منم بازی!!!
میخوام تا وسطای شهریور یه گوشی بگیرم (میخوان واسم بگیرن- تولدمه)
کلا بین اکسپریا و گلکسی موندم، یکی میگه گلکسی شصتا دلیل میاره که من هیچ کدومو سردرنمیارم، اونیکی میگه نه اکسپریا باز یه سری دلیل میاره که باز من سردرنمیارم!!!
رنج قیمت 500تومنه، حالا 50بالا و پایین عیب نداره، ولی بالاغیرتاً نیاید بگید 200 بزار روش اینو بگیر، 93.500 بزار روش اونو بگیر... میخوام پُره پُرِش با نصب فارسی وبرنامه و... زیر 600دربیاد...
خوب، حالا انتظاراتم از گوشی:
صفحه ش متوسط باشه، نه خیلییییییی بزرگ، نه کوچیک، دورو بر 4 فکر کنم خوب باشه،
دیگه اینکه دوربین خوبی داشته باشه، ب
اطری هم نمیگم عااالی،ولی قابل تحمل باشه دیگه، مجبور نشم هی باخودم شارژر اینور و اونور ببرم،
با وای فای مشکل نداشته باشه
دوربین دوم داشته باشه که یه موقع اپراتور سوم اومد نشینم غصه بخورم
فقط یکی دوتا نکته که لطفا حتما بهش توجه کنید: اکسپریا ها رو میگن باطریش درنمیاد... یه فروشنده اینو بزرگترین ایراد میدونست و میگفت کلا بیخیال اکسپریا شو، یکی دیگه میگفت اصلااااااا مشکلی نیست...! خوب تکلیف من چیه بالاخره؟
دیگه اینکه میخوام حتما رمش دربیاد! خوب پس فردا یه ایرادی پیدا کرد خواستم بدم بیرون نمیتونم همه ی اطلاعات شخصیمو دودستی بدم به کسی که! واسه همین اینایی که فقط رم داخلی دارنو دوس ندارم
نکته ی دیگه اینکه من از Ace2 خوشم اومده بود، بیشتر بخاطر اینکه تو این رنج قیمت تنها دوهسته ای بود که به دلم نشست، اما اینور و اونور خوندم و یه مغازه دار هم بهم گفت که بااینکه دوهسته ایه ولی ضعیفه! گلکسی دبلیو از اون قویتره!
هدفم از اینکه میخواستم برم دنبال دو هسته ای هم این بود که تا چندییییییییییین سال آینده نمیخوام گوشی بخرم،میخواستم یه گوشیه تکمیل بگیرم، اما از اونجایی که خیلی هم اهل بازیهای خفن و سنگین نیستم، به نظر شما تک هسته ای کارمو راه میندازه که دیگه الکی یه فاکتور دوهسته ای بودن رو هم اضافه نکنم؟
ببخشید دیگه خیلی حرف زدم، فقط لطفا علما یه جوری باهم توافق کنید و یه جواب نهایی به من بدید که باز رفتم بخرم سرم گول نمالن...
مرسیییی![]()