تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 232 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من الان حدود 5ماه و نیم میشه این گوشی دارم کیفیت دوربین این گوشی در عکاسی و فیلمبرداری میشه گفت یکی از بهترین های بازاره قبل اینکه اس3بخرم گوشی دیگه ای هم داشتم که دوربین 8مگاپیکسلی روش بود ولی اصلن قابل مقایسه با اس3 نبودن کیفیت عکاسی اس 3 خیلی بهتر بود از هر جهت که بخوای بگی
    Last edited by clau; 09-06-2013 at 20:20.

2. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

جالبه بدونی این W810 رو 7 ساله خریدم در رابطه با فروشش شوخی کردم ولی باز جالبه بدونی که 6-7 نفر این گوشی رو میخوان و تا 100 تومن هم براش میدن.
    حالا که شما این گوشیو داری دوربینش چطوره. البته دوست من این گوشیو داره عکسایه دوربین تو خود دوربین خیلی قشنگن ولی تو کامپیوتر چنگی به دل نمیزنن.حالا شاید اون چند تا عکس اونطور بوده. نظر شما چیه؟
    راستی یه نکته مهم دیگه ، این گوشی تو جیب جا میشه؟(جیب شلوار(جین))
    بازم تشکر میکنم.
    سلام.

در مورد دوربین ،دوربین خوبی داره من یک نمونه عکسش رو براتون پیوست میکنم که ببینید.امادر قیاس با S2 من فکر میکنم اس 2 بهتر باشه.(جفتش رو دارم).در مورد اندازه و توی جیب گذاشتن بله میتونید منتها به هر حال گذاشتن گوشیهایی با این سایز و با صفحه تاچ توی جیبهای تنگ زیاد خوب نیست چون صفحه تحت فشار قرار میگیره و باعث میشه که به تاچ گوشی آسیب برسه.

پ ن : متاسفانه عکس با سایز اصلی رو سایت قبول نمیکنه (حجمش زیاده) اگه دوست داشتید ایمیلتون رو برام پیغام خصوصی کنید تا براتون چند تا عکس ایمیل کنم بتونید کیفیت دوربینش رو ببینید.
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک S3-1.jpg  

4. 3 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.
    به سلامتی که samsung apps هم دیگه کار نمیکنه . یعنی حالا که سامی بهمون برنامه یا گیم نمیده پس 100% آپگرید ورژن فیرم ویر هم نمیده دیگه درسته ؟ در این صورت چجوری باید گوشیهامونو آپگرید کنیم ؟

یه سوال دیگه .. آیا برنامه ای یا حرکتی میشه زد که مثلا فکس به گوشیمون بیاد ؟ یعنی متنی رو به گوشی فکس کنیم ؟

ممنون
    سلام.

قضیه بسته شدن سامسونگ اپز اصلا" ربطی به آپگرید رام نداره.ضمن اینکه شما فرض کنید که اصلا" دیگه برای ایران (به اسم ایران ) آپدیتی نیاد شما میتونید از را کشورهایی مثل امارات، عراق،افغانستان، الجزایر،مصر، مراکش و......استفاده کنید چون تمام این کشورها CSC شون با ایران یکی هست و کاملا" با رام ایران برابر هست پس از این بابت نگرانی وجود نداره علاوه بر این شما میتونید از رام هر کشور دیگه ای هم استفاده کنید و برای اینکه فارسی بشه میتونید زبانهای پنهان رام رو فعال کنید که فارسی هم جزو این زبانهاست.من الان دارم از رام 4.2.2 اسرائیل استفاده میکنم ولی همینجور که گفتم زبان فارسی رو فعال کردم و الان تمام قابلیتهای فارسی رو داره.(منوهای فارسی و.....).

6. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

قضیه بسته شدن سامسونگ اپز اصلا" ربطی به آپگرید رام نداره.ضمن اینکه شما فرض کنید که اصلا" دیگه برای ایران (به اسم ایران ) آپدیتی نیاد شما میتونید از را کشورهایی مثل امارات، عراق،افغانستان، الجزایر،مصر، مراکش و......استفاده کنید چون تمام این کشورها CSC شون با ایران یکی هست و کاملا" با رام ایران برابر هست پس از این بابت نگرانی وجود نداره علاوه بر این شما میتونید از رام هر کشور دیگه ای هم استفاده کنید و برای اینکه فارسی بشه میتونید زبانهای پنهان رام رو فعال کنید که فارسی هم جزو این زبانهاست.من الان دارم از رام 4.2.2 اسرائیل استفاده میکنم ولی همینجور که گفتم زبان فارسی رو فعال کردم و الان تمام قابلیتهای فارسی رو داره.(منوهای فارسی و.....).

ممنون دوست عزیز از راهنماییه کاملت . ولی چون من مثل شما و اساتید دیگه حرفه ای نیستم و آپگرید گوشیمو با وای فای ، انجام دادم و اوونم خوده گوشی وقتی به نت وصل میشدم آپگرید کرد .... به همین دلیل پرسیدم . بنابراین با توجه به فرمایشات شما آپگرید بعدی برای ایران بوسیله خوده گوشی باید بیاد دیگه ؟

ممنون میشم در مورد سوال دوم هم از اساتید راهنمایی کنن در مورد ​فرستادن فکس به گوشی ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این برنامه "اتوران" "autorun" که بعضی از دوستان میگن با غیرفعال کردن بعضی نرم افزار ها به باطری کمک میکنه کدومه ؟ این دو تاست یا نرم افزار دیگه ای هست ؟ کلا بهترین توی این زمینه کدومه ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کیفیت و بلندی صدای موزیک در هنزفری این گوشی سامسونگ چطوره؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کیفیت و بلندی صدای موزیک در هنزفری این گوشی سامسونگ چطوره؟
    حرف نداره ، من چون قبلا سونی داشتم اینو میگم که نسبت به سونی و ال جی خیلی بهتره .

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سونی به معنای کلمه افتضاحه!
    نه صدا خودش در میاد نه صدا تو هندزفری
    Last edited by h!tman; 11-06-2013 at 08:22.

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

دوستان به نظرتون S3 کارکرده با این مشخصات می ارزه ... ؟؟؟

32 گیگ فول پک آبی... 2 ماه کارکرد....سالم و تمیز..بدون ضربه و خط و خش...با تمام لوازم..فلیپ کاور + 2 عدد بک کاور کاشی مشکی و سفید Coco و یک کیف نیکیلین. اين گوشي فول پك سامسونگ هست و درون اين پك باطري اضافه و شارژر استند باطري و ٢عدد كاور شيشه اي داره.. و ساخت چین(ویتنامی نیست) آندروید 4.1.2 و روت شده با رام رسمی سامسونگ برای ایران که فارسی داره...

قیمت 1600 داده

به نظرتون چند می ارزه ازش بردارم .. ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

دوستان به نظرتون S3 کارکرده با این مشخصات می ارزه ... ؟؟؟

قیمت 1600 داده

به نظرتون چند می ارزه ازش بردارم .. ؟؟

من نظرم رو بگم :

اگه شما میخوای 1.600.000 هزینه کنی میتونی با افزایش 30تومنی بودجه آکش رو تهیه کنی

ضمنا من پیشنهاد بهتری برای شما دارم : شما به نکسوس 4 هم فکر کن تو این رنج قیمت !!!!
    ضرر نخواهی کرد !!!

قیمت نکسوس 4 1.595.000 با گارانتی 2 ساله شرکت ال جی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •