تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 421 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه david .jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

لوازم جانبي چيزي نداره؟

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------

آخه اون آقايي كه دندوناشو سيم بسته بود و مرتب هم لب خند ميزد بهم گفت بايد زحمت كيف وموس زو خودت بكشي.
    شما كي خريدين؟
    من روز یکشنبه دو هفته پیش
    توی پاساژ پایتخت بود طبقه 3 بود گارانتی آرتاک داشت چند تا مغازه بود که آرتاک بودند یکیشون یه پسره جوون بود کامپیوتری ببین تو کاری نداشته باش به این کارا من یه الگوریتم بهت میدم اجرا کن یه چیز خوب گیر بیاری
    برو مرکز کامپیوتر ایران ،رضا و پایتخت همه جا رو بگرد ارزونترینها رو پیدا کن بعد ببین تو اینا کدوم یکی فروش زیاد دارن از اون بگیر همین جایی که من خریدم تو اون لحظه ای که من میخواستم بخرم یکی دیگه قبل من اومده بود و یکی خریده بود

آخه اگه یه مغازه مشتریش زیاد باشه وقت نمیکنه دیگه کارای شیطانی مثل تعویض قطعه و ... برا سود بیشتر فکر کنه معمولا جاهایی که ارزونتر میدن مشتری بیشتری دارن و این خودش یه فیدبک مثبته که بباعث میشه احتمال تقلبی بودن جنس بیاد پایین

2. این کاربر از david .jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه naseresmaeily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقایون من می خوام این لپ تاپ را تهیه کنم.
    به نظرتون چه کانفیگی بخرم بهتره.
    بودجه هم یک میلیون.
    بیشتر برای وبگردی، کارهای گرافیکی مثل فتوشاپ و Dreamweaver و یکی دیگه هم خیلی با برنامه Nero کار می کنم.
    بازی زیاد مد نظرم نیست چون X360 دارم ولی دوست دارم بازی هایی مثل SHANK و... را بتونم به راحتی مثل آب خوردن اجرا کنم.
    در ضمن گارانتی هم برام مهمه فقط داخل جعبه ی لپ تاپ چه چیزهایی داخل جعبه لپ تاپ هست (منظورم اینه که WIN 7 ارجینال داخل جعبه هست یا نه) و یکی دیگه که خیلی برام مهمه دمای لپ تاپ هست.
    اگر این لپ تاپ ر ا بخرم می شه دومین لپ تاپی که تا حالا خرید اولیش هم :

DELL INSPIRON 1300 بوده!!!
    با تشکر.
    باسلام
    دوست عزیز ویندوز اورجینال که توی جعبه نیست.غیر از یک نسخه لینوکس .فقط کابل برق و شارژر و اگه شانس بیاری تبدیل پریز تو جعبه است.گارانتی هم شاید برای شما مهم باشه ولی برای اون شرکت گارنتی کننده خیلی مهم نیست. ولی در کل به نظرم دیجی کالا با گارانتی طلایی گزینه ی خوبی هست.کارهایی که شما می خواهید انجام بدید را
    CI3 - 4G Ram - 320 hard جواب میده ولی میل خودتونه - امکانات کمتر هزینه ی کمتر و امکانات بیشتر هزینه ی بیشتر.
    در مورد دما و .. باید بگم این لپ تاپ عملکرد خوبی داره و برای بازی ها اگه گرافیکش از نوع ATI باشه هیچ مشکلی نخواهید داشت...
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.اسپیناس 5010 با مشخصات زیر رو نوشته 949 تومن. به نظر شما قیمتش خوبه؟
    i5-450M 2.4
    ATI HD 5470
    به طرز افتضاحی گرونه زیگورات که خدای گرون فروشیه داره مدل بهتر از اینو 935میده

5. این کاربر از david .jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام بچه ها
    ديشب خواستم بايوس رو ابديت كنم كه لب تاب هنگ كرد و فن به سرعت وحرارت زياد كار ميكرد منم باطري لب تابو در اوردم الان وقتي power رو ميزنم هيچي نمي ياره و بوق ممتد ميزنه لطفا كمك كنيد كه مشكل از چيه
    ممنون ميشم پاسخ بدين

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فرق ATI 5470 با ATI 550 v چیه؟
    فرقش که تو سرشه
    اما تو این صفحه میتونی یه چیزایی ببینی
    و به قدرت 550 در برابر 5470 ایمان بیاری

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در جواب دوستانی که در مورد گیم میپرسن اینجا یه چیزای زیادی در مورد گیم هست فقط اگه گیم مورد نطر تو این صفحه نبود ببینید ار کدوم گیم تو این صفحه گرافیک بالاتری داره و نسبت به کدوم یکی کمتره خلاصه از قضیه ساندویچ استفاه کرده و تشخیص بدین میکشه یا نه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 04:17 AM ---------- Previous post was at 04:15 AM ----------

یه نفر عکس Dvd میخواست

8. 2 کاربر از david .jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باسلام
    دوست عزیز ویندوز اورجینال که توی جعبه نیست.غیر از یک نسخه لینوکس .فقط کابل برق و شارژر و اگه شانس بیاری تبدیل پریز تو جعبه است.گارانتی هم شاید برای شما مهم باشه ولی برای اون شرکت گارنتی کننده خیلی مهم نیست. ولی در کل به نظرم دیجی کالا با گارانتی طلایی گزینه ی خوبی هست.کارهایی که شما می خواهید انجام بدید را
    CI3 - 4G Ram - 320 hard جواب میده ولی میل خودتونه - امکانات کمتر هزینه ی کمتر و امکانات بیشتر هزینه ی بیشتر.
    در مورد دما و .. باید بگم این لپ تاپ عملکرد خوبی داره و برای بازی ها اگه گرافیکش از نوع ATI باشه هیچ مشکلی نخواهید داشت...
    موفق باشید
    خیلی ممنون دوست عزیز که جواب دادید.
    حالا ببینم با بودجه یک میلیون چه کانفیگی بگیرم بهتر هست. (می خوام CPU لپ تاپ i5 باشه.)
    اصلا این مدل لپ تاپ تا چه قیمتی در بازار موجوده فکر کنم آخرین مدلش بین 1.100.000 تا 1.200.000 باشه.

داره خودمونی میشه naseresmaeily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام بچه ها
    ديشب خواستم بايوس رو ابديت كنم كه لب تاب هنگ كرد و فن به سرعت وحرارت زياد كار ميكرد منم باطري لب تابو در اوردم الان وقتي power رو ميزنم هيچي نمي ياره و بوق ممتد ميزنه لطفا كمك كنيد كه مشكل از چيه
    ممنون ميشم پاسخ بدين
    باسلام
    دوست عزیز منظورتون از هنگ چی هست.چون موقعی که بایوس آپدیت میشه ماوس و کیبورد غیرفعال میشه..اینطوری بود یا کاملا هنگ کرده بود؟در هر حال نباید باطری را در میاوردید...
    راستی برای اون دوستمون که عکس DRIVE را می خواستن:
    Last edited by naseresmaeily; 23-11-2010 at 10:47.

11. 2 کاربر از naseresmaeily بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض دمای کارت گرافیک

من دیروز مدل core i3 با گرافیک 5470 رو خریدم ولی دمای کارت گرافیک در حالت عادی هم از 55 درجه کمتر نمیشه این طبیعیه؟
    ولی وقتی برنامه ای باز می کنم فنش شروع به چرخش می کنه چند لحظه ای که می چرخه دما به 47 درجه کاهش پیدا می کنه اما بلافاصله بعد خاموش شدن فن حتی اگه هیچ برنامه ای باز نباشه دما دوباره به 55 و بالاتر برمیگرده

داره خودمونی میشه guzga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    back street

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز که جواب دادید.
    حالا ببینم با بودجه یک میلیون چه کانفیگی بگیرم بهتر هست. (می خوام CPU لپ تاپ i5 باشه.)
    اصلا این مدل لپ تاپ تا چه قیمتی در بازار موجوده فکر کنم آخرین مدلش بین 1.100.000 تا 1.200.000 باشه.
    سلام
    من 5010 با cpu i5 رو 945000 خریدم حدود 3 هفته پیش.ازش راضیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

توجّه(مهم): اگه قصد خرید 5010 رو دارید قبل خرید از فروشنده فرصت بخواید که سرویس تگ لپ تاپ رو در سایت DELL چک کنید در صورتی که در سایت گفته میشه سرویس تگ اشتباست اون لپ تاپ رو نخرید حتی اگه فروشنده بگه یه مقدار زمان میبره تا فعال شه (چون نمیتونید سخت افزار اصلیش رو چک کنید، اگه زمان میبره بهتره صبر کنید تا فعال شه بعد بخرید)
    ببینید سخت افزار همونی باشه که در سایت DELL نوشته شده و حتما قبل خرید از بایوس لپ تاپ رم و هارد رو چک کنید ، سرعت باس رم باید 1333 باشه در غیر این صورت اون 5010 رو نخرید، احتمال تعویض یا اضافه شدن رم های با باس کمتر از 1333 هست
    موفق باشید
    می شه در مورد قسمت اول یکم بیشتر توضیح بدید که کجای سایت DELL باید سرویس تگ را چک کنم.
    در مرود نکته دوم در مورد RAM و HDD توضیح بدید.
    ببخشید که سوالم مبتدیانه هست بالاخره تازه کارم.
    با تشکر.
    Last edited by MeHrDaD-91; 23-11-2010 at 15:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •