درود خدمت همه دوستان پرسپولیسی گرامی
بعد از چند روز اومدیم ؛ هم تاپیک دوستان همسایه رو خوندم
.gif)
( خیلی راحت هر چی خواستند گفته بودند) و هم تمام صفحات اینجا رو.
از کوروش و گرافیکار که اومده نوشته تا تشکرها که زیر پست ها دیده میشد, مثلا یه پست تبریک خیلی ساده توی همون روز 20 تا تشکر خورده بود و این نشون میداده که وضع و شور و حال چطور بوده. خوش بحال همگی که توی اون شور و جو بودید
.gif)
شور حالی هم که همگی موقع دیدن بازی داشتیم و بعدش یه جور خوشحالی ای که توی سطح شهر ها میشد دید هم به کنار. ولی خداییش عجب بازی ای بود ؛ من که هیچ وقت یادم نمیره.
خوشحالم ؛
خوشحالم برای مادربزرگم که حتی نمیدونه فوتبال چی به چیه، ولی اینکه من آخر به زور قرص سالم موندم
.gif)
و از سر شوق گریه کردم و از خوشحالی من ؛ خوشحال. حتی سریالش رو ندید دیروز
.gif)
و گذاشت باز من از شبکه شب.خ.یز ببینم فوتبال رو و آخر بازی رو هم ضبط کنم.
خوشحالم واسه قلب و دل اون عاشقایی که تونستند طعم شیرین زندگی رو بچشند
خوشحالم واسه مهدی مهدوی کیا ؛ خیلی بهم زور گفت وقتی مزدک گفت که شاید این آخرین دربیش باشه و زور میگفت ببازه ؛ اما درود به شرف و غیرتش که تیم رو هم تونست بندازه روی دور.
خوشحالم واسه استقلال! آخه استقلال شانس آورد بازی تموم شد، اگر نه زائد ول کنشون نبود
.gif)
( صرفا یک کری بود این حرف ها
.gif)
)
خوشحالم واسه علی کریمی، ( چقدر سخت بود شنیدن کریمی گریه نکن از سوی یه عده معلوم الحال) چون دوست نداشتم گل اول استقلال رو بندازند گردنش و بکوبندش، یه جورایی اون هم مثل ما شیرینی برد و عشقش رو از ته قلبش حس کرد، این کمترین مزد کسی هست که امسال تیم رو بیشتر مواقع یک تنه روی دوشش کشید.
خوشحالم واسه رویانیان؛ کاری به سردار بودنش و ... اش ندازم ؛ یه انسان خوب و کامل هست؛ یه مدیر به تمام معنا. خیلی زحمات واسه تیم کشید، سامانه هواداری، رابطه عالی با کریمی، آوردن مربی محبوب هواداران، تیم رو تلاش کرد خوب ببنده و کلی کارهای دیگه اش
خوشحالم واسه مصطفی دنیزلی. دمت گرم افندی جان
.gif)
دنیزلی واسش پرسپولیس و هواداراش مهم بود، واسش مهم نبود الان که تصویرمو دارند نشون میدند حتی دماغم هم توی چه وضعیه
.gif)
اون لحظه ای که مظلومی دنبال این بود که دستاش رو چطور تکون بده یا توی فکر لقبش بود و ... مصطفی داشت به تیمش و بازی فکر میکرد
.gif)
عاشقتم مصطفی ، قبل بازی هم گفتم که وقتی تو و اندیشه هات هست، آدم دلگرم میشه. حتی مردونگی رو بعد بازی هم انجام داد و به کسی توهین نکرد اما پرویز مظلومی ب بسم الله با خنده تحقیر آمیز میگه که خب بعد چهار بازی بهشون تبریک میگم! امروز هم که روزنامه ها رو خوندم؛ گفته دیگه حرف دربی بسه! بچسبید به فجر.
ای بابا ؛ هی از بازی گفتم ؛ تحملمون کم شد ؛ واجب شد بریم باز ببینیم این آخراش رو
شاد و پیروز و سربلند و سرخ دل باشید