حالا با چه اسمی میایی تو بازی؟
دوستان مپ P30WORLD DDRACE 4 ساختش تموم شد و در مرحله ی ادیت و باگ گیری هست.
حالا با چه اسمی میایی تو بازی؟
دوستان مپ P30WORLD DDRACE 4 ساختش تموم شد و در مرحله ی ادیت و باگ گیری هست.
تو غلط کردیبه جانه مادرم من اینکارو نکردم sajad و max lag هم اومدن میگفتن چرا اینکارو کردی به خدا نکردم اینکارو
اون پایین درشت نوشته:
(pro)alexander called for vote to kick ****LORD****
تشکر! شما و همه کسانی که لطف کنن و همکاری میخواهند داشته باشند برای گذاشتن مطالب دکمه ای توی سایت هست به نام "انتشار مطالب کاربران" تا خودتون مطالبتون و فایلهای خود را به راحتی توی سایت آپلود کرده و با نام خود منتشر کنید .اون هم بدون نیاز به ثبت نام!
از emote های زیبا هم باز تشکر!
خیلی ممنون نیما جان (البته اگه اشتباه نکنم!چون خیلی شبیه بهنود هستی یا شایدم خودشی!
)
خودم چند تا قدیم تست کردم ولی نشد.توی این شک بودم که شاید برای نسخه قبلی تی ورلدر بوده و کار نمیکرده ولی حالا که اینم تست کردم بازم نشد مطمئن شدم مشکل سرور سایت هست که از باز کردن سوکت حمایت نمیکنه! راهی دیگه بجز باز کردن سوکت نیست؟ یعنی نمیشه از خود باز کردن سایت سرورهای تی ولرد (master*.teeworlds.com) اطلاعات رو فهمید؟
از این چیزای خوب اگه بازم سراغ داری دریغ نکن! ما که فقط تشکر میتونیم بکنیم!![]()
سلام نیما نیستم...
خوب ببین باید به این صورت تغییر بدی
بعد از طریق test$ اطلاعات رو فراخوانی کنی Function هم یادت نره ! من استفاده کردم و کار کرد همانطور هم که می بینی " تصویر " گذاشتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر خواستی ID یاهو بفرست تا راهنمایی بکنم .
MOHI-DANGER . البته هنوز خیلی آماتورم
شما کجا بازی میکنین؟ بگین با هم بازی کنیم
واقعا نمیدونستی کجا بازی می کنیم؟
اسم سرور:Magical DDRace
IP سرور:79.175.165.188:8000
رمز سرور:p30
مد سرور هم DDRace هست که پر طرفدار ترین مد TeeWorlds هست.
همه ی پلیر های ایرانی این بازی توی این سرور بازی می کنند.
یک نکته هم برای انتخاب بهتر سرور:از قسمت بالای صفحه ی انتخاب سرور روی Ping کلیک کن تا سرور ها به ترتیب Ping لیست شوند که توی بازی Lag نداشته باشی.
bashe asan lord vali bekhoda man nabodam yeki dg ba esme man omadee
اینم سند جنایت faezeh و 77edris :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان سلام
1- لطفاً یک مد ddrace برای سرور 6 لینک بدهید
2- Aryan007 جان من هم علاقه مند به ساخت مپ شده ام یک دو مورد را از ساخته هام اینجا آپ می کنم ببین چه طوریه؟ البته فعلاً در مرحله اولیه و بدون ایده فقط جهت اینکه می خوام بدونم کجای کارم غلطه
من از سر کارم وقت می کنم که بازی کنم یه مدتی بدون مشکل بود ولی دوباره بعد از چند ثانیه از ورود به سرورها میزنه Connection Problems... و میپره بیرون (من با IP و از طریق شبکه به اینترنت متصل می شوم)
موفق و موید باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)