همون ماموریت هستشراستی من نفهمیدم این کوئست چیه؟![]()
همون ماموریت هستشراستی من نفهمیدم این کوئست چیه؟![]()
1- شما واسه هشتا از فورایتات می تونی از 1 تا 8 تعریف کنی کافیه وقتی q رو گرفتی هر فورایتی رو که خواستی یه عدد بش اختصاص بدی، می تونه سلاح باشه ، می تونه مجیک باشه می تونه پوشن باشه ،
2- اگه میجی تا وقتی که اسمیتینگ و انچانتینگت 100 نشده اونا بهترین لباسان، ولی وقتی خودت افتادی تو کار اسمیتینگ و انچانتینگ می تونی رو هر آرموری همین قدر حتی بیشتر هم تقویت جادویی بزاری
اقا دیشب خواب دیدم این شادومر(واسه من تو بازی مرده) جسدشو پیدا کردم بعد اومدم resurrect رو بزن زنده شه دیدم آلدوین دوباره زنده شد.![]()
یه کوئست بهم دادن برم کوهستان
الان اومدم پیش این یارو داخل کوهستان، نمیدونم چی میخواد! هی این کلمه رو تکرار میکنه(shout unrelenting force)
محتوای مخفی: اینم عکسش :دی
چه ربطی داره Smiting به Enchanting اخه؟یعنی چی Smiting بدون Enchanting به درد نمیخوره؟
من فقط اینجاش موندم که Warrior چطور تونسته بدون Enchant تا لول 51 بالا بیاد؟!!!![]()
ج منم بدید دیگه
الان یه جا رفتم واسه جاسوسی ،غیر جادو هیچی ندارم...همه ی اطلاعاتو پیدا کردم ..اما وختی میزنم میخونه...میگه باید فرار کنم ولی اصلا نمیشه فرار کرد میریزن تو سر آدم چن ثانیه نشده میکشن!
چجوری باید رد کنم اینجارو؟؟![]()
Tab رو بزن برو به قسمت Magic بعد وارد بخش Shouts شو و رو Unrelenting Force دکمه E رو بزن بعد Tab رو بزن و خارج شو و دست اخر Z رو بزن تا عمل کنه
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------
Beast Form شو و Z بزن و فرار کن![]()
چجوری باید beast form شم ؟؟؟
سلام
اونمرحله که باید یه یارو رو از زندان آزاد کنی که دور تا دورشم با دیوار و گارد پره رو چه جوری باید وارد زندان شم؟منظورم اینه که راه مخفیش کجاست؟
این جادوش چطوریاس!؟با چی باس بزنیم؟
+
بازی از همون اول با آدم حرف میزنه لامسب فقط یه مشکلی داره نا فرم رو اعصابه...نوع مبارزات و کاور گیری ها خیلی افتضاحه! :-|
یه لحظه داشتم تو یه مسیری راه خودمو میرفتم یهو یه سنجاب بود یا خرگوش از بقل پامون رد شد خیلی خوشمان آمد بسی حس واقع گرایانه بودنو رسوند!: دی
یه ساعتی رفتم فعلآ عالیه جز همون یه مورد که مبارزات خیلی بد درست شده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)