ما الان داریم بین دانشگاه های داخل کشور مقایسه می کنیم!
ولی این هم هست که بیشتر دانشجو های دانشگاه های شریف و ... در خارج جذب میشن!
پس خارجی ها کمی رو این جور دانشگاه ها فکر می کنن دیگه ..
ما الان داریم بین دانشگاه های داخل کشور مقایسه می کنیم!
ولی این هم هست که بیشتر دانشجو های دانشگاه های شریف و ... در خارج جذب میشن!
پس خارجی ها کمی رو این جور دانشگاه ها فکر می کنن دیگه ..
من آدمی نیستم که حرف مخالف رو نشنوم، ناراحت هم نشدم، قبول دارم دانشگاه های تهران یکم بهتر باشن ولی حداقل به شخصه من شرایط خیلی خوبی برام توی شهر خودم فراهم هست. من سبک سنگین کردم. یه چیزی رو باید از دست بدی تا یه چیزی رو بدست بیاری.
شما کارتون درسته همین شیراز خودمون بمون![]()
به هرچیزی که اعتقاد داری عمل کن.
حرف هر دوتاتون درسته! ولی بازم بستگی به خود شخص داره، یکی میبینه که تو شهر خودش راحت تره و موفق تره، یکی دیگه هم میبینه باید بره یه جای دیگه که به هدفش برسه ...
دانشگاه ها هم درسته رتبه بندی دارن ولی تو هر رشته ای یه دانشگاهی بهتره و 100% جو دانشگاه هم مهمه که این دیگه تو رتبه بندی نیست!!![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاملا حرف شما درسته!
نمیشه برای کسی تصمیم گیری کرد. هر کسی بهتر میدونه چیکار کنه ولی تصمیم هر کسی برای خودشه دیگه ..
دارم روش کار می کنم به نتیجه رسیدم خبرتون می کنم
دانشگاههای داخل کشور هم همشون یه "پخ" هستند و الکی اسم در کردند!
ضمناًاین دانشجویان بورس میشوند توسط دولت ایران و بر میگردنند و تدریس میکنند!
اینهایی که توی این دانشگاهها درس میخوانند نابغه نیستند بلکه حفظ کنندهی متن، فرمول و ... هستند!
نمیدونم با این همه نابغهی دانشگاه شریف و تهران و سایر "پخ"ها چرا هنوز نمیتوانیم یک کارت گرافیک درپیت کامپیوتر، یک موتور ماشین، یک تبلت، یک کیبورد چه میدونم یه سوزن تولید کنیم؟!
علمی که در عمل به کار نیاد ارزش یک سر سوزن نداره.
Last edited by afshin-434; 11-09-2012 at 21:26.
دوستان مثل اینکه ثبت نام اینترنتیه !!
یعنی اگه قبول شم تو تبریز گفته 6 مهر بیا با مدارک !!
پس کلاس ها از 10 به بعد شروع میشه ؟!!
خوابگاه واسم میمونه ؟!!
دلیل : ندادن مجوز - بودجه و و و !
یه ذره هم تقصیر استاد ها هست که میان پروژه هاشون رو به دکترا میدن فقط، باید به صفری ها () هم یه کاری بدن که راه بیفتن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)