نه به اون هم نیست
من ویندوزم 64 بیت هست
همه مشخصاتم همینه فقط سی پی یوم CORE I5 هست روی HIGH هم تنظیم کردم ولی بازم همونطوری که ایشون گفتن میشه
یه کمکی به ما برسونید![]()
نه به اون هم نیست
من ویندوزم 64 بیت هست
همه مشخصاتم همینه فقط سی پی یوم CORE I5 هست روی HIGH هم تنظیم کردم ولی بازم همونطوری که ایشون گفتن میشه
یه کمکی به ما برسونید![]()
دوستان سلام
من بازی رو نصب کردم ولی نمی شه با موس کنترلش کرد تو قسمت تنظیمات گزینه mouse+keyboard رو انتخاب کردم ولی نشد که نشد . چطوری می شه مشکل رو حل کرد ؟
نظر من در مورد بازی
بازی خیلی عالی تو سبک خودش هست و فرمون واقعا عالی و خیلی طبیعی داره
محیط های بازی و مخصوصا هوای بارونی و شب هاش واقعا قشنگه
تو شب تو جاده های بیرون شهری کل کابین تریلی تاریک و مشکی میشه و خیلی شبیه به واقعیت میشه اتمسفر و نور پردازی بازی
اما نکته منفی بازی اینه که آدمو از کار و زندگی میندازه
============
یه سوال
حداکثر سرعت همه تریلی ها روی 90 هست یا تریلی های بهتر سرعت هاشون هم بهتره ؟
چون سرعت 90 تو بعضی جاده ها خیلی کمه
ماد خوشم نمیاد نصب کنم اگه تریلی های جدید و قوی تر سرعتشون بهتره فعلا با همین سرعت 90 هم میشه سر کرد
آره داش دستت درد نکنه تا یه جاهایی شو متوجه شدم باز اگه مشکلی بود ازت می پرسم .
بازم دستت درد نکنه![]()
من لولمو بردم 622936 ولی چطوری گاراج دوم رو هم بخرم؟![]()
این بازی که همه سایت ها زدن جدید اومده پس چه جوری شماها خیلی وقته دارین دربارش بحث میکنید !!!؟ ( شما زدین 2011 اومده ولی سایت ها دیگه زدن 10 2012 اومده !!! )
تو این بازی محدود کننده سرعت وجود داره و همیشه سرعت کمتر از 90 یا 90 هستش.
مدل های بالاتر هم با همون 90 تا سرعت میرن ولی تفاوتشون تو قدرتشون هست.
به عنوان مثال شما با اسکانیا r360 بیست ثانیه طول میکشه که به 50 تا سرعت برسه ولی r730 تو هفت ثانیه به 50 تا سرعت میرسه شما میتونی از مد ها استفاده کنی که سرعتت رو تا 120 تا باز کنه.![]()
داش با این لول تو خرید گاراژ موندی؟؟!!!!
تو هر شهری که بری یک گاراژ هست که میتونی با پرداخت مقداری پول اون رو بخری ، بعد خریدن باید به روزش کنی تا بتونی توش راننده استخدام کنی
این تایپیک اوایل فقط برای معرفی بازی زده شد ولی بازی هنوز یک هفته نمیشه که اومده![]()
داش با این لول تو خرید گاراژ موندی؟؟!!!!تو هر شهری که بری یک گاراژ هست که میتونی با پرداخت مقداری پول اون رو بخری ، بعد خریدن باید به روزش کنی تا بتونی توش راننده استخدام کنی
این تایپیک اوایل فقط برای معرفی بازی زده شد ولی بازی هنوز یک هفته نمیشه که اومده![]()
من تو Level 9 موندم ازم Active Code میخواد.
این دوتا هم جواب نمیدن :
3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY
THWYR-Y553Q-71V7H-L8KLL-4KFXE
کد جدید هست ؟ اگر هست بدین لطفا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)