تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 451 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

پ تاپ من داراي دوسال گارانتي سازگار هستس حتي زير لپتاپ هم نوشته 24ماه گارانتي.
    اين هم يه عکس از Divice manager
    ميتونيد مدل بلوري را ببينيد حالا چي ميگيد؟ آيا لپ تاپ من که مدل 061 هست بلوري هم رايت ميکنه؟
    آيا باز هم روي حرفتون هستيد که لپ تاپ من و بعضي از دوستان بلوري رايت نميکنه؟

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

6

Ok.اگر این مدل اپتیکال درایو روی لپ تاپ شما و بعضی از دوستان است(Matshita Uj240as ) پس مطمئنآ Blu-Ray RW داره.لطفآ یه شات از صفحه Divice manager لپ تاپ تون بگذارید(در حال نمایش درایو نوری).در ضمن لطف کنید نوع گارانتی و مدتش رو هم ذکر کنید.با تشکر.
    لپ تاپ من داراي دوسال گارانتي سازگار هستس حتي زير لپتاپ هم نوشته 24ماه گارانتي.
    ميتونيد مدل بلوري را ببينيد حالا چي ميگيد؟ آيا لپ تاپ من که مدل 061 هست بلوري هم رايت ميکنه؟

در آغاز فعالیت hasanisakhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام خدمت بچه های خوب کلوپ N61
    چون لپ تاپ حال حاضرم رو به زوال هستش( دل 1510 -2.5-6m-مجارستان) و در کمال ناباوری 4 بار چیپ گرافیکش نیم سوز شده و بشدت کار دارم باید خیلی فوری یه دستگاه بخرم.
    N61 این جوری که تا الان متوجه شدم همه نیاز های من رو برآورده میکنه. تا صفحه 30 این تاپیک رو یه نفس خوندم.و جسارتن چشمام داره از حدقه در میاد.
    دوستانی که از اول با تاپیک همراه بودن،یا آشنایی مناسبی دارند لطفا راهنمایی کنند تا هم برای خوندن بقیه صفحات به صورت یک نفس هم چشم هام رو خدایی نکرده از دست ندم هم بتونم انشاال.. زود تهیه کنم
    اگه اشکال جدید و خاص ، راهنمایی جدید برای خرید،قیمت حال حاضر بالاترین کانفیگ.محل فروش.و اینکه بالاخره معلوم شد کدوم گارانتی رو بخریم که حتما باس 1333 باشه.
    تشکر،تشکر،تشکر،تشکر،تشکر، تشکر،تشکر،تشکر،تشکر،تشکر، تشکر،تشکر،تشکر،تشکر،تشکر، تشکر،تشکر،تشکر،

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان من میخوام فردا برم asus n61 jq بخرم! برم بگیرم یا نه؟از قیافش خوشم میاد همه چیزش هم خوبه فقط ترسم از خود asus هستش!!!!!
    مارک asus خوبه دیگه؟!!

در ضمن میخواستم f115 vaio بخرم از رده خارج شد و الان گیر میاد اما با گارانتی نا معتبر!!! برا این ترجیح دادم asus برم بردارم!اگه خرفی دردو دلی چیزی دارید ،زودتر بهم بگید تا دیر نشده!!!
    ممنون از همه دوستان جدید و عزیزم!!!

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

میشه لطف کنید اطلاعاتی در مورد هارد اکسترنال یو اس بی 3 بدید..
    مثل اینکه چه برندهایی وجود داره وکودو ماش الان تو بازار موجوده..مزیا ومعایب هر برندی چیه..محدوده قیمت هر کدوم چقدره..گارانتی دارن یا نه.. من در نظرم 1 ترابایت هست با تشکر

سوالتون خیلی کلیه. من یه 2.5 اینچی یو اس بی تو دارم و بدک نیستش. ولی یو اس بی تری ... آقا مهران تو پستای قبل هاردش رو تست کرده بود و سرعت خیلی خوبی داشت.

اگه دنبال هارد 2.5 اینچی هستین منظورم بدون آداپتور و جمع و جوره همون یو اس بی تو هم کافیه.
    اما ...
    اما اگه دنبال 3.5 اینچی اونم با آداپتور هستین یه چیزی خیلی مهمه باید بهتون بگم. ببینین سرعت هاد این ایسوس ما همش 45 50 هم نمیشه !!!! حالا چه نیازی هست هاردی بخرید که بتونه تا مثلا بالای 60 مگ (یو اس بی تو سرعتش نهایتا میشه 60) بر ثانیه اطلاعات رو منتقل کنه ؟؟

اینجا امتیاز کلی رید و رایت هاردهای 3.5 اینچی یو اس بی تری رو مشاهده میکنین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من وسترن دیجیتال یا سامسونگ رو پیشنهاد میکنم. وسترن دیجیتال به احتمال زیاد گرونتره:
    کد:

داره خودمونی میشه f_a_r_i_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سوالتون خیلی کلیه. من یه 2.5 اینچی یو اس بی تو دارم و بدک نیستش. ولی یو اس بی تری ... آقا مهران تو پستای قبل هاردش رو تست کرده بود و سرعت خیلی خوبی داشت.

اگه دنبال هارد 2.5 اینچی هستین منظورم بدون آداپتور و جمع و جوره همون یو اس بی تو هم کافیه.
    اما ...
    اما اگه دنبال 3.5 اینچی اونم با آداپتور هستین یه چیزی خیلی مهمه باید بهتون بگم. ببینین سرعت هاد این ایسوس ما همش 45 50 هم نمیشه !!!! حالا چه نیازی هست هاردی بخرید که بتونه تا مثلا بالای 60 مگ (یو اس بی تو سرعتش نهایتا میشه 60) بر ثانیه اطلاعات رو منتقل کنه ؟؟

اینجا امتیاز کلی رید و رایت هاردهای 3.5 اینچی یو اس بی تری رو مشاهده میکنین:

کد:
    من وسترن دیجیتال یا سامسونگ رو پیشنهاد میکنم. وسترن دیجیتال به احتمال زیاد گرونتره:
    کد:
    من با هارد اکسترنال و esata سرعت 85-100 مگ دارم
    نمی دونم چرا منافذ ورود هوا در زیر لپ تاپ رو انقدر کم و کوچیک گذاشتن
    اگه می تونستم یکی از این پلاستیکای درپوش زیرش بخرم توش سوراخ های بیشتر و بزرگتری می کردم و میزاشتمش جای درپوش فعلیش تا گردش وا بهتر بشه ولی تو ایران خیلی بعیده گیر بیاد
    Last edited by f_a_r_i_d; 01-09-2010 at 21:29.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من میخوام فردا برم asus n61 jq بخرم! برم بگیرم یا نه؟از قیافش خوشم میاد همه چیزش هم خوبه فقط ترسم از خود asus هستش!!!!!
    مارک asus خوبه دیگه؟!!

در ضمن میخواستم f115 vaio بخرم از رده خارج شد و الان گیر میاد اما با گارانتی نا معتبر!!! برا این ترجیح دادم asus برم بردارم!اگه خرفی دردو دلی چیزی دارید ،زودتر بهم بگید تا دیر نشده!!!
    ممنون از همه دوستان جدید و عزیزم!!!
    برو بخر توی این 183 تا صفحه کسی ناراضی نبوده و شکر خدا خرابی هم نداشته محض اطلاع بگم که asus کمترین خرابی لپتاپ رو طی 3 سال پیش داشته و حتی با اپل و سونی هم برای ساخت لپتاپهاشون همکاری میکنه شک نکن و با قدمهای استوار بخرش

---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------

پ تاپ من داراي دوسال گارانتي سازگار هستس حتي زير لپتاپ هم نوشته 24ماه گارانتي.
    محسن جان معذرت میخوام اما امکان باورش وجود نداره و غیر ممکنه چطوری تو این همه صفحه اینو نگفته بود؟ وئ فکر کردید که Asus انقدر مشنگه که بیاد به شما بلوری رایتر بده؟ قصد بی احترامی ندارم اما امکان نداره شما بگو حتی 1 دستگاه بازم میگم امکان نداره ! تو سایت اسوس شما برو باسه این مدل زده بلوری ریدر . در کلام اخر هم بگم که نمیدونم شما چه اصراری داری تا به بقیه این موضوع رو بگی . دوستان دیگه هم که مدل شمارو داشتن گفتن که نداره بلوری رایتر نداره . لطفا بحث رو ادامه ندید .

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.
    من وقتی میخواهم از روی کامپیوتر با بلوتوث یه چیزی بفرستم روی گوشیم مشکلی ندارم.ولی از روی گوشی مشکل دارم.نمیتونم بیشتر از
    یه عکس بفرستم.220KB
    مشکل از کجاست؟
    به نظر شما مشکل سخت افزاریه؟من فکر نکنم.چون فایل میفرسته ولی حجمش کمه.مثلا" یک عکس.نمیشه درستش کرد؟نمیخواهم ریکاوری کنم.
    __________________________________________________ __________________________________________
    واقعا" چقدر جواب دادید.
    دو حالت داره.
    1:کسی جواب را نمیدونه.
    2:از عکسم میترسید
    Last edited by yperion(-); 01-09-2010 at 23:00.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ممنون از راهنماییت! در ضمن این هارد 500 با 640 سرعتاشون که فرق داره! کلا هر comfig از این مدل با اون یکیش فرق داره! کدومش بهتره؟

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

برو بخر توی این 183 تا صفحه کسی ناراضی نبوده و شکر خدا خرابی هم نداشته محض اطلاع بگم که asus کمترین خرابی لپتاپ رو طی 3 سال پیش داشته و حتی با اپل و سونی هم برای ساخت لپتاپهاشون همکاری میکنه شک نکن و با قدمهای استوار بخرش

---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------

محسن جان معذرت میخوام اما امکان باورش وجود نداره و غیر ممکنه چطوری تو این همه صفحه اینو نگفته بود؟ وئ فکر کردید که Asus انقدر مشنگه که بیاد به شما بلوری رایتر بده؟ قصد بی احترامی ندارم اما امکان نداره شما بگو حتی 1 دستگاه بازم میگم امکان نداره ! تو سایت اسوس شما برو باسه این مدل زده بلوری ریدر . در کلام اخر هم بگم که نمیدونم شما چه اصراری داری تا به بقیه این موضوع رو بگی . دوستان دیگه هم که مدل شمارو داشتن گفتن که نداره بلوری رایتر نداره . لطفا بحث رو ادامه ندید .
    سلام
    در حال حاضر سونی و اپل بیشتر خرابی رو و دنیا دارن(آمار امسال)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •