تا اونجایی که من میدونم مالک حتما باید باشه
من هم همین مشکلو داشتم گفتم مالک اومد کلا خطو به نام خودم زدم تا برای دفعه های بعدی به مشکل نخورم
ولی 100% راهی برای کسایی که مستاجر هستند هم باید باشه که اونو دیگه نمیدونم
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
تا اونجایی که من میدونم مالک حتما باید باشه
من هم همین مشکلو داشتم گفتم مالک اومد کلا خطو به نام خودم زدم تا برای دفعه های بعدی به مشکل نخورم
آره همشون نامحدوده
512 به هیچ کس نمیدن الکی دلتو صابون نزن(اگر هم احیانا گرفتی 512/9=56 نهایت 56کیلو دانلود میکنی)
پولشم روی قبض تلفن میاد مثل شرکتای دیگه نیست
اگر خوب بخونيد متوجه ميشيد كد ملي هيچ ربطي به اي د س ال نداره
موقع درخواست adsl كپي شناسنامه و كارت ملي رو ميگيرن و خوده مالك بايد بره با افراد غير فقط با وكالت نامه ( محضري كه تلفن توش قيد شده) يا اجاره نامه اي كه كد رهگيري داشته باشه ( مبايعه نامه) يعني در بنگاه ثبت
براي فعال شدم خدمات اينترنتي خط تلفن مثل مشاهده ريز مكالمات و اين چيزا براي اونم بايد مالك با شرايط بالا مراجعه كنه اون كد ملي كه ميگيد اينجا مهمه قبل از مراجعه حضوري بايد در پرتال مخابرات ثبت نام كرد بجاي نام كاربري ازتون كد ملي مالك خط ميخواد همين
براي افراد مستاجر : وكالت نامه ( محضري كه شماره تلفن توش قيد شده) يا اجاره نامه اي كه تلفن مورد نظر توش قيد شده وكد رهگيري داشته باشه ( مبايعه نامه) يعني در بنگاه ثبت شده باشه و بالاش مهر كد رهگيري و كد بنگاه خورده باشهمن هم همین مشکلو داشتم گفتم مالک اومد کلا خطو به نام خودم زدم تا برای دفعه های بعدی به مشکل نخورم
Last edited by شـیـفــو; 06-03-2011 at 00:15.
سرويس 512 سرعت دانلودش روي 70 هست
اما فقط به اعضاي هيت علمي مراكز دولتي و ادرات و اموزشگاهها باارائه مجوز كار و دانشجويان دوره كارشناسي ارشد ( اين مورد بستگي به نظر رئيس مركز مخابراتتون داره)
مثلا در مركز حافظ و مدني تهران به دانشجويان كارشناسي ارشدم نميدن ولي در مركز مهديه تهران براحتي ميدن ( البته الان پورت نداره)
پيشنهاد ميكنم بري از بازار هر مودمي كه دوست داري بخري چون مخابرات مودم چيني واقعا بي كيفيتي كه ارزشش به قيمتش بسيار كمتره داره ميده 26 تومن
مودم هاي با قيمت كمتر مثل ديتا شين data shean هم هست كه قيمتش 22 تومنه و اينم بدونيد مودم چون چيزي نيست كه روشن خاموش بشه و يا تكون بخوره و قطعه اي مثل فن و اينا داشته باشه براتون سال ها اگر نوسان برق نباشه كار ميكنه پس زياد به ماركش اهميت نده
من ميگم اگر خواستي دست دوم بخر از 12 تا 18 تومنم پيدا ميشه براحتي
خود مالک یا وکالت نامه محضری ایشون رو باید داشته باشید.
این کافو و پست مخابراتی چیه؟ جابجایی شون چی جوریه؟ باید درخواست بدم؟
ممنون كه جواب سوالم رو داديد.
امروز رفتم مودم رو تحويل گرفتم ماركش Huawei هست با مدل SmartAX MT800 .
كسي ميدونه اين نوع مودم چطوريه ؟ خوبه يا بده ؟
درود
دوستان من خط 256 مخابرات داشتم (شهر قم) و خیلی هم راضی بودم ، اما سه ماهم تموم شد و دیروز رفتم تمدید کنم ، گفتند همین امروز بخشنامه اومده که دیگه به هیچ عنوان خط 256 به کسی واگذار نکنیم
منم مجبور شدم یک ماه خط 128 بگیرم تا بعد برم رو یه شرکت دیگه ،
آیا همچین محدودیتی در شهر های دیگه هم گذاشته شده ؟ و آیا قراره این روند ادامه پیدا کنه ؟
آخه خط 128 سرعتش 15 کیلوبایته ، و قیمتش هم فقط 2 تومن از 256 اروزن تره ! واقعا زور داره !![]()
اووووه اینجارو!!!!
حضرات وعده میدن که میخوایم 512 رو به کاربران خونگی بدیم طرحش رو می برن مجلسشون مثلا هم به تصویب نمایندهاشون هم میرسه و قراره از سال دیگه ابلاغ بشه.
اون وقت با این همه بهانه تراشی چطوری می خوان واگذار کنن خدا میدونه!!!!!!
کافو جعبههای بزرگی هستن که بسته به گستردگی محل و تعداد خطوط تلفن ممکنه یک یا چندتا از اونهارو سر خیابون دیده باشین که معمولاً هم به دو رنگ سبز پستهای یا هم طوسی روشن دیده میشن که قفل و دستگیره دارند و سیم مسی از مخابرات مستقیماً داخل همین کافوها کشیده شده.
پست مخابراتی هم جعبههای کوچکی هستند که غالباً درپوش آلومینیومی که با 2تا پیچ بسته شده دارند و روی یکی از دیوارهای محل نصب شدند و خط تلفن از اونجا به خونه شما کشیده میشه که البته ممکنه توی مسیر جعبه تقسیمی هم داشته باشه.
برای جابجاییشم باید با مسئول مربوطه توی مخابرات صحبت کنی که شمارهشون اغلب 2009 هست بدینصورت که مثلاً اگه پیش شماره مرکز شما 7 باشه، شماره این قسمت مخابرات باید اینجوری باشه: 77772009 که البته این یک قانون نیست و ممکنه برای شما یک شماره دیگه باشه. توصیه میکنم به مخابرات منطقه خودتون مراجعه کنین یا هم با بخش پشتیبانی DSL تماس بگیرین (اگه شماره مستقیمشو دارین که بتونین با مسئولین صحبت کنین) چون صحبت کردن با اپراتورها هیچ فایدهای نخواهد داشت.
یک مارک متفرقه چینی که توی وبسایتش کمترین خدماتی هم ارایه نمیده و هر مشکلی پیش بیاد شما باید از مخابرات بخواین که براتون کاری بکنه که باتوجه به گفتههای دوستان باید چنین گفت: اگه مشکلی پیش اومد مودمو پرت کنین 2تا کوچه اونورتر که صدالبته با احتیاط پرت کنین چون اگه به کله کسی خورد هزینه بیمارستان هم این روزها خیلی زیاد شده
آیا الآن سال آیندهست؟
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
خیر دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد. چرا انقدر ترس و چرا انقدر قضیهرو بزور برای خودمون حساس میکنیم؟ هیچ مشکلی نیست شما با خیال راحت استفاده کن. اینم مد نظرتون باشه که و پ ن فقط برای عبور از دیوارهایی که سر راهمون گذاشتن نیست و این فقط یکی از استفادههاشه. پس حتی اگه همه یوزرهارو هم مونیتور کنین بازم نمیتونن به استفاده از این مورد گیر بدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)