خیلی از همین گوشی هایی که هی میگن خوبه 1 روز هم دوام نمیارن حمید جان .
خیلی از همین گوشی هایی که هی میگن خوبه 1 روز هم دوام نمیارن حمید جان .
شما 100% قبل نصب رام wipe cash و wipe deta رو انجام ندادی .
هر دو مرحله وایپ کردن رو انجام بدی بعد رام جدید نصب کنی اینطوری نمیشه .
الانم دوباره از اول مراحل رو انجام بده . مشکلی نیست .
الانم میتونی با wipe cashو wipe detaکردن درستش کنی نیازی نیست مجددا رام رو نصب کنی
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
از برنامه go sms استفاده کن میتونی زنگ اس ام اس رو تغییر بدی
دوستان کسی جواب مارو نداااااااااااااااد؟
بچه ها خواهشا کمک کنید گوشیم مرد دیگه روشن نمیشه.
روش فرویو فرانسه (orange ) نصب کرده بودم.خواستم امارات رو نصب کنم که فارسی رو ساپورت کنه.(از روش nandroid + fixed sbf)
از sndifinit Defy 1.4 استفاده کردم نشد. یعنی ریستور نمی کرد.گفتم برگردم به 2.1 شاید درست شه.یه 2.1 داشتم با rsdlite فلش کردم. ولی بعدش دیگه گوشی روشن نشد.
کمک .
چی شده؟چی کار کنم؟
2.1 این هست
JRDNEM_U3_2.21.0_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA028.0R_ USAJORDANRTGB_P026_A007_HWp3_Service1FF.sbf
حل شد
فقط یه چیزی
کسی هست که نادروید امارات رو داشته باشه.برا من فایل nandroi.md5 رو آپلود کنه.مثل اینکه اونیکه تو xda زده ناقصه چون ارور میده.حجمش کمه
ممنون
سلام
کدی که توی موتورولا متوجه پیکسل سوخته بشه مثل سامسونگ که اینو #*0#* میزنن چیه ؟
اوني كه توي XDA گذاشته من نصب كردم شد. ولي خيلي سرعتش گوشي اومد پايين. مصرف باطري هم فوق العاده زياد شد. حتما مي خواي 2.2 باشه؟ من برگشتم به 2.1 و nandroid امارات كه توي همين سايت ديده بودم لينكشو restore كردم. كامل فارسي رو ساپورت مي كنه
اگر سیمکارت ایرانسل روی گوشیت هست و gprs هم فعال هست میتونی از این ویدگت استفاده کنی چون خیلی از نرم افزار ها بدون اجازه میرن واسه خودشون نت گردی
APN onOff
jتوی این پست فروم پیداش میکنی
البته منم فکر میکنم 2.2.2 از اون 2.1 بیشتر باطری میخوره..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که تاقت دستکاری نکردن و بازی نکردن با این خوشکله رو ندارمهر شب توی شارژه طفلک. خوب البته با 1گیگ برنامه و بازی توقع دیگه ای دارین؟
![]()
خوب خدا رو شکر درست شد دادا
آقا همینجا یه توصیه به همه دوستان (با اجازه اساتید) اگر حتی به بنبست هم رسیدین توی دستکاری کردن گوشی اصلا اصلا عصبی نشید. نهایتا یه روز خاموشه گوشیتون دیگه از این بد تر که نیست (تا حالا از وقتی خریدم 1 هفته روی هم گوشی من خاموش شده با همین دستکاری ها و رام فلش زدن و ...) ولی خوب نهایتا درست میشه حالشو میبرین. فقط توصیه میکنم بیخود هول نشین و گوشیتون رو به تعمیرکار هایی که تا حالا موتورولا کار نکردن نسپارین. اگر یک روز وقت بذارین توی همین فروم و از بچه ها کمک بگیرین حتما مشکلتون رو خودتون میتونین حل کنین (هر کی هر چه بلد باشه اینجا خالصه به بقیه یاد میده خیالتون راحت) پس اصلا دستپاچه نشین
مخلص همه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)