تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 183 از 265 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

دوستان برای گرفتن adsl از مخابرات حتما باید مالک خط درخواست بده؟ آخه ما مالک خط تلفنمون نیستیم ولی مالک خونه هستیم مالک خطمون هم عمرا پاشه واسه adsl من بیاد مخابرات اینجا ! جریان کد ملی مالک چیه یعنی اگه مالک کد ملی شو بده و تو سایت ثبت نام کنیم حله؟
    تا اونجایی که من میدونم مالک حتما باید باشه
    من هم همین مشکلو داشتم گفتم مالک اومد کلا خطو به نام خودم زدم تا برای دفعه های بعدی به مشکل نخورم
    ولی 100% راهی برای کسایی که مستاجر هستند هم باید باشه که اونو دیگه نمیدونم

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام
    تازه الان قیمتای مخابراتو دیدم
    خیلی ارزونه
    دلیل خاصی داره؟
    همشون نا محدوده؟
    من اگه512 بگیرم سرعت دانلود چنده؟
    و اگه پولو مثلا 3 ماه بدم ارزونترم میشه؟
    آره همشون نامحدوده
    512 به هیچ کس نمیدن الکی دلتو صابون نزن(اگر هم احیانا گرفتی 512/9=56 نهایت 56کیلو دانلود میکنی)
    پولشم روی قبض تلفن میاد مثل شرکتای دیگه نیست

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

دوستان برای گرفتن adsl از مخابرات حتما باید مالک خط درخواست بده؟ آخه ما مالک خط تلفنمون نیستیم ولی مالک خونه هستیم مالک خطمون هم عمرا پاشه واسه adsl من بیاد مخابرات اینجا ! جریان کد ملی مالک چیه یعنی اگه مالک کد ملی شو بده و تو سایت ثبت نام کنیم حله؟
    اگر خوب بخونيد متوجه ميشيد كد ملي هيچ ربطي به اي د س ال نداره
    موقع درخواست adsl كپي شناسنامه و كارت ملي رو ميگيرن و خوده مالك بايد بره با افراد غير فقط با وكالت نامه ( محضري كه تلفن توش قيد شده) يا اجاره نامه اي كه كد رهگيري داشته باشه ( مبايعه نامه) يعني در بنگاه ثبت
    براي فعال شدم خدمات اينترنتي خط تلفن مثل مشاهده ريز مكالمات و اين چيزا براي اونم بايد مالك با شرايط بالا مراجعه كنه اون كد ملي كه ميگيد اينجا مهمه قبل از مراجعه حضوري بايد در پرتال مخابرات ثبت نام كرد بجاي نام كاربري ازتون كد ملي مالك خط ميخواد همين
    من هم همین مشکلو داشتم گفتم مالک اومد کلا خطو به نام خودم زدم تا برای دفعه های بعدی به مشکل نخورم
    ولی 100% راهی برای کسایی که مستاجر هستند هم باید باشه که اونو دیگه نمیدونم
    براي افراد مستاجر : وكالت نامه ( محضري كه شماره تلفن توش قيد شده) يا اجاره نامه اي كه تلفن مورد نظر توش قيد شده وكد رهگيري داشته باشه ( مبايعه نامه) يعني در بنگاه ثبت شده باشه و بالاش مهر كد رهگيري و كد بنگاه خورده باشه
    Last edited by شـیـفــو; 06-03-2011 at 00:15.

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

سلام
    تازه الان قیمتای مخابراتو دیدم
    خیلی ارزونه
    دلیل خاصی داره؟
    همشون نا محدوده؟
    من اگه512 بگیرم سرعت دانلود چنده؟
    و اگه پولو مثلا 3 ماه بدم ارزونترم میشه؟
    سرويس 512 سرعت دانلودش روي 70 هست
    اما فقط به اعضاي هيت علمي مراكز دولتي و ادرات و اموزشگاهها باارائه مجوز كار و دانشجويان دوره كارشناسي ارشد ( اين مورد بستگي به نظر رئيس مركز مخابراتتون داره)
    مثلا در مركز حافظ و مدني تهران به دانشجويان كارشناسي ارشدم نميدن ولي در مركز مهديه تهران براحتي ميدن ( البته الان پورت نداره)

امروز صبح از مخابرات زنگ زدن گفتن فردا بيا مودمت رو بهت بديم با قيمت 26 هزار تومان .
    به نظر شما اين چه مودمي هست كه ميخوان به من بدن با قيمت 26 هزار تومان ؟
    محدوديت و مشكلش نسبت به مودمهاي گرونتر چيه ؟
    مودم خوبي هست ؟ يا اصلا بيخيال بشم و برم خودم بخرم ؟
    پيشنهاد ميكنم بري از بازار هر مودمي كه دوست داري بخري چون مخابرات مودم چيني واقعا بي كيفيتي كه ارزشش به قيمتش بسيار كمتره داره ميده 26 تومن
    مودم هاي با قيمت كمتر مثل ديتا شين data shean هم هست كه قيمتش 22 تومنه و اينم بدونيد مودم چون چيزي نيست كه روشن خاموش بشه و يا تكون بخوره و قطعه اي مثل فن و اينا داشته باشه براتون سال ها اگر نوسان برق نباشه كار ميكنه پس زياد به ماركش اهميت نده
    من ميگم اگر خواستي دست دوم بخر از 12 تا 18 تومنم پيدا ميشه براحتي

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

خود مالک یا وکالت نامه محضری ایشون رو باید داشته باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

فاصله شما تا مرکز مخابراتی چقدره؟ فاصله شما با کافو چقدره؟ فاصله شما با پست مخابراتی چقدره؟

اگه فاصله با مرکزو نشه کاری کرد ولی جابجایی کافو و پست مخابراتی مقدوره.
    این کافو و پست مخابراتی چیه؟ جابجایی شون چی جوریه؟ باید درخواست بدم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون كه جواب سوالم رو داديد.
    امروز رفتم مودم رو تحويل گرفتم ماركش Huawei هست با مدل SmartAX MT800 .

كسي ميدونه اين نوع مودم چطوريه ؟ خوبه يا بده ؟

در آغاز فعالیت persia69son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

درود
    دوستان من خط 256 مخابرات داشتم (شهر قم) و خیلی هم راضی بودم ، اما سه ماهم تموم شد و دیروز رفتم تمدید کنم ، گفتند همین امروز بخشنامه اومده که دیگه به هیچ عنوان خط 256 به کسی واگذار نکنیم
    منم مجبور شدم یک ماه خط 128 بگیرم تا بعد برم رو یه شرکت دیگه ،
    آیا همچین محدودیتی در شهر های دیگه هم گذاشته شده ؟ و آیا قراره این روند ادامه پیدا کنه ؟
    آخه خط 128 سرعتش 15 کیلوبایته ، و قیمتش هم فقط 2 تومن از 256 اروزن تره ! واقعا زور داره !

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinboss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سرويس 512 سرعت دانلودش روي 70 هست
    اما فقط به اعضاي هيت علمي مراكز دولتي و ادرات و اموزشگاهها باارائه مجوز كار و دانشجويان دوره كارشناسي ارشد ( اين مورد بستگي به نظر رئيس مركز مخابراتتون داره)
    مثلا در مركز حافظ و مدني تهران به دانشجويان كارشناسي ارشدم نميدن ولي در مركز مهديه تهران براحتي ميدن ( البته الان پورت نداره)
    اووووه اینجارو!!!!
    حضرات وعده میدن که میخوایم 512 رو به کاربران خونگی بدیم طرحش رو می برن مجلسشون مثلا هم به تصویب نمایندهاشون هم میرسه و قراره از سال دیگه ابلاغ بشه.
    اون وقت با این همه بهانه تراشی چطوری می خوان واگذار کنن خدا میدونه!!!!!!

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این کافو و پست مخابراتی چیه؟ جابجایی شون چی جوریه؟ باید درخواست بدم؟
    کافو جعبه‌های بزرگی هستن که بسته به گستردگی محل و تعداد خطوط تلفن ممکنه یک یا چندتا از اونهارو سر خیابون دیده باشین که معمولاً هم به دو رنگ سبز پسته‌ای یا هم طوسی روشن دیده میشن که قفل و دستگیره دارند و سیم مسی از مخابرات مستقیماً داخل همین کافوها کشیده شده.

پست مخابراتی هم جعبه‌های کوچکی هستند که غالباً درپوش آلومینیومی که با 2تا پیچ بسته شده دارند و روی یکی از دیوارهای محل نصب شدند و خط تلفن از اونجا به خونه شما کشیده میشه که البته ممکنه توی مسیر جعبه تقسیمی هم داشته باشه.

برای جابجاییشم باید با مسئول مربوطه توی مخابرات صحبت کنی که شماره‌شون اغلب 2009 هست بدین‌صورت که مثلاً اگه پیش شماره مرکز شما 7 باشه، شماره این قسمت مخابرات باید اینجوری باشه: 77772009 که البته این یک قانون نیست و ممکنه برای شما یک شماره دیگه باشه. توصیه میکنم به مخابرات منطقه خودتون مراجعه کنین یا هم با بخش پشتیبانی DSL تماس بگیرین (اگه شماره مستقیمشو دارین که بتونین با مسئولین صحبت کنین) چون صحبت کردن با اپراتورها هیچ فایده‌ای نخواهد داشت.

ممنون كه جواب سوالم رو داديد.
    امروز رفتم مودم رو تحويل گرفتم ماركش Huawei هست با مدل SmartAX MT800 .

كسي ميدونه اين نوع مودم چطوريه ؟ خوبه يا بده ؟
    یک مارک متفرقه چینی که توی وب‌سایتش کمترین خدماتی هم ارایه نمیده و هر مشکلی پیش بیاد شما باید از مخابرات بخواین که براتون کاری بکنه که باتوجه به گفته‌های دوستان باید چنین گفت: اگه مشکلی پیش اومد مودمو پرت کنین 2تا کوچه اونورتر که صدالبته با احتیاط پرت کنین چون اگه به کله کسی خورد هزینه بیمارستان هم این روزها خیلی زیاد شده

اووووه اینجارو!!!!
    حضرات وعده میدن که میخوایم 512 رو به کاربران خونگی بدیم طرحش رو می برن مجلسشون مثلا هم به تصویب نمایندهاشون هم میرسه و قراره از سال دیگه ابلاغ بشه.
    اون وقت با این همه بهانه تراشی چطوری می خوان واگذار کنن خدا میدونه!!!!!!
    آیا الآن سال آینده‌ست؟

---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------

سلام
    من میخواستم بپرسم کسی از بچه هایی که سرویس اینترنت پر سرعت مخابرات رو دارن از وی پی ان تا حالا استفاده کردن؟
    براشون مشکلی پیش نیومده(از لحاظ اینکه مخابرات گیر بده)؟
    و چون مخابرات دولتیه ، کلا خطر ناک هستش یا نه؟
    خیر دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد. چرا انقدر ترس و چرا انقدر قضیه‌رو بزور برای خودمون حساس میکنیم؟ هیچ مشکلی نیست شما با خیال راحت استفاده کن. اینم مد نظرتون باشه که و پ ن فقط برای عبور از دیوارهایی که سر راهمون گذاشتن نیست و این فقط یکی از استفاده‌هاشه. پس حتی اگه همه یوزرهارو هم مونیتور کنین بازم نمیتونن به استفاده از این مورد گیر بدن.

11. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •