سلام
چه طوری میتونم رو ایکس باکس Special ops رو دو نفره بازی کنم؟منظورم co-op هست.(split screen)
با تشکر
سلام
چه طوری میتونم رو ایکس باکس Special ops رو دو نفره بازی کنم؟منظورم co-op هست.(split screen)
با تشکر
نه
اگه این جوری بود که دیگه همه چی تموم بود
دیگه این همه خودشونو الاف کرک نمی کردند
وقتی من جو گیر می شوم
دوستان این بار تونستم تا ویو 34 تک نفره برم خداییش ته حاله این مود کالاف
تمامی دوستان تا ژنرال 50 نشدن بازی رو ول نکنن که ضرر کردن !
تازه لول 50 که میشه ریلود سریع رو بهت می ده که لایت گان رو ظرف 2 الی 3 ثانیه ریلود می کنه !
کاش از این لول های آخر فیلم می گرفتم تا ببینید چه جوری لت و پار می کردم ملتو
تا حالا این جوری بهم حال نداده بود این بازی (حتی کالاف 6 توی گیم نت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکتیویژن امروز نخستین DLC بازی Call Of Duty:Modern Warfare 3 را در دسترس عموم قرار داد.به گفته سازندگان بازی در این بسته الحاقی تمرکز زیادی بر روی بخش چند نفره شده است و دو نقشه برای همین بخش با نام های Liberation و Piazza نیز طراحی شده اند.
.
این بسته الحاقی هم کنون برای کاربران Call of Duty Elite بر روی Xbox 360 در دسترس است.همچنین تا به حال اطلاعاتی درباره انتشار این DLC برای کاربران PC و PS3 منتشر نشده است و مسئولان اکتیویژن نیز هنوز درباره آن چیزی نگفتند.
.
علاوه بر این آقای رابرت بولینگ از سران اینیفیتی وارد،استودیو سازنده بازی گفته است که این بسته الحاقی دارای گیم پلی سریع و هیجان انگیزی میباشد و آن را به تمام افراد پیشنهاد کرده است.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موج بازیا که ته کشیده وقت شد یه بار دیگه تمومش کنم و اچیوه هاردشو بگیرم... بار دوم بیشتر چسبید!
جالبه انجیم قدیمیه اما یه جاهایی مثل وقتی از تو آبشار درمیای و سنگ کنار رودخونه رو میبینی خیلی با گرافیک حال میکنم. یا شیشه خورده ها تو این بازی عالی طراحی شدن. بهترین شیشه خرده ای که دیدم تو این بازی بوده: دی افکت صداش هم عالیه... بیشتر از همه اون آخرش خیلی به چشم میاد...
دقت به جزییات هم خیلی جالبه...مثلا یه جا یه هلیکوپتر سقوط کرده و پره ای هم نداره و روبروش جای شکاف آسفالت رو میبینی که پره وقتی به زمین گیر کرده ایجاد شده.
یا طوفان شن که همه جارو تاریک میکنه هم ایده جالبی بود و اثر بادش روی اجزای محیط.
توی نیویورک هم وقتی ساختمونه کامل میفته روی ساختمون روبروییش به زیبایی جمع میشه و در خودش خورد میشه...
هوش مصنوعی این شماره هم خوبه هم واسه دشمنا هم همدسته ای هات که خوب از پس دشمنا برمیومدن.
مقایسه بخوام بکنم با black ops اون گرافیکش از mw3 بهتر بود . داستان هردو سینمایی و جذاب بود ولی سورپرایزهای بلک بیشتر بود و mw3 یه سورپرایز خفن بیشتر نداش که البته چون یه بخش از سه گانه بود نمیشه خیلی منصفانه دونست مقایسشون رو. در مورد شخصیت هم که شخصیت های mw3 جذاب تر بودن حتی جدیداشون. ولی هوش مصنوعی mw3 بهتره و مهم تر اینکه باگ خاصی نداره (من هنوز باگی ندیدم جز اینکه یجا بین دو جعبه و یه ستون نزدیک کلیسا در سومالی گیر کردم و همون موقع چک پوینت داد و چندبار با تیر زدن به پرایس و ریست شدن و با کلی دکمه زدن درومدم)
این cod یکی از عجایب دنیای گیم شد. از تو این بازی یه سه گانه درومد، یه مد اسپشیال آپس محبوب شد، یه مد زامبی خلق و مشهور شد که دیگه خودش داره میشه یه بازی، یک دوتا بازی مستقل درومد، چندین شخصیت بین گیمرها محبوب شدن که میشه براساسشون یه بازی جدا ساخت و خیلی چیزهای دیگه مثل بخش آنلاین همه گیرش که با هیلو سرمیزان یوزر رقابت میکنه و...
اگر mwرو تموم شده فرض کنیم و ادامه ی black ops هم در کار نباشه خیلی دلم میخواد بدونم ادامه ی این سری چی میشه و بازم اکتیویژن میتونه از دلش یه عنوان محبوب دیگه دربیاره یا نه...
کسی از دوستان که بازی رو تموم کرده و به لول 50 هم رسیده میتونه لطف کنه سیوش رو بزاره اینجا؟
من ویندوزم دیروز پرید و نتونستم از هیچی بکاپ بگیرم متاسفانه.
دوست عزیز سیو این بازی 130 مگابایت هست !!! وگرنه بنده می ذاشتم براتون !
بردیا من لول 50 خیلی وقته رسیدم رو ایکس باکس بازی می کنم متاسفانه
ولی خدائیش روی ایکس باکس سخت تره سوروایول چون لاک اسیستانس نداره توی این مود... فعال نیست نشونه گیری سریع با آنالوگ سخت تر از ماوس هست... دلیلش همینه که تکی تا 34 سوروایو میشی منو داداشم به زور میرسیم به 27 توی رزیستانس
این گرفتن لول ها که این دوستمون بالا گفت که حال میده تو محیط انلاین بدست میاد؟من که ایکس باکس دارم حتما باید برم لایو تا بازی کنم؟
یه مپ و یه متد جدید رو میگم برو انجامش بده ارمین .......تا 40 ما رسیدیم تو این مپ :
مپ seatown.......تمامی هر سه مهماتش نزدیک هم هست و در این مکان که من میگم بیس تشکیل بدین به هر سه دسترسی دارین.... .
میرین زیر طاق بازارچه.....یه sentory میذاری زیر طاق درست روبروی کوچه طولانی(که اخرش منتهی میشه به مهمات هوایی)و یه sentury رو هم میذاری اون طرف زیر طاق که متقاطع باشه با sentury قبلی(کنار ورودی پلکانی)
یه نفر وایمیسه کنار sentury اولی و نفر دوم اون طرف......... با اینروش براحتی میتونین به wave های بسیار بالابرسین(wave 60 هم خیلی دور از دسترس نیس)
وقتی هم heavy armor ها اومدن.......شروع به دویدن در مپ کرده(زیاد از نردبان و پلکان های خونه های مپ استفاده کنید) و باقی ماجرا............
راستی بهترین ترکیب اسلحه در این مپ :
یه اسلحه lighting و اسلحه stalker که بهترین شاتگان و خوراک heavy armor هاس.... .البته با پکیج ریلود سریع... .
+
کسی هم خواست بیاد انلاین بزنه (تو ایکس باکس) بیاد که هواشو ما داریم و تو match نمیزاریم دست خالی بره بیرون....... .
.
Last edited by halflife g; 25-01-2012 at 21:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)