من دیروز یکی از دوستان اشنا داشت رتبه اش را از سازمان سنجش گرفت ولی متاسفانه در کمال ناباوری 15200 شده بود حالا منتظره نتیجه ها باید درصداش رو ببینه
من دیروز یکی از دوستان اشنا داشت رتبه اش را از سازمان سنجش گرفت ولی متاسفانه در کمال ناباوری 15200 شده بود حالا منتظره نتیجه ها باید درصداش رو ببینه
سلام به همگی;
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند:
felainy, ahamid555, ahmad72, alireza15, alishadabmehr, amir.diba, azimzade, djnima, farid0485, farshidshd, fmpr, fmps, GENERAL_RAAAM, gomnam23, Haniiii, hbokayi, howhow, Immunology, juventuss, MASTERSELITE, mghaffari49, mineworld, NikYar, pedram_hen, pour-homme, reza71_teh, s.w.a.t, sajad, samar2, Samba, shima17, Untouchable, نادر1368, veritaaa
اینا جزو اسپم حساب نمیشه ؟!
من هر رشته ای بزنم تهران میمونم ... قبلا امید داشتم به IT اما الان خیلی امیدی ندارم![]()
خودش انتظار داشت چند بیاره؟
آخ بدم میاد از اینایی که واسه شیرین کاری میان میگن نتایج اومد بعد میگن شوخی کردیم.......![]()
مطمئنم همچین پارتی بازی هایی بعید نیست.من دیروز یکی از دوستان اشنا داشت رتبه اش را از سازمان سنجش گرفت ولی متاسفانه در کمال ناباوری 15200 شده بود حالا منتظره نتیجه ها باید درصداش رو ببینه
چند سال پیش نمونشو دیدم ...
==========================================
حالا همین امسال سازمان سنجش اومده خوش قول شده!اه!
حتما این جمعه می آید،حتما!
---------------
راست ميگه جون مادرتون اين لحظه هاي آخر بامزه بازي رو بزارين كنار .
منم اگه 5 يا 6 هزار شم خوشحال اگه 7 يا 8 هزار شم معمولي اگه 9 يا 10 هزار گريان و بالاي 10 هزار سكته و مرگ!
این وسط من نگرانم نکنه با مداد نوعی 9دهم زدم دستگاه نخونه. خودم هم درصد نگرفتم. اَه!
حس کسی رو دارم که منتظره بگیرن ببرنش بالای چوبه دار : دی همه تکلیف پیچوندنا و غیره الان مث پتک داره میخوره تو سرم : دی
از رو بیکاری هی دارم نفرات برتر رو دید میزنم : دی
تایید میشه ... خیلی کار لووووووووووووسیه ...
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
خودش فک میکرد چند میشه ؟!
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
مرسی از اطلاع رسانی ...
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
به چشم خواهر برادری نگاه کنیا![]()
دوستان
dont worry be happy
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)