بين دو تا چهار هفته طول ميكشه ... براي من سه هفته شداگه برای اعزام به خدمت اطلاعاتو از طریق پلیس +10 ثبت کنیم چقدر طول میکشه برگ سبز بیاد ؟
- خدايا اين كسريها حفظ بشه ديگه هيچي ازت نميخوام :دي
بين دو تا چهار هفته طول ميكشه ... براي من سه هفته شداگه برای اعزام به خدمت اطلاعاتو از طریق پلیس +10 ثبت کنیم چقدر طول میکشه برگ سبز بیاد ؟
- خدايا اين كسريها حفظ بشه ديگه هيچي ازت نميخوام :دي
شما اگه تهرانی یه سر برو نظام وظیفه میدون سپاه دقیق بپرس.
حیف که من تهران نیستم و اگرنه ته توش رو در میوردم.
سلام به همگی .امروز من رفتم پلیس +10 گفتن قانون سه برادری رو برداشتن؟! مگه تمام قوانین سال 89 واسه سال 90 تمدید نشده؟خواهشا کمک کنید؟؟؟
آقا این کسری ها رو که برداشتن کسری بسیج هم شاملش میشه؟
يعني من كه خرداد 89 اعزام شدم و داراي سابقه ي بسيج هستم
و البته هنوز هيچ اقدامي براي كسري نكردم ميتونم از اين كسري استفاده كنم؟؟؟
3 سال بسيجي دارم. اگه جور بشه خرداد تموم ميشه خدمتم. اگه هم نشه كه ديزلي تا مهر خدمت ميكنم.
-----------
البته امروز رفتم سپاه شهرمون يه نامه پشت در اتاقها زده بودن كه موقتاً بسيجي معلق مونده و
بعد از اصلاح شدن دوباره اجرا ميشه. مث اينكه ميخوان سقف كسري بسيجي رو بيارن پايين تر.
يعني از حداكثر 9 ماه برسوننش به حداكثر 6 ماه.
عجب غلطي كردم قبل از 90 اقدام نكردم برا كسري.
Last edited by ghasem2020; 13-04-2011 at 14:02.
سلام .اگه اون سابقه کسری برای سابقه جبه ها بمونه عالی میشه .
نه.منم تهران نیستم متاسفانه
ایشالله گفتن تا هفته ی دیگه معلوم میشه ؟
آخه شما یا بقیه که کف دستشون رو بو نکرده بودن قرار اینطوری بشههنوزم معلوم نیست چی به چیه ! شاید بهتر بشه شاید بدتر !
متاسفانه مشکل اینجاست که اینجا هیچگونه حساب کتابی وجود نداره که بتونی واسه 1 سال خودت برنامه ریزی کنی !
کسی در این مورد اطلاعاتی نداره؟
برای گرفتن معافیت پزشکی اول باید دفترچه پست کنم ؟ بعد اقدام کنم؟؟ میشه توضیح بدید من اطلاعاتی در این موارد ندارم
تو اینترنت گشتم اینو پیدا کردم
کراتوکونوس همون قوزقرنیه استبند 36ـ كراتوكونوس با گزارش توپوگرافي بيمارستانهاي نظامي و دانشگاهي معاف دائم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by mehran_pqqp; 13-04-2011 at 19:39.
چیزی که زیاده سربازه . این راه برداشته بشه یه چیز دیگه میاد که دک کنن برن.
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)