تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 227 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

عالی بود اگه واقعا اینجوری باشه که به نظرم هست ... نمیدونم چی بگم واقعا عالیه... همه چی منطقی بود
    نیست. مسئولان بایو ور تئوری کنترل ذهن شپرد رو رد نکردن ولی تایید هم نکردن. شپرد ذهنش کنترل میشه ولی نه به اون طوری که در این تئوری میگه. یکی در فروم مس افکت خیلی قشنگ توضیح داده بود که شپرد کنترلش به چه صورته.

2. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alirezajah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

الان که دارم مس افکت دو رو دوباره بازی میکنم واقعا به افتضاح بودن مس افکت 3 پی میبرم!
    تو تمام جهات به جز یکی دو مورد مثل سیستم مبارزات مس افکت سه یه افتضاحه به تمام معنائه! البته این بین توی سیستم مبارزه melee باید یه چیزی فراتر از افتضاح به کار برد!!
    اول از همه از گرافیکش شروع میکنیم که بعد از این همه سال تغییر و پیشرفت اون چنانی نمیبینیم! حتی جزئیات گرافیکی مثل تخریب و... توی 2 خیلی بهتر بودن... بدترین جاش که توی ذوق میزد اون صحنه ای بود که بعد از پایگاه گت ها شپرد با دسترویر ریپرها داشت حرف میزد...تقریبا میشه گفت ریپره از روز اولش هم سالمتر بود بعد از خوردن اون همه آتش سفینه ها! چیزی به نام تخریب تو این بازی جائی نداشت! توی نسخه دو باز یه تعداد جعبه بود که خراب مبشدن ولی اینجا از اونها هم خبری نبود! *_*
    موزیک ها زیبا بودن ولی صداگزاری بازی هیچ تعریفی نداشت...توی نسخه دو حتی میتونستی صدای دشمنها رو که موقعیتشون رو اعلام میکردن بشنوی مثلا taking cover..reload ... ولی توی این نسخه جز صدای شلیک گلوله از زمین صدا درمیومد از کاراکترها نه!!
    دیگه اثری از خون هم حتی نبود! توی نسخه دو چهره کاراکترها ضعیف بود و هیچ حسی رو منتقل نمیکردن و امید داشتیم که توی این یکی این قضیه اصلاح بشه ولی زهی خیال باطل!
    کمبود مراحل از نقاط ضعف دیگه بود که بدجور توی ذوق میزد...نزدیک 60/70درصد مراحل توی ستادل بودند و شامل خرید یه چیزی و تحویلش به یه نفر میشد!! فکر کنم شپرد پستچی میشد بیشتر به تفعش میبود!!
    دوستان اگه یادشون باشه توی نسخه دو حتی با اسکن کردن سیاره ها و رفتن به کهکشان هائی که حتی توشون ماموریتی نداشتی میتونستی ماموریت های جانبی جالبی پیدا کنی.
    تنوع دشمنها هم آزاردهنده بود که نمیشه زیاد به سازنده ها ایراد گرفت چون به جز ریپرها و چندتا سایبروس بدبخت کس دیگه ای رو نمیشد کشت و باید به اصطلاح هندی بازی میشد و اتحاد و ازاین حرفا........
    اون کروگان مونث که ته خنده بود! کروگان مذکر که فقط یه لباس تنش کرده بودن!!
    پایان بازی هم من چیزی نگم خیلی بهتره :| . اساتید گفته هارو گفتند.
    بقیه مسائل هم که برگرفته از نسخه های قبل بودند و هیچ نوآوری توشون دیده نمیشد!
    در نهایت باید به بیوار و صد البته به الکترونیک آرتز بابت اینگونه به پایان رسوندن افسانه شپرد تسلیت گفت و فقط تاسف خورد!
    البته به EA بیشتر چون با بستن دست سازندش بیووار و کم کردن بودجه عمده تقصیرها گردنه اونه!

