اگه شما مثلا میخوای صدای یک موسیقی یا فیلم که داره پخش میشه رو ضبط کنی ... جت آودیو اونو واست رکورد میکنه
اگه شما مثلا میخوای صدای یک موسیقی یا فیلم که داره پخش میشه رو ضبط کنی ... جت آودیو اونو واست رکورد میکنه
با پاک کردن برنامه rollback rx مشکل حل شد.
فقط این سوال رو دارم در حالت هایبرنت، مثل استند بای اجزای فعالی هم در سیستم هستند یا درست مثل
حالتی است که shut down انجام شده؟ یعنی اشکالی ندارد به جای shut down کلا همیشه هایبرنیت کرد؟
موقع هایبرنت هم هارد خاموش میشه ...
فقط اطلاعات رم کپی میشه تا قابل استفاده باقی بمونه
لب تاپت رو میتونی هایبرنت کنی و حتی جابجاش کنی ... مدت چندین ساعت هم مشکلی ایجاد نمیکنه ...
ولی برای استفاده ی دائمی این کار نشه بهتره
میدونم.ولی الان جت یدیو من اون گزینه رو نداره.اینم عکسش
این قابلیته که انگار باید کارت صدا داشته باشه نه برنامه
ممنون. با این حساب، در طول روز رو هایبرنیت می کنم و آخر شب shut down میکنم.
اینکه هر 1 ساعت، 2 ساعت یک بار هی روشن و خاموش کنم، اعصاب خورد کنه دیگه، به جاش هایبرنیت چیز نازیه
کلا.
استند بای هم که چیز مزخرفیه، وقتی بازم قسمت های از سیستم رو فعال نگه میداره دیگه به درد نمیخوره.
سلام. دوستان و اساتید بنده به یک مشکل مسخره برخوردم. مشکل اینه که یه hp pavilion zv5000 وجود داره که یک DVD ROM داره. این dvd rom همه ی CD ها رو میخونه. اما هیچ DVD رو نمیخونه! یعنی انگار یه دیسک خالی گذاشتیم توش. کسی راه چاره ای سراغ داره؟
ناگفته نماند dvd rom از نوع TEAC است.
ویندوز هم XP Home SP1 می باشد.
ممنون.
من عکسی که گذاشتی رو نمیبینم ...میدونم.ولی الان جت یدیو من اون گزینه رو نداره.اینم عکسش
این قابلیته که انگار باید کارت صدا داشته باشه نه برنامه
یه بار دیگه با سان فورژ چک کن ...
راحت تره اگه صدای فیلم یا کلیپ هم لازم داری کانورت کنی
یا از میکروفون ضبط کنی
Last edited by omid.k; 07-03-2009 at 19:36.
باید ساخت ...ممنون. با این حساب، در طول روز رو هایبرنیت می کنم و آخر شب shut down میکنم.
اینکه هر 1 ساعت، 2 ساعت یک بار هی روشن و خاموش کنم، اعصاب خورد کنه دیگه، به جاش هایبرنیت چیز نازیه
کلا.
استند بای هم که چیز مزخرفیه، وقتی بازم قسمت های از سیستم رو فعال نگه میداره دیگه به درد نمیخوره.
در طول روز که باهاش کار نداری در لب تاپ رو ببند و بزار رو دو ناتینگز که خاموش یا هایبر نشه
از خونه برای مدت کم بیرون میری هایبر کن
شب هم که میخوابی خاموش کن
شرمنده متوجه منظور نشدم. چه چیزی رو باید ساخت ؟ یعنی منظور اینه وقتی در رو میبندم روشن باقی بمونه؟
ضمنا استفاده چندانی بیرون از منزل ندارم و باتری هم معمولا بیرون است.
Last edited by nirvana.12345; 07-03-2009 at 19:46.
دوست عزیزم هیچ فکر کردی که اگه برق بره و این چندین بار تکرار بشه دیگه به جای خراب شدن باتری لپ تاپ خراب میشه تازه من از همه ی اساتید شنیدم بهتره باتری روی لپ تاپ باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)