با سلام بنده اولین سری از این گوشی رو که به امید خدا وارد ایران بشه رو با هر قیمتی میخرم چون در گوشی های قبلیم به این نتیجه رسیدم که هیچ کدوم از گوشی های سری های بعدی از لحاظ لوازم جانبی و کیفیت به پای اولین ها نمیرسن و همیشه از این بابت سود کردم .
با سلام بنده اولین سری از این گوشی رو که به امید خدا وارد ایران بشه رو با هر قیمتی میخرم چون در گوشی های قبلیم به این نتیجه رسیدم که هیچ کدوم از گوشی های سری های بعدی از لحاظ لوازم جانبی و کیفیت به پای اولین ها نمیرسن و همیشه از این بابت سود کردم .
بیاد خیلیا میخرنش
البته خيلي از گوشيها هم بودن كه بعد از سريهاي اول هم محتويات جعبشون كاملتر شد هم عيب و ايراداي نرم افزاري و سخت افزاريشون برطرف شد
این که گفتین هندز فری بود؟ همونی که TV میگیره؟
درست می فرمائید ولی نه دیگه در مورد n8 تی که الان نوکیا ادعا میکنه که دلیل تاخیر در عرضه اون رفع کلیه ایرادات نرم افزاری و سخت افزاریه گوشیه و میخاد یه چیزه کامل و بی نقص دسته مشتریش بده. مگر اینکه تا حالا سر بوده باشیم
امیدوارم ، این دلال ها قیمتش رو افسانه ای نکنن و ضمنا خیلی زود شاهد به ثبات رسیدن قیمتش باشیم.....
ای خدا یعنی میشه یه روز رنگ سفید و نقره ایش رو تو دستم داشته باشم..............
منو این همه خوشبختی محاله
فقط حال میده فیلم برداری کنی تو کوه و دشت و دمن ، بعد همونجا بریزی تو فلش........دوباره فیلم برداری کنی...
راحت شدیم از دست این لیبل ، دیگه تو دبی ور نمیدارن لیبلش رو عوض کنن ، چون زیرش حک شده ساخت چین تحت لیسانس نوکیا
فقط امیدوارم صداش تو پخش یکم بلند باشه ، کیفیت صداش که عالیه چون میتونه فرمت MP3 رو با نرخ بیت ریت 320 کیلو بایت پخش کنه ، ولی بلندیش رو نمیدونم.......چون از روی فیلم های گرفته شده نمیشه نظر داد که آیا واقعا صداش بلنده یا نه؟
اگه نسخه 32 گیگا بایتیش هم بیاد که دیگه نور علی نور میشه.....
یه چیز دیگه حال میده توش فوتبال بازی کنی ، با بلوتوسش دو نفره .........
سال بعد عید عجب عکس هایی خواهم گرفت با N8 تو جزیره کیش....
اگه بتونه فقط و فقط 3 روز شارژ نگه داره دیگه میشه خدای گوشی ها![]()
دلم آب شد بابا چه خبره![]()
تبریک می گم بالاخره وارد بازار شد
من که پول ندارم بخرمش.![]()
کسي نيست به سوال ما يه جواب بده
از نظر امکانات خیلی عالیه ولی قیافش افتضاح به تمام معناس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)