرن !! هنوز با وعدههایی که داده شده از اینکه vip باشی به همراه تیم شاید به اردو بری همونم نشده ! هنوز وقتی خرید از سایت میکنی به طور 100 درصد کارش رو درست انجام نمیده و محصولات رو نصفه کاره و بعضی وقتا بی کیفیت و برعکس اونچه توی عکسشه دست میرسونه ! یه سری از کارا استارت زده شده ولی به صددرصد انجام نرسیده هنوز ! کارای شیکی داریم انجام میدیم که جهانی بشیم که خیلی خوبه ولی توی تیم رقیب که مدیر واقعا کارکشته ای داره بدون این کارای جهانی کردن تیمش نتیجه گرفته . هرچه قدرم سطحی بوده باشه ولی واقعیته که چندین دورست نه ثبات مدیریت داشتیم نه مربی . نه پرسپولیس بودیم نه پرسپولیسی بازی کردیم . چه خوب بود به پروسه زمان از دست رفته هم نگاه بندازیم . یه مقایسه کنیم خودمون رو با موفق ترین تیم این چند دوره لیگ سپاهان . کارای زیربنایی و مدیریتی دو تیم قابل قیاس نیست . خرید فصولشون بیشتر از امیدا و تیم ب ناشی میشه بر عکس سایر افکار که به صنعتی بودن این تیم خرده میگیرن ولی از رده سنی پایین تا امید این تیم داره کار میکنه. منکر کارای خوب نمیشه شد ولی قیاس کردن یه سری از کارا عجیبه !! کار رضا شاه و سردار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    فوتبال امروز وقت براش خیلی مهمه . به جای انرژی گذاشتن سر رنگ کردن هواپیما یا زدن شبکه یا سایت یا هرچیز دیگه اگه مث تیمای دست چندم اروپا !!! به فکر قویتر کردن پایه تیم میکردیم از بازیکن سازیمون هم درآمد کسب میکردیم و هم توی نقل و انتقالات به مشکل اینهمه نمیخوردیم . باز هم فصل شروع میشه و ما چشمون به بازیکنای تیمای دیگست!! این شکسته متمادی برای یه همچین تیم بزرگ نه افتخار . متاسفانه رنگ و لعاب کارای حاشیه ای انگاری چشمون رو بیشتر میگیره تا کارای پایه ای !
    مجتبای عزیز ...
    اگه اشتباه نکنم شما از ابتدا هم نسبت به کارایی که رویانیان انجام می‌داد بدبین و منتقد بودید. که خب من احتمال میدم به دلیل تنفر ذاتی اکثر ماها از هم‌مسلکان ایشون باشه ...
    اما انصاف داشته باشیم ...
    کدوم یکی از این اقدامات از طرف مدیران عامل قبلی انجام می‌شد که الان به رویانیان خرده می گیریم ؟!‌

حرفت کاملاً متینه، سپاهان و فولاد دارن از ثمرات فوتبال پایه خودشون بازیکن می‌سازن (که البته این مسأله تو سپاهان خیلی کمتره!) ... اما اگه پرسپولیس در حال حاضر هنوز قادر به این کار نیست،‌ به خاطر ضعف مدیران قبلیه ... آکادمی پرسپولیس در دوره رویانیان آغاز به کار کرده و این جور که معلومه داره به خوبی به فعالیتش ادامه میده ... ثمره‌ی این آکادمی رو سال‌ها بعد باید ببینیم ...

اگه این فعالیت‌های خوب به قول شما حاشیه‌ای مثل احداث تلویزیون یا گرفتن هواپیمای اختصاصی بدون انجام فعالیت‌های اساسی بود، حق با شما بود ...
    ولی کارای مربوط به آکادمی، زیرساخت (گرفتن مالکیت مجموعه خوب درفشی فر) و فعالیت‌های اقتصادی به خوبی در حال انجامه ...
    تعامل با کشورای دیگه و باشگاه های معروف هم که تا دلت بخواد داره انجام میشه

در مورد مسائلی مثل کارت هواداری و ... که فرمودید هنوز صد در صد موفق نیست ؛ خب همین که استارتش خورده خودش خیلی مهمه. کم کم نواقص برطرف میشه و به اون صد در صد هم می‌رسه ... هیچ کاری از ابتدا پرفکت انجام نمیشه ...

بحث نتیجه‌گیری یه بحث کاملاً سواست ...
    اگه استقلال داره نتیجه می‌گیره، نمیشه گفت مدیرعاملش کارایی می‌کنه که رویانیان از انجامش عاجزه، چه بسا که اسپانسر تیم حریف رو هم ما داریم جور می‌کنیم
    نتیجه گیری به عوامل بسیار زیادی بر می گرده که نقش مدیرعامل این وسط (با کارایی مثل حمایت از سرمربی، خرید بازیکنای مورد نیاز سرمربی و ...) بیشتر حمایتیه ... رویانیان از نظر مدیریتی عملکرد قابل قبولی داشته ... اگه تیم نتیجه نگرفته چوب انتخاب کمیته پیشکسوتانشو خورده ...
    شاید فصل قبل یه سری خریدای رویانیان قابل توجیه نبود، ولی الان می بینیم که این فصل همه خریدای مورد نظر دایی رو انجام داده و کاملاً داره اصولی عمل می‌کنه ..

بعضیا تا ده سال دیگه هم زور بزنن همچنان باید در کارایی مثل احداث دانشگاه، خرید هواپیما، احداث شبکه تلویزیونی، ساخت سرود هواداری، سیستم کارت هواداری، تعامل با باشگاهای اروپایی و ... دنباله روی پرسپولیس باشن ...

اگه نقدی هم به عملکرد رویانیان باشه، من نسبتی باهاش ندارم که ازش چشم پوشی کنم. مسلماً رک و راست بهش اذعان می‌کنم ...
    ولی نباید از عملکرد قابل دفاعش گذشت ...

اون مثال رضا شاه رو هم صرفاً‌ به خاطر اون الگو برداریش از باشگاهای اروپایی گفتم. اقداماتش در اون حد تأثیر گذار نیست، ولی شباهتایی هم میشه پیدا کرد ...
    میگم شبکه پرسپولیس راه افتاده ؟ چی نشون میده ؟ فرکانسش چنده ؟
    همه چیز تو پست چهارم این صفحه توضیح داده شده ...
    فرکانس، تعداد ساعات برنامه و ...

15. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •