آرمین جان شما که نسخه دموی فیفا 11 و دموی PES 2011 جفتش رو واسه PC بازی کردی اگر قرار باشه از نظر خودت بهشون نمره بدی چه نمره ای میدی؟ میخوام بدونم تفاوت امسال این دو نسخه به صورت کلی در امتیاز چقدره؟
آرمین جان شما که نسخه دموی فیفا 11 و دموی PES 2011 جفتش رو واسه PC بازی کردی اگر قرار باشه از نظر خودت بهشون نمره بدی چه نمره ای میدی؟ میخوام بدونم تفاوت امسال این دو نسخه به صورت کلی در امتیاز چقدره؟
Last edited by konami-pes; 16-09-2010 at 10:19.
به فیفا 9 به PES نمره 8.5
نمره اینا امسال نزدیک میشه البته همیشه نسخه های کنسولی ملاک میشه یعنی بهترین محصول که فیفا احتمالا نسخه کنسولیش بالای 9.5 باشه ولی PES نمی تونه نمره بالاتر از 8.5 بگیره به خاطر یه سری مشکلاتش
کم کاری هایی بوده از سوی سازنده ها
- مشکل آفساید گیری کماکان وجود داره و آفساید های میلیمتری و روی یک خط گرفته میشه با اینکه همیشه گفته میشه آفساید های شرایط مساوی نباید گرفته بشه خط آفساید گیری به باریکی مو هست واسه همین اشتباهاتی هم هست توش
- متاسفانه خطاها یی که گرفته میشه بعضا اشتباه هست با اینکه شما توپ رو تکل می زنید داور خطا می گیره
- هر برخورد سر پایی که اکثرا هم بی دلیل هست خطا اعلام میشه...
- زاویه دار شدن جلوی دروازه کل برنامه های گیمر رو به هم می ریزی
منم بالاخره تونستم بازی کنم به نظرم بازی خیلی نرم شده بخاطر حرکت 360 درجه که خیلی خوب کار شده گرافیک هم خوبه اما چمن یه جوریه داوری خوبه بگ همچنان زیاده مثلا دروازبان از تور و تیرک رد میشه تماشاگرها بهتر شدن و تشویقها طبیعی تر شده
دوست عزیز تیم منچستر واصه دمو دارین به بازی اضافه کنیم ؟
میشه منظورتون رو بهتر بگید.....
![]()
با توجه به این که هیچ دوستی مرام نزاشت برای دمو،کامپیوترم پدرش در اومد منم حدود 40 دقیقه دیگه که دانلود تموم شد بازی میکنم.
فقط یه سوال از کسایی که تا حالا بازی کردن:
کسی دیگه به هیچ وجه(حتی حرفه ای ها) نمیتونه توپ رو مثلا بده به کریس ،اونم همه رو با سرعتش