تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 421 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان من برای استادم یک ایمیل فرستادم.ولی چند روزی گذشته و جواب نداده
    حالا میخوام بهش بگم که جواب بده.
    چکار کنم؟بهش زنگ بزنم؟
    اس ام اس بدم؟
    چی بگم؟
    اگر خیلی عجله ندارید یک ایمیل reminderبراش بفرستید همون ایمیل رو مجدد فروارد کنید ولی در عنوانش قبل از عنوان اصلی reminderرو اضافه کنید
    اولویت بعدی ملاقات حضوری هست
    اگر امکانش نبود تماس تلفنی
    من اس ام اس زدن به استاد رو خیلی جالب نمیدونم

2. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان استادمون گفت بهش ایمل بزنیم برای اینکه بفهمیم نمره میانترم چند شده و اگه کم شدیم نریم سر جلسه.
    الان من توی متن ایمیل چی بنویسم خوب باشه ؟!
    ممنون.
    سعی کنید که عنوان ایمیل گویا باشه
    یعنی یا به انگلیسی یا همون فارسی عنوان چیزی شبیه این باشه:

درخواست جهت اطلاع از نمره میان ترم درس x

در متن هم خیلی مختصر بگید :

با سلام و عرض ادب خدمت استاد محترم
    بنابر فرمایش جنابعالی جهت اطلاع از نمره میان ترم درس xاین ایمیل را برای شما ارسال کردم
    با تشکر (اسم خودتون)

4. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بنده همکاری دارم که دروغگوست و کافر است و در خلوت ترویج کفر می کند و حکم ارتداد بر وی صادق است. سعی دارم نقشه های ایشان را رسوا کرده و شخصیت واقعی ایشان را به مردم نشان دهم تا آبرویش برود و دستگاه قضایی کشور ایشان را مجازات کند تا وی زودتر به جهنم برود. ولی ایشان خیلی زرنگ است و گیر انداختنش بسیار سخت. چگونه باید عمل کنم؟

6. 2 کاربر از مهندس مسعود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با آدمهای کنترلگر چطور باید رفتار کرد؟

مثلاً فرض کنید در مهمانی هستید و هی صاحبخانه که فامیل شما هم هست هر حرفی شما میزنید میخواهد حرف شما را اصلاح کند و هر کاری شما میخواهید کنید از شما میخواهد که آن کار را نکنید!

با همچین آدمی چه کار باید کرد؟

راههایی که به نظر من رسید :

مستقیم باهاش وارد بحث شد که من بچه ات نیستم اینجوری داری کنترلم میکنی! لطفاٌ سرت به کار خودت باشه!
    کار خودت را میکنی تا صدایش دربیاد!
    بیخیال شد تا زودتر مهمانی تمام شود و خلاص شویم از دست‌اش!

8. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثلاً فرض کنید در مهمانی هستید و هی صاحبخانه که فامیل شما هم هست هر حرفی شما میزنید میخواهد حرف شما را اصلاح کند و هر کاری شما میخواهید کنید از شما میخواهد که آن کار را نکنید!

مستقیم باهاش وارد بحث شد که من بچه ات نیستم اینجوری داری کنترلم میکنی! لطفاٌ سرت به کار خودت باشه!
    سلام

من خودم سعی می کنم زیاد با این آدم ها وارد بحث نشم و صحبت نکنم. ولی اینکه چگونه برخورد کنید باهاشون بستگی داره.

1- شما آدم رکی هستید ؟ اگر آدم رکی هستید خب مستقیم می تونید بهش بگید ولی خب بستگی به طرف تون داره. سن و سال خیلی مهمه به شخصه سعی می کنم با افراد بزرگتر از خودم درگیری نداشته باشم.

2- نسبت شما با اون شخص: خیلی مهمه چه نسبتی بین شما هست و بسته به این مورد ممکنه درست نباشه که مستقیم بهشون بگید.

چیزی که اینجا می تونم بهتون توصیه کنم اینه که همیشه بی خیال باشید.

من خودم زیاد از این افراد دیدم خب هرکسی با این جور افراد برخورد داشته ولی کاری که من می کنم اینه که می بینم طرف چند سالش هست و چه نسبتی باهام داره. اگر سنش خیلی بالاتر باشه خب تحمل می کنم و تا 90% سعی خودم رو می کنم چیزی نگم ولی خیلی جاها اگر ببینم طرفم از قصد می خواد من رو اذیت کنه مستقیم تو صورتش بهش میگم چون اینطوری ضربه فنی میشه و اکثر این افراد انتظار ندارند که مستقیم تو صورت شون حرف بزنی( بسته به نسبت فامیلی و سن)

موفق باشید

10. 4 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

این خیلی بستگی داره به اینکه شرایط چقدر مهمه؟
    مثلا در یک مهمانی بهتره بیخیال باشید تا تموم بشه بره... ارزش بحث و جدل نداره( و البته ناراحتی احتمالی)
    اما یه وقت شما توی محیطی هستید با آدمهای ثابت. مثلا محیط کار ... خوب بهتره همون اول تکلیفتون رو با چنین آدمی روشن کنید. قشنگ حوزه کاری و حد و مرزها رو روشن کنید تا هم خودتون و هم طرف تکلیف خودشو بدونه و اگر این حد رعایت نشد، برخورد محکم تری انجام بدید

اما در کل بخواید وارد بحث بشید، به نظر من بهتره طوری بحث کنید که خودتون رو شخص معقول و منطقی و مسئولی نشون بدید ( نه پرخاشگر و عصبی)
    مثلا:
    بله این نظر شماست و محترمه، ولی بنده نظرم اینه و سعی می کنم اینطوری عمل کنم
    یا
    شما هر طور میلتونه عمل کنید. بنده مسئول کارهای خودم هستم
    یا
    این حرفی که شما می زنید رو ما قبلا تست کردیم و جواب نگرفتیم. فعلا بهترین کار همینه. ممنون از نظر شما
    یا
    ممنون که به فکر من هستید ولی همینطوری راحت ترم!!
    Last edited by farzad02; 06-06-2014 at 23:10.

12. 5 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بنده همکاری دارم که دروغگوست و کافر است و در خلوت ترویج کفر می کند و حکم ارتداد بر وی صادق است. سعی دارم نقشه های ایشان را رسوا کرده و شخصیت واقعی ایشان را به مردم نشان دهم تا آبرویش برود و دستگاه قضایی کشور ایشان را مجازات کند تا وی زودتر به جهنم برود. ولی ایشان خیلی زرنگ است و گیر انداختنش بسیار سخت. چگونه باید عمل کنم؟
    دوست گرامی اول اینکه در اسلام تهمت و افترا جز بزرگترین گناهان محسوب میشه پس چناچه مطمئن نیستید هرگز قضاوت نکنید! میبخشید ولی اگر در خلوت این اقدام رو میکنه شما چطور مطلعید؟

دوما آبروی کسی رو بردن چه به حق چه به ناحق بازهم کار درستی نیست

سوما شما بهتره اول از راه امر به معروف و نهی از منکر وارد بشید چناچه بعد از چندین بار ارشاد بازهم به روند قبل ادامه دادند
    باید راهی برای اثبات کفرگویی ایشان پیدا کنید و حداقل دوشاهد به دستگاه قضا برده تا بتوانید ادعایتان را ثابت کنید اونوقت دیگه حق به حق دار خواهد رسید

14. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ™ Hadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    کالبد بدن

پيش فرض

سلام. توي پمپ بنزين بعضي افراد از پشت بوق مي‌زنند هي زود باش زود باش عجله داريم... مثلا من دارم باک بنزين رو مي‌بندم يارو از پشت ميره تو اعصابم...

آدم در مقابل اينا چه عکس العملي نشون بده؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوست گرامی اول اینکه در اسلام تهمت و افترا جز بزرگترین گناهان محسوب میشه پس چناچه مطمئن نیستید هرگز قضاوت نکنید! میبخشید ولی اگر در خلوت این اقدام رو میکنه شما چطور مطلعید؟

دوما آبروی کسی رو بردن چه به حق چه به ناحق بازهم کار درستی نیست

سوما شما بهتره اول از راه امر به معروف و نهی از منکر وارد بشید چناچه بعد از چندین بار ارشاد بازهم به روند قبل ادامه دادند
    باید راهی برای اثبات کفرگویی ایشان پیدا کنید و حداقل دوشاهد به دستگاه قضا برده تا بتوانید ادعایتان را ثابت کنید اونوقت دیگه حق به حق دار خواهد رسید
    با سپاس از پاسخگویی شما. بنده از گناهکار بودن این شخص مطمئن هستم ایشان من را هم به کفر دعوت کرد که نپذیرفتم ولی می دانم خیلی ها توسط ایشان کافر شده اند افرادی که در گذشته نماز می خوانندند ولی حالا نمی خوانند. وظیفه شرعی بنده است که آبروی ایشان را ببرم و با ایشان مبارزه کنم وگرنه بنده هم مسئول گناهان افرادی که توسط ایشان به کفر گرویده می شوند خواهم بود. بنده به اندازه کافی به ایشان امر به معروف و نهی از منکر کرده ام و ایشان گوش نمی دهند چون وجودش پر از صدای شیطان است. پس بنده باید به دنبال دو نفر شاهد باشم. آیا خود بنده شاهد به حساب می آیم یا به دو نفر به جز بنده نیاز است؟ آیا شهادت دو مرد در دادگاه برای به هلاکت رساندن این شخص کافی است؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام. توي پمپ بنزين بعضي افراد از پشت بوق مي‌زنند هي زود باش زود باش عجله داريم... مثلا من دارم باک بنزين رو مي‌بندم يارو از پشت ميره تو اعصابم...

آدم در مقابل اينا چه عکس العملي نشون بده؟!
    بستگی به روحیات خودتون داره یکی از این حالتها امکان پذیره:

کلا نشنیده بگیرید و کار خودتون رو انجام بدید
    با چهره درهم نگاشون کنید بگید نمیبینی کارم تموم نشده؟
    یا هم برای در اوردن حرص طرف میتونید یک نیم نگاهی بهش بندازید با چاشنی یک پوزخند

18. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •