شماره 7 بارسا که در پیروزی 8-0 تیم مقابل اوساسونا دو مرتبه گلزنی کرد، اظهار کرد که این فصل برای وی حتی از فصل قبل نیز بهتر خواهد بود؛ البته به شرطی که وی بتواند از مصدومیت ها به دور باشد.
داوید ویا پس از بازی شنبه شب با برنامه بارسا تی وی «ال مارکادور» صحبت کرد و از رضایت خود بابت عملکرد خود و تیم در کل سخن گفت و اظهار داشت: «اگر بتوانم از مصدومیت ها دوری بجویم، این فصل می تواند از سال پیش برایم بهتر باشد.»
گل = اعتماد به نفس
ویا اکنون در هر دو بازی آخر تیم - مقابل میلان و اوساسونا - گلزنی کرده است و تایید می کند: «شما همیشه به گل نیاز دارید.» تا بتوانید اعتماد به نفس به دست آورید؛ چراکه: «زمانی که گل می زنید، همه چیز عوض می شود. گل ها برای اعماد به نفس خیلی مهم هستند و 8-0 برد بزرگی است.» ویا می داند که گل زدنش بخشی از تلاش برای به دست آورد موفقیت گروهی است: «اکنون من باید سعی کنم به گل های بیشتری دست یابم و به تیم کمک کنم که به موفقیت های بیشتری برسد.»
ویا اظهار داشت که بارسا مقابل اوساسونا «بازی بزرگی را به نمایش گذاشته است.» و اینکه «سه امتیار بازی ما را خوشحال به خانه می فرستد و باعث می شود اعتماد به نفس ما بیشتر بشود؛ مخصوصا در حالی که روز چهارشنبه بازی سختی در مستایا داریم.»
سسک جلوه ویژه ای برای تیم به ارمغان می آورد.
ویا همچنین در مورد پیشرفت سسک در باشگاه و درک بالای وی در هماهنگی با مسی گفت: «با وجود اینکه او مدت زیادی از باشگاه دور بوده است، اما متعلق به اینجاست و در خون و پاهای خود تعالیم مستایا را دارد. همه می دانند که این موضوع باعث می شود او به این دلیل برتی داشته باشد. او در آرسنال بازیکن بزرگی بود و با تمام بازیکنان بزرگ اطرافش، ما می دانستیم که او می تواند ویژگی خاصی به تیم بیفزاید و او این را ثابت می کند.»
مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir