سلام لطفن بهم کمک کن در این بازی shaiyaبخدا دیونه شدم تو رو خدا کمک کن بزار درستش کن من دیونه این سبک بازیا هستم حداقل اینهمه زحمت کشیدم درست بشه اینم یاهو ادد کن لطفن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام لطفن بهم کمک کن در این بازی shaiyaبخدا دیونه شدم تو رو خدا کمک کن بزار درستش کن من دیونه این سبک بازیا هستم حداقل اینهمه زحمت کشیدم درست بشه اینم یاهو ادد کن لطفن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اکانت من توی westاین هست خواستید اد کنید
اکانت:ReZalone
من از شماها خیلی نوب ترم ببخشید دیگه![]()
سلام.امروز برام یه پیغام اومد تو بازی که نمیدونم چی چی لول 1 شدم به خاطر leave کردن تو بازی.حالا ممکنه بن بشم؟برای چند روز بن میکنن به خاطر afk بودن؟
اولین بار فکر کنم فقط 24 ساعت این حدود باشه تا پنجمی یا بیشتر برسه دیگه 1 هفته یا ماه میرسه ..........سلام.امروز برام یه پیغام اومد تو بازی که نمیدونم چی چی لول 1 شدم به خاطر leave کردن تو بازی.حالا ممکنه بن بشم؟برای چند روز بن میکنن به خاطر afk بودن؟
سپهر چش شده :(((((
سپهر نباشه من میمیرما :(((((
سپهر تورو خدا زود بیا![]()
یه مدتی اگه حس بشه داری اکثر بازی ها رو لیو میدی یا dc میشی یا afk میشی خود بازی یه سیستم اتومات داره (leaveBuster) که هر بار بهت یک لول توی لیو کردن اضافه میکنه . مثلا یه جورایی میشه مجرم سابقه دار
بعد هر چی لولت بره بالاتر مدت زمانی که نمیتونی بازی کنی یا همون بن شدنت بیشتر میشه . اگه برای یه مدتی بشه عین ادم بازی کرد و لیو ندی اون لولت پایین میاد . من تا لول سه رفتم تا حالا و باز برگشتم به لول صفر .
من از بس به این خارجی ها ی فیدر فوش دادم ریوت امیل زد که برام پرونده درست کردنو از این حرفا چت بازی هایی که فوش داده بودم هم اونجا بود.اخطار داده بودن خلاصه هرچی هانر هم داشم گرفتن ازم
از این به بعد هرکی رو میبینم فید میده میگم gj![]()
wukong عجب چیزیه خیلی حال میده بازی باهاش مخصوصا Ult فکر کنم همین ult رو کل بازی تاثیر میذاره!
دوستانی که سال پیش بودن سال نو چه برنامه ای داشتن ؟! به نظرتون امسال چه خبر ؟ احمد تو باید بدونی ؟ یا شهریار؟ دیگه گونده های EAST![]()
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)