دیروز یه جمله خیلی قشنگ خوندم.جمله این بود " کارهای واجبتون رو سریع انجام بدید قبل از اینکه زمان باعث بشه که کارتون ضروری بشه "
دیروز یه جمله خیلی قشنگ خوندم.جمله این بود " کارهای واجبتون رو سریع انجام بدید قبل از اینکه زمان باعث بشه که کارتون ضروری بشه "
.:PAR3A:.,*Necromancer,ba maram,caca_caca888,capitan black,D4Rk knight,Eblis 2011,Elendil1,hassanshaikhi,hichkasx40,M e i s a m,Manager_66,marde tanhayi,masoud79,meisam317,milad_gta,mortezaon,ok.baby,panjali gamer,parinaz571,Reza Azimy_RW,skyzare,still alive,sue,V E S T A,zr1,Переклад не,شاهزاده خانوم
1-هیچ وقت کار امروز رو به فردا نذار سعی کن کار امروزت را همین امروز انجام بدید.
2-به نزدیک ترین و صمیمی ترین دوستتون هم هیچ وقت اعتماد نکنید....(اعتماد کامل)
3-می بخور،منبر بسوزان مردم آزاری نکن
4-پیش از حد احساساتی نباش
1-وقتی ادامه دادن یه رابطه(هر نوع دوستی)، از نظر تو یا دوستت بی فایده س، قدرت ترک کردن داشته باش و اگه دوستت ترکت کرد تحملش رو داشته باش...
2-کم حرف بزن اما انسان کم رویی نباش
3-تو زندگی برای خودت شرایطی رو به وجود بیار که مجبور بسنجی و انتخاب کنی
4-از چیزای کوچیک شروع کن وگرنه تو انتخابای بزرگ زندگی ات قدرت تصمیم گیری نخواهی داشت...
5-عاشق بهترینها نباش بهترین باش تا بهترینها عاشق تو باشند.
Last edited by Ezel; 20-02-2012 at 17:20. دليل: ادغام
سعی کنید میرید خرید خودتون رو علاقه مند نشون ندید دیروز رفته بودم خرید یه کت رو بهم 480 قیمت دادن ( چون دید خوشم اومده ) رفتم جای دیگه با عدم تمایلقیمت شد 290 ( همون کت ، همون جنس ، همون دوخت ، همون مارک )
چند تا از مهمترین تجربیاتی که توی زندگی بهشون رسیدم:
++همیشه در لحظه زندگی کن از گذشته درس بگیر تا آینده بهتری داشته باشی..
++چشم و گوش بسته نباش در مورد هر چیزی اطلاعات کسب کن ..
++کتاب هایی بخون که افق دیدت رو گسترده تر کنه و در مورد جهان هستی و جهان بینی بشتر بخون
+در روابط با انسان ها طوری رفتار کن که باعث سربلندی و افتخار تو بشه و راضی باشی و گرنه باعث ذلت و خواری تو میشه و تا ابد پشیمان خواهی شد (موجه و منطقی باش)
++ بهانه یا آتو دست بقیه نده چون ممکنه بر علیه تو استفاده کنن.
++هر چیزی که تو را نکشد باعث قویتر شدن تو میشود و همه شکست های زندگی باعث پخته تر شدن تو میشن به سختی ها انطوری نگاه کن و از خودت مراقبت کن زیاد
++در انتخاب دوست و افرادی که با اونها معاشرت میکنی خیلی خیلی دقت کن و محتاط باش
++ گرگ های انسان نما تو این جامعه زیادند تا کسی رو خوب نشناختی با اون صمیمی نشو و اعتماد نکن.
++ساده نباش هرگز و به درخواست های غیر منطقی با اعتماد به نفس کامل نه بگو
++آداب معاشرت و روابط عمومی خوبی داشته باش چون خیلی جاها باعث موفقیت تو میشه
++تو با رفتارت در جامعه به دیگران می آموزی که با تو چگونه رفتار کنند و اگر دیگران به شخصیت تو احترام نمیگذارند دلیلشو باید توی نحوه رفتار خودت پیدا کنی همیشه مانند یک انسان بزرگ و جنتل من و محترم رفتار کن.
++عمر انسان خیلی کوتاه و با ارزشه لطفا" به نحو احسن ازش استفاده کن و حتما" در زندگی خودت کارهای مهم و واجب رو اول انجام بده (تعیین اولویت بندی)
++میانه رو باش و در حد ظرفیتت تلاش کن و سعی کن زیاد سختش نکنی.
++هیچ وقت گول تبلیغات رو نخور تا خودت کالایی رو امتحان نکردی نخر
Last edited by badboys_87; 20-02-2012 at 15:05.
برای آدم ها همون قدر باش که برای تو هستن
بیشتر که باشی
براشون باعث سو ء تفاهم میشه.
وقتی که ایستادشد اگه خسته شدید و خاستید دستتون رو به جایی تکیه بدید مواظب باشد.همین چند روز پیش بود که دستم لای در موند و داغون شد
وقتی چیزی رو از فروشگاه میخرید فکر نکیند چون برند معروف و معتبریه فاسد شدنی نیست!!حتما تاریخ مصرفش رئ چک کنید
تو مترو و جاهای شلوغ بهتره همش یکی از دستاتون روی موبایل یا کیف پولتون باشه که اگه نباشه ...
چون من خودم یه بار موبایلم رو دزدیدن تو اتوبوس.
همیشه توی یک رابطه سعی کنید که خودتون رو فدا نکنید، از خودتون نگذرید که بگین اشکال نداره بعداً همه چیز اوکی میشه
چون بعد از اینکه مدام چشم پوشی کردین و مدام از خودتون گذشتین دیگه میبینین کم کم "من" وجودتون در حال محو شدنه
اونموقته که روانپزشکا هم بهت به عنوان یه کیس فدا شده نگاه میکنن
پس بهتره از همون اول به یه رابطه منطقی نگاه کنیم
از اشتباهات خود شرمنده نشويد و آن را جرم ندانيد،سعی کنین اون اشتباه رو دیگه تکرار نکنین و از اشتباهاتتون تجربه کسب کنین تا دچار اشتباه نشین![]()
به کسی رو نده که روش زیاد بشه
به افرادی که نمیشناسی اعتماد نکن
به افراد بد قول هیچ وقت پول قرض نده اگه بدی قید پول رو باید بزنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)