تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 1364 اولاول ... 831331731791801811821831841851861871932332836831183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

10 ادامه سوالات soleares عزيز

سوالات جديد :

1- يكي كه عضو سال 2006 ولي 1000 تا پست داره رو دوست داري يا كسي كه عضو سال 2004 و 1000 تا پست داره ؟ (از نظر محتوي كاملا برابر هستند ) شرمنده نميشه كه يكي رو اسم برد زياده
    2- يكي از ركوردهاي كتاب گينس رو برامون بنويس ؟همون هنديه كه بلندترين سيبيل دنيا رو داشت ....
    3- ركورد نفس گيري به نظرت چه قدره ؟نميدونم
    4- ديويد بلين بهتره يا ديويد كاپرفيلد ؟ ديويد كاپرفيلد
    5- دوست داري چند نفر توي انجمن آن لاين باشند ؟ ( يه چيز معقول بگو نه 1- نه 1000000 ) 1000 نفر

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Hektor
    ووكمن چرا آواتارات قشنگ نيس هيچوقت يكم وحشتناك و عجيبه البته ميبخشي من نظر خودمو گفتم ولي ميگن امظا و آواتار و اين چيزا يجورايي با شخسيت آدما در ارتباطه
    نه عزيز ناراحت نميشم خب اينم نظر تو بيده ....
    ولي در كل دوستان ميدونن من زود زود آواتار عوض ميكنم
    اونم واسه خاطر اينكه آواتارهايي كه ميزارم با شرايط روحيم توي اون موقعيت ميخونه ....

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
    سلام رامبد عزيزم ..... فكر كنم منظور دوستمون اين هست كه چرا اين آواتارت اينقدر دلگير و تاريك ( بدون روشني و شادابى ) هست ؟؟؟؟

در ضمن خوشحالم كه با يك هفته موافقت كردى .....

و ناراحتم كه از شما سوالهاى تكرارى و بى ربط پرسيده ميشه .....

و از شما رامبد عزيز درخواست دارم به سوالهايى كه تكرارى هستند و نميخواى ( به خاطر شرايط خاص ) به اونها جواب بدى از جواب دادن به اونها خوددارى كنى .....

متشكرم .... موفق باشى
    سلام يوسف جان ... مرسي ...پيشنهادت عالي بيد فقط دوستان از دستم ناراحت نشن ...

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

1 آخرشه

سلام رامبد جان مومن خدا خوبي انشا الله بعد شما ميگي هيچي به اين پسر رسولي نگو...بنده ژانويه 2005 اولين عضويتم بود اخوي ديگه چهار بار لغو عضويت شدم تا شدم اين...خب بگذريم رامبد جان با ژ3 بيشتر حال ميكني يا كلاش...اسم كامل دونگا مربي حال حاضر برزيل...اسم كامل دل پيرو...دوست داري پايه يك بگيري...بچه چندم خونه واده هستي..نوشابه يا سانديس(آب ميوه)...شخصيت مورد علاقه شما...با كدوم آواتار ها بيشتر حال ميكني...اسم اعظم باريتعالي...ماست يا پنير....همبرگر يا پيتزا...نون حلال چيه...با اين كلمات جومله بساز...خاكستر-مهمون-فاتحه خوني-شلوار-قارچ...عزت زياد مومن خدا...

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

نويد جان سلام .

متوجه شدي كه هر اويتوري كه انتخاب مي كني به چهره ماه خودت شباهتهاي زيادي داره ؟
    دوستاني كه نويد رو نديدند تو كفش بمونن .

راستي از اينكه يك هفته ديگه روي صندلي نشستي ممنون .

وقتي خواستي بلند بشي صندلي را با خودت نبري ها . كجا مي بريش صاحب داره ... اي بابا .

دوست شما بهروز .

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

4 ادامه سوالات lovergod14amorousand عزيز

سلام رامبد جان مومن خدا خوبي انشا الله بعد شما ميگي هيچي به اين پسر رسولي نگو...بنده ژانويه 2005 اولين عضويتم بود اخوي ديگه چهار بار لغو عضويت شدم تا شدم اين...خب بگذريم رامبد جان با ژ3 بيشتر حال ميكني يا كلاش × ...اسم كامل دونگا مربي حال حاضر برزيل نميدونم...اسم كامل دل پيرونميدونم ...دوست داري پايه يك بگيري نه به درد نميخوره ...بچه چندم خونه واده هستي (3)×..نوشابه يا سانديس(آب ميوه) × ...شخصيت مورد علاقه شماخيلي ها هستند ...با كدوم آواتار ها بيشتر حال ميكني × ...اسم اعظم باريتعالي الله...ماست يا پنير ماست ....همبرگر يا پيتزا × ...نون حلال چيه نوني كه واسش واقعا زحمت كشيده باشي ... ...با اين كلمات جومله بساز...خاكستر-مهمون-فاتحه خوني-شلوار-قارچ...عزت زياد مومن خدا...
    تو فاتحه خوني مهمون بودم شلوار خاكستري پوشيده بودم واسه فاتحه قارچ خيرات ميكردن

علامت × جلوي هر سوالي بود يعني اون سوال تكراري بيد ...

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط behroooz
    نويد جان سلام .

متوجه شدي كه هر اويتوري كه انتخاب مي كني به چهره ماه خودت شباهتهاي زيادي داره ؟
    دوستاني كه نويد رو نديدند تو كفش بمونن .

راستي از اينكه يك هفته ديگه روي صندلي نشستي ممنون .

وقتي خواستي بلند بشي صندلي را با خودت نبري ها . كجا مي بريش صاحب داره ... اي بابا .

دوست شما بهروز .
    سلام

احسنت به آي كيوت ....

خواهش وظيفه بيد ...

صندلي رو با خودم ميبرم جاش يه چارپايه ميزارم ...

آخر فروم باز Y.O.U.S.E.F.P.3.0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    :اصفهان:P30 WORLD::

11

نقل قول نوشته شده توسط WooKMaN
    سلام يوسف جان ... مرسي ...پيشنهادت عالي بيد فقط دوستان از دستم ناراحت نشن ...

سلام رامبد عزيزم .... واي كه چقدر تو دلسوز مهربوني ..... نترس هيچ كاربر منطقي ناراحت نميشه !

ميتوني جلوي هر سوالي كه تكراريه يا نميخواي جواب بدي علامت × ( يا هر علامت ديگه اي قرار بدي )
    رامبد جان تازه پست بالايي رو ديدم ودر كمال تعجب ديدم من و شما چه تفاهم و تله پاتي باحالي داريم ....

من چون افتخار صندلي نشيني رو داشتم ميدونم رامبد جان چه زحمتي ميكشه ..... البته من خطم دايال آپ هست ...

فكرش رو بكنيد .... سوال رو بخونه .... جواب رو تايپ كنه ..... بعد جواب رو انتخاب كنه و رنگ مورد نظر رو براي جواب انتخاب كنه .... واقعا خسته نباشي ميگم به رامبد كدخداي عزيزم .....

موفق باشي .....

.... به عنوان مثال چند سوال امتحاني ( براي اينكه شيوه پاسخ گويي جديد رو امتحان كنيم ) ....

1- تاريخ تولدت رو بگو ؟

2- به نظرت چرا ديگه مونيكا نمياد سوال بپرسه ؟

3- روز اول مدرسه ( اول دبستان ) يادته ..... چه حالي داشتي .... تعريف كن؟

4- مانيتورت چيه ؟

5- N73 يا K800 ؟

6- چه غذايي دوست داري ؟

7- طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دي وي دي رايترت چيه؟ ..... طبق پست شماره دو همين تاپيك نظرت در مورد اسمي كه شما رو با اون خطاب كرده چيه ؟

ممنونم
    Last edited by Y.O.U.S.E.F.P.3.0; 22-08-2006 at 22:34. دليل: گیر دادیا .... چند تا جمله ناقابل ..... حالا اجازه میدی ویرایش تموم بشه

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

1

مومن خدا بزن بكش مارو با مرام خرابتم به مولا اي با حال يه باقلوا اي...يه جك بگم بخنديم به يه يارويي ميگن علي يارت ميگه تيم ما تكميله يار خودتون ...دعا ميكنم سلامت ومنصور باشي...راستي اگه ميخواي به تكراري ها جواب ندي فقط جواب نده ديگه لازم نيست بياي اونكارو كني با مرام...

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

اين يك سوال نيست !

دوستان كسي فكر نكنه من دارم باهاش كل كل مي كنم من فقط مي خواستم بدونم مثلا آقا كميل ارزش داره يا يوسف پي سي !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •