تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 303 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام.مدل تلویزیون من ua46d5500rr هست.آیا گیرنده دیجیتال داره؟
    اگر داره نحوه فعال کردن آن چگونه است؟

ایا internet TV داره؟
    ممنون
    دوست عزیز

تلویزیون شما گیرنده دیجیتال تدارد. و اینترنت tv شما مرورگر اینترنت ندارد و فقط می توانید از اپلکیشنهای محدودی استفاده کنید
    اینم سایت مدل تلویزیون شما برای دانلود فریمور و اطلاعات تلویزیونتان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوست عزیز

تنظیمات ریست
    دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv

type A1AF0E یا 40A1AF6Eو FRONT U-T-CL -M67 یا U-T-CG-M61 این را بر اساس مشخصات مدل تان محاسبه کردم و فریم ورتان را از این سایت دانلود ونصب کنید مدل نام گزاری ایران 40ES6950 و خارجی آن 40ES6200 میباشد.اینم آدرس سایت

آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعل نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
    ضمن تشکر از راهنمایی خوبتون
    تمام تنظیمات را به حالت اول برگردوندم ولی حالا تصویرش از حالت کالیبره خارج شده و رنگهاش به هم ریخته طبق دستورات کالیبره هم که فرموده بودید پیش رفتم ولی فایده نداشت فکر کنم قبل از کالیبره کردن نیاز به انجام تنظیمات خاصی داره اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ضمن تشکر از راهنمایی خوبتون
    تمام تنظیمات را به حالت اول برگردوندم ولی حالا تصویرش از حالت کالیبره خارج شده و رنگهاش به هم ریخته طبق دستورات کالیبره هم که فرموده بودید پیش رفتم ولی فایده نداشت فکر کنم قبل از کالیبره کردن نیاز به انجام تنظیمات خاصی داره اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
    دوست عزیز
    با تبریک سال نو
    به این مسیر بروید
    منو مخفی SVC ------>TEST PATTERN------> PATTERN SEL در آن الگوهای مختلفی از صفحهای تست موجود است رنگهای سیاه - سفید - قرمز- سبز - و دیگر صفحه ها بوسیله کنترول روی هر کدام از الگو ها بروید وببینید که رنگ هر کدام در سیستم شما درست است یا نه و میزان کم یا زیادی نور ورنگ را اگر طبیعی نبود با ذکر صفحه مورد نظر و عیب مربوط به آن را بنویسید و اعلام کنید تا بگویم چه بکنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام ... مدل تلویزیون من ua40d6940um است. برای تنظیم کردن گیرنده دیجیتال وارد منوی مخفی شدم و آیتم دیگری ( ADC > Av calibration ) فکر کنم از حالت success به Failure تبدیل شد.... بعد که برگشتم به اولش کیفیت تصویر سیاه شده ... ریست فکتوری هم کردم درست نشد ... از تنظیمات خود تی وی هم دستکاری کردم ( مثل حالت پویا یا استاندارد یا درخشندگی رو بالا و پایین کن ) بازم نشد . تصویر رو با کیفیت سیاه پخش میکنه . برای تنظیمات گیرنده دیجیتال هم در منوی مخفی auto میکردم ولی save نمیشد وقتی خاموش می کردم به حالت قبلی بر میگشت. الان نمیدونم چی کار کنم ممنون میشم کمک کنید .
    Last edited by omidpacino; 23-03-2013 at 04:14.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام ... مدل تلویزیون من ua40d6940um است. برای تنظیم کردن گیرنده دیجیتال وارد منوی مخفی شدم و آیتم دیگری ( ADC > Av calibration ) فکر کنم از حالت success به Failure تبدیل شد.... بعد که برگشتم به اولش کیفیت تصویر سیاه شده ... ریست فکتوری هم کردم درست نشد ... از تنظیمات خود تی وی هم دستکاری کردم ( مثل حالت پویا یا استاندارد یا درخشندگی رو بالا و پایین کن ) بازم نشد . تصویر رو با کیفیت سیاه پخش میکنه . برای تنظیمات گیرنده دیجیتال هم در منوی مخفی auto میکردم ولی save نمیشد وقتی خاموش می کردم به حالت قبلی بر میگشت. الان نمیدونم چی کار کنم ممنون میشم کمک کنید .
    دوست عزیز
    به این تایپیک بروید و تا آخر صفحه را مطالعه کنید

Last edited by matinpour; 23-03-2013 at 16:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببخشید کدوم تایپیک ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام ... به اون تایپیکی که شما گفته بودید رفتم ولی هر کاری که می کردم
    AV Calibration تبدیل به Success نمی شد. آیا با آپدیت کردن فریمور درست میشه . مدل سامسونگ من ua40d6940um . چه فریموری باید بندازم فقط ایرانی باشه ... البته توی منوی مخفی صفحه اول اسم مدل این بود ua46d6400 . آیا همینه ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان کمکم کنید :(
    مدل تلویزیون ما ue40d5500rr است بعد توی منوهاش پیدا کردن دیجیتالو اینا داره یعنی به نظر میرسه تو تلویزیون کارت دیجیتال هست که دیجیتالو بگیره بعد من طبق راهنمایی هاتون رفتم تو منوی مخفی همین local set و tuner رو عوض کردم ولی درست نشد بعدشم این front color رو دستکاری کردم یادم نمیاد چی بود :(
    حالا هر چی آنالوگم سرچ میکنم نمیگیره کمکم کنید
    بعد ریستم کردم درست نشده
    type:40a6uf0e
    localset: ed_iran
    model:ud5500
    front color:?

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام ... به اون تایپیکی که شما گفته بودید رفتم ولی هر کاری که می کردم
    AV Calibration تبدیل به Success نمی شد. آیا با آپدیت کردن فریمور درست میشه . مدل سامسونگ من ua40d6940um . چه فریموری باید بندازم فقط ایرانی باشه ... البته توی منوی مخفی صفحه اول اسم مدل این بود ua46d6400 . آیا همینه ...
    دوست عزیز این راه را امتحان کنید

یک روش برای سری D
    گاهی برای حل مشکل کالیبره در تلویزیون های سری D که تلویزیون می تواند الگوهای آزمون را برای شما تولید کند.

در رفتن به منو سرویس
    SVC -> Test Pattern -> HDMI WBPattern (تغییر این ON)
    SVC -> Test Pattern -> HDMIPatternSEL (تغییر این به 7)
    سپس برگردید به کالیبراسیون خود را به HDMI
    ADC / WB -> ADC -> HDMI کالیبراسیون
    و دوباره آن را اجرا کنید. شما یک موفقیت دریافت می کنید هنگامی که به پایان رسید کالیبراسیون برگردید
    SVC -> Test Pattern -> HDMI WB Pattern(تغییر این OFF) این کار می کندبرای سامسونگ 6400 سری D

اینم سایت فریمورتان
    Last edited by matinpour; 24-03-2013 at 15:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •