تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 339 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جباري يک جلسه محروم و30 ميليون جريمه شد

راي کميته انضباطي باشگاه استقلال درباره مجتبي جباري و جاسم کرار اعلام شد.

پس از اتفاقات رخ داده بین جباری و کرار در دیدار استقلال و مهر کرج کمیته انضباطی باشگاه استقلال عصر امروز تشکیل جلسه داد و مجتبی جباری با جریمه 30 میلیون تومانی و یک جلسه محرومیت از همراهی این تیم روبه‌رو شد.
    بدین ترتیب جباری در دیدار با شهرداری تبریز محروم است و برای دیدار جمعه آینده با پرسپولیس مشکلی ندارد.

همچنین جاسم کرار مبلغ 15 میلیون تومان جریمه شد و تا اطلاع ثانوی حق همراهی تیم استقلال را نخواهد داشت.

فتح‌الله زاه مدیر عامل باشگاه استقلال در این باره گفت: امروز دو جلسه فشرده و سنگین را پشت سر گذاشتیم و با توجه به عذرخواهی جباری از کادر فنی و بازی‌های خوب این بازیکن برای استقلال و تیم ملی به جریمه 30 میلیونی و یک جلسه محرومیت رای دادیم. همچنین کرار نیز تا اطلاع ثانوی محروم و در خصوص این بازیکن بعدا تصمیم‌گیری خواهد شد.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا به خاطر بازی‌های خوب دیگر بازیکنان ممکن نیست آنها هم بخواهند چنین رفتاری را تکرار کنند، گفت: حرف من این است که به خاطر عذرخواهی و بازی‌های خوب ایشان برای تیم ملی او را جریمه کردیم و فکر می‌کنم این جریمه سنگین است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دو خبر کوتاه از باشگاه استقلال تهران

حامی مالی استقلال در پایان نیم فصل نخست لیگ برتر تغییر خواهد کرد.
    *در حالیکه استقلال در فصل جاری از حمایت مالی شهرداری تهران برخوردار بوده،قرار است در نیم فصل اسپانسر این تیم تغییر کند.
    به احتمال زیاد برج شاهنامه اسپانسر جدید استقلال خواهد بود.
    *دو عضو هیات مدیره استقلال با مجتبی جباری و کرار جاسم دیدار خواهند کرد.بر اساس برنامه غلامحسین فرزامی و جواد زرینچه قرار است در جلسه ای به همراه پرویز مظلومی با این دو بازیکن گفت و گو کنند.این جلسه احتمالا روز پنجشنبه برگزار خواهد شد.

منبع:
    کد:

4. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده: انتظار نداشته باشید جباری را از فوتبال دور کنیم.شاید کرار برود
    علی فتح‌الله‌زاده پس از پایان جلسه امروز باشگاه استقلال برای رسیدگی به تخلفات جاسم کرار و مجتبی جباری گفت: اتفاقی که رخ داد از قاعده طبیعی آن بیرون آمده بود. جباری مصاحبه‌ خوبی نکرد و بیشتر از همه خودش ضرر می‌کند. ما از مربی تمرین دهنده‌ای استفاده می‌کنیم که یکی از بهترین‌ها در اروپا است. هنکه 10 سال در بایرن مونیخ بوده است.
    وی افزود: این سرمربی تیم است که تصمیم می‌گیرد چه بازیکنی ضربه ایستگاهی بزند. مجتبی جباری که به این شرایط ایراد می‌گیرد خودش می‌داند که فقط یک بازیکن است. او می‌گوید که چرا سرمربی با کرار برخورد نکرده در حالی که اگر قرار باشد با کرار برخورد شود با جباری هم به عنوان یک بازیکن باید برخورد شود.
    مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص اینکه جو، بیشتر علیه جباری است در حالی که کرار هم کار خطایی انجام داده گفت: همانقدر که جاسم کرار کار اشتباهی انجام داده است جباری هم اشتباه کرده است. مگر آنجا نوشته شده بود که فقط جباری ضربه را بزند؟ ما با هر دو بازیکن برخورد می‌کنیم.
    فتح الله زاده در خصوص اینکه باشگاه استقلال به مجتبی جباری بها می‌دهد اظهار داشت: شما این طور فکر می‌کنید، در صورتی که ما برخوردهای لازم را انجام داده‌ایم. انتظار شما از ما چیست؟ ما می‌خواهیم اشد مجازات را برای آنها در نظر بگیریم. شیث رضایی و محمد نصرتی که آن حرکت را انجام دادند فدراسیون فوتبال 30 میلیون تومان آنها را جریمه کرد. با یک فرد باید بر اساس گناهی که انجام داده برخورد کرد. کسی که سیلی می‌زند باید سیلی بخورد و کسی که یک نفر را می‌کشد باید کشته شود.
    فتح الله زاده تصریح کرد: چند سال پیش بازیکن فرانسوی به دلیل اینکه با بازیکن هم تیمی خود به مشکل خورده بود فقط 50 هزار یورو جریمه شد و حتی محروم نشد. هفته گذشته هم در بازی ‌رم و اودنیزه دو بازیکن با هم برخورد داشتند و یکی از آنها با مشت به صورت بازیکن هم تیمی خود کوبید. مگر نمی‌گوییم می‌خواهیم حرفه‌ای رفتار کنیم باید ببینیم با آنها چه برخوردی شد. نباید انتظار داشته باشید که ما جباری را از فوتبال دور کنیم. هنوز به اینجا نرسیده‌ایم که جباری را از فوتبال بندازیم.
    مدیر عامل استقلال در خصوص اینکه جباری در صحبت‌هایش کادر فنی تیمش را زیر سؤال برده گفت: ما کاملا مخالف این رفتار و صحبت‌ها هستیم. حتی خود مظلومی هم خواهان رسیدگی به این موضوع شد و ناراحت است و حق هم دارد. اجازه دهید بعدازظهر به این پرونده رسیدگی می‌شود و ما رای خود را می‌دهیم و آن موقع متوجه می‌شوید که آیا از این رای اهالی ورزش و علاقمندان راضی هستند یا نه. رای هر دو بازیکن را عصر امروز اعلام می‌کنیم.
    فتح الله زاده در خصوص عملکرد جاسم کرار در استقلال گفت: از عملکرد کرار راضی نیستیم. من خودم او را به استقلال آوردم و روزی که او را جذب کردیم فکر می‌کردیم بهترین مهره را گرفتیم و حتی نظر کارشناسان نیز همین بود اما متاسفانه او در استقلال جواب نداده است. البته فکر‌های خوبی برای او داریم.
    وی خاطرنشان کرد: اگر کرار به جباری گفته من به شما از این نقطه گل‌زده‌ام قصد تحریک نداشته و فقط می‌خواسته مهارت خود را نشان دهد. به هر حال هر دو در این صحنه جرمی مرتکب شدند و قطعا با آنها برخورد می‌شود. مطمئن باشید بازی شهرداری تبریز در رای تاثیری ندارد.
    فتح الله زاده در خصوص اینکه آیا قرار است جاسم کرار در نیم فصل از استقلال جدا شود تاکید کرد: در حال بررسی این موضوع هستیم. یکی دو تیم خواهان کرار هستند و احتمال اینکه او را با بازیکن دیگری جا به جا کنیم وجود دارد.
    به گزارش فارس فتح الله زاده در ادامه گفت و گو با خبرنگاران در خصوص مشکلات مالی و اینکه حسین فرزامی عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال اعلام کرده وظیفه هیئت مدیره در آمد زایی و تهیه پول نیست گفت: اگر درست متوجه قضایا شویم و حرف‌ها را درست منتقل کنیم حق کسی اجحاف نمی‌شود. بخشی از وظایف و اهداف هیئت مدیره تامین بودجه است. اینجا شرکت نیست که درآمدزایی داشته باشیم. با کسری بودجه روبه‌رو هستیم. نمی‌خواهم جواب فرزامی را بدهم. ایشان تجربه حضور در هیئت مدیره را ندارد و آرام آرام خودش متوجه می‌شود یکی از وظایف هیئت مدیره درآمدزایی است.
    مدیر عامل استقلال درباره اینکه گفته است اگر پول نرسد از استقلال می‌رود گفت: من این صحبت را به بچه‌ها گفتم تا به آنها اطمینان دهم به دنبال پول هستم و تمام تلاش خود را می‌کنم تا آنها به مطالبات خود برسند. به بچه‌ها گفتم اگر فکر می‌کنید که پول نمی‌دهیم و من متوجه شوم که پولی در کار نیست خودم مثل شما می‌روم اما این جور نیست که بخواهم بروم. ما باید تلاش خود را انجام دهیم. شب گذشته هم در جلسه هیئت مدیره این مسائل مطرح شد. رسولی نژاد رئیس هیئت مدیره پا پیش گذاشت و راهکارهایی پیدا کردیم تا مقداری درآمد زایی داشته باشیم و بتوانیم بخشی از مشکلات مالی را حل کنیم.
    فتح الله زاده در خصوص اینکه فرق او با رویانیان در باشگاه پرسپولیس چیست که آنها اکنون مشکل مالی ندارند، عنوان کرد: هیئت مدیره پرسپولیس به آرامش رسیده و در حال تزریق پول است. ما هم در حال تلاش هستیم و اکنون هیئت مدیره به این نتیجه رسیده که باید درآمدزایی کنیم، باید فقط صبر کرد و نباید زود تصمیم گرفت.
    مدیر عامل استقلال در خصوص این انتقاد که چرا اجازه حضور خبرنگاران در تمرین داده نمی‌شود اظهار داشت: رسانه‌ها هم باید بدانند که ما مشکلاتی داریم. وقتی بازیکنان عصبی هستند برای مصاحبه سراغ‌شان نروند. مثل این می‌ماند که پدر یک خانواده درآمد محدودی داشته باشد اما فرزند او بگوید چرا بچه همسایه سوار بنز می‌شود. آیا این درست است که آرامش خانواده به هم بریزد؟ امکانات باشگاه استقلال مشخص است و من باید داشته باشم تا بتوانم خرج کنم.
    وی ادامه داد: اگر بازیکن احساس می‌کند در این تیم به حق مالی‌اش نمی‌رسد می‌تواند اول فصل قرارداد با ما امضا کند اما پس از آن نمی‌تواند به ما بگوید چقدر خرج کنیم. بودجه باشگاه مشخص است. یکی فرزندش را با نان و پنیر سیر می‌کند. آیا این درست است که در این خانواده یک نفر آبروریزی کند. ما از بازیکنان انتظار این مسئله را داریم. اکنون تیم‌هایی مثل ذوب آهن، شاهین بوشهر با مشکلات مالی روبه‌رو هستند.
    فتح الله زاده تاکید کرد: همه تیم‌ها باید این شرایط را تحمل کنند. من به همراه رویانیان به مجلس رفته بودم و پیشنهادی را به لاریجانی دادیم و قرار شد این موضوع در وزارت ورزش و مجلس بررسی شود. به هر حال رسیدگی به این مسائل زمان می‌برد. انتظار داریم دوستان و بازیکنان این شرایط را درک کنند.
    مدیر عامل استقلال در پایان در خصوص وضعیت الونگ الونگ گفت: روزی که قرار شد الونگ در تمرینات استقلال شرکت کند به مظلومی گفتیم او اگر خوب باشد در نیم فصل با او قرارداد امضا می‌کنیم و اگر از او بهتر پیدا کردیم که تکلیف مشخص است. هنوز نیم فصل نیامده و قرار است در نیم فصل یک مهاجم سر زن و یک مدافع خارجی جذب کنیم.

منبع:
    کد:

6. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

تیممون توی بهترین شراغیط ممکنه بود اما با بچه بازی این دوتا به سادگی به حاشیه رفت

8. 2 کاربر از ..Parsa.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کرار عوض کنند که این اقا دلش نمی خواهد هم بازیش باشه
    دقیقا باهات موافقم

.....

کرارو دارند معاوضه میکنند تا این اقا راحت بازی کنه
    گناه جباری بیشتر از کرار نباشه کمتر نیست.....چرا اون 1 جلسه محروم ولی کرار تا اطلاع ثانوی؟یا بهتر بگیم اخراج؟
    اگه اسم این غریبکشی نیست پس چیه؟
    با یکی از اینا احتمالا عوضش میکنند
    کیانی
    ابراهیمی
    پولادی
    زنیدپور
    تامینی

حالا کیانیو زنیدپور خوبه به دردمون میخوره اما اون 3 تایه دیگرو بذاری رو هم یه کرار نمیشن

10. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من موندم این جباری چه مشکلی داره که این حرفارو زده..

کرار که اصلا اخلاق خوبی نداره جباری هم نباید اینجوری باهاش برخورد میکرد ..

12. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقدی بر آشتی کنان جباری و مظلومی؛ لبخند تمسخرآمیز فوتبالی‌ها به هواداران؛تنها به پول فکر کن!

نقدی بر آشتی کنان جباری و مظلومی؛
    لبخند تمسخرآمیز فوتبالی‌ها به هواداران؛تنها به پول فکر کن!
    گروه ورزش - عذرخواهی ناگهانی مجتبی جباری از پرویز مظلومی بابت انتقادات تند و غیرمنتظره‌اش در پایان بازی مقابل سایپا مهر کرج تکرار سناریو تکراری آشتی کنان‌های نمادین در فوتبال ایران را برای هزارمین بار رقم زد تا هواداران استقلال شاهد عقب نشینی مصلحتی در فوتبال ایران باشند.
    به گزارش رجانیوز، همانگونه که انتظار می‌رفت درگیری لفظی هافبک تیم فوتبال استقلال با سرمربی این تیم بر سر مسائل تاکتیکی خیلی زود پایان یافت تا هواداران فوتبال استقلال علی رغم تهدید طرفین برای قطع همکاری با یکدیگر در اوج ناباوری شاهد فعالیت مجدد جباری و مظلومی با یکدیگر باشند؛سناریو تکراری آشتی کنان‌های تکراری فوتبال ایران با این اتفاق یک بار دیگر مورد استفاده فوتبالی‌ها قرار گرفت تا افکارعمومی به این باور برسند در فوتبال ایران به ویژه فوتبال باشگاهی هیچ کس بر مواضع خود پایدار نیست و همه برای حفظ جایگاه خود اصول و قواعد حرفه‌ای را زیر پا می‌گذارند.
    در شرایطی که مجتبی جباری پس از پایان بازیاستقلال مقابل سایپا مهر کرج عهد کرد که تا زمانی که بازیکن عراقی استقلال در این تیم حضور داشته باشد وی حتی یک لحظه هم در استقلال بازی نخواهد کرد این بازیکن روز گذشته به محل تمرین استقلال رفت و عصر امروز در مصاحبه‌ای بابت انتقاداتش از مظلومی عذرخواهی کرد.
    از سویی دیگر پرویز مظلومی که در برنامه نود به شدت ازجباری انتقاد کرد و در پایان نشست شورای معاونین استقلال خواستار اشد مجازات برای جباری شده بود،پس از اطلاع از عذرخواهی جباری از مواضع خود عثب نشینی کرد و از بخشش احتمالی این بازیکن خبر داد؛ تا این واقعیت برای هواداران استقلال و اهالی فوتبال نمایان شود که در این حوزه هیچ چیز قابل پیش بینی نیست.

اتفاقات و موضع‌گیری‌های جباری و مظلومی و مدیران باشگاه استقلال نشان می‌دهد فوتبالی‌ها همانند بازیگرانی حرفه‌ای و سوپراستارهایی هالیوددی در فریب افکارعمومی تبحر خاضی دارند چرا که می‌تواند در یک آن نقش یک فرد معترض را بازی کنند در لحظه‌ای نقش فردی نادم و پشیمان را ایفا کنند،برای هواداران فوتبال به ویژه هواداران استقلال این پرسش به وجود امده چگونه فردی که مدعی است پرویز مظلومی از درایت و توان لازم برای رهبری تیم فوتبال استقلال برخوردار نیست پس از ۴۸ و ساعت اینگونه تغییر موضع می‌دهد و سرمربی تیم طرف قرارداد را به عنوان فردی لایق مورد احترام قرار می‌دهد.
    از طرفی این پرسش برای این طیف به وجود آمده که چگونه یک مربی حرفه‌ای از خطای فاحش بازیکنش چشم پوشی می‌کند تا دوباره به واسطه توانمندی و خلاقیت آن بتواند تیمش را پیروز ببیند! سوالات بسیار زیادی برای اهالی فوتبال به وجود آمده اما کسی در این بین پاسخگو افکارعمومی نیست!
    رسانه‌های خبری نیز همانند هواداران، دچار پارادوکس گفتاری ستاره‌های کاغذی فوتبال ایران شده اند؛ آنها هر لحظه با یک موضع گیری رو به رو می‌شوند،لحظه‌ای ناچارند حمله فردی علیه دیگری را پوشش خبری دهند؛ ثانیه ای بعد ناچارند عکس یادگاری آنها را منتشر کنند،کارشناسان مات و مبهوت مانده‌اند، پیشکسوتان نمی‌توانند این اتفاقات را هضم کنند بر همین اساس این واقعیت مشخص می‌شود ستاره‌های کاغذی و مربیان به اصلاح حرفه‌ای ما همه را به تمسخر گرفته‌اند!

اینجاست که این حقیقت برای افکار عمومی روشن می‌شود تعصب به پیراهن و احترام به علاقمندی هواداران شعارهای پرطمطراقی‌است که از سوی این جماعت به کار گرفته می‌شود تا کسی متوجه چهره حقیقی آنها نشود، اینجاست که درمی‌یابیم این طیف برای به دست آوردن مشتی اسکناس حاضرند چنان ایفای نقش کنند که هیچ سوپراستاری توان رقابت با آنها را نداشته باشد.
    حال با این فوتبالیست‌ها،مربیان، مدیران و فضا چگونه می‌توان انتظار داشت فوتبال ایران به یکی از قطب‌های بزرگ جهان تبدیل شود،در کجای جهان چنین رفتاری روی می‌دهد که فوتبال ما از آن الگو گرفته باشد،اینجاست که متوجه می‌شویم چرا کنفدراسیون فوتبال اسیا فوتبال ایران را فوتبالی حرفه‌ای نمی‌داند بلکه در زمره کشورهای نیمه آماتور قرار می‌دهد.

14. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

جباري:دوست ندارم دشمن شادکن باشم

هافبک تيم فوتبال استقلال ضمن عذرخواهي از پرويز مظلومي و مسئولان اين باشگاه گفت: دوست ندارم تيم ما در شرايط فعلي وارد بحران شود.

مجتبی جباری ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: به خاطر مصاحبه‌ای که علیه سرمربی تیم استقلال انجام دادم عذرخواهی می کنم، چرا که دوست ندارم تیم ما در شرایط فعلی وارد بحران شود. من به قدری از رفتار "جاسم کرار" عصبانی بودم که آن حرف‌های تند را مقابل دوربین‌های تلویزیونی به زبان آوردم.

وی افزود: شاید در آن زمان فکر می کردم که مربیان می بایست زودتر جلوی این بازیکن را می گرفتند تا این اتفاقات پیش نیاید و نتیجه این شد که آن انتقادات شدید را مطرح کردم.

جباری در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر درشرایط بسیار خوبی به سر می برد، گفت: در حال حاضر در شرایط بسیار خوبی هستم و می خواهم همچنان تمرکزم روی تمرینات باشد. شاید زمان گفتن این حرف‌ها نبود اما فشاری که به من آمد باعث شد تا از سرمربی تیم انتقاد کنم. دوست دارم هرچه زودتر این مشکل حل شود، به تمرینات استقلال بازگردم و در کنار هم تیمی‌هایم قرار گیرم.

جباری ادامه داد: هر جریمه‌ای که باشگاه استقلال و آقای فتح الله زاده برای من در نظر بگیرد آن را می پذیرم، چرا که دوست دارم هر چه زودتر به تمرین تیم بازگردم و در کنار هم‌تیمی‌هایم باشم. جریمه مالی مهم نیست و دوست دارم در شرایط خوبی که در آن به سر می برم وقفه‌ای نیفتد. در مجموع دوست ندارم دشمن شاد کن باشم.

بازیکن استقلال تصریح کرد: می دانم این عذرخواهی نمی تواند به اندازه انتقاداتی که من نسبت به آقای مظلومی داشته‌ام، جبران مافات کند. شاید اگر خودم سرمربی تیم بودم جریمه بیشتری در نظر می گرفتم اما ممنون می شوم اگر باشگاه استقلال شرایط را روبه راه کند. من هم قول می دهم با بازی‌های خوب خود این اتفاق را جبران کنم.

وی در ادامه افزود: می خواهم بگویم که در این ماجرا به هیچ وجه قصد خودخواهی نداشتم می دانم که جریمه مالی شامل حال می شود اما بعضی از وقت‌ها موضوعاتی که از گذشته وجود دارد سر باز می کند و چنین اتفاقی روی می دهد.

جباری با انتقاد از جاسم کرار، هافبک عراقی تیم استقلال گفت: جاسم کرار چند سال است که در ایران بازی می کند و رفتار خوبی با بازیکنان نداشته و به جامعه داوری و مربیان توهین کرده است. نحوه عملکرد مربیان ما با او به گونه‌ای بوده که این بازیکن جسارت این را پیدا کرده هر آنچه که می خواهد به زبان بیاورد.

جباری در پایان گفت: بازی حساسی در یک چهارم نهایی جام حذفی با پرسپولیس داریم و قصد داریم که با انجام یک بازی خوب مقابل این تیم به مرحله نیمه نهایی رقابت‌ها صعود کنیم.

در دقایق پایانی دیدار استقلال - سایپا مهر کرج درگیری بین جاسم کرار و مجتبی جباری به وجود آمد که علت آن اصرار دو بازیکن برای زدن یک ضربه ایستگاهی بود.

منبع:ورزش 3

16. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

تو پست قبلیم هم گفتم مدیران ما به هیچ عنوان مدیریت ندارن یا اگه دارند شاید بوسیله فشارهای خارجی نمی تونن اعمال کنند جباری با پولی که میگیره اصلا این مبلغ چیزی نیست بنظر من حتما باید از قرار دادش کسر میشد بعد محرومیتش هم به نفع استقلال هست تا به ضررش یه هفته استراحت بهش میدن جلو پرسپولیس سرحالتر میاد بازی میکنه
    تمام اینا رو هم نتیجه گرا بودن تیمها رو میرسونه و بی انضباطی بیشتر در آینده رو به همراه داره چون جباری بار اولش نیست و مطمئن باشید آخرین بار هم نخواهد بود حالا چه کرار بره و چه بمونه چه پول این آقا تمام و کمال پرداخت بشه و چه نشه همیشه یه بهونه ای داره که جنجال درست کنه
    من که خسته شدم از این کاراش

18. 3 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باز هم بازیکن سالاری .بازه هم همون جریان همیشگی:به خدا این تیتر سالهاست که تکراری شده:"اقای ایکس معذرت خواهی کرد و به تمرینات بازگشت" و ایذا در بازی بعدی هم بازی کرد.
    جباری بازیکن بزرگیه اما باشگاه بزرگتر از امثال جباریهاست اقایان فتح الله زاده و مظلومی .با این کارشون حرف های خود جباری رو تایید کردن.

20. 4 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •