تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 827 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283683 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

در ضمن یک سوال دیگه هم داشتم.رو مادر بورد دسکتاپم نوشته PCI Express ولی لبتابم Express Card.اینا فرق دارن؟
    ممنون از جواب های کامل و بی دریغتون

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام دوباره.
    ببخشید این مدل های پاسپورتی برای ----- بهترن یا مدل های 3.5 اینچی؟
    راستش پست های قبلی رو خوندم.ولی بازم موندم.به جز دفترچه ----- راهی نیست برای اینکه بفهمیم هارد روش میتونه کار کنه یا نه؟؟ ----- های استارست.
    سلام
    در درجه اول اولویت رو به هارد اکسترنال 3.5 اینچی (آداپتوردار) میدم .
    چون این هاردهای آداپتوردار منبع تغذیه کاملا مستقلی دارن و احتمال اینکه به دلیل کمبود ولتاژ USB ----- ، روشن یا راه اندازی نشه به صفر میرسه .

مثلا دیویدی رایتر اکسترنال من که برق زیادی مصرف میکنه وقتی به پورت usb2 لپتاپم وصل میکنم بعلا کمبود ولتاژ راه اندازی نمیشه که اجبارا باید از پورت دیگه usb برای تامین برق اضافه استفاده کنم . (کابل دو سر طبق عکس زیر). جالب اینجاست وقتی که به پورت usb3 لپتاپ وصل میکنم ، خیلی راحت راه اندازی میشه و نیازی پورت دیگه نیست .چون پورت usb3 ولتاژی برابر 4.5 وات برق میده اما پورت usb2 فقط 2.5 وات برق میده .

مسئله مهم دیگه این هست که آیا ----- میتونه هارداکسترنال با اینترفیس usb3 رو شناسایی کنه یا نه ؟؟؟ چون یکی از دوستان هارد اکسترنال وسترن usb2+usb3 رو خریده بودن که ----- نمیتونست اونو شناسایی کنه !!!

نتیجه گیری نهایی : اگر اینترفیس usb3 برای شما مهم نیست پیشنهادم اینه که مدل My Book Essential رو با اینترفیس usb2 بخرین که دردسر احتمال عدم شناسایی توسط ----- به صفر برسه .

در هر حال این نظرات شخصی خودمه

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

استاد بنظر مشکل قابل حل شدنه.میشه اون کابل دیگه usb رو به دایویکس پلایر وصل کرد.دیگه فکر نکنم کم بیاره نه؟
    چون من الان تست کردم.موبایل رو به دایویکس پلایر وصل کردم شارژ هم میشد باهاش!
    راستی این سوالم بی جواب موند.این هارد های 2.5 اینچی مارک های مختلف چیزی به اسم E-SATA دارن بشه به کامپیوتر اینطوری وصل کرد یا نه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استاد بنظر مشکل قابل حل شدنه.میشه اون کابل دیگه usb رو به دایویکس پلایر وصل کرد.دیگه فکر نکنم کم بیاره نه؟
    چون من الان تست کردم.موبایل رو به دایویکس پلایر وصل کردم شارژ هم میشد باهاش!
    راستی این سوالم بی جواب موند.این هارد های 2.5 اینچی مارک های مختلف چیزی به اسم E-SATA دارن بشه به کامپیوتر اینطوری وصل کرد یا نه؟
    ولی هر هاردی از این کابلهای دو سر ندارن . خب اگر تست کردین و کمبود ولتاژ نداشت که چه بهتر

سیگیت مدل FreeAgent GoFlex و مدل PRO آن دارای آداپتر esata هستن ولی باید جداگانه اون آداپتر رو خربداری کنین

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

ولی هر هاردی از این کابلهای دو سر ندارن . خب اگر تست کردین و کمبود ولتاژ نداشت که چه بهتر

سیگیت مدل FreeAgent GoFlex و مدل PRO آن دارای آداپتر esata هستن ولی باید جداگانه اون آداپتر رو خربداری کنین
    یعنی مارک های دیگه مثل وسترن دیجیتال ندارن؟ قیمت اون آداپتر حدودا چقدره؟ مثل USB3 ها 30 40 تومانه؟!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی مارک های دیگه مثل وسترن دیجیتال ندارن؟ قیمت اون آداپتر حدودا چقدره؟ مثل USB3 ها 30 40 تومانه؟!!!
    سایت وسترن رو مجددا بررسی کردم
    2.5 اینچی (پرتابل) esata نداشتن .
    بعضی مدلهای دسکتاپی esata دارن .
    قیمتشون حداکثر 30 تومن باید باشه ، دیگه فکر نکنم 40 تومن باشه .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سایت وسترن رو مجددا بررسی کردم
    2.5 اینچی (پرتابل) esata نداشتن .
    بعضی مدلهای دسکتاپی esata دارن .
    قیمتشون حداکثر 30 تومن باید باشه ، دیگه فکر نکنم 40 تومن باشه .
    پس ظاهرا 3.5 مجبورم بگیرم.فقط بین این دو تا کدوم رو بگیرم؟ با توجه به اینکه مدل usb2 و E-SATA میخوام؟
    WD 1TB My Book Essential و WD 1TB My Book Elite.فکر کنم الایته بهتر باشه چون رنگش ماتهو USB2 میخوام.
    پستتون در این رابظه رو پیدا کردم.ممنون
    Last edited by ArashMiniStar; 19-05-2011 at 12:42.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس ظاهرا 3.5 مجبورم بگیرم.فقط بین این دو تا کدوم رو بگیرم؟ با توجه به اینکه مدل usb2 و E-SATA میخوام؟
    WD 1TB My Book Essential و WD 1TB My Book Elite.فکر کنم الایته بهتر باشه چون رنگش ماتهو USB2 میخوام.
    با توجه به اینکه برای ----- هم میخواین استفاده کنین پیشنهادم مدل WD 1TB My Book Essential هست .
    چون مدلهای الایت دو پارتیشن دارن که پارتیشن اول به سادگی قابل تغییر نیست (قفل شده) که ممکن هست قابل استفاده برای ----- نباشه .
    ضمنا هیچ کدوم از مدلهای گفته شده esata نداره

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تکمیل پست بالایی
    اگر مدل WD 1TB My Book Essential رو میخرین دقت کنین که فقط usb2 باشه چون اکثر این مدلها usb2+usb3 هست .

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام
    در درجه اول اولویت رو به هارد اکسترنال 3.5 اینچی (آداپتوردار) میدم .
    چون این هاردهای آداپتوردار منبع تغذیه کاملا مستقلی دارن و احتمال اینکه به دلیل کمبود ولتاژ USB ----- ، روشن یا راه اندازی نشه به صفر میرسه .

مثلا دیویدی رایتر اکسترنال من که برق زیادی مصرف میکنه وقتی به پورت usb2 لپتاپم وصل میکنم بعلا کمبود ولتاژ راه اندازی نمیشه که اجبارا باید از پورت دیگه usb برای تامین برق اضافه استفاده کنم . (کابل دو سر طبق عکس زیر). جالب اینجاست وقتی که به پورت usb3 لپتاپ وصل میکنم ، خیلی راحت راه اندازی میشه و نیازی پورت دیگه نیست .چون پورت usb3 ولتاژی برابر 4.5 وات برق میده اما پورت usb2 فقط 2.5 وات برق میده .

مسئله مهم دیگه این هست که آیا ----- میتونه هارداکسترنال با اینترفیس usb3 رو شناسایی کنه یا نه ؟؟؟ چون یکی از دوستان هارد اکسترنال وسترن usb2+usb3 رو خریده بودن که ----- نمیتونست اونو شناسایی کنه !!!

نتیجه گیری نهایی : اگر اینترفیس usb3 برای شما مهم نیست پیشنهادم اینه که مدل My Book Essential رو با اینترفیس usb2 بخرین که دردسر احتمال عدم شناسایی توسط ----- به صفر برسه .

در هر حال این نظرات شخصی خودمه
    چه مدل و مارک هایی 2 تا کابل USB دارن؟(یکیش که برای Extra Power)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •