تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 301 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا دوست ندارم ناز بازیکنو بکشیم
    هرکی موند موند نموند هم نموند......فقط باید امیرخانو هرجور شده حفظ کنیم دیگه بقیه چیزا حل میشه......
    سیدو دوست دارم ولی از رفتنش ناراحت نمیشم.....وحید دست طلاییو داریم خیالم راحته.از نظر فنی طالبلورو خیلی بیشتر قبولش دارم
    فقط یه نفر ارزش ناز کشیدن داره اونم امیرخان

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

نمی خوام الکی از قلعه نوعی حمایت کنم.
    مصاحبه های ناخوشایندی داشته . اما نباید نیمه خالی رو ببینیم . خدا وکیلی مربی بزرگیه.
    اول فصل با اومدن بازیکنان جدید، نقل محافل بحث باند بازی شد .همه گفتن رفته دارو دسته خودشو آورده تو استقلال.
    خیلی ها گفتن چون بعد از بردن استقلال مشتشو گره کرده ، بی غیرت و خائنه.
    بعدش مشکل امیر با فرهاد به روزنامه ها کشیده شد و حاد شد .
    فرهاد هم اومد اما باز بعضی ها گفتن میخواد فرهاد رو خراب کنه !!
    و خیلی حاشیه های دیگه مثل قهر کردن توزی، مصدومیت جان واریو و بچه بازی عمران زاده .

با تمام این مشکلات در آستانه قهرمانی هستیم.
    یه تشکر ویژه باید از امیرخان و کادر فنی بکنیم که با همه این سختیها بازم واسه هوادارها افتخار دیگه ای رقم زده.
    دستت درد نکنه پر افتخارترین مربی ایران
    .

Last edited by federrer; 20-04-2013 at 21:13.

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

انشاالله جواب همه خوبی ها رو با جشن 120 هزار نفری که چه عرض کنم باید یه کاری بکنیم رکورد تماشاگران جهان شکسته بشه.
    خدا وکیلی خیلی برا استقلال تلاش کرده مثلا موقعی که مادرش مرد فک کنم بعد 1 هفته دوباره اومد یا بعد عمل جراحی که کرد دوباره اومد یا با عصا میومد کنار زمین مطمئن باشید اگه استقلال رو دوست نداشت این کارها رو نمیکرد.این کارها رو هر کی هر کی نمیکنه

4. 11 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سری از دوستامون موقع باخت یا مساوی که میشه میان اینجا و هر چی میخوان به کادر فنی و بازیکنا ( به غیر از یک بازیکن ) میگن ! ولی الان نمیدونم اصلا میان اینجا یا نه ! اصلا استقلالی هستن یا طرفدار شخص خاصی هستن !

اینجا هم که حرف نزنیم بهتره 20 اردیبهشت تو استادیوم حرفامونو میزنیم ولی !

6. 8 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تمرین امروز ; بازگشت حاتمی و صادقی / شیرین کاری پسر سید

تیم استقلال بعد از دو روز استراحت از ساعت 17:30 امروز تمرینات خود را جهت آماده‌سازی برای دیدار مقابل الریان قطر برگزار کرد. نکته جالب تمرین امروز بازگشت فرزاد حاتمی و امیرحسین صادقی بود که این دو بازیکن با موافقت قلعه‌نویی و وساطت پورحیدری از امروز کار خود را با آبی‌پوشان از سر گرفتند. این دو پس از حضور در زمین به سمت قلعه نویی رفته و با وی دست دادند.
    *یک هوادار معلول در تمرین استقلال حاضر شد و با بازیکنان این تیم عکس یادگاری گرفت. فرهاد مجیدی نیز قبل از شروع تمرین به سمت وی رفت و علاوه بر گرفتن عکس جویای حال این هوادار شد.
    *میرشاد ماجدی با شوخی‌های بازیکنان مواجه می‌شد. اعضای تیم استقلال به سرپرست آبی‌پوشان بابت حضورت در انتخابات شورای شهر تبریک گفته و از وی درخواست‌هایی را با طعنه داشتند!
    *جواد نکونام و هاشم بیک‌زاده دو بازیکنی که در آخرین تمرین آبی‌پوشان دچار آسیب‌دیدگی شده بودند امروز در تمرین استقلال حاضر شدند. بیک‌زاده به همراه ساموئل زیر نظر دکتر حاج‌قاسم برنامه‌های آماده‌سازی را پشت سر گذاشت.
    *حسن اشجاری با رفع آسیب‌دیدگی‌اش در برنامه‌های گروهی آبی‌پوشان شرکت کرد. وی حتی در تمرین درون‌تیمی استقلالی‌ها نیز در گروه نارنجی حاضر بود.
    *سید مهدی رحمتی که به همراه فرزندش به محل تمرین آمده بود زیر نظر حمید بابازاده به تمرین پرداخت
    *در گوشه‌ای از زمین فرزندان سید مهدی رحمتی و کیانوش رحمتی به بازی گل کوچک می‌پرداختند. این دو بازیکن کوچک به سوژه جالبی برای عکاسان تبدیل شده بودند تا جایی که یکی از عکاسان از پسر رحمتی خواست تا پس از گل زنی شادی کند تا از او عکس بگیرد. او هم برای این کار پیراهن خود را بالا زد و تصویر پدرش را که روی آن نقش بسته بود نشان داد.
    *امیر قلعه‌نویی قبل از آغاز تمرین امروز بازیکنان را دور هم جمع کرد و صحبت کوتاهی در حدود 3 دقیقه با آنها انجام داد. وی از بازیکنان خواست تا توجهی به شکست سپاهان نداشته باشند و تنها روی دو دیدار آینده مقابل فولاد و داماش تمرکز کنند.
    *مجتبی جباری با تأخیر 30 دقیقه‌ای به محل تمرین آبی‌پوشان رسید و سپس در کارهای تاکتیکی حاضر شد.
    *شاهرخ بیانی، منصور پورحیدری و سیروس دین‌محمدی حاضران تمرین امروز آبی‌پوشان بودند.
    *حدود 40 نفر از طرفداران تیم استقلال در تمرین امروز این تیم حاضر شده و نظاره‌گر تمرینات شدند.
    * بازیکنان استقلال در پایان تمرین در دو گروه زرد و نارنجی فوتبال درون تیمی انجام دادند که مهدی رحمتی در اواخر بازی روی یک صحنه از ناحیه مچ پا احساس درد کرد و به بیرون از زمین رفت

در واکنش به درخواست سازمان لیگ برای تغییر زمان بازی با فولاد / مخــــالفیـــم
    میرشاد ماجدی سرپرست تیم استقلال در این خصوص گفت: در این زمینه با امیر قلعه‌نویی مشورت کردم و او به طور کل با این مسئله مخالفت کرد.
    ما به هیچ عنوان حاضر به تغییر شرایط نیستیم به این خاطر که روزهای سخت و فشرده مسابقاتمان را پشت سر گذاشتیم مگر می‌شود ما دهم به مصاف العین برویم و یازدهم به تهران برگردیم و پس از یک روز استراحت مجددا روز سیزدهم در لیگ برتر بازی کنیم.
    هرگز این برنامه را نمی‌پذیریم و به همان برنامه قبلی سازمان لیگ پایبند هستیم
    درستشم همین بـــود . همون برنامه اول خوبه. همون هم می مونه چون اجباری نبود فقط پیشنهادی بود ...
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ

آخرین وضعیت مصدومان
    کاوه ستوده در مورد آخرین وضعیت مصدومان استقلال اظهار داشت: هاشم بیک زاده پس از چند جلسه فیزیوتراپی امروز در تمرینات حضور پیدا کرده است و باید وضعیت او را بسنجیم.
    جواد نکونام هم مشکلی ندارد و می تواند تمرین کند.
    ضمن اینکه ساموئل هم مسئله خاصی ندارد.
    وی در مورد عباس محمدرضایی گفت: این بازیکن با سرماخوردگی جزیی روبرو شده که جای نگرانی نیست
    * اشجاری: به بازی با الریان می رسم
    FARS

8. 13 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

الان به نظرم درباره فصل بعد لزومی نداره هنوز صحبت بشه . باید تکلیف لیگ و اسیا مشخص بشه و بعد هم مدیر عامل و مربی و ....

فقط یه نفر ارزش ناز کشیدن داره اونم امیرخان

والله امیر جان همون امیر خان ! هم ارزش ناز کشیدن نداره . البته قلعه نویی از اون مربی هایی هست که بعد از قهرمانی از دست دادنش فقط یک عدد ضرر از دست دادن مربی قهرمان نیست !
    امیدوارم بعد از قهرمانی ( به امید خدا در اهواز ) بدون ناز و نازکشی توی تیم بمونه . به هر حال تیم فصل بعد توی اسیا هست و یک تیمه نصف و نیمه اونجا اصلا به دردمون نمی خوره !

+
    مرسی داماش . انصافا عجب بازی کردند . سپاهانی ها کاملا غافل گیر شدند انتظار این داماش هجومی رو نداشتند . خلعتبری چی می گفت !؟

البته هنوز 3 امتیاز می خوایم.بردن این داماش و فولاد در خانه کار راحتی نیست ولی روحیه تیم بالاست و از پس همین فولاد در اهواز هم بر میاییم .

پ ن : چه شود اگر کار توی اهواز تموم شه درسته تهرانی های عزیز دوست دارید یک جشن کامل توی ازادی داشته باشید ولی خوزستان خانه دوم بعد از این همه سال وقتشه که میزبان قهرمانی بچه های خودش باشه .

10. 11 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

قصد ندارم ارزش وحید رو زیر سوال ببرم ولی به شخصه تنها دروازه بانی که توی ایران میتونه خیال بنده رو از دروازه راحت کنه تنها سید مهدی رحمتیه!

باز نظر دوستان محترمه

12. 9 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تنها دو بازی به ثبت رکورد تنها تیم بدون شکست تاریخ لیگ برتر در یک نیم فصل

14. 14 کاربر از MASTER OC 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

قصد ندارم ارزش وحید رو زیر سوال ببرم ولی به شخصه تنها دروازه بانی که توی ایران میتونه خیال بنده رو از دروازه راحت کنه تنها سید مهدی رحمتیه!

باز نظر دوستان محترمه
    باور کنید گلر از مهدی رحمتی بهتر خیلی زیاده..........

بهتره که فعلا به فکر بازی های باقی مونده باشیم در پایان فصل بیشتر بحث می کنیم........اصلا خوب نیستش سر مسائل با هم سر بحث بیوفتیم.

موفق باشید.

16. 2 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیشنهادی از فولاد ندارم / تمرکزم روی قهرمانی با استقلال است

بازی روز سه‌شنبه برایتان حساس است چه نظری داری؟
    به سه امتیاز این مسابقه خیلی احتیاج داریم ولی فکر می‌کنم سه‌شنبه بازی خوبی از آب در بیاید و امیدوار هستیم که طوری نتیجه بگیریم که خیال هواداران از بابت بازی با العین راحت باشد.
    در لیگ چطور، ظاهراً شرایط آسانی برای قهرمانی دارید؟
    ما دو بازی داریم که بسیار حساس و سرنوشت‌ساز است. باید با تمام انگیزه بازی کنیم و به قهرمانی امیدوار هستیم. با اتفاقاتی که افتاده روحیه ما خوب شده و برای قهرمانی خیز برداشتیم اما هنوز همه چیز تمام نشده است.
    قهرمانی در اهواز برای تو که متولد آنجا هستی سخت نیست؟
    طبیعتاً سخت است اما استقلال هم طرفداران زیادی در اهواز دارد. امیدوار هستم که آنجا پیروز شویم ولی هنوز تا بازی با فولاد خیلی زمان مانده است.
    قلعه‌نویی در خصوص بازی‌های آینده چه نظری دارد؟
    همه با هم تصمیم گرفته‌ایم که کار نباید به روز آخر بکشد، مقابل فولاد محکم بازی می‌کنیم که درگیر اما و اگر نشویم.
    این روزها شایعاتی مبنی بر پیشنهاد میلیاردی باشگاه فولاد به تو شنیده می‌شود، آیا این موضوع صحت دارد؟
    هنوز پیشنهادی از باشگاه فولاد به دست من نرسیده است اما چند پیشنهاد دارم که به آنها هیچ فکری نکرده‌ام فعلاً تمام تمرکزم روی استقلال و قهرمانی این تیم است و منتظر هستم فصل تمام شود و در خصوص تمدید قرارداد با استقلال و پیشنهادات دیگر فکر کنم

حیدری : قهرمانی ما هنوز قطعی نیست
    خسرو حيدري در مورد اينكه آیا باید قهرمانی استقلال را تبریک گفت مي گويد:«اتفاق خوبی در رشت افتاد و داماش با این که 10 نفره بود توانست سپاهان را ببرد. داماش با این برد خودش را از خطر سقوط نجات داد و شکست سپاهان هم به نفع ما شد. ما باید از داماش تشکر کنیم. هر چند که در بازی قبلی مان مقابل سپاهان کاملا مستحق برد بودیم و تساوی عادلانه نبود. به هر حال این خواست خدا بود که در دقیقه 93 آن شکست را جبران کنیم ولي قبل از آن موقعيت هاي زيادي را از دست داديم

.«او در پاسخ به اين سوال كه آيا می توان گفت استقلال قهرمان شده است تاكيد مي كند: «هنوز قهرمانی ما قطعی نیست و باید تلاش کنیم. ما از 2 بازی 3 امتیاز می خواهیم و امیدوارم در اهواز به پیروزی برسیم تا قهرمانی را جشن بگیریم.

فعلا كه چيزي قطعي نيست و بايد براي رسيدن به خواسته مان تا آخرين لحظه تلاش كنيم.ما لیاقت قهرمانی داریم. این درست است که هر تیمی نوسان دارد ولی ما شایسته قهرمانی هستیم و اميدوارم در نهايت به اين عنوان برسيم.»

حيدري در پاسخ به اين سوال كه فکر می کنی این تیم پتانسیل قهرمانی در آسیا را دارد مي گويد:«قهرمانی در آسیا راحت نیست و اگر به مراحل بالاتر برویم باید با تیم های شرقی روبه رو شویم. استقلال باید برای موفقیت در آسیا از این قوی تر باشد و نمی توان با یک تیم معمولی به قهرمانی رسید.البته من معتقدم اگر از اين گروه صعود كنيم و بازي اول حذفي را هم ببريم، مي توانيم تا مراحل پاياني بالا برويم.»

وقتی بازیکنی در تیم قلعه نویی خوب بازی نمی کند، این مربی به طور موقت آن بازیکن را اخراج می کند.حيدري در پاسخ به اين سوال كه آيا قبول داری این شیوه در هیچ جای دنیا دیده نمی شود مي گويد:«من نمی توانم در این مورد صحبت کنم چون فقط یک بازیکن هستم. البته امیرخان اگر بخواهد تصمیمی هم بگیرد آن تصمیم به نفع باشگاه و آن بازیکن است. قلعه نویی با کسی پدرکشتگی ندارد.»

می خواهیم ستاره سوم را روی پیراهنمان حک کنیم

بازی با الریان در پیش است این مسابقه را چطور می‌بینی؟
    مسابقه بسیار حساس و سنگینی را در پیش داریم و می‌دانیم که اگر از این بازی سه امتیاز بگیریم 80 یا 90 درصد صعودمان را به مرحله بعد قطعی کردیم.
    دروازه‌بان الریان به خاطر مراسم عروسیش به ایران نمی‌آید این یک پوئن برای شما محسوب می‌شود؟
    خدا را شکر که او درگیر مراسم عروسی‌اش است اما یادتان باشد برای ما فرقی نمی‌کند که چه بازیکنی در آن تیم بازی می‌کند. حتی اگر مسی هم در الریان باشد باید این تیم را شکست دهد.
    بعد از بازی سپاهان و داماش خیلی‌ها از قهرمانی قطعی استقلال صحبت می‌کنند تو چه نظری داری؟
    صد در صد با این موضوع مخالفم تا روز آخر قهرمان مشخص نیست، یادم می‌آید سالی که ما قهرمان شدیم ذوب‌آهن در اهواز می‌توانست همه چیز را تمام کند اما 4 گل از فولاد خورد. درست است که استرس از روی ما برداشته شده و کمتر شده اما یادتان باشد تا روز آخر قهرمان مشخص نیست. ما باید فولاد را در تهران می‌بردیم و منتظر بازی داماش و سپاهان نمی‌ماندیم اما حالا فولاد را در اهواز شکست می‌دهیم.
    نظر قلعه‌نویی برای دو بازی آینده چیست؟
    او هم تأکید دارد که باید هر دو بازی را ببریم و اتفاقاً کار را در اهواز تمام کنیم.
    در بازی‌های لیگ از نظر مهاجم مشکلی ندارید؟
    خوشبختانه تیم ما کامل است و هر بازیکنی بازی کند تمام تلاشش را انجام می‌دهد.
    به عنوان سؤال آخر بازی با الریان مثل بازی با الهلال در تهران نشود..
    مطمئن باشید از آن بازی درس گرفتیم و امسال می‌خواهیم ستاره سوم را روی سینه استقلال بنشانیم

اشجاری:داد و بیداد من در باشگاه کذب است
    می گویند در باشگاه استقلال داد و بیداد کردی؟
    شما چندمین نفری هستید که این مووضع را به من می گویید.داد و بیداد من در باشگاه کذب است و می دانم این اخبار چطوری در روزنامه ها منتشر می شود.من آخرین بار قبل از عید بود که به باشگاه استقلال رفتم و بابت این اخبار دروغ متاسفم.قبلا هم شایعه کردند که رباط صلیبی ام پاره شده است.

تا حالا چند درصد از استقلال پول گرفتی؟
    من 35 درصد از مبلغ قراردادم را گرفتم.وقتی قرارداد بستم برای ماه های آذر،بهمن و خرداد به من چک دادند که فقط درصدی از پول یکی از چک ها را گرفتم.اینکه می گویند من با فتح الله زاده جر و بحث کردم دروغ است.

می گویند استقلال برای فصل بعد تو را نمی خواهد؟
    من بازیکن آزاد هستم.در نیم فصل هم به خواسته آقای قلعه نویی در حالیکه بازیکن فیکس سپاهان بودم به استقلال آمدم و حالا هم قراردادم رو به اتمام است.من بازیکن آزاد هستم و خودم تصمیم می گیرم که بمانم یا بروم.لیست مازاد برای بازیکنانی است که با باشگاه قرارداد دارند.

استقلال مستحق قهرمانی است؟
    یکی از دلایلی که به استقلال آمدم این بود که دیدم این تیم پتانسیل قهرمانی دارد.امیدوارم سه امتیاز از این دو بازی بگیریم و در نهایت قهرمان شویم.
    راستی شایعات اخیر در مورد احسان حاج صفی را شنیدی؟
    اصفهانی ها از اول فصل آرزو داشتند حاج صفی به سپاهان بیاید و آن زمان اتفاقاتی می افتاد که برای من جالب نبود.حالا هم بحث هایی را در مورد این بازیکن مطرح می کنند که جالب نیست و این وصله ها به حاج صفی نمی چسبد.
    FARS

18. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •