تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 416 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

غیبت شش هفته ای جفرن به دلیل مصدومیت

این بازیکن 23 ساله پیش از این نیز در دیدار مقابل سئوتا در کوپا دل ری دچار در رفتگی شانه شد و دو ماه از میادین دور بود.

سایت گل- جفرن، مهاجم جوان بارسلونا، به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه ران در تمرینات روز گذشته تیمش، نمی تواند برای شش هفته آبی و اناری ها را همراهی کند.

این بازیکن 23 ساله پیش از این نیز در دیدار مقابل سئوتا در کوپا دل ری دچار در رفتگی شانه شد و دو ماه از میادین دور بود.

پزشکان باشگاه بارسلونا تایید کردند که او از ناحیه ماهیچه ران دچار پارگی اندکی شده و برای برطرف شدن این مصدومیت نیاز به استراحت دارد.

این در حالی است که گفته می شد این بازیکن ممکن است در پنجره نقل و انتقالات زمستانی راهی مالاگا شود اما باشگاه بارسلونا در این مورد هیچ اظهار نظری نکرد.

جفرن در دیدارهای این فصل 7 بازی برای بارسلونا انجام داد و در پیروزی 5-0 مقابل رئال مادرید آخرین گل را وارد دروازه کاسیاس کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/1/21

گواردیولا نگران کمبود اعتماد به نفس بویان

طبق گزارشهای منتشره، پپ گواردیولا، مربی بارسلونا نگران اوضاع نسبتا نا به سامان بویان است.

سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا به شدت نگران کمبود اعتماد به نفس بویان کرکیچ، ستاره جوان تیمش است.

این ستاره جوان اسپانیایی در تابستان سال گذشته میلادی پیراهن شماره 9 بارسا را مال خود کرد و قراردادش نیز تا سال 2015 تمدید شد.

با این وجود بویان 20 ساله در 16 بار حضورش در ترکیب بارسا تنها به 3 گل رسیده و نتوانسته نمایش خیره کننده ای را در ترکیب تیم کاتالان به نمایش بگذارد.

روزنامه ال موندو دپورتیوو در گزارشی به این نکته اشاره کرده که خود بویان از شرایط کنونی اش راضی نیست. بویان روز چهارشنبه و در پایان دیدار بارسا مقابل بتیس که با شکست آبی اناری پوشان به پایان رسید گفت: «شخصا خوشحالم، من به خط دفاعی کمک کردم و توپی را از دست ندادم.» ولی روشن است که بویان از عدم گلزنی اش نگران است.

در این میان گواردیولا در پاسخ به انتقادات وارده به بویان از سوی مطبوعات، به دفاع از ستاره اش برخاسته: «من تا زمانی که بویان را بازیکن بهتری نکنم، دست از تلاش نمی کشم.»

پیش از این شایعات منتشره حاکی از احتمال انتقال قرضی بویان به تیمهای انگلیسی به گوش می رسید.

کد:
    2011/1/21

اتوئو: هنوز با مورینیو و گواردیولا در تماسم، اما با بنیتس نه!

مهاجم اینتر گفته با مربیان سابقش مشکلی ندارد.

سایت گل – ساموئل اتوئو گفته اینتر در زمان رافا بنیتس مشکلاتی در رختکن داشت. او البته از دو مربی سابق خود بسیار ستایش کرده است.

اتوئو در برنامه تلویزیونی ایتالیایی «شب کیامبرتی» گفته است: «هنگامی که فوتبال بازی می‌کنید، مهم‌ترین نکته این است که پیروز شوید.

فصل پیش، در موقعی ویژه، می‌دانستیم که باید بیشتر تلاش کنیم. هنگامی که مورینیو از من خواست پستم را عوض کنم، تلاش کردم و همه چیز عالی پیش رفت. بینش مورینیو از اینتر با دیگران متفاوت بود. او شماره یک است و این را ثابت کرد.»

با آن که چندین هم‌تیمی اتوئو علنا بنیتس را محکوم کرده‌اند، اما اتوئو می‌گوید: «با این روش دیدن چیزها موافق نیستم. تا قبل از بازی با یوونتوس ما عالی بازی کرده بودیم.»

اتوئو همچنین از پپ گواردیولا، مربی‌اش در بارسلونا خوب گفت، هرچند که شایعه شده بود که مشکلات شخصی بین این دو باعث رفتن اتوئو از بارسا شد.

او گفت: «پپ مربی بزرگی است. ما بحث‌هایی داشتیم که در هر تیمی روی می‌دهد، اما هنگامی که بارسلونا را ترک کردم هیچ پشیمانی، چه داخل و چه خارج از میدان نداشتم. در واقع من هنوز هم با گواردیولا و مورینیو در تماس هستم. اما با بنیتس؟ نه.»

«سامو» درباره دستاوردهایش گفت: «من ثروتمندتر هستم، نه به خاطر پول، بلکه به این دلیل که رویایم را به حقیقت رساندم. خدا می‌خواست این کار را انجام دهم و من کارم را عالی انجام دادم. کمتر پسر سیاهپوستی به گنجی که در زندگی داشتم می‌رسد، اما ما داریم می‌جنگیم تا افراد بسیار بیشتری به این فرصت‌ها برسند.

موسسه من و موسسه دیدیه دروگبا برای رسیدن به این هدف تلاش می‌کنند.»

کد:
    2011/1/21

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

یکیش که چلسی هست....اون یکی هم حتما منچستر سیتی دیگه!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

9

The Front: Sport
    21.01.2011

کد:
    January 21, 2011

The Front: El Mundo Deportivo
    21.01.2011

کد:
    January 21, 2011

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

مورینیو کاملا حرفه ای جواب داد، به هر حال اون الان بهترین مربی دنیا هست، این فصل یه تیم کاملا جوون رو بست که نصف اونا مخصوصا از خط میانی به بعد، اصلا همدیگه رو نمیشناسن.

تو کل فصل فقط 2 بازی رو باخته که البته یکیش چون تشریفاتی بود و با تیم سوم رفت به نوعی به حساب نمیاد!

قبل شروع فصل همه میگفتن مورینیو نتیجه گرا بازی میکنه.

بازی اول رئال مساوی کرد، طرفدارای بارسا اومدن سریع شروع کردن به نتیجه گیری مزحک خودشون که نمیدونم سالی که نکوست از بهارش...! اما نکته جالب اینجا بود که از 2 بازی بعدی خودشون، فقط 1 امتیاز گرفتن. تا قبل ال کلاسیکو رئال صدرنشین بود.

از اول فصل، تو هیچ کدوم از بازی هایی که از رئال دیدم، حتی یکیش هم نتیجه گرا نبود!

با این اوصاف، کارنامه مورینیو فوق العاده بوده. اما اینکه مثل احمقا بیاد بگه من بیرون نمیرم و ...! نه! بدون شک اگه ببینه به خواسته هاش توجه نمیشه و مدام به توقعات اضافه میشه، بیخودی نمیمونه تا رکورد و کارنامه ی خوب خودش رو خراب کنه.
    حرفات درسته
    اما من دیگه تحمل مربی ای مثه پلگرینی با هر کس دیگه ای رو ندارم
    وقتی بهترین شخص رو بدست آوردیم مگه مریضیم دی: که یکی دیگرو بیاریم؟
    مورینیو مایکون رو میخواست نخریدن , میگفت با دو مهاجم نمیشه فصل رو تموم کرد گوش ندادن , داوریهارو گفت حمایت نکردن , عمل هیگواین رو گفت اعتنا نکردن و ....
    مورینیو به خاطر همچین دلایلی چلسی رو ترک کرد
    و من اصلا دوست ندارم این اتفاق تکرار شه

کجا میتونیم یه مربی مثه خوزه پیدا کنیم؟!
    البته نه! پرز و والدانو یه پلگرینی دیگه میخوان که دستور بدن بهش!

با این جوابی که داد خوزه، بطور غیر مستقیم حرف های والدانو رو تاکذیب کرد!
    والدانو گفته بود مشکلی ندارم با خوزه اما حالا خوزه میگه "اگه همه راضی بودن، میمونم"..این یعنی چی؟!! یعنی خوشحال نیستن همه! (منظور از همه، خودشه)

رفتن یا نرفتن مورینیو، به این چند روز فصل نقل و انتقالات خیـــلی وابستس..
    اگه والدانو بخواد کماکان از کریم الکی دفاتع کنه و مهاجم نخره، متاسفانه شانس رفتن خوزه خیـــلی زیاد میشه...
    اما اگه مهاجم رو بخره، همه چی میره به اخر فصل و مهاجم اصلی که تیم باید بگیره که اگه یه مهاجم بزرگ باشه، خوزه 4 سال رو حداقل میمونه چون میدونه حمایت باشگاه رو داره(چیزی که الان نداره..نه از باشگاه بلکه از والدانو که قشنگیش اینه که پرز همه چی رو سپرده بهش!)
    قطعا هیچ کجا
    فقط مورینیو یه که میتونه رئال رو از این وضع نجات بده
    از همون اول شروع کار مو در مادرید مشخص بود که اختلاف بین مو و والدانو بوجود میاد
    من با خرید مهاجم واسه جانشینی هیگواین موافقم اما با خرید مهاجم اصلی( توز و تورس و ... ) مخالفم
    البته بحث یورنته کمی متفاوته
    امروز اخبار ورزشی شبکه 3 از قول مورینیو گفت که "نمیتونم پنهان کاری کنم که با 2 تا تیم مذاکره داشتم"!!!!
    درسته؟
    خیر
    برداشت نادرست از ترجمه غلط ( احتمالا از خبرگزاری فارسی چیزی بوده ! )
      محتوای مخفی: متن اصلی خبر در سایت باشگاه: 

Regarding my future, we'll see what happens at the end of the season. Contracts aren't the most important thing in football. If all the parties are happy at the end of a campaign, they remain together. If they aren't, they don't."

اختلاف داره بروز پیدا میکنه :

Casillas: "There may be discrepancies between Valdano and Mou, but want the same thing"

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نیستلروی به یک قدمی رئال رسیده........خدا کنه بیاد.

پيشنهاد دو ميليوني رئال مادريد براي نيستلروي

مرجع خبري رئال مادريد : نيستلروي به رئال مادريد نزديك و نزديك تر مي شود .
    رئال مادريد و هامبورگ در حال مذاكره براي انتقال رود فن نيستلروي هستند . پس از آن كه رئال مادريد در به خدمت گرفتن اين بازيكن بدون پرداخت پول ناكام ماند ، حالا پيشنهاد رسمي دو ميليون يورويي را براي اين بازيكن ارائه كرده كه هنوز باشگاه آلماني پاسخي نداده است . سكوتي كه اميدوار كننده بوده است ، هم براي رئال مادريد و هم براي خود بازيكن و به نظر مي رسد كه در ساعات آتي همه چيز حل شود .
    باشگاه آلماني با توجه به درخشش اين مهاجم هلندي ، مي ترسد كه او را از دست بدهد و از طرفي هم مي خواهد كه او را حداقل براي بازي امشب با آينتراخت در اختيار داشته باشند .
    با توجه به آن كه قرارداد نيستلروي با هامبورگ در پايان فصل ، به اتمام مي رسد ، باشگاه آلماني بدش نمي آيد كه با توجه به اين كه رود را در فصل گذشته رايگان به خدمت گرفته ، با دو ميليون يورو سود به فروش برساند .
    نيستلروي ده روز است كه تصميم قطعي خود را براي بازي در رئال مادريد زير نظر خوزه مورينيو گرفته است و تمام تلاشش را براي تحق اين امر انجام مي دهد و احتمالا طي پنج روز آينده همه چيز نهايي خواهد شد . رود حاضر شده كه براي حضور در رئال مادريد دستمزدش را كاهش هم بدهد .

کد:

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برنامه بازیهای هفته بیستم لالیگا- رئال در انتظار گاف بارسا

هفته بیستم رقابتهای لالیگا، شنبه شب با برگزاری سه دیدار آغاز می شود

La Liga Figures - By Emran Omar- arabic edition

سایت گل- هفته بیستم رقابتهای لالیگا، شنبه شب با برگزاری سه دیدار آغاز می شود و تیمهای سویا،بارسلونا و والنسیا میزبان لوانته، راسینگ و مالاگا خواهند بود. شش دیدار یکشنبه شب و یک دیدار هم دوشنبه شب انجام خواهد شد.

رئالی ها امیدوارند تا راسینگ بتواند با متوقف کردن بارسا، راه را برای آنها برای کاستن امتیازاتشان با بارسا باز کنند.

این در حالی است که در پایان هفته نوزدهم رقابتهای لالیگا،

بارسا با 52 امتیاز صدرنشین جدول است. رئال مادرید با 48 امتیاز در رده دوم قرار دارد و تیمهای ویارئال، والنسیا و اسپانیول با39، 37 و 34 امتیاز در رده های بعدی هستند. اتلتیکومادرید، اتلتیک بیلبائو، ختافه ، مایورکا و سویا نیز در رده های بعدی هستند. برنامه دیدارهای این هفته لالیگا بدین ترتیب است:

شنبه 2 بهمن (22 ژانویه)

سویا – لوانته (ساعت 20.30)

بارسلونا - راسینگ سانتاندر (ساعت 22.30)

والنسیا- مالاگا (ساعت 0.30)

یکشنبه 3 بهمن (23 ژانویه)

ساراگوسا – دپورتیوو لاکرونیا (ساعت 19.30)

آلمریا – اوساسونا (ساعت 19.30)

اسپورتینگ خیخون- اتلتیکومادرید (ساعت 19.30)

ختافه – اسپانیول (ساعت 19.30)

رئال مادرید - مایورکا (ساعت 21.30)

ویارئال – رئال سوسیداد (ساعت 23.30)

دوشنبه 4 بهمن (24 ژانویه)

اتلتیک بیلبائو- ارکولس (ساعت 23.30)

کد:
    عکس روز: حمله لیزری به کریس در بیسنته کالدرون

سایت گل- در دیدار 5شنبه شب ورزشگاه بیسنته کالدرون که میان دو تیم رئال مادرید و اتلتیکومادرید برگزار شد و با پیروزی و صعود رئال به مرحله نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا همراه بود، کریس رونالدو مورد حمله لیزری از سوی هواداران اتلتیکومادرید قرار گرفت.

البته این اولین باری نبود که چنین اتفاقی برای رونالدو رخ داد.او پیش از این هم بارها و بارها مورد هجوم اشعه لیزر قرار گرفته بود.

5 شنبه شب و درحالی که کریس برای ارسال یک ضربه آزاد دورخیز کرده بود، بار دیگر مورد هجوم اشعه لیزر از سوی هواداران تیم حریف قرار گرفت

کد:

خوشبینی فان گل و رئال؛پیشنهاد 2میلیون یورویی رئال برای نیستلروی

سران باشگاه رئال باپرداخت 2 میلیون یورو، خواهان به خدمت گرفتن نیستلروی شدند

سایت گل- سران دو باشگاه رئال مادرید و هامبورگ مذاکراتی را برای انتقال رود فان نیستلروی به رختکن تیمشان آغاز کردند.از آنجا که احتمال انتقال نیستلروی به صورت قرضی و تقریبا مجانی به رختکن رئال فراهم نشد، سران باشگاه رئال پیشنهادی رسمی به ارزش 2 میلیون یورو را روی میز مذاکره قرار دادند که هنوز پاسخی از سوی باشگاه آلمانی نداشته.ستاره هلندی و مسئولان رئال این سکوت را با دید مثبت می بینند و معتقدندکه این انتقال تا ساعاتی دیگر نهایی خواهد شد.

این روزها در رختکن هامبورگ همه از خواهش و التماسهای نیستلروی برای بازگشت به رئال صحبت می کنند. سران رئال صبح روز پنجشنبه پیشنهاد رسمی شان را برای جذب نیستلروی ارسال کردند و اگر این پیشنهاد تاکنون پذیرفته نشده است، به این دلیل است که سران باشگاه آلمانی تمایلی به جدایی نیستلروی ندارند و یا دست کم ترجیح می دادند تا در دیدار حساس جمعه شب تیمشان مقابل اینتراخت از نیستلروی بهره ببرد.

برندهافمن، رئیس باشگاه هامبورگ هم به این پیشنهاد با دیده مثبت نگاه می کند؛ چون می تواند بازیکنی را که به صورت مجانی خریداری نمود و در ماه ژوئن هم به صورت مجانی رختکن این تیم را ترک خواهد کرد، با دریافت 2 میلیون یورو به فروش برساند.

از سوی دیگر نیستلروی هم روز پنجشنبه به مربی تیمش گفت که می خواهد به رئال برود. او با وجودی که یک بازیکن حرفه ای است، به تحت فشار گذاشتن سران هامبورگ برای جدایی اش از این تیم همچنان ادامه می دهد.

او 10 روز دیگر فرصت دارد تا تصمیمش برای بازگشت به رئال را به مرحله اجرا در بیاورد.

کد:

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

نیستلروی به یک قدمی رئال رسیده........خدا کنه بیاد.
    .
    این همون نبود که با خاری از رئال رفت
    فکر کنم الان 34 سالش باشه میاد کجا مدرسه پیرمرد ها

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

.
    این همون نبود که با خاری از رئال رفت
    فکر کنم الان 34 سالش باشه میاد کجا مدرسه پیرمرد ها
    با خاری؟!!! برای نیسروی حتی مراسم خداحافظی هم گرفتن و با خوشحالی از رئال رفت!!! شما اگه مدرکی غیر از این دارین رو کنین تا ما هم آگاه بشیم...!

حرفات درسته
    اما من دیگه تحمل مربی ای مثه پلگرینی با هر کس دیگه ای رو ندارم
    وقتی بهترین شخص رو بدست آوردیم مگه مریضیم دی: که یکی دیگرو بیاریم؟
    مورینیو مایکون رو میخواست نخریدن , میگفت با دو مهاجم نمیشه فصل رو تموم کرد گوش ندادن , داوریهارو گفت حمایت نکردن , عمل هیگواین رو گفت اعتنا نکردن و ....
    مورینیو به خاطر همچین دلایلی چلسی رو ترک کرد
    و من اصلا دوست ندارم این اتفاق تکرار شه
    ببینید، خوزه هر مشکلی داره، در باره نقل و انتقالات هست، به محض اینکه یه مهاجم بیاد حل میشه.

و مطمئن باشین دعوای اون با پرز - والدانو هرگز وارد تیم نمیشه! چون این از خصوصیات مربی موفق هست، چه برسه به بهترینش...

پس بیخودی ناراحت این مساله نباشین...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لاليگاي اسپانيا

تيم بازيها برد مساوی باخت گل زده گل خورده تفاضل گل امتياز
    1 بارسلونا 19 17 1 1 61 11 50 52
    2 رئال مادريد 19 15 3 1 47 17 30 48
    3 ويارئال 19 12 3 4 38 20 18 39
    4 والنسيا 19 11 4 4 29 20 9 37
    5 اسپانيول 19 11 1 7 25 25 0 34
    6 آتلتيكومادريد 19 9 3 7 31 23 8 30
    7 بيلبائو 19 9 2 8 29 31 2- 29
    8 ختافه 19 8 3 8 28 29 1- 27
    9 مايوركا 19 8 3 8 23 24 1- 27
    10 سويا 19 8 2 9 26 31 5- 26
    11 رئال سوسيداد 19 8 1 10 29 31 2- 25
    12 هرکولس 19 6 4 9 22 28 6- 22
    13 لاكرونيا 19 5 6 8 15 26 11- 21
    14 ريسينگ 19 5 5 9 15 26 11- 20
    15 اوساسونا 19 4 6 9 17 25 8- 18
    16 مالاگا 19 5 2 12 24 41 17- 17
    17 گيخون 19 3 7 9 17 27 10- 16
    18 ساراگوسا 19 3 7 9 17 32 15- 16
    19 لوانته 19 4 3 12 19 30 11- 15
    20 آلمريا 19 2 8 9 17 32 15- 14

کد:
    La Liga

Jornada 20
    Sevilla - Levante --- 1/22/11 5:00 PM GMT
    Barcelona - Racing --- 1/22/11 7:00 PM GMT
    Valencia - Malaga --- 1/22/11 9:00 PM GMT
    Getafe - Espanyol --- 1/23/11 4:00 PM GMT
    Almeria - Osasuna --- 1/23/11 4:00 PM GMT
    Sporting de Gijon - Atletico Madrid --- 1/23/11 4:00 PM GMT
    Zaragoza - Deportivo --- 1/23/11 4:00 PM GMT
    Real Madrid - Mallorca --- 1/23/11 6:00 PM GMT
    Villarreal - Real Sociedad --- 1/23/11 8:00 PM GMT
    Athletic Bilbao - Hercules --- 1/24/11 8:00 PM GMT

کد:

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حرکت نهایی برای خرید ون نیستلروی

بندی در قرارداد فروش نیستلروی به هامبورگ وجود دارد که میگوید مادرید هروقت خواست میتواند با مبلغ 1.5 میلیون یورو او را بازخرید کند،این بند میتواند کلید حل این مشکل باشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •