تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 201 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام من 4 ماه پیش یه 206 تیپ 2 89 خریدم که 32 تا کار کرده بود دیاگ هم زدم همونو نشون داد ولی تا الان کلی به مرور روی دستم خرج گذاشته اول به نظرم فقط لاستیک میخواست که 2 تا نو انداختم بعد چند روز باطری نو انداختم بعد از چند روز استارت سوخت و منو تو خیابون گذاشت بعد چند وقت دیدم سر پیچ صدا میده سی بک و یه قطعه دیگه عوض کردم الانم که جدیدا یه مشکل پیدا کرده که وقتی روشن میکنم دور موتور افت میکنه و گاهی خاموش هم میشه بهم گفتن دریچه گاز خرابه خلاصه اصلا دیگه روی دلم نمیشینه هر روز که میام استارت بزنم میگم الان یه مشکل جدید نشون میده خودشو قبلش 6 سال پراید داشتم و این اواخر کمی اذیت کرد ولی این ماشین با اینکه سه ساله کار کرده و اینقدر کم این اتفاقا برام غیر طبیعی هست یه نفر بهم گفت احتمالا خیلی بیشتر کار کرده و از کامپیوتر کم کردن کیلومترشو میشه آیا؟

حالا سوال اصلی من اینه که به نظر شما اینو بفروشم یه تیبا نو بخرم یا دوباره همین 206 تو همین رنج بخرم یا اینکه حالا که اینهمه خرجش کردم نگه اش دارم؟ در ضمن من شهریور اینو 22 و 200 خریدم تا حالا هم 1 میلیون خرجش کردم

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام من 4 ماه پیش یه 206 تیپ 2 89 خریدم که 32 تا کار کرده بود دیاگ هم زدم همونو نشون داد ولی تا الان کلی به مرور روی دستم خرج گذاشته اول به نظرم فقط لاستیک میخواست که 2 تا نو انداختم بعد چند روز باطری نو انداختم بعد از چند روز استارت سوخت و منو تو خیابون گذاشت بعد چند وقت دیدم سر پیچ صدا میده سی بک و یه قطعه دیگه عوض کردم الانم که جدیدا یه مشکل پیدا کرده که وقتی روشن میکنم دور موتور افت میکنه و گاهی خاموش هم میشه بهم گفتن دریچه گاز خرابه خلاصه اصلا دیگه روی دلم نمیشینه هر روز که میام استارت بزنم میگم الان یه مشکل جدید نشون میده خودشو قبلش 6 سال پراید داشتم و این اواخر کمی اذیت کرد ولی این ماشین با اینکه سه ساله کار کرده و اینقدر کم این اتفاقا برام غیر طبیعی هست یه نفر بهم گفت احتمالا خیلی بیشتر کار کرده و از کامپیوتر کم کردن کیلومترشو میشه آیا؟

حالا سوال اصلی من اینه که به نظر شما اینو بفروشم یه تیبا نو بخرم یا دوباره همین 206 تو همین رنج بخرم یا اینکه حالا که اینهمه خرجش کردم نگه اش دارم؟ در ضمن من شهریور اینو 22 و 200 خریدم تا حالا هم 1 میلیون خرجش کردم
    206 کلا حالش همین هست ، اگر پاش توی خرج باز بشه صاحبش رو به زمین گرم میزنه صفر و کارکرده هم نداره ، بفروشید جون خودتون رو خلاص کنید ، یک 405 یا سمند خرید کنید هم کم هزینه هست و هم بی دردسر ، تیبا هم بد نیست ، ماشین کم مصرف و کم خرجیه و موتورش هم قدرت مناسبی داره .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

206 کلا حالش همین هست ، اگر پاش توی خرج باز بشه صاحبش رو به زمین گرم میزنه صفر و کارکرده هم نداره ، بفروشید جون خودتون رو خلاص کنید ، یک 405 یا سمند خرید کنید هم کم هزینه هست و هم بی دردسر ، تیبا هم بد نیست ، ماشین کم مصرف و کم خرجیه و موتورش هم قدرت مناسبی داره .

مرسی از راهنمایی تون......وایییی نههه واقعا اینجوریاست 206 نمیدونستم ....خرجش هم بالاست...سمند و 405 رو که اصلا ازشون خوشم نمیاد زیاد هم استفاده ندارم خیلی کم سوار میشم ماشین همسرم هم هست بیشتر اونو سوار میشیم فکر کنم همین تیبا برام خوب باشه پس ولی ظاهر 206 رو خیلی ذوست دارمدر مورد تیبا از پشتش بدم میاد قرار بود یه مدل هاچ بک بزنن خبری ندارید کی میاد بیرون؟ شاید بذارم شب عید بفروشمش الان چقدر میتونم بفروشم قیمتش چقدره حدودا؟

ممنون میشم اساتید دیگه هم اگر نظر متفاوتی دارن راهنمایی کنن

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مرسی از راهنمایی تون......وایییی نههه واقعا اینجوریاست 206 نمیدونستم ....خرجش هم بالاست...سمند و 405 رو که اصلا ازشون خوشم نمیاد زیاد هم استفاده ندارم خیلی کم سوار میشم ماشین همسرم هم هست بیشتر اونو سوار میشیم فکر کنم همین تیبا برام خوب باشه پس ولی ظاهر 206 رو خیلی ذوست دارمدر مورد تیبا از پشتش بدم میاد قرار بود یه مدل هاچ بک بزنن خبری ندارید کی میاد بیرون؟ شاید بذارم شب عید بفروشمش الان چقدر میتونم بفروشم قیمتش چقدره حدودا؟

ممنون میشم اساتید دیگه هم اگر نظر متفاوتی دارن راهنمایی کنن
    سری اول مدل هاچ بک قرار است بهمن ماه تحویل مشتری ها بشه ؛ اونوقت میتونید از بازار آزاد بخرید .

در آغاز فعالیت نگین68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام و خسته نباشید به همه.

میشه منو کمک کنین تو تصمیم گیری

باید برای خانواده ماشین تهیه کنم.هم از نظر وقت و هم هزینه میدونم که نمیتونم ماشینو هر مین ببرم تعمیرگاه پس باید ماشینی بگیرم که کمِ کم چند سال برام بی دردسر یا کم دردسر کار کنه.

مصرفم فقط برای داخل شهر هست.کم جمعیتیم.نهایت بین 14 تا 15 میلیون میتونم هزینه کنم.

بین پرایدها 132 رو خیلی دوست دارم ولی با این مبلغی که من در نظر گرفتم دربهترین حالت 37هزار کارکرد و مدل سال 90 پیدا میشه بنظرتون می ارزه؟پیشنهاد دیگه ای دارین؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام و خسته نباشید به همه.

میشه منو کمک کنین تو تصمیم گیری

باید برای خانواده ماشین تهیه کنم.هم از نظر وقت و هم هزینه میدونم که نمیتونم ماشینو هر مین ببرم تعمیرگاه پس باید ماشینی بگیرم که کمِ کم چند سال برام بی دردسر یا کم دردسر کار کنه.

مصرفم فقط برای داخل شهر هست.کم جمعیتیم.نهایت بین 14 تا 15 میلیون میتونم هزینه کنم.

بین پرایدها 132 رو خیلی دوست دارم ولی با این مبلغی که من در نظر گرفتم دربهترین حالت 37هزار کارکرد و مدل سال 90 پیدا میشه بنظرتون می ارزه؟پیشنهاد دیگه ای دارین؟
    صفر این مدل

15300 از کارخانه میتونید تهیه کنید... پراید ماشین کم خرجی هست و واقعا مناسب شهر هست... اگه بهش برسی تا چند سال اذیت کردن تو کارش نیستهزینه نگهداریش هم حداقل 30 40 درصد از بقیه ماشینها کمتره

7. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

صفر این مدل

15300 از کارخانه میتونید تهیه کنید... پراید ماشین کم خرجی هست و واقعا مناسب شهر هست... اگه بهش برسی تا چند سال اذیت کردن تو کارش نیستهزینه نگهداریش هم حداقل 30 40 درصد از بقیه ماشینها کمتره
    خیلی ممنون از راهنماییتون.

بله انتخاب من هم پرایده و قبول دارم که اگه صفر باشه خیلی بهتره ولی مسئله اینه که ماشین صفر تو کارخونه اون قیمتیه که شما فرمودین و تو بازار حدودا 2میلیون گرونتره! کارخونه هم نمیدونم چجوری باید ماشین بگیرم؟

چندتا نمایندگی سر زدم گفتن برای امسال تحویل ماشین نداریم نه فروش نقدی و نه اعتباری! میتونین پیش فروش برای خرداد93 ثبت نام کنین!

خب تا خرداد 93 واقعا نمیشه قیمتهارو پیشبینی کرد اینطور که گفتن تعهد عدم افزایش قیمت فقط تا پایان اسفند امساله و قطعا از فروردین قیمتها دوبره افزایش پیدا میکنه

میشه راهنمایی بفرمایین چطور میتونم از کارخونه ماشین بگیرم؟

ممکنه مثل سالهای گذشته تو دهه فجر فروش ویژه داشته باشن؟

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و ارادت خدمت دوستان و اساتید
    یه مشاوره می خواستم برای خرید خودروهای بین 11 الی 13 میلیون.
    بنظر شما با این مبلغ پراید 88-89 بهتره یا پژو 82 تا 84 ؟؟ یا پیشنهاد دیگه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

لطفا راهنمایی کنین دوستان

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفا راهنمایی کنین دوستان
    رادیو دیروز میگفت شرایط ثبت نام در بهمن ماه اعلام میشه ، اما بعید میدونم با توجه به احتمال زیاد افزایش قیمت خودرو در سال جدید شرایط فروش نقدی با تحویل 30 روزه وجود داشته باشه، احتمالا تحویل خودروها باید از خرداد ماه باشه و ثبت نام امسال با قیمت روز سال 93 انجام شه.

12. این کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •