تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 320 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

داره خودمونی میشه michaelkp1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با یه برد همه به به میکنن و ایول به مویبنیو و اوزیل و غیره !!
    با یه باخت هم میگید باید اخراجشون کنن و اینا به درد رئال نمیخورن !!
    کاپلو دیگه کیه ؟!!!
    مشکل ما از سرمربی نیست
    دلیل نتیجه نگرفتن ما کاملا مشخصه ! مدافع نداریم ! بازیساز نداریم ! الونسو که دیشب اصلا تو بازی نبود !
    بنزما و هیگواین و کایخون و رونالدو هم اون جلو هیچ کاری نمیتونن بکنن ! یعنی هیچ مهاجمی نمیتونه اینطوری کار کنه .
    اصلا بازی های مقابل بارسا به کنار !! تو لیگ 17 تا گل خوردیم که این واسه تیمی مثله رئال یعنی فاجعه: 19

بازی برگشت هم بعیده رئال بتونه با اختلاف 2 گل ببره تا صعود کنه (حالا ببره که عالیه اون اختلاف 2 گل اصلا مهم نیست فوقش حذف میشیم !! )

من که به شخصه اصلا به باخت مقابل بارسا اهمیت نمیدم و فقط امیدوارم تیم از هم نپاشه و روند پیروزی هاشو مقابل تیم های دیگه ادامه بده
    الان تو لیگ 20 تا بازی مونده و 5 امتیاز جلوییم و با کمی زحمت بچه ها میتونن این فاصله رو تا اخر نگه دارن
    برای من که قهرمانی تو لالیگا از هزار تا الکلسیکو مهمتره

تو لیگ قهرمانان هم تنها کاریی که میشه کرد اینه که دعا کنیم مرحله بعدی به بارسا نخوریم !
    شاید از این تیمهای میلان و اینتر و بایرن و چلسی تونستن یه کاری کنن !
    ما هم انتقام بارسا رو از تیمی که حذفش کرده رو میگیریم و قهرمان میشم

• اتفاقا من میگم مشکل مربی داریم وقتی اون گل دوم رو اشتباه افساید گیری خوردیم تله افساید گیری از تاکتیکهای مورینیو بوده دیگه هیچ مربی در برابر تیمی که این همه ستاره های تکنیکی و دونده داره چنین تاکتیکی پیاده نمیکنه شما که میگین مدافع نداربم حرف شما درست اما بازیکن که از آسمون تو برنابئو نمیباره میباره؟؟ مربی باید ببینه کدوم پستهاش ضعیفه بره دنبال بازیکن شما بشین ببین از وقتی مورینیو اومده ما چه بازیکنانی رو از دست دادیم درنته رفت رائول رفت روبن رفت اشنایدر رفت به جاش الان پر شده بازیکن پرتقالی بارسا میره سراغ فابرگاس ما میریم سراغ کاروالیو رئال این فصل چهار تا بازیکن درست حسابی نخرید چقدر بازیکنای خوب و به در بخور تو تیمها جا به جا شدند سراغ یکیشون نرفت مورینیو فقط بلده جنگ روانی راه بندازه یه بار با اینتر بارسا رو برد حالا هی فکر میکنه همون موقعهاس اتفاقا شما که از کاپلو اوقت میگیره تو بازی دوستانه انگلیس و اسپانیا 1 -0 اسپانیا رو برد که اکثرا بازیکنانش بارسایی هم هستند بهترین گزینه مربی برای رئال کاپلو هست خیلی خوب هم میدونه چه بازیکنانی رو به خدمت بگیره کیا رو بفرسته تو زمین بیچاره کاکا با اون همه تکنیک و خلاقیت باید بشینه رو نیمکت اونوقت کاروالیو بره تو بازی مورینیو خدایی روانیه و عقده ای حالا من بهتون قول میدم بازی برگشتم میبازیم تو لیگ قهرمانان هم به بارسا میخوریم اونجا هم حذف میشیم اونوقت مورینیو وایمیسه کنار زمین بروبر گل خوردن رئال رو تماشا میکنه ما چیمون از سویا کمتره تو نیوکمپ بارسا رو برد ما تو زمین خودش 6 تا بهش زدیم تا طرز تفکر مورینیو عوض نشه این دست پاچگی و استرس از بازکنان گرفته نشه محاله ممکنه بشه بارسا رو برد

2. 3 کاربر از michaelkp1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

این که دوست عزیز یه باخت نیست و باختهای پشت سر همه
    ما اونقدر باختیم که چند سال باید پشت سر هم بارسا رو ببریم که عقداش خالی بشه
    اون زمان که بارسایی ها پشت هم می باختن از رئال, به اندازه ی کافی رئال عقده هاش خالی شده. نیازی نیست ما چند سال پشت هم بارسایی هارو ببریم. چون رئال 86 بار بارسارو برده, بارسایی ها هم تازه دیشب به این تعداد برد رسیدن. مهم تاریخچست که برداشون برابره. مهم تعداد برده نه آخرین برد.
    رئال یه بازی رو ببره همه چیز به روند عادیش برمی گرده. تا الانم چیزیو از دست ندادیم.

4. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اتفاقا من میگم مشکل مربی داریم وقتی اون گل دوم رو اشتباه افساید گیری خوردیم تله افساید گیری از تاکتیکهای مورینیو بوده دیگه هیچ مربی در برابر تیمی که این همه ستاره های تکنیکی و دونده داره چنین تاکتیکی پیاده نمیکنه
    خب با تاکتیک های قبلی باز هم شکست خورده بودیم (پرس شدید و غیره )
    مورینیو هم داره روش های جدید رو واسه دفاع ازمایش میکنه تا ببینه کدومش نتیجه میگیره

شما که میگین مدافع نداربم حرف شما درست اما بازیکن که از آسمون تو برنابئو نمیباره میباره؟؟ مربی باید ببینه کدوم پستهاش ضعیفه بره دنبال بازیکن شما بشین ببین از وقتی مورینیو اومده ما چه بازیکنانی رو از دست دادیم درنته رفت رائول رفت روبن رفت اشنایدر رفت به جاش الان پر شده بازیکن پرتقالی بارسا میره سراغ فابرگاس ما میریم سراغ کاروالیو رئال این فصل چهار تا بازیکن درست حسابی نخرید چقدر بازیکنای خوب و به در بخور تو تیمها جا به جا شدند سراغ یکیشون نرفت
    رائول که دیگه مثل قبل نبود واسه این خاطر رفت .به جاش بازیکنهای خیلی بهتری اومدن
    روبن و اسنایدر تو رئال هم به اونصورت خودشون رو نشون ندادن
    اما من میگم مدافع نداریم منظورم مدافعی هست که هم با تجربه باشه و سوتی نده و هم قدرت و تکنیک به میزان لازم داشته باشه (مثل همین پیکه بارسلونا )
    کدوم مدافع با تجربه ای تو تیمها جا به جا شدن ؟!
    این دفاع رئال چندین سالی هست که این مشکل رو داره و قضیه برمیگرده به قبل موینیو یا پلگرینی !
    مورینیو فقط بلده جنگ روانی راه بندازه یه بار با اینتر بارسا رو برد حالا هی فکر میکنه همون موقعهاس اتفاقا شما که از کاپلو اوقت میگیره تو بازی دوستانه انگلیس و اسپانیا 1 -0 اسپانیا رو برد که اکثرا بازیکنانش بارسایی هم هستند بهترین گزینه مربی برای رئال کاپلو هست خیلی خوب هم میدونه چه بازیکنانی رو به خدمت بگیره کیا رو بفرسته تو زمین بیچاره کاکا با اون همه تکنیک و خلاقیت باید بشینه رو نیمکت اونوقت کاروالیو بره تو بازی مورینیو خدایی روانیه و عقده ای حالا من بهتون قول میدم بازی برگشتم میبازیم تو لیگ قهرمانان هم به بارسا میخوریم اونجا هم حذف میشیم اونوقت مورینیو وایمیسه کنار زمین بروبر گل خوردن رئال رو تماشا میکنه ما چیمون از سویا کمتره تو نیوکمپ بارسا رو برد ما تو زمین خودش 6 تا بهش زدیم تا طرز تفکر مورینیو عوض نشه این دست پاچگی و استرس از بازکنان گرفته نشه محاله ممکنه بشه بارسا رو برد
    شما میگی موینیو یه بار بارسا رو برد و حالا هی فکر میکنه که همیشه اونطوریه !
    بعدش مثال میزنی که کاپلو یه بار اسپانیا رو برد یعنی میتونه بارسلونا رو هم ببره !
    با یه بار بردن هیچی رو نمیشه تعیین کرد ! همین کاپلو با انگلیس نتایج خیلی ضعیفی رو هم گرفته
    در مورد نیمکت نشینی هم موینیو چاره ای نداره !
    وظیفه اوزیل با کاکا تقریبا یکیه هر کدومش اشتباه کمتری داشته باشه و بهتر بازی کنه رو میفرسته زمین
    بین بنزما یا هیگواین هم اینجوری انتخاب میکنه
    به جای کاروالیو باید تو اون پست کیو میزاشت ؟! راه دیگه ای هم داشت !؟

به نظر من که نباید به باخت مقابل بارسا اینقدر اهمیت بدیم
    هر تیمی جلوش باشه بالاخره میبازه الان همین بارسا تو انگلیس بود سالی 2 بار چلسی و منچستر و لیورپول و غیره رو شکست میداد ! و همین تیم ها هم اینطوری ازش میترسیدن و استرس میگرفتن
    فعلا رئال تا اینجای که عالی اومده و همینطوری به پیش بره هم احتمال قهرمان شدنش خیلی بالاست تا ببینیم فصل بعد چی میشه

6. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مربی فقط گاس هیدینگ!
    چلسی سال 2099 یادتون میاد که؟ که با ناداوری حذف شد...بارسلون اون سال از همه سالها قوی تر بود اما رفت و برگشت نفسش رو برید.گاس تنها مربیه که به درد رئال میخوره
    اخه با یه بازی که اونهم اخرش چلسی حذف شد که نمیشه واسه رئال نسخه پیچید !!
    همین گاس هیدینگ رو اوردن تا ترکیه رو ببره یورو2012 اخرش هم نتونست انداختنش بیرون !

8. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

منم موافقم که توی نقل و انتقالات موفق عمل نکردیم. در واقع اصلاً کاری نکردیم. ما در دفاع و خط میانی به شدت مشکل داریم. په په که نشون داده نمیتونه به خودش مسلط باشه. کاروالیو سنش بالاست. در واقع فقط راموس رو داریم که قابل اتکاست. هافبک و میانی هم که هیچی. دریغ از یه بازیساز خوب. به نظر من بعد از رفتن ماکلله، هیچ کس در حد و اندازه های اون وارد رئال نشد. شاید اشنایدر میتونست جانشین خوبی باشه، ولی رئال از دستش داد. کاکا و اوزیل جفتشون خوبن، اما چه فایده؟ اوزیل که بازیش فراز و نشیب زیادی پیدا کرده و متزلزل نشون میده. دیگه نمیشه بهش اعتماد کرد. امیدوارم درست بشه. و کاکا... من فکر میکنم با وجود آماده نبودن اوزیل، مورینیو باید به کاکا فرصت بیشتری بده. اگه کاکا بازی نکنه نمیتونه به آمادگی برسه. اصلاً به نظر من مورینیو باید به سه نفر؛ شاهین، واران و کاکا فرصت بیشتری بده. این سه نفر اگه آماده در خدمت تیم باشن، خیلی خوب میشه.

درضمن این همه از بدیهای الکلاسیکو گفتیم، یه کمی هم واقع بین باشیم. درسته که بازم بارسا تیم برتر بود (که این سبک بازی بارسای فعلی هست و کاریش هم نمیشه کرد)، اما ما میتونستیم برنده باشیم. به هر ترتیبی که بود، ما خط حمله ی بارسا رو از کار انداخته بودیم. مسی فقط یه پاس تونست بده. ژاوی که اصلاً دیده نشد. فقط اینیستا یه کمی اذیت کرد که اونم نتونست با ژاوی و مسی ارتباط برقرار کنه. گل های بارسا رو دو تا مدافع زدن، که هر دو گل روی اشتباه های رئال زده شد. روی گل اول اگه کسی پویول رو میگرفت (په په)، گل رو نمیخوردیم. گل دوم هم اشتباه تو آفسایدگیری بود. حالا بماند که آفسایدگیری کار عاقلانه ای بود یا نه. اما گل رئال روی هنر کریس زده شد. بر خلاف نظر خیلی ها، من میگم اگه والدس بود هم گل رو می خورد. کریس عالی کار کرد. با حرکتش پیکه رو فرستاد قاطی باقالیا... در شبی که مسی تو حسرت یک گل موند. ولی چی بگم از کاسیاس ، این بهترین دروازه بان دنیا. اگه کاسیاس رو نداشته باشیم، نتیجه هامون جلوی این بارسا چیزی غیر از این هاست. توپی که از اینیستا گرفت، خارق العاده بود. فقط کاسیاسه که میتونی همچین توپی رو بگیره. به مورینیو تنها اشکالی که میگیرم، عدم استفاده از کاکا یا اوزیل بود. اما هر چی فکر میکنم میبینم شاید تو این ترکیب جایی واسه این دو تا نبود و مورینیو کمی حق داشت.

در کل فکر میکنم اگه 2 تا مدافع و یه بازیساز خوب جور کنیم و مارسلو رو اخراج کنیم و دی ماریا برگرده و آلونسو هم جونش بالا بیاد ، صد در صد و بدون شک از پس بارسا برمیایم. بازم میگم این روزهای رویایی بارسا بالاخره یه روز تموم میشه. هیچ تیمی همیشه تو اوج نمیمونه. منظورم این نیست که بارسا تو بحران میره، اما از این سطح فوق عالی پایین میاد. کاش بتونیم قبل از اون روز کاری بکنیم. شکست دادن این بارسا لذت داره، نه بارسای از اوج به پایین اومده.

10. 5 کاربر از maxeemo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

MARCA

پيشخوانِ برجسته:

گناهانِ اصلي

ديگر پيشخوانها:

تركيبِ عجيب مقابل بارسا

بازي فوق دفاعي و زير توپ كشيدن

انجام يك حركت وحشيانه ي ديگر توسط په په

شكست در سياستِ خريد بازيكن

رسانه هاي جهان چهره ي بد مادريد را مورد انتقاد قرار دادند

په په در پي توجيه حركت خود در رئال مادريد تي وي گفت:"يك حركتِ غير ارادي بود"

دن آلفردو:"زمانِ هرچه زودتر فراموش كردنِ اين بازي است"

AS

پيشخوانِ برجسته:

زيزو:"حمله به مو و به بازيكنان حمله به مجموعه ي مادريد است"

ديگر پيشخوانها:

زيدان در دفاع از تيم برآمد

زيزو:"حركتِ په په؟استرس پيروز شدن باعث ارتكابِ خطا و اشتباه ميشود"

نارضايتي عليه په په

په په يك پيام عذرخواهي نه چندان قانع كننده به مسي فرستاد

پيكه:"داشتنِ يك هم تيمي همانند په په را در رختكن بارسا نميتوانم تصور كنم"

12. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

تیتر روزنامه های امروز

AS
    عملیات نجات زیدان
    "مورینیو بازیکنان هجومی زیادی در مادرید دارد و باید حمله کند."
    "په په چه کار کرد؟ تمایل به برنده شدن باعث اشتباه می شود."
    - اعتراضات علیه په په
    وی کمی بعد از آن اتفاق برای مسی پیام عذرخواهی فرستاد.
    پیکه:"نمی توانم داشتن هم تیمی مانند په په را در رختکن تصور کنم."
    MARCA
    گناه مرگبار
    هم ترازی عجیب با بارسا
    بازی فوق العاده دفاعی و نظاره کنندگان توپ
    تکرار تغییر پست په په
    ناکامی در سیاست نقل و انتقالات
    انتقاد مطبوعات جهان از تصویر بدی که مادرید به جای گذاشت
    په په:"حرکتم غیرعمدی بود."
    El MUNDO DEPORTIVO
    برو بیرون په په
    "یک نفر باید واکنش نشان دهد." ، پیکه پس از حرکت ناشیانه و غیر عمدی په په ،یادآوری کرد.
    عذرخواهی همراه با شرمندگی په په:"حرکتم عمدی نبود."
    انگشت اتهام مطبوعات و شبکه های اجتماعی به حرکت ناشیانه بازیکن پرتغالی
    SPORT
    حمله مادریدیسموها به مورینیو و په په
    مادرید،درست شو!
    مربی،با ترکیب عجیب خود در برابر بارسا،موجی از اعتراضات را در شبکه های اجتماعی به همراه داشت.
    EL9
    بازی مدافع پرتغالی،کسی حالا تمام مادرید او را سرزنش می کنند همواره از حمایت مورینیو و فلورنتینو برخوردار بوده
    "حرکتم ناخواسته بود ، اگر مسی آسیب دیده است عذرخواهی می کنم."

14. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

په په عذرخواهی کرد: حرکتی غیرعمدی بود؛قصد آسیب رساندن به هیچ فوتبالیستی را ندارم

سایت گل – په په مدافع پرتغالی رئال مادرید به خاطر رفتاری که در دیدار4شنبه شب تیمش مقابل بارسلونا در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا داشت، عذرخواهی کرد

در جریان این دیدار و درحالی که بازی متوقف بود، وقتی لیونل مسی روی زمین افتاده بود، په په دست مسی را لگد کرد.این مدافع پرتغالی اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که این حرکت، رفتاری غیرعمدی بوده و گفت:«هیچ وقت این فکر که به یک همکار آسیب برسانم به ذهن من خطور نمی کند.»

په په در گفت و گو بارسانه های باشگاه مادرید اعلام کرد:« با احترامی که برای لئو مسی قائلم می خواهم از همین جا بگویم که این رفتاری غیرعمدی بود.اگر مسی از من ناراحت شده از او عذرخواهی می کنم.چون تنها چیزی که به دنبال آن بودم دفاع از تیمم و مجموعه رئال است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رامون کالدرون:مورینیو هنوز نتوانسته راه غلبه بربارسا راکشف کند؛شکست دادن بارسا برای او عقده شده

سایت گل – رامون کالدرون، رئیس سابق باشگاه رئال مادرید از شکست این تیم مقابل بارسلونا در دیدار ال کلاسیکوی 4 شنبه شب استفاده کرد تا بار دیگر در مقابل رسانه های خبری قرار گرفته و به انتقاد از رئال مورینیو و پرس بپردازد.

رامون کالدرون در صحبتهایی به اونا اف ام گفت:« حس می کنم که الان یک بحث جدید باز شده. مورینیو کارهای رئیس و مالک باشگاه را انتخام می دهد و هیچ کسی به او رای نداده که رئیس باشگاه شود. او بخشی از امور را در دست گرفته. من دیدم که رئیس باشگاه از حرکت مورینیو در فرو کردن انگشتش در چشم تیتو دفاع کرد و از پلاکارد عجیبی هم که در برنابئو آورده شده بود همین طور. این پلاکارد واقعا احمقانه بود. فلورنتینو سرنوشتش را با سرنوشت مربی تیمش گره زده. در دنیای فوتبال او هوش و حواسش را از دست داده؛ چون بعد از خرج کردن 700 میلیون یورو و 5 سال حضور در مسند ریاست رئال، تنها یک جام حذفی به دست آورده.»

رئیس سابق باشگاه مادریدی با اشاره به رابطه بد مورینیو بازیکنان رئال گفت:« بازیکنان اسپانیایی از مزایایی که بازیکنان پرتغالی رئال از آنها بهره مندند احساس خوبی ندارند. الان 4 ماه است که مورینیو با کاکا حرف نزده و اگر به نوری شاهین بازی نمی دهد، به این دلیل است که از شاهین خوشش نمی آید.»

کالدرون در ادامه از ژرژ مندس، مدیربرنامه های مورینیو هم به انتقاد پرداخت و گفت:« ژرژ مندس ،مدیربرنامه های مورینیو طوری راه می رود که انگار دفاتر باشگاه، دارایی شخصی اوست. او از دفتر مورینیو به نحوی استفاده می کند که انگار دفتر خودش است.»

رئیس سابق رئال از ترکیب اصلی رئال در دیدار4شنبه شب ال کلاسیکو راضی به نظر نمی رسید و درصحبتهایی دراین باره گفت:« ترکیب 11 نفره اصلی تیم مورینیو حس بزدلی و ترس و قراردادن یک اتوبوس را القا می کرد. مورینیو نتوانسته شیوه غلبه بربارسلونا را پیدا کند.شکست دادن بارسا برای رئال و مورینیو مبدل به یک عقده شده.»

او درمورد رفتار په په و عذرخواهی رسمی او از مسی هم صحبت کرد و گفت:« په په پسر فوق العاده ای است؛ او خجالتی است ولی این برخوردها قابل قبول نیست.او باید عذرخواهی می کرد. محروم کردن یکی از بازیکنان تیمت کار آسانی نیست. اول از همه باید از او بخواهی که عذرخواهی کند.»

کد:
    شوستر: په په وقتی پیراهن رئال را می پوشد،فرد دیگری می شود

سایت گل- برند شوستر، مربی سابق رئال مادرید دلیل حرکت خشن په په در جریان دیدار 4شنبه شب ال کلاسیکو را درک نمی کند.

در جریان دیدار4شنبه شب ال کلاسیکو در سانتیاگو برنابئو ، بازیکن پرتغالی رئال، درحالی که بازی متوقف و لیونل مسی روی زمین نشسته بود، دست مسی را لگد کرد. دراین بازی رئال با نتیجه 1-2 مغلوب بارسا شد.

اکنون برندشوستر که در فصل 8-2007 مربی په په بود در صحبتهایی اعلام کرد که په په در داخل و خارج زمین دو شخصیت متفاوتی دارد و به این نکته اشاره کرد که شروع رفتارهای خشن این ستاره سابق پورتو در دیدار این تیم با ختافه و دو لگدی بود که به پشت خاویر کاسکرو در سال 2009 وارد کرد و برای این برخورد خشن با محرومیتی ده جلسه ای مواجه شد.

شوستر دراین باره به مارکا گفت:« نیازی نیست بگویم که په په چقدر خوب است .لازم نیست بگویم که چه انسان بزرگ و چه بازیکن حرفه ای ای است یا نیاز دارد که باشد.»

این مربی آلمانی ادامه داد:« کاری که په په انجام داد، کار زشتی بود ولی این به این خاطر است که ما می توانیم هرآنچه در زمین مسابقه رخ می دهد را ببینیم. سالها پیش میگلی، فرناندو ایئرو و روبرتو آیالا هم خطاها و برخوردهای خشنی را انجام می دادند ولی الان می توان همه چیز را مشاهده کرد.»

شوستر ادامه داد:« بعد از آن روز و برخورد میان په په و کاسکرو، نمی دانم که په په چه شده است. اتفاق عجیبی افتاده. اتفاقی که اگر په په را بشناسید،نمی توانید دراین باره توضیحی بدهید. زمانی که په په پیراهن رئال را می پوشد، انسان متفاوتی است.مورینیو به خوبی می داند که چطور باید ازاین مسائل بهترین بهره را ببرد ولی بعضی وقتها زیاده روی می کند.»

شوستر 52 ساله که در حال حاضر بیکار است در ادامه به این نکته اشاره کرد که از ترکیب تیم مورینیو در دیدار 4شنبه متعجب شده:« اینها مسائلی هستند که درکشان سخت است. ریکاردو کاروالیو مدتها بود که بازی نکرده بود و حمیت آلتین تاپ هم شاید هنوز به سطح تیم نرسیده و په په دوباره در خط میانی به کار گرفته شد.»
    مربی سابق رئال در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« ولی الان این بحث مطرح است که وقتی چیزهای زیادی را تغییر می دهی و ریسکهای زیادی می کنی، چه اتفاقی می افتد؟ بارسلونا اززمانی که من مادرید را ترک کردم، دقیقا به یک شیوه و روش بازی می کند ولی مادرید در هر ال کلاسیکو سعی در تغییر اوضاع دارد. الان یک تیمی داریم که همه ساله با یک سیستم و سبک ثابت بازی می کند و تیمی که همیشه سیتمش را تغییرمی دهد و موفقیت این تیم تقریبا غیرممکن است.»

کد:
    زیدان: حمله به مورینیو و بازیکنا مثل حمله به کل رئال مادرید است

مدیر فوتبال تیم رئال مادرید، زیدان، از مورینیو در برابر انتقادهای هواداران این تیم بعد از باخت 2-1 مقابل تیم بارسلونا در دیدار کوپا د ری دفاع کرد.

وی به آس گفت: " حمله به مورینیو و بازیکنان مثل حمله به کل رئال مادرید است."

" من نمیتونم درک کنم که چطور بعضی ها درخواست میکنن که مورینیو بره اونم زمانی که داره یک چیز فوق العاده رو میسازه، اون داره شخصیت یک برنده را حک میکنه. "

این بازیکن 39 ساله سابق تیم ملی فرانسه همچنین از تاکتیک های مورینیو دفاع کرد: " من همچنین نمیتونم درک کنم اونایی رو که از سیستم بازی مورینیو انتقاد میکنن. "

" من هر مربی که بگه به تاکتیکی مناسب برای شکست دادن بارسلونا دست پیدا کرده، به چالش میکشم "

رئال مادرید باید در 25 ژانویه برای دیدار برگشت کوپا د ری به نیوکمپ برود.

کد:
    Last edited by kasra_khan2003; 21-01-2012 at 04:05.

16. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

اخه با یه بازی که اونهم اخرش چلسی حذف شد که نمیشه واسه رئال نسخه پیچید !!
    همین گاس هیدینگ رو اوردن تا ترکیه رو ببره یورو2012 اخرش هم نتونست انداختنش بیرون !
    ون گال خوب حرفی زد..بارسلون میتونه از 10 بار ما رو 9بار ببره...پس ما به امید همون یک بار برد وارد زمین میشیم!
    حالا جناب خوزه ترسو میخواد فقط نبازه اونم جلوی خط هافبک وحشتناک بارسا فقط عقب نشینی میکنه اصلا به فکر برد نیست.حداقل الکلاسیکو های قبلی هجومی کار میکرد و می باخت و دلسوزیش کمتر بود اما آخه این چه ترکیبی بود؟
    در ضمن اون بازی 100درصد داوری درش تاثیر داشت وگرنه بارسا هزارسال به فینال نمی رفت!
    گاس هیدینگ از مورینیو بهتره اینو بچه های کوچیک هم میدونن!
    مورینیو بزرگ نتونست با چلسی جام اروپایی بگیره اونم با تیم تا دندان مسلح اون زمان چلسی!

18. این کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه michaelkp1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض real

خب با تاکتیک های قبلی باز هم شکست خورده بودیم (پرس شدید و غیره )
    مورینیو هم داره روش های جدید رو واسه دفاع ازمایش میکنه تا ببینه کدومش نتیجه میگیره
    خب این آزمون و خطاها همش به ضرره تیمه فقط شکست پشت شکست ریسکش زیاده هر گلی که رئال خورده سر اشتباه دفاع بوده اکثرشم ارسال از کرنر و کناره ها 2 گل بازی با مالاگا یه گل بازی با مایورکا گل اول بارسا همش ضربه سر به گوشه دروازه گل شده اگه مورینیو 2 نفر رو میذاشت کنار تیرکها اینطوری این گلهای مفت رو نمیخوردیم په په هم که فقط بلده کارت بگیره خدا رحم کرد اونجا داور ندید 10 نفره نشدیم گل دوم همه ریخته بودن سر مسی آدم به اون گندگی رو کسی ندید از دفاع تشریف آورد گل زد مورینیو مشکل اولش بازیکن درست و حسابی برای دفاعه الان میفهمه که اول فصل باید فکر دفاعش می بود به خریدش خب بوده اونم کونترائو بود هر چی مقابل بارسا تاکتیک بریزه جواب نمیده

رائول که دیگه مثل قبل نبود واسه این خاطر رفت .به جاش بازیکنهای خیلی بهتری اومدن
    روبن و اسنایدر تو رئال هم به اونصورت خودشون رو نشون ندادن
    اما من میگم مدافع نداریم منظورم مدافعی هست که هم با تجربه باشه و سوتی نده و هم قدرت و تکنیک به میزان لازم داشته باشه (مثل همین پیکه بارسلونا )
    کدوم مدافع با تجربه ای تو تیمها جا به جا شدن ؟!
    این دفاع رئال چندین سالی هست که این مشکل رو داره و قضیه برمیگرده به قبل موینیو یا پلگرینی !
    رائول نسبت به رئال متعصب بود مثل بازیکنانی که به تمیمشون متعصبن مثل استیون جرالد مثل پویول مثل جان تری( که الان بازیکنان قدیمی چلسی با ویاس بواس هم همین مشکل رو دارند نمونه اش هم آنلکا بود که ول کرد رفت یکی از تیمهای ژاپنی) دلیل جدایی رائول بد بازی کردنش نبود با مورینیو مشکل داشت جدا شد رفت شاکله خداوکیلی اشنایدر بهترین بازیساز برای رئال بود خوشم دلش نمیخواست بره اما مورینیو بیرونش کرد انصافا مگه روبن بد بازیکنی بود فان نیستلروی همینطور درنته و فن در فارت و گاگو الان رئال پر شده بازیکن پرتغالی چیزی مورینیو میخواست
    چرا انقدر مدافع به درد بخور جا به جا شد مثل لیشنایدر که یونتوس از لاتزیو خریدش گائل کليشي که به من سیتی رفت جاناتان مدافع سانتوز که رفت اینتر رئال سراغ یکیشون نرفت خصوصا این آخری که خیلی به درد بخور بود

در مورد نیمکت نشینی هم موینیو چاره ای نداره !
    وظیفه اوزیل با کاکا تقریبا یکیه هر کدومش اشتباه کمتری داشته باشه و بهتر بازی کنه رو میفرسته زمین
    بین بنزما یا هیگواین هم اینجوری انتخاب میکنه
    به جای کاروالیو باید تو اون پست کیو میزاشت ؟! راه دیگه ای هم داشت !؟
    کاکا و اوزیل زمین تا آسمون فرق دارند تو میلان کاکا بهترین بازیکن اورپا بود اومد تو رئال مورینیو نابودش کرد آخه بازیکن به اون تکنیک و خلاقیت باید بشینه رو نیمکت جاش یه مشت بازیکن بی تجربه برن تو بازی گواردیولا یه خصلت خوبی که داره قدر بازیکناش رو میدونه خدا وکیلی اگه ژاوی هم الان تو رئال بودن به سرنوشت کاکا دچار میشد جاش هم وطن پرتغالی مورینیو میرفت بازی میکرد شانس آوردیم که هیگایین از رئال نرفت چلسی و میلان نشسته بودن به کمینش مورینیو بفروشه بره یه بازیکن پرتغالی دیگه بخره

هر تیمی جلوش باشه بالاخره میبازه الان همین بارسا تو انگلیس بود سالی 2 بار چلسی و منچستر و لیورپول و غیره رو شکست میداد
    یه مروری به اول فصل تا اینجا بکنیم رئال همش 2 باخت و یه مساوری آورده کلا تو همه ی مسابقه ها تو جام قهرمانان که عالی بوده اما بارسا یه مساوی جلو میلان اونم تو نیوکمپ یه باخت جلو ختافه یه مساوی جلو والنسیا یه مساوی جلو سویا یه مساوی جلو اسپانیول کلا 1باخت و 4 مساوی پس انقدر مالی هم نیست که نشه شکستش داد

چی بگم از کاسیاس ، این بهترین دروازه بان دنیا. اگه کاسیاس رو نداشته باشیم، نتیجه هامون جلوی این بارسا چیزی غیر از این هاست
    درسته به شرطی مورینیو یه فکری به حال گلهایی که با ضربات سر از روی کرنر و ارسالها بهش میزنند بکنه 98% گلهایی که خورده اینطوری بوده

20. 3 کاربر از michaelkp1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •