بالا رو نگه دار بعد شوت بزن
بالا رو نگه دار بعد شوت بزن
msaa برای لگ اف باشه که بهتره
frame rate رو بزار رو 60 نتیجه رو اعلام کن
میخوام ببینم همدردیم یا خیر آخه لگ من بخاطر افت فریم نیست یه لرزش خیلی خیلی ریز هست
سون بهتره
سلام.میخواستم بدونم چرا وقتی تو بازی میرم از بازی میاد بیرون؟ کرکش هم درسته؟
آقا من مثل دمو وقتی میخوام وارد زمین شم بازی میپره بیرون باید حتماً alt+tab بگیرم از بازی بیام بیرون و دوباره برم تو بازی تا بتونم بازی کنم!! چرا؟!!کارت گرافیکم هم آپدیت هست...
کسی این مشکل رو نداره؟
بچه ها فیفا 13 رو کامپیوتر پسر داییم نصب کردم فقط تا ایکون مسی میره دیگه حتی واسه انتخاب کردن زبان هم نمیرسه باید چکارش کنیم. مرسی
اقا من دو تا سوال داشتم کیبدرد چه جوری مثل قبل میشه مثل قبلنا شوت یا d بود اینا وفیفا conficgمن بالا نمیاد خطا میده چه جوری تنطیم کنم
چرا همه مثل من وقتی میخوان وارد بازی بشن میپره بیرون ؟؟؟ مشکلش چیه؟؟
سلام دوستان
من به تازگی بعد از حدود 10 سال (از زمان wining eleven) از PES به FIFA مهاجرت کردم و واقعا عاشقش شدم...
می تونم بگم که فوق العادست...روانی کرده منو...بخصوص این FIFA 13
من Career Mode بازی میکنم...واقعا محشره...خود خود زندگیه...
وقتی امروز ابروی پویول در برخورد با آرنج مهاجم حریف شکست داشتم دیوونه می شدم...!!! آخه تا این حد طبیعی ؟؟؟؟؟
یا مثلا اینکه بدون سوت داور بازی رو شروع کردم و داور دستور داد دوباره شروع کنم...!!!!!!!!!!!
من عاشق این طبیعی بودنشم...خیلی حال کردم وقتی دیدم کنترل توپ خیلی سخت و غیرقابل پیش بینی شده...کاملا حس میکنی تو زمینی !!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته من چون به دسته PES عادت داشتم دکمه های فیفا رو مثل اون تنظیم کردم و الان چند تا سوال دارم :
من دکمه ها رو اینجوری تنظیم کردم :
دکمه مربع = شوت
دکمه ضربدر = پاس
دایره = تکل و سانت
مثلث=پاس عمقی
RB یا R1 = سرعت
RT یا R2 = کنترل توپ
LT یا L1 = تغییر بازیکن - شوت چیپ
LB یا L2 = کات شوت - دفاع هم تیمی
---------------------------------------------------------
چطوری پنالتی بزنم و بگیرم ؟
چطوری توپ رو بندازم جلو و استارت بزنم ؟
تکنیک ها رو چطوری اجرا کنم ؟
چجوری تاکتیک ها رو اجرا کنم ؟ مثلا پرس شدید یا حمله همه جانبه مثل موقعی که عقبم ؟
چطور دستی آفساید گیری کنم؟
.................................................. ........
مرسی
عزيزم شما همين فيفاي مارو بازي كردي ؟ پاره شدن ابرو ؟؟ شروع بازي بدون سوت داور ؟؟؟
دوستان در جوگيري تخصص دارن !
در مورد بحث 2k هم حرفي نزنم بهتره !فوتبال رو با بسكتبال يا تنيس مقايسه مي كنيد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)