راستی حامد جان یه لطفی بکن و یه توضیحی هم در مورد عوارض آندوژنی استروئید ها و عوارض همین استرانازول بهم بده،شرمنده،ممنون./
راستی حامد جان یه لطفی بکن و یه توضیحی هم در مورد عوارض آندوژنی استروئید ها و عوارض همین استرانازول بهم بده،شرمنده،ممنون./
سلام میخواستم از بی عارضه بودن و معتبر بودن یه محصول که ظاهرا از نوع whey هست و کارخونش توی یزده ... ( شرکت داروسازی و مکمل های غذایی - حیاتی کارن ) مطمئن بشم. شماره ی پروانه از سازمان غذا و دارو هم روش درج شده + quality austria + شماره ی مشاوره تغذیه تهران + ادرس و تلفن کارخانه + HACCP + دو نوع ISO و .... از داروخونه گرفتم دکتر داروخونه گفت عوارض نداره اما به حرف او نا نمیشه اعتماد کرد فقط میخوان جنسشونو بفروشن ... گفت ایران فقط درشو میبنده ! اینجوری که از روی قوطیش مشخصه مثــــــلا تحت لیسانس کاناداس ! اما فکر کنم همچین خبرایی نیس ... فکر میکنید قابل اعتماده؟ مصرف بکنیم / نکنیم؟؟؟ یه توضیحی هم در رابطه با نحوه ی پیدا کردن مکمل فروشی که جنساش اصل باشه بدین .. مثلا من " مکمل اصل از کجا گیر بیارم؟ فکر میکنید داروخونه ها تمام مکمل هایی که ارائه میکنن اصل هستن؟ اصلا سمت داروخونه واسه مکمل بریم یا نه؟ .. و سوال اخرم اینه که کسایی که فقط میخوان با سیب زمینی و تخم مرغ ورزش کنن مکملی برای جایگزین کردنه این موارد وجود داره؟ خودتون میدونید دیگه " سیب زمینی و تخم مرغ رو هر روز بخوای در اون حجم اماده کنی به هیچ کاری نمیرسی صبح تا شب فقط باس بری بخری بیاری درست کنی بخوری و ورزش کنی !!! اگه تمام موادی که لازمه برای بدنسازی توی چندتا مکمل بود و توی این ایران که ماشالله همه ی جنسا قلابیه پیدا میشد عالی بود " چند دقیقه بیشتر وقتو نمیگرفت ... در این مورد هم راهنمایی کنید لطـــفا.. خسته شدیم بسکه با این سیب زمینی / تخم مرغ سروکله زدیم.
دوستان عزیز یک روز صبر کنید الان نمیتونم جوابتون رو کامل بدم.
خودت واسه دوره ی کات دقیقا چه دوره ای رو پیشنهاد میکنی؟!
من 180 قدمه و 74 کیلو هم وزنمه...........
بدنمم خوبه،به جز یه سانت چربی که زیر شکممه دیگه اصلا چربی ندارم.............
الان هم از حجم نسبی عضله هام راضی نیستم البته،میخوام یه خورده بیشتر بشه و یکمم کات تر بشه و بیاد تو چشم...............
اگه کمکم کنی ممنونت میشم حامدی،یا علی..............
محمد جان فعلا همینو بگم که شما توی دوره ی کات بخوای یا نخوای یه مقدار کمی از حجمت رو هم از دست میدی پس باید اینقدر حجم زیاد کنی که با اون مقداری که توی کات از دست میدی یه چیز قابل قبول تهش بمونه نه اینکه بدنت بعد از دوره کات بشه عین یه ژیمناستیک کار!!
بعدا میام مفصل تر توضیح میدم.
سلام دوستان
ميخوام بدونم من چطور بايد وزنه هايي رو كه ميزنم سنگين تر كنم؟ يعني ميخوام بدونم اصولي براي اين كار هست ؟ مثلا تو هر ست به صورت هرمي سنگين ترش كنم يا يه وزن ثابت بزنم...مثلا وقتي پرس سينه دارم 4 تا ست رو50 بزنم يا از ست اول تا چهارم 35 و40و45 و...بزنم
يا هر چند جلسه(هفته) يكبار وزنه ها رو افزايش بدم؟
یادم رفت اینو بپرسم ... مگه مکمل ها هم دوره دارن؟ توی قسمت توضیحاتش نوشته در دوره ی استفاده از مکمل های پروتئینی ........ ! مگه دوره فقط به بازه ی زمانی استفاده از داروهای ممنوعه اطلاق نمیشه؟ فکر میکردم میشه مثلا همین whey رو مادام العمر مصرف کرد ! نمیشه؟! بلاخره حتی اون 1 گرم پروتئین برای هر کیلو از وزن رو نمیشه بدونه مکمل به بدن رسوند مگه اینکه تمام روز فقط در حال خوردن باشی !
ممنون حامدی،پس به نظرت اول یه دوره ی حجم دیگه بردارم بعد یه دوره ی کات برم؟!
از دوره ی قبلیم 4 و نیم ماه میگذره دقیقا،واسه عروسیم غولی شده بودم،الان یه چندین کیلویی کم کردم نمیدونم چرا..............
منتظرت هستم دادا.................
منم یه خورده تو کار بزرگان دخالت کنم
خیر دوست عزیز،شما هر مکملی بخوای استفاده کنی به اون دوره ی زمانی مصرفت میگن دوره............
یه نکته ی دیگه هم اینکه بیشتر مکمل ها رو نمیشه و نباید به تنهایی مصرف کرد،مثلا همین نوع Whey که شما میگید رو من ندیدم ولی چون اسم Whey روش هست یعنی توی دوره ی حجم آوری و دوره ی عضله سازی باید مصرف بشه همراه با مکمل های دیگه،درست همونطور که روش و توی دستور العمل نوشته............
شما هیچ مکملی رو نمیتونید مادام العمر استفاده کنید،جدا از ضررهای خاص خودش که داره،مطمئن سودی هم نداره و نتیجه ای نمیگیرید.................
خوب این برای هرکس و طبق اون برنامه و هدفی که داره فرق میکنه.............
شما اگه بدن بدون چربی دارید و توی دوره ی خاصی هم نیستید به نظر من بهتر هستش که از همین سبک هرمی به قول خودتون استفاده کنید،به صورتی که ست های ابتدایی کمتر از توان،ست های وسط در حد توان و ست های آخر هم در حدی باشه که کمی هم از حریف تمرنی کمک بخواید(البته نه همش رو)
در مورد جمله آخر هم اون دیگه کاملا به خودتون و توان خودتون مربوط میشه،مطمئنا شما هرچقد سابقه ی تمرینی تون بره بالاتر برای فشار آووردن به عضلات باید از وزنه های سنگینتری استفاده کنید............
این مارک وی که آدرس کارخونه ش یزده و تو داروخونه ها دارن رو بچه ها مصرف کردن راضی بودن. این فقط وی نداره ، تقریبا میشه گفت یه جور شیر خشکه!
من خودم تو داروخونه کار میکنم. جنسی که میاد تو داروخونه شدید ترین نظارتها روش انجام میشه و این محصولات انحصاری یک یا دو شرکت پخش دارو هستش. اینا اگه بخوان تقلبی بدن مجوز پخش داروشون باطل میشه بنابر این نمیان همچین ریسکی بکنن. هرگونه تخلفی هم کاملا قابل پیگیری هستش. در واقع این پروتئین رو برای نسخه ها هم میذاریم (نسخه های دکتر غدد و متابولیسم و متخصص تغذیه و...)
تمام موادی که برای یه بدنساز نیازه هم توی یه قوطی هایی هست توی داروخونه بهش میگن Gane up یا Lady meal ، اینا رو بگیری هرچی که نیازه برای رشد عضله توش هست.
هر ست باید نسبت به ست قبلی سنگین ترش کنی
مکملهای پروتئینی رو میشه مدت طولانی مصرف کرد ولی مثلا کراتین رو بیشتر از چهار هفته نمیتونید ازش جواب بگیرید...
نمیدونی برای چی کم کردی؟ خودت دلیلشو گفتی که مرد حسابی
البته من عکستو ندیدم ولی اینجور که خودت تعریف میکنی ظاهرا یه حجم دیگه حد اقل نیاز داری. البته هدفت رو هم مشخص کن ها! ببین هدفت چیه دقیقا...
نه باوُ،همه زیاد میکنن بعد از ازدواج،ما کم کردیم...............
واسه دوره ی حجم چیا مصرف کنم به نظرت؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)