تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 456 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیترهای روزنامه الموندو در روز 18 سپتامبر

8-0

بارسا یک بازي ویدئویی را به نمایش گذاشت و مسی دهمين هت تریک خود را انجام داد

ارتباط لئو- سسک- ژاوی در بازی کشنده نشان داد و عطش آبی اناری ها را بیشتر کرد

مورینیو پپ را مسخره میکند

تیترهای روزنامه اسپورت در روز 18 سپتامبر

8 تا کافی است

بارسا 8 – 0 اوساسونا

بارسا با یک جشنواره ی گل فوق العاده دهان ها را بست و شک و تردیدها را برطرف کرد

هت تریک توسط مسی، کسی که زوج بی نظیری با فابرگاس تشکیل داد

[بی ارتباط با بارسا]

"ال گواپو" [خوش تیپ] بازی میکند و مورینیو پپ را مسخره میکند

2. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مثل این که با باخت رئال تو جدول یکم تغیرات ایجاد شده و یه تیم جز بارسا و رئال در صدر قرار گرفت!خوبه باز دوم هستیم و به زودی به صدر جدول بر میگردیم!

4. 4 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض ویا به دنبال فصلی بهتر

شماره 7 بارسا که در پیروزی 8-0 تیم مقابل اوساسونا دو مرتبه گلزنی کرد، اظهار کرد که این فصل برای وی حتی از فصل قبل نیز بهتر خواهد بود؛ البته به شرطی که وی بتواند از مصدومیت ها به دور باشد.

داوید ویا پس از بازی شنبه شب با برنامه بارسا تی وی «ال مارکادور» صحبت کرد و از رضایت خود بابت عملکرد خود و تیم در کل سخن گفت و اظهار داشت: «اگر بتوانم از مصدومیت ها دوری بجویم، این فصل می تواند از سال پیش برایم بهتر باشد.»

گل = اعتماد به نفس

ویا اکنون در هر دو بازی آخر تیم - مقابل میلان و اوساسونا - گلزنی کرده است و تایید می کند: «شما همیشه به گل نیاز دارید.» تا بتوانید اعتماد به نفس به دست آورید؛ چراکه: «زمانی که گل می زنید، همه چیز عوض می شود. گل ها برای اعماد به نفس خیلی مهم هستند و 8-0 برد بزرگی است.» ویا می داند که گل زدنش بخشی از تلاش برای به دست آورد موفقیت گروهی است: «اکنون من باید سعی کنم به گل های بیشتری دست یابم و به تیم کمک کنم که به موفقیت های بیشتری برسد.»

ویا اظهار داشت که بارسا مقابل اوساسونا «بازی بزرگی را به نمایش گذاشته است.» و اینکه «سه امتیار بازی ما را خوشحال به خانه می فرستد و باعث می شود اعتماد به نفس ما بیشتر بشود؛ مخصوصا در حالی که روز چهارشنبه بازی سختی در مستایا داریم.»

سسک جلوه ویژه ای برای تیم به ارمغان می آورد.

ویا همچنین در مورد پیشرفت سسک در باشگاه و درک بالای وی در هماهنگی با مسی گفت: «با وجود اینکه او مدت زیادی از باشگاه دور بوده است، اما متعلق به اینجاست و در خون و پاهای خود تعالیم مستایا را دارد. همه می دانند که این موضوع باعث می شود او به این دلیل برتی داشته باشد. او در آرسنال بازیکن بزرگی بود و با تمام بازیکنان بزرگ اطرافش، ما می دانستیم که او می تواند ویژگی خاصی به تیم بیفزاید و او این را ثابت می کند.»

مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir

6. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

هفته پنجم لیگ اسپانیا (لالیگا)

والنسیا - بارسلونا

پنجشنبه-1390/06/31 (22 سپتامبر 2011)

ساعت 00:30 بامداد به وقت ایران

ورزشگاه مستایا

---------- Post added at 09:23 AM ---------- Previous post was at 09:21 AM ----------

کاریکاتور اسپورت18 سپتامبر

آنانی که قول عناوین را نمیدهند 8، آنانی که پول خرج میکنند 0

"و این به بخاطر این است که در این تیم شک و تردید ها باعث رنجش میشوند."

8. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mammuot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    درخشکی

پيش فرض

آفلای بازیکن بدی نیست. مخصوصا به عنوان یه ذخیره اصلا بد نیست. پاس گل اول به مسی تو بازی رفت CL جلوی رئال رو که یادتون میاد.

اما چیزی که هست اینه که تو بارسا به عنوان وینگر ازش استفاده میشه درحالی که پست اصلیش هافبک هجومیه. یعنی تو پست اینیستا. من چندتا از بازیهاش تو تیم ملی هلند رو دیدم که تو این پست و به عنوان تک هافبک هجومی پشت مهاجم ها بازی میکرد. تو اون بازیها خیلی بهتر کار میکرد

فکرنکنم هلند درحدواندازه های بارسا باشه به نظرمنم می تونه جابیفته این که توپست هافبک هجومی بازی می کنه باید بگم خودگواردیولا هم می دونه چه طوری ازش بازی بکشه ولی چون بارساپراز ستارس شاید نتونه توپست اصلیش بزاره درکل درحداندازه بارسانیست!

10. 2 کاربر از mammuot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض بارسلونا به دنبال كهيل

تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا براي تقويت خط دفاعي خود به دنبال راهي براي خريد مدافع بولتون است.

به نقل از رویترز، مقامات تیم فوتبال بارسلونا که مصدومیت طولانی مدت کارلس پویول، پیکه و آسیب‌دیدگی‌های سطحی آلوس و بوسکتس نگرانشان کرده به فکر خرید یک مدافع تمام عیار هستند.

در این خصوص دلالان اروپایی در قدم اول گری کهیل مدافع کلیدی بولتون را معرفی کرده‌اند.

جوزپه گواردیولا نیز از این خبر استقبال کرده و او را مدافعی کامل خوانده است، کهیل 25 ساله از تاتنهام، منچسترسیتی و آرسنال هم پیشنهاد رسمی دریافت کرده است.

باشگاه بولتون سرگرم بررسی روند انتقال قرضی این مدافع انگلیسی به بارسلونا است؛ اما آبی و اناری‌پوشان قصد دارند وی را به صورت قطعی و رسمی خریداری کنند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 4 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

افلای چند بای نتونسته بازی کنه و با اومدن بازیکنی مثل سسک خوب کمتر بای بهش میرسه به نظر من میتونه بازی کن ذخیره مناسبی باشه و گورادیولا این بازی کن رو نگاه داشته برای همین!!
    میتونه اینده جای خودش رو تو ترکیب بارسا باز کنه و خیلی بهتر از این بازی کنه!

14. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض غیبت پیکه در دیدار مقابل والنسیا

روند بهبودی این مدافع بلند قامت طبق برنامه پیش نرفت و او بیش از یک ماه است که نتوانسته برای کاتالان ها بازی کند

سایت گل- به گزارش نشریه اسپانیایی اسپورت، جرارد پیکه، مدافع ملی پوش بارسا، در دیدار چهارشنبه شب تیمش مقابل والنسیا حضور نخواهد داشت.
    این مدافع بلند قامت پیش از دیدار تیمش مقابل پورتو در سوپرکاپ اروپا که ماه گذشته انجام شد، از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شد و در ابتدا تصور می شد که تنها برای سه هفته قادر به همراهی تیمش نخواهد بود.
    اما روند بهبودی او طبق برنامه پیش نرفت و او بیش از یک ماه است که نتوانسته برای کاتالان ها بازی کند.
    مربیان بارسا امیدوار بودند که او بتواند در دیدار مقابل والنسیا به میدان برود اما پیکه به این دیدار نیز نخواهد رسید و در فهرست تیمش برای این دیدار حضور ندارد.
    به این ترتیب، او باید خود را برای دیدار مقابل اتلتیکو مادرید که روز 24 سپتامبر (3 مهر) برگزار می شود، آماده کند.

16. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

گل ، زیاد چرت مینویسه ،
    پیکه امروز تو تمرینات گروهی بوده ، ممکنه واسه چند دقیقه در دیدار با والنسیا بازی کنه

18. 6 کاربر از Capcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض دنی آلوس:بازی در کنار فابرگاس یک افتخار بزرگ است

دنی آلوس:بازی در کنار فابرگاس یک افتخار بزرگ است

فابرگاس بعد از 8 فصل بازی در آرسنال، در این تابستان به بارسا برگشت و از دومین بازی، گلزنی را آغاز کرد.

سایت گل- دنی آلوس، مدافع بارسا، سسک فابرگاس، هم تیمی جوانش را به دلیل بازی های خوبی که در مدت کوتاه حضورش در نوکمپ انجام داد، مورد ستایش قرار داد.
    فابرگاس بعد از 8 فصل بازی در آرسنال، در این تابستان به بارسا برگشت و از دومین بازی، گلزنی را آغاز کرد.
    آلوس در گفتگو با نشریه آس گفت:" فابرگاس برای ما بسیار خوب کار کرده و تاکنون تاثیر بسیار خوبی روی تیم داشته است.
    بازی در کنار او برای من یک افتخار است. او و مسی همکاری و ارتباط بسیار خوبی در زمین با هم دارند."
    این مدافع برزیلی همچنین در مورد تغییرات تاکتیکی گواردیولا در دیدار مقابل اوساسونا صحبت کرد و تاکید کرد که حاضر است در هر پستی که سرمربی تیم بخواهد، بازی کند.
    " من فقط دوست دارم بازی کنم و برایم فرقی ندارد در چه پستی از من استفاده شود. فقط دوست دارم در تیم تاثیر گذار باشم و به تیم کمک کنم. در هر پستی تمام تلاشم را انجام می دهم. این به سرمربی بستگی دارد که تصمیم بگیرد من در کجا بازی کنم."

20. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •