سلام
این مسابقه اینفرنو مچ بین کین و تریپل اچ تو کدوم ppv قرار داره ؟
سلام
این مسابقه اینفرنو مچ بین کین و تریپل اچ تو کدوم ppv قرار داره ؟
نام رخداد : ای سی دابلیو
تاریخ برگزاری : سه شنبه ، 24م مارچ سال 2009
محل برگزاری : کنزاس سیتی ، مزری
عكس های این هفته ی ای سی دبلیو (شامل 27 قطعه عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 2,01
اینتروی ای سی دابلیو پخش میشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء [آتش بازی و ...] صورت میگیره .
مت استرایکر و تاد گریشم به همه خوش آمد میگن .
امشب ام وی پی برنامه ی " وی آی پی لانج " اش رو بر پا خواهد کرد ، با حضور تمام استار های حاضر در مانی اینده بنکِ رسلمینیای امسال .
مسابقه اول :: کارلیتو به همراه پریمو و بری بلا برابر جان مورسن به همراه میز و نیکی
ابتدا جان مورسن با همراهانش وارد میشه . سپس شاهد ورود کولونز و بری بلا هستیم . مسابقه آغاز میشه . مورسن بهتر کار میکنه و کار رو به گوشه ی رینگ میکشونه . چند مشت از او ، سپس مورسن میره برای سوپلکس اما موفق نیست و کارلیتو او رو به رینگ میکوبونه . مورسن بعد از ریکاوری ، با یه کیک کارلیتو رو به بیرون رینگ پرت میکنه . میریم برای کامرشال . چند دقیقه بعد ، مورسن میره برای مونلایت درایو اما کارلیتو کونر میکنه و میره برای بک استبر که او هم موفق نیست . مورسن میره طرف طناب ها و در برگشت میخواد کلوزلاین بزنه اما این کارلیتو هست که بهتر کار میکنه و اسپاین باستر میزنه . کاور میکنه ، اما میز حواس داور رو پرت میکنه . مورسن از رینگ خارج میشه . میز به مورسن کمک میکنه از جاش بلند شه . میز ، مورسن و نیکی ، سه نفری به طرف بک استیج میرن . موزیک تدی لانگ پخش میشه و او مورد تشویق قرار میگیره . تدی میگه : " من نمیذارم این مسابقه با کونت اوت تموم بشه . به همین دلیل ، این مسابقه ی تگ تیم مچ و مسابقه ی تگ تیم در رسلمینیا هم بصورت لامبرجک مچ انجام خواهد شد ! با حضور لامبرجک هایی چون : کرایم تایم ، گریت کالی ، چاوو گررو ، آر تروث ، ویلیام ریگل و ... . " لامبرجک ها میان و مورسن عقب عقب میره . مورسن به طرف رینگ برمیگرده تا مسابقه ی امشب ادامه پیدا کنه . کارلیتو ، موی مورسن رو میگیره و او رو به رینگ برمیگردونه . کارلیتو میره برای سوپلکس اما موفق نیست . مورسن میره برای اسپرینگبورد کیک اما نمیتونه . کارلیتو و مورسن همزمان کلوزلاین میزنن . کارلیتو با یه دراپکیک ، مورسن رو به بیرون رینگ پرت میکنه . لامبرجک ها ، مورسن رو به رینگ برمیگردونن . مورسن به لامبرجک ها نگاه میکنه اما کارلیتو رو نمیبینه . کارلیتو از پشت میاد و بک استبر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : کارلیتو
مت استرایکر و تاد گریشم اعلام میکنن که هال آو فیم آخر ، هاوارد فینکل خواهد بود .
کامرشال .
دوازده روز تا رسلمینیا باقی مونده [روز شمار رسلمینیا] .
راء ریباند پخش میشه .
تاد گریشم و مت استرایکر مسابقات رسلمینیا رو یادآور میشن .
کلیپی از جان سینا در برنامه ی جی لینو رو شاهد هستیم .
تریلر فیلم 12 راندز پخش میشه .
کامرشال .
مسابقه دوم :: جک سوئگر و تایسن کید برابر تامی دریمر و اون بورن
جک سوئگر وارد میشه و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . سپس همتیمی او ، تایسن کید به رینگ میاد . تامی دریمر و اون بورن هم به نوبت وارد میشن و هر دو مورد تشویق قرار میگیرن . مسابقه آغاز میشه . بورن و کید با هم درگیر میشن . کید هدلاک میکنه . کیک میزنه . بورن به بازی برمیگرده و با یه کیک ، کید رو میندازه بیرون رینگ . کید میره پشت ناتالیا قایم میشه . به رینگ برمیگرده . او چند مشت به بورن میزنه و بورن جای خودش رو به دریمر میده . دریمر خوب کار میکنه اما کید سریعا بر بازی مسلط میشه . سوئگر سعی داره یه مشت دور از چشمان داور به دریمر بزنه اما موفق نیست و این دریمر هست که با یه مشت ، سوئگر رو پرت میکنه روی زمین . کید و دریمر باز هم درگیر میشن و دریمر جای خودش رو به بورن میده . بورن میاد و با کمک دریمر ، یه دراپ کیک به کید میزنه . میریم برای کامرشال . دریمر و سوئگر دارن مبارزه میکنن . دریمر کلوزلاین میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . سوئگر با کمک کید به بازی برمیگرده و لگ دراپ میزنه . سپس روی صورت دریمر وایمیسه و جای خودش رو به کید میده . کید میاد و اسلیپر هولد میکنه . سپس چند مشت و فور آرم میزنه . کید سریعا با سوئگر تگ میشه . سوئگر میاد و بلی تو بلی سوپلکس میزنه . دریمر با یه جاخالی به بازی برمیگرده و نک بریکر میزنه . دریمر و سوئگر همزمان به طرف همتیمی هاشون میرن . دو تگ همزمان شکل میگیره و بورن و کید وارد میشن . بورن هاریکنرانا میزنه . سوئگر قصد دخالت داره اما با یه دراپ کیک به بیرون پرت میشه . بورن میره بالای طناب ها ، کید هم میره بالا اما بورن او رو پرت میکنه روی رینگ . بورن ، شوتینگ استار پرس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : تامی دریمر و اون بورن
برنامه ی وی آی پی لانج ، ایونت بعدی خواهد بود .
کامرشال .
پرومویی از آندرتیکر و ایچ بی کی پخش میشه .
سی ام پانک وارد رینگ شده و بقیه ی استار های حاضر در مانی اینده بنک هم داخل رینگ هستن . دوربین ، کیفی که در بالای رینگ معلق هست رو نشون میده . ام وی پی میکروفون در دست داره و میگه : " یکی از کسانی که خیلی ها او رو برنده میدونن و او میتونه با پیروزی برای دوازده ماه یه تایتل شات داشته باشه ، پیپ شوء ؛ کریسچن هست . " تماشاگرا کریسچن رو بشدت تشویق میکنن . کریسچن میگه : " من میدونم که قرار هست آخرش این موقعیت تبدیل به یه درگیری بشه ، بخاطر همین تصمیم گرفتم در شوء امشب مهمون نباشم . " سپس کریسچن رو به طرفداراش - که همیشه اون ها رو ' پیپ ' مینامه - میگه : " شما پیپ های من دارید به کسی نگاه میکنید که پیروز مانی اینده بنک خواهد بود . " نوبت شلتن هست که صحبت کنه . او میگه : " پیروزی از آن من خواهد بود . " و سپس ام وی پی رو مسخره میکنه . ام وی پی در جواب یاد آور میشه که شلتن رو شکست داده و کمربند ایالات متحده رو از او گرفته . ام وی پی میگه : " من از نردبون بالا خواهم رفت و پیروز مانی اینده بنک خواهم شد . " نوبت پانک هست که نظرش رو بگه . پانک میگه : " من قبلا تجربه ی پیروزی در این مسابقه رو داشتم و دوباره برنده ی مانی اینده بنک خواهم شد . " کوفی کینگستن میکروفون رو میگیره و میگه : " من و پانک با هم دوست هستیم . ولی ... . اون کیف در اون ارتفاع قرار داره و من مجبور هستم بپرم و اون رو بگیرم . " مارک هنری میگه : " اصلا تو تا الان در هیچ رسلمینیایی برنده بودی ؟ این ها همش حرف هست و من بهتون پیشنهاد میکنم که دهنتون رو ببندید . " فینلی میگه : " من برای اون کیف کشتی خواهم گرفت تا اون رو ببرم و در موقع نیاز هم از شلیلی استفاده میکنم . " ام وی پی کمی مکث میکنه و متوجه میشه هنوز یک نفر هست که چیزی نگفته ، کین ! ام وی پی به کین میگه : " تو چی داری که بگی ؟ " کین بلند میخنده ، دو دستش رو بالا میبره و سپس با سرعت اون ها رو پائین میاره [با استیل مخصوصش] و آتش از چهارگوش رینگ بیرون میزنه . استار ها آروم رینگ رو ترک میکنن و ورزشگاه رو نور قرمز فرا میگیره . کین به تنهایی داخل رینگ میمونه و به کیف بالای سرش نگاه میکنه .
-----------------------------------
وینس مدتی هست که دچار مشکلات زیادی شده و هر کدوم مربوط به یه چیز میشه . او آدمی هست که همیشه سرش شلوغ بوده . در حال حاضر موضوعاتی که فکر او رو مشغول کرده به شرح زیر هست :
- مشکلات اخیر وینس مک من :
1) مایکل هیز و داستان های اسمکدان :
وینس مدت هاست که با داستان های الکی و بی هیجان مایکل هیز درگیر هست . داستان های در هم و بی سر و ته هیز باعث شده خیلی از برنامه های وینس به هم بریزه و وینس واقعا از این بابت عصبانی هست . جدید ترین جر و بحث وینس و هیز هم برمیگرده به پونصدمین اسمکدان که مدتی پیش انجام شد و ریتینگ ضعیف 1.9 رو بدست آورد که این عصبانیت و نگرانی وینس رو دو چندان کرد . به این ترتیب وینس با هیز در بک استیج بحث کرد و او رو به مرخصی [استراحت] اجباری فرستاد . باید ببینیم در پایان وینس ، هیز رو از کار بر کنار میکنه یا خیر .
2) جک سوئگر و کمربند ای سی دابلیو :
ای سی دابلیو ، بی برنامه ترین برند دابلیو دابلیو ای در این مدت بوده . کمربند ای سی دابلیو چند ماه پیش به دست سوئگر افتاد و هر چلنجری هم که جلوی سوئگر اومد ، نا موفق بود . وینس علاقه ی بسیار زیادی به سوئگر داره و دوست داره هر جور شده او رو در آینده وورلد چمپین کنه و [قبل از اون] در رسلمینیا امسال شرکت بده ، اما با صحبت های نزدیکان وینس و نمایش نچندان جالب سوئگر در نو وی اوت ، نظر وینس کاملا تغییر کرده . حالا کمربند ای سی دابلیو چلنجر خاصی نداره و اصلا برنامه ای برای این کمربند ریخته نشده . باید ببینیم وینس چه تدبیری خواهد اندیشید . گفته میشه که امکان داره در رسلمینیای امسال اصلا مسابقه ای سر کمربند ای سی دابلیو انجام نشه ، اما وینس دوست داره امسال در رسلمینیا سوئگر با کمربند ای سی دابلیو حضور پیدا کنه و از کمربندش دفاع کنه .
3) کریسچن و سران کمپانی :
مشکلات وینس و کریسچن تبدیل به یک سریال شده . هر چه قدر سران دابلیو دابلیو ای با وینس صحبت میکنن تا رابطه اش رو با کریسچن بهبود ببخشه و نگاهی به مسابقات و پیشرفت او بکنه ، وینس اصلا توجهی نمیکنه و حرف خودش رو میزنه . گفته میشه نویسنده های راء و اسمکدان همه در تلاش هستن تا کریسچن رو به یکی از این دو برند منتقل کنن [در درفت] چون برنامه های زیادی برای او دارن ، اما بعید بنظر میرسه با ذهنیتی که وینس نسبت به کریسچن داره ، او در آینده جایی در برنامه های کمپانی داشته باشه . حتی گفته میشه که سران دابلیو دابلیو ای کلّی با وینس صحبت کردن تا تونستن او رو راضی کنن که کریسچن رو در مانی اینده بنک راه بده ، و گرنه کریسچن امسال در رسلمینیا هم حضور پیدا نمیکرد !
4) اینترنت و لو رفتن استوری لاین ها :
پایان اکثر استوری لاین ها رو میشه به راحتی در سایت های معتبر خوند . به همین دلیل وینس مجبور میشه انتهای تمام داستان هاش رو تغییر بده و یا استار های حاضر در اون رایولری رو عوض کنه . آخرین داستان لو رفته ی دابلیو دابلیو ای [مهمترینش] بر میگرده به داستان جف هاردی که قرار بود با بازگشت کریسچن همراه باشه اما این داستان هم خیلی راحت لو رفت و در اینترنت پخش شد . وینس هنوز هم از این بابت ناراحت هست . او جدیدا تصمیم گرفته برای لو نرفتن داستان ها و از بین نرفتن جذابیت مسابقات ، یه سری خبر کاملا دروغ و شایعه رو در اینترنت پخش کنه تا همه فکر کنن قرار هست اون اتفاق بیفته [در حالی که در برنامه ، انتهای داستان چیز دیگه ای هست] . شاید این راه حل مناسب و زیرکانه ای باشه .
البته این تنها مشکلات وینس مک من نیست و میدونیم که فردی مثل وینس - قطعا - مشکلات بسیار زیادی داره ، اما مهم ترین موضوعاتی که ذهن وینس رو درگیر کرده بود ؛ همین چند موردی بودن که گفتیم . باید ببینیم وینس میتونه بر این همه مشکل غلبه کنه یا نه [امیدواریم بتونه] .
-----------------------------------در چندین مصاحبه ی اخیر پانک ، از او سوالات زیادی درباره ی حضورش در هالیوود پرسیدن اما پانک هر دفعه یه جوری از جواب دادن به این سوال فرار میکرد [احتمالا دلیلی داشته] . اما در آخرین مصاحبه ای که انجام داد - یکی دو روز پیش - باز هم چنین سوالی از او پرسیده شد که پانک در جواب گفت :
- سی ام پانک در هالیوود :
" بله ، پیشنهاد هایی بوده اما ... . احتمالا هنوز وقتش نرسیده . فکر نمیکنم خیلی بدرد هالیوود بخورم . اگه پیشنهاد خوبی بشه ، قطعا ولش نمیکنم ! یعنی ، دربارش فکر میکنم ولی اگه قبول کردم بازیگری کار همیشگی و دائمی من نخواهد شد . من واسه کشتی گرفتن ساخته شدم . البته ، راک هم برای کشتی گرفتن زاده شده بود ولی ... . بله ، من کشتی گیرم ولی اگه یه پیشنهاد خوب و یه فیلم رمانتیک/کمدی بهم پیشنهاد بشه ، شاید قبولش کنم . "
باید ببینیم پانک هم در آینده مثل خیلی ها همچون : کین ، راک ، استون کلد ، جان سینا و ... به هالیوود راه پیدا خواهد کرد یا خیر . بنظر میرسه استعدادش رو داشته باشه [طبق ویدئوهایی که در بک استیج از او دیدیم] .
-----------------------------------به گفته ی یکی از نویسندگان کمپانی دابلیو دابلیو ای - که بنظر از دهنش در رفته - ، رایولری جف و مت چندان طولانی نخواهد بود . او در صحبت هاش گفته :
- استوری لاین مت و جف هاردی :
" داستان کوتاهی خواهد بود . اون نوع مسابقه ای که براشون در نظر گرفته شده - در رسلمینیا 25 - این رو بهم میگه . قطعا مثل درگیری اوون هارت و برت هارت ، کار به سامراسلم نخواهد کشید ! "
همچنین یه سری از منابع خبری معتبر اعلام کردن که جف و مت در پایان مسابقشون در WM 25 ، با هم دست میدن و با هم آشتی میکنن [میتونه صحنه ی مهم رسلمینیای امسال باشه] . در ادامه هم دیگه با هم درگیر نخواهند شد و احتمال میره که تیم هاردیز بار دیگه شکل بگیره .
قبل از این ها هم سران کمپانی WWE ، نگرانی خودشون رو از این رایولری نشون داده بودن چون اصلا قرار نبوده مت هاردی طرف مقابل جف باشه . بخاطره همین تصمیم گرفته شده که سریعا این داستان رو تموم کنن [ماست مالی کنن] و این اتفاق قرار هست در رسلمینیا بیفته .
------------------------------------ قرار شده که در مراسم هال آو فیم امسال ، [بعد از کشمکش های فراوان] وینس مک من ؛ استون کلد رو معرفی کنه . قبل از این افرادی چون : جیم راس ، ریک فلیر ، اکرلند و ... کاندیدای انجام این کار بودن .
- اخبار کوتاه از استار ها و کمپانی های کشتی حرفه ای :
- جای دو پی پی وی بطور رسمی تغییر کرد . طبق برنامه ی جدید بعد از وان نایت استند ، پی پی ویِ گریت امریکن بش انجام خواهد شد و بعد از انجام این دو پی پر ویو ؛ در تاریخ 26 جولای نایت آو چمپینز انجام میشه .
- طبق خبر هایی که بدستمون رسیده ، کریس جریکو و کلی کلی رابطه ی بسیار نزدیکی با هم پیدا کردن و این خانواده ی جریکو رو کمی نگران کرده . گفته میشه [همانند آندرتیکر و مک کول] ، جریکو و کلی کلی هم در تمام ایونت ها با هم هستن ، کنار هم میشینن و ... .
- همونطور که در پست های قبلی حدس زده بودیم ، مسابقه ی استینگ برابر میک فولی سر کمربند قهرمانی تی ان ای و مسابقه ی تیم تری دی برابر بیر مانی ، در پی پی ویِ Lockdown ثبت شد .
-----------------------------------
پیشنهاد لیگی به نام ام ام ای به دیو باتیستا : * ام ام ای به باتیستا پیشنهاد كرده است كه به این لیگ برود اما باتیستا هنوز جواب نداده است.باتیستا اعلام كرده است كه علاقه دارد در دبلیو دبلیو ای بماند ولی هنوز كمپانی نگفته كه با او قرارداد تمدید میكند یا خیر؟
افزایش مصدومیت اوماگا : * اوماگا در بازی با تریبل اچ دچار مصدومیت شدیدی شده و احتمالا تا 2 الی 3 ماه بعد رستلمانیا غایب خواهد بود
احتمال حضور چاینا در رستلمانیای 25 : * دبلیو دبلیو ای در حال مذاكره با چند دیوای قدرتمند (قدیمی) برای حضور در رستلمانیا می باشد و احتمالا یكی از این دیواهای قدرتمند كه ممكن است حضور یابد چاینا خواهد بود .
مصدومیت شدید ریك فلایر :
*در راوی هفته ی قبل که در ابتدای آن درگیری بین کریس جریکو و ریک فلر اتفاق افتاد ریک فلر با ضرباتی که کریس جریکو به او زد از ناحیه سر دچار مصدومیت شد گفته میشود مصدومیت او شدید هست و نمی تواند در رستلمینیا بازی کند و این یعنی اینکه بازی جریکو به احتمال زیاد تغییر میکند و در صورتی که تغییر کند حضور ریکی استیمبوت و جیمی اسنوکا نیز لغو خواهد شد باید صبر کرد و دید حریف جریکو چه کسی خواهد بود
لیست كامل هال آف هایی كه در رستلمانیای 25 حضور می یابند :
* “Stone Cold” Steve Austin
* Ricky Steamboat
* Bill Watts
* The Funks: Terry & Dory Jr
* Koko B. Ware
* The Von Erich’s
* Howard Finkel
چه خبرایی از باتیستا هست ؟ چی کارا کرده جز ...........پیشنهاد لیگی به نام ام ام ای به دیو باتیستا ...............
خیلی وقته از کشتی کج خبر ندارم
دوباره نشستم مسابقه Bred hart & shawn michael رو به طور کامل دیدم (همون 7 تا لینک Youtube)...
الان از دیدن کشتی randy urton یا cena یا HHH و بقیه فقط خندم میگیره !!!
shawn michael و undertaker آخرین بازمانده های کشتی کج کارای واقعی هستن . بقیه باید برن بوق بزنن!!!
كتفش مصروم شد و عمل كرد و يه 4 ماهي هست بازي نكرده احتمالا تا 2 ماه ديگه مي تونه آماده بازي بشه.
زمان راك و استون كلد و آندرتيكر همين تريپل اچ فقط دستگرمي و مضحكشون بود،كشتي الان دلقك بازيه،فقط يه كسايي مثل آندرتيكر و هاردي با خشونت واقعي كشتي ميگيرن
باتیستا امسال میخواد از کج خداحافظی کنه و تو مصاحبش هم گفته امسال با wwe champ خداحافظی می کنه
کمربند هم به احتمال خیلی خیلی زیاد به رندی میرسه و رندی هم باتیستا مصدوم کرد و احتمالا شاهد درگیری باتیستا و رندی هستیم و امسال فکر کنم باتیستا اولین wwe champ بگیره
این رسل منیا قراره که قشنگ ترین رسل منیا تاریخ باشه ولی بعید میدونم به قشنگی رسل منیا 19 یا 16 باشه
قشنگ ترین رسل منیا تاریخ رسل منیا 19 بود واقعا مسابقه های فوق العاده ای تو اون رسل منیا انجام شد
هیچ وقت f5 براک به کورت انگل یادم نمیره
چه بازي هايي انجام شد تو رسل منيا 19؟
امسال فكر كنم خيلي بازي ها بي مزه باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)