درنهایت بگم که این فقط یه اظهار نظر شخصی یه طرفدار مس افکت بود (البته طرفدار تا نسخه 2 ـش)
    به نظرم یه مقدار احساسی این نظر رو دادی. وگرنه این طوری که شما میگی باید بازی نمره 2 میگرفت نه 9
    قبول یه سری کمبود ها داشت. اما تنوع اسلحه ها ، آپگریدهای جالب اسلحه ها ، سیستم کاورگیری و مبارزات جالب، هوش مصنوعی فوق العاده دشمنان ، داستان درگیر کننده ( به جز آخر بازی) و .... همگی بازی بزرگی رو ساختن که همه اون رو به عنوان یه بازی عالی می شناسن. بازی که از اکثر سایتها امتیاز بالای 9 می گیره مطمئناً خوبی های زیادی داشته . حتی گیم اسپات تنها مشکلات بازی رو بعضی باگ ها و سیستم اسکن جدید دونسته.

4. 3 کاربر از alirezajah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نیست. مسئولان بایو ور تئوری کنترل ذهن شپرد رو رد نکردن ولی تایید هم نکردن. شپرد ذهنش کنترل میشه ولی نه به اون طوری که در این تئوری میگه. یکی در فروم مس افکت خیلی قشنگ توضیح داده بود که شپرد کنترلش به چه صورته.
    اگه امکان داره لینک اون فروم رو هم بدین بخونم

6. این کاربر از kkain-blood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگه امکان داره لینک اون فروم رو هم بدین بخونم
    توی این فروم کلاً در موردش بحث شده . 1740 صفحه هم این بحث طول کشیده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 3 کاربر از alirezajah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من تو حالت اکشن هستم
    تو مرحله ای ای که با لیارا میرین به سرزمین لیارا و باید به یک معبد برین و بعد از اکتیو کردن مجسمه این ایلوسیو من میاد به اون یارو دستیارش که بعد باید یک مبارزه با دستیارش بکنی
    من داشتم این یارو میکشتم که دیگه رفت تو حالت نمایش و ش÷رد شکست خورد می خواستم بببینم این قسمت همینجوری هستش یا نه میشه شپرد پیروز بشه و مشکل از من بوده
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام دوستان
    من تو حالت اکشن هستم
    تو مرحله ای ای که با لیارا میرین به سرزمین لیارا و باید به یک معبد برین و بعد از اکتیو کردن مجسمه این ایلوسیو من میاد به اون یارو دستیارش که بعد باید یک مبارزه با دستیارش بکنی
    من داشتم این یارو میکشتم که دیگه رفت تو حالت نمایش و ش÷رد شکست خورد می خواستم بببینم این قسمت همینجوری هستش یا نه میشه شپرد پیروز بشه و مشکل از من بوده
    ممنون
    سلام
    نه.مشکل از شما نبوده..کلا مرحله باید اینجوری تموم شه و شپرد شکست بخوره.

11. این کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان من وقتی میخوام این بازی رو نصب کنم بعد از فایل iso تو نصب بازی بعد 75% یهو تو dvd 2 میگه dvd 1 رو بنداز همین که میندازم یه 2% میره بعد installation has stopped working رو مینویسه و از نصب میپره بیرون شما چجوری این رو نصب کردید؟
    Last edited by Babak TechCom; 25-04-2012 at 21:36.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان من وقتی میخوام این بازی رو نصب کنم بعد از فایل iso تو نصب بازی بعد 75% یهو تو dvd 2 میگه dvd 1 رو بنداز همین که میندازم یه 2% میره بعد installation has stopped working رو مینویسه و از نصب میپره بیرون شما چجوری این رو نصب کردید؟
    احتمالاً دی وی دی بازیتون خرابه. این مشکل رو من نداشتم.

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

یه سوال بی ربط ولی چه کنم که مجبورم
    واسه نصب دی ال سی ME1 bring down the sky سریال میخواد هر چی گشتم پیدا نکردم چجوری نصبش کنم ؟ بازم معذرت چون جاش اینجا نبود
    به من عاجز کمک کنید . خیر از جوونیتون ببینید . یک در دنیا صد در آخرت ..... خلاصه هرکی تونسته اینو بازی کنه بگه چجوری منم بازی کنم .

16. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •