نیست. مسئولان بایو ور تئوری کنترل ذهن شپرد رو رد نکردن ولی تایید هم نکردن. شپرد ذهنش کنترل میشه ولی نه به اون طوری که در این تئوری میگه. یکی در فروم مس افکت خیلی قشنگ توضیح داده بود که شپرد کنترلش به چه صورته.
نیست. مسئولان بایو ور تئوری کنترل ذهن شپرد رو رد نکردن ولی تایید هم نکردن. شپرد ذهنش کنترل میشه ولی نه به اون طوری که در این تئوری میگه. یکی در فروم مس افکت خیلی قشنگ توضیح داده بود که شپرد کنترلش به چه صورته.
به نظرم یه مقدار احساسی این نظر رو دادی. وگرنه این طوری که شما میگی باید بازی نمره 2 میگرفت نه 9![]()
قبول یه سری کمبود ها داشت. اما تنوع اسلحه ها ، آپگریدهای جالب اسلحه ها ، سیستم کاورگیری و مبارزات جالب، هوش مصنوعی فوق العاده دشمنان ، داستان درگیر کننده ( به جز آخر بازی) و .... همگی بازی بزرگی رو ساختن که همه اون رو به عنوان یه بازی عالی می شناسن. بازی که از اکثر سایتها امتیاز بالای 9 می گیره مطمئناً خوبی های زیادی داشته . حتی گیم اسپات تنها مشکلات بازی رو بعضی باگ ها و سیستم اسکن جدید دونسته.
اگه امکان داره لینک اون فروم رو هم بدین بخونم
توی این فروم کلاً در موردش بحث شده . 1740 صفحه هم این بحث طول کشیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من تو حالت اکشن هستم
تو مرحله ای ای که با لیارا میرین به سرزمین لیارا و باید به یک معبد برین و بعد از اکتیو کردن مجسمه این ایلوسیو من میاد به اون یارو دستیارش که بعد باید یک مبارزه با دستیارش بکنی
من داشتم این یارو میکشتم که دیگه رفت تو حالت نمایش و ش÷رد شکست خورد می خواستم بببینم این قسمت همینجوری هستش یا نه میشه شپرد پیروز بشه و مشکل از من بوده
ممنون
سلام
نه.مشکل از شما نبوده..کلا مرحله باید اینجوری تموم شه و شپرد شکست بخوره.
سلام به همه
دوستان من وقتی میخوام این بازی رو نصب کنم بعد از فایل iso تو نصب بازی بعد 75% یهو تو dvd 2 میگه dvd 1 رو بنداز همین که میندازم یه 2% میره بعد installation has stopped working رو مینویسه و از نصب میپره بیرون شما چجوری این رو نصب کردید؟
Last edited by Babak TechCom; 25-04-2012 at 21:36.
احتمالاً دی وی دی بازیتون خرابه. این مشکل رو من نداشتم.
به من عاجز کمک کنید . خیر از جوونیتون ببینید . یک در دنیا صد در آخرت ..... خلاصه هرکی تونسته اینو بازی کنه بگه چجوری منم بازی کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)