تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 646 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

اگه نباشه جاش خالی می مونه NiKtA20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

منم بازی!!!
    میخوام تا وسطای شهریور یه گوشی بگیرم (میخوان واسم بگیرن- تولدمه)
    کلا بین اکسپریا و گلکسی موندم، یکی میگه گلکسی شصتا دلیل میاره که من هیچ کدومو سردرنمیارم، اونیکی میگه نه اکسپریا باز یه سری دلیل میاره که باز من سردرنمیارم!!!
    رنج قیمت 500تومنه، حالا 50بالا و پایین عیب نداره، ولی بالاغیرتاً نیاید بگید 200 بزار روش اینو بگیر، 93.500 بزار روش اونو بگیر... میخوام پُره پُرِش با نصب فارسی وبرنامه و... زیر 600دربیاد...
    خوب، حالا انتظاراتم از گوشی:
    صفحه ش متوسط باشه، نه خیلییییییی بزرگ، نه کوچیک، دورو بر 4 فکر کنم خوب باشه،
    دیگه اینکه دوربین خوبی داشته باشه، ب
    اطری هم نمیگم عااالی،ولی قابل تحمل باشه دیگه، مجبور نشم هی باخودم شارژر اینور و اونور ببرم،
    با وای فای مشکل نداشته باشه
    دوربین دوم داشته باشه که یه موقع اپراتور سوم اومد نشینم غصه بخورم

فقط یکی دوتا نکته که لطفا حتما بهش توجه کنید: اکسپریا ها رو میگن باطریش درنمیاد... یه فروشنده اینو بزرگترین ایراد میدونست و میگفت کلا بیخیال اکسپریا شو، یکی دیگه میگفت اصلااااااا مشکلی نیست...! خوب تکلیف من چیه بالاخره؟
    دیگه اینکه میخوام حتما رمش دربیاد! خوب پس فردا یه ایرادی پیدا کرد خواستم بدم بیرون نمیتونم همه ی اطلاعات شخصیمو دودستی بدم به کسی که! واسه همین اینایی که فقط رم داخلی دارنو دوس ندارم
    نکته ی دیگه اینکه من از Ace2 خوشم اومده بود، بیشتر بخاطر اینکه تو این رنج قیمت تنها دوهسته ای بود که به دلم نشست، اما اینور و اونور خوندم و یه مغازه دار هم بهم گفت که بااینکه دوهسته ایه ولی ضعیفه! گلکسی دبلیو از اون قویتره!
    هدفم از اینکه میخواستم برم دنبال دو هسته ای هم این بود که تا چندییییییییییین سال آینده نمیخوام گوشی بخرم،میخواستم یه گوشیه تکمیل بگیرم، اما از اونجایی که خیلی هم اهل بازیهای خفن و سنگین نیستم، به نظر شما تک هسته ای کارمو راه میندازه که دیگه الکی یه فاکتور دوهسته ای بودن رو هم اضافه نکنم؟
    ببخشید دیگه خیلی حرف زدم، فقط لطفا علما یه جوری باهم توافق کنید و یه جواب نهایی به من بدید که باز رفتم بخرم سرم گول نمالن...
    مرسیییی
    Last edited by NiKtA20; 15-08-2012 at 11:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم بازی!!!
    کلا بین اکسپریا و گلکسی موندم، یکی میگه گلکسی شصتا دلیل میاره که من هیچ کدومو سردرنمیارم، اونیکی میگه نه اکسپریا باز یه سری دلیل میاره که باز من سردرنمیارم!!!
    رنج قیمت 500تومنه، حالا 50بالا و پایین عیب نداره، ولی بالاغیرتاً نیاید بگید 200 بزار روش اینو بگیر، 93.500 بزار روش اونو بگیر... میخوام پُره پُرِش با نصب فارسی وبرنامه و... زیر 600دربیاد...
    اطری هم نمیگم عااالی،ولی قابل تحمل باشه دیگه، مجبور نشم هی باخودم شارژر اینور و اونور ببرم،

فقط یکی دوتا نکته که لطفا حتما بهش توجه کنید: اکسپریا ها رو میگن باطریش درنمیاد... یه فروشنده اینو بزرگترین ایراد میدونست و میگفت کلا بیخیال اکسپریا شو، یکی دیگه میگفت اصلااااااا مشکلی نیست...! خوب تکلیف من چیه بالاخره؟
    دیگه اینکه میخوام حتما رمش دربیاد! خوب پس فردا یه ایرادی پیدا کرد خواستم بدم بیرون نمیتونم همه ی اطلاعات شخصیمو دودستی بدم به کسی که! واسه همین اینایی که فقط رم داخلی دارنو دوس ندارم
    نکته ی دیگه اینکه من از Ace2 خوشم اومده بود، بیشتر بخاطر اینکه تو این رنج قیمت تنها دوهسته ای بود که به دلم نشست، اما اینور و اونور خوندم و یه مغازه دار هم بهم گفت که بااینکه دوهسته ایه ولی ضعیفه! گلکسی دبلیو از اون قویتره!
    هدفم از اینکه میخواستم برم دنبال دو هسته ای هم این بود که تا چندییییییییییین سال آینده نمیخوام گوشی بخرم،میخواستم یه گوشیه تکمیل بگیرم، اما از اونجایی که خیلی هم اهل بازیهای خفن و سنگین نیستم، به نظر شما تک هسته ای کارمو راه میندازه که دیگه الکی یه فاکتور دوهسته ای بودن رو هم اضافه نکنم؟
    ببخشید دیگه خیلی حرف زدم، فقط لطفا علما یه جوری باهم توافق کنید و یه جواب نهایی به من بدید که باز رفتم بخرم سرم گول نمالن...
    مرسیییی
    سلام، همون Ace2 بهترین گزینه‌است نمایشگر عالی LED-backlit PLS، پردازنده خوب، در ضمن اون فروشنده هم چرند گفته! پردازنده Ace2 به خاطر پردازنده گرافیکی عالی Mali-400MP از W که پردازنده گرافیکی ضعیف Adreno 205 داره (یعنی همون گرافیکی که تو گوشی‌های قدیمی‌ای مثل HTC Desire HD استفاده شده) فرکانس پردازنده زیاد مهم نیست هر چند Ace2 در اصل اندازه یک تک‌هسته‌ای 1.6 گیگاهرتزی قویه (2هسته‌ای 800 که میشه همون 1600 در حالت تک‌هسته‌ای) در حالی که دبلیو 1.4 گیگاهرتز هست از اون هم بگذریم مهم پردازنده گرافیکیه که Ace2 تو رنج قیمتش کم‌نظیره. Sony Xperia U هم خوبه ولی به همون دلایلی که گفتی (باتری ضعیف و ...) و به‌علاوه حافظه کم زیاد توصیه نمی‌شه پس بهترین گزینه همون Ace2 هست.

3. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

Ace 2 بهترین گزینس ، ضمنا تحت هیچ شرایطی موافقت برای نصب برنامه و فعال سازی و توهمات و ... نکنین ، اینا ابزار های نوینی برای چاپیدن من و شماست.

5. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Arius.anthesious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

شما wi8150 o,fi
    lg optimus black p970
    من خودم lg رو پیشنهاد میدم حدودا 500
    همون طوری که دوستان گفتن به هیچ وجه پول این برنامه هارو ندین
    این lg خودش همه چیزش فارسیه در ضمن تو کار معمولی هم من معمولا اگه مدتی که استفاده ای از بلوتوث و وای فای ندارم اونا رو خاموش کنم 2 روزی می بره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از Arius.anthesious بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

منم بازی!!!

مرسیییی
    سلام، همون Ace2 بهترین گزینه‌است نمایشگر عالی LED-backlit PLS، پردازنده خوب، در ضمن اون فروشنده هم چرند گفته! پردازنده Ace2 به خاطر پردازنده گرافیکی عالی Mali-400MP از W که پردازنده گرافیکی ضعیف Adreno 205 داره (یعنی همون گرافیکی که تو گوشی‌های قدیمی‌ای مثل HTC Desire HD استفاده شده) فرکانس پردازنده زیاد مهم نیست هر چند Ace2 در اصل اندازه یک تک‌هسته‌ای 1.6 گیگاهرتزی قویه (2هسته‌ای 800 که میشه همون 1600 در حالت تک‌هسته‌ای) در حالی که دبلیو 1.4 گیگاهرتز هست از اون هم بگذریم مهم پردازنده گرافیکیه که Ace2 تو رنج قیمتش کم‌نظیره. Sony Xperia U هم خوبه ولی به همون دلایلی که گفتی (باتری ضعیف و ...) و به‌علاوه حافظه کم زیاد توصیه نمی‌شه پس بهترین گزینه همون Ace2 هست.
    پردازنده گرافیکی MALI 400MP1 که روی ACE2 هست، پردازنده گرافیکی قویی نیست! یک پردازنده میان رده هست!(با پردازنده S2, S3 , NOTE فرق داره)
    ولی هر چی باشه از Samsung Galaxy W I8150 قویتر هست.

تو این رنج قیمت خرید گوشی تک هسته ای کار جالبی نیست! حالا حدود 14 15 ماه هست که گوشی های 2 هسته ای وارد بازار شدند! و بیشتر از 5 6 ماه هم هست که چهار هسته ها اومدن! دیگه تک هسته ای ها مال زمان ماموتا هستند

9. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پردازنده گرافیکی MALI 400MP1 که روی ACE2 هست، پردازنده گرافیکی قویی نیست! یک پردازنده میان رده هست!(با پردازنده S2, S3 , NOTE فرق داره)
    ولی هر چی باشه از Samsung Galaxy W I8150 قویتر هست.

تو این رنج قیمت خرید گوشی تک هسته ای کار جالبی نیست! حالا حدود 14 15 ماه هست که گوشی های 2 هسته ای وارد بازار شدند! و بیشتر از 5 6 ماه هم هست که چهار هسته ها اومدن! دیگه تک هسته ای ها مال زمان ماموتا هستند
    دوست عزیز هدف ما در این فروم ضایع کردن دیگران نیست! من خودم فرق Mali-400 های چهارهسته‌ای به کار رفته شده در Exynos با Mali-400 های تک‌هسته‌ای و البته با فرکانس کمتر به کار رفته‌شده در NovaThor (یعنی همون Ace2 و Xperia U و ...) رو به خوبی می‌دونم... ناسلامتی 4 تا 5 ساله که گوشی‌بازیم!! یادش بخیر که زمانی رو مراسم معرفی N96 در کنگره جهانی موبایل 2008 رو در اینترنت انعکاس می‌دادیم... موندم اون موقع این دوستان به اصطلاح آخرفروم‌باز کجا بودند....! در ضمن این دوستمون تقاضای مشاوره برای یک گوشی 500 تا 550 هزار رو داده و نه S2 یا Note که هر جفتشون بالای 800 هزار هستن... لطفاً دوستمون رو سردرگم نکنید. همه مون به خوبی می‌دونیم Mali-400 تک‌هسته‌ای هم (یعنی همون Ace2) بالاخره هر چه باشد از Adreno 205 (در Galaxy W) خیلی بهتره.
    Last edited by Faramarz-1; 15-08-2012 at 21:13.

11. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Arius.anthesious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

یکی بگه اونایی که گفتم خوبن یا بد

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوست عزیز هدف ما در این فروم ضایع کردن دیگران نیست! من خودم فرق Mali-400 های چهارهسته‌ای به کار رفته شده در Exynos با Mali-400 های تک‌هسته‌ای و البته با فرکانس کمتر به کار رفته‌شده در NovaThor (یعنی همون Ace2 و Xperia U و ...) رو به خوبی می‌دونم... ناسلامتی 4 تا 5 ساله که گوشی‌بازیم!! یادش بخیر که زمانی رو مراسم معرفی N96 در کنگره جهانی موبایل 2008 رو در اینترنت انعکاس می‌دادیم... موندم اون موقع این دوستان به اصطلاح آخرفروم‌باز کجا بودند....! در ضمن این دوستمون تقاضای مشاوره برای یک گوشی 500 تا 550 هزار رو داده و نه S2 یا Note که هر جفتشون بالای 800 هزار هستن... لطفاً دوستمون رو سردرگم نکنید. همه مون به خوبی می‌دونیم Mali-400 تک‌هسته‌ای هم (یعنی همون Ace2) بالاخره هر چه باشد از Adreno 205 (در Galaxy W) خیلی بهتره.
    کی ضایع شده؟ شما؟

وقتی شما دارید پردازنده گرافیکی ACE 2 رو "پردازنده گرافیکی عالی" معرفی مکنید، چکار باید بکنم؟ طبیعی هست که باید بگم غلط هست!
    ace 2 قویتر از w هست، ولی برتر مطلق نیست! در بعضی موارد w از نظر قدرت پردازش گرافیکی سرتر هست!

همین که فرکانس هسته ها رو جمع کردید، نشان از تخصص شما داره!

درضمن فرکانس MALI400 MP1 که در ناواتور U8500 بکار رفته با فرکانس MALI400 MP4 که در چیپ های Exynos به کار رفته برابر هست ( بنا به اعلام خود ARM هر 2 فرکانس 400Mhz دارند)

و کلام آخر اینکه:
    شما 4 5 ساله گوشی باز هستید، من 6 ساله کارشناس Information technology و 2 ساله هم مهندسی تکنولوژِی سیستم های رایانه ای هستم! فکر کنم حرف هام منطقی تر از یک گوشی باز ساده باشه! اینطور نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ma@@#'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    وقتي كه رسيدم اطلاع ميدم

پيش فرض درخاست راهنمایی 300-400

سلام
    دوستان میخوام در عرض یه ماه (حداقل تا بعد بحران زلزله و پس لرزه های تبریز) یه گوشی بخرم و نمیدونم چی ولی سیستم عامل اندروید خیلی جالبه برام
    ولی قبلا یه گوشی سامسونگ گالاکسی جیو خریدیم که کلا افتضاحه و با این که انواع سایوژنهارو روش امتحان کردم نتیجه مطلوبی از سرعت اتصالش به وایرلس و جی پی اس(این که کلا وصل نمیشه<یه چند بار شده!>)نگرفتم
    و هیچوقت نتونست نیاز منی که با نوکیا ان 73 که خوشدست ترین گوشی هست با اون دوربین عکاسی شفافش رو برآورده کنه.
    من حتی گوشی فعلیم نوکیا 5530رو هم حاظر به تعویض با جیو نیستم چون با این که صفحه نمایش بزرگی داره ریزولیشن افتضاحی داره!
    و با این توصیفات میخوام راهنماییم کنید که واقعا یه گوشی اندروید بخرم که مث نوکیا بی منت واسه امکانات سطحی با مشتریهاش رفتار کنه و با هذینه اندکی بتونه نیاز من از یه گوشی رو براورده کنه!
    (شاید حدود سیصد چارصد تومن بتونم خرجش کنم)

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tehran- mashhad

پيش فرض گوشي با سرعت مناسب تا ٥٠٠ تومان

سلام
    من يه گوشي مي خوام ، تا 500 تومان ، كه اينارو داشته باشه:
    اول اينكه باتريش و انتن دهيش دردسر نشه
    با دوام باشه
    سرعتش خوب باشه ، و هنگ نكنه ، خيلي كم حوصله ام نسبت به سرعت پايين گوشي يا كامپيوتر.
    استفاده پيچيده اي هم ندارم از گوشي:
    امكان نگهداري و دسته بندي فايل هاي پي دي اف و نوت و صوتي و تصويري و استفاده راحت از اونها رو داشته باشم.( صفحش كوچيك نباشه)
    وبگردي قابل قبولي هم داشته باشه ، طبيعتا واي فاي هم ساپورت كنه.واگه امكانش هست skype.
    يه ديكشنري خوب ، نقشه ، ماشين حساب هم روش نصب مي كنم.
    ايا با اين قيمت گوشي هست كه به خوبي اندرويد جواب بده روش؟ با سرعت مناسب و بدون هنگ؟ نسخه هاي پايين اندرويد مشكل خاصي ندارن؟
    من تا حالا با اندرويد كار نكردم، برام مهمه كه روون و خوش دست باشه ، و نمي خوام خيلي درگير گوشي بشم.
    قديم كه اندرويد نبود، من منوهاي نوكيا و اچ تي سي رو بيشتر از سامسونگ و سوني اريكسون مي پسنديدم ، احساس مي كردم روون ترن و خوش دست تر!
    اصلا با اين شرايط اندرويد گزينه مناسبيه براي من؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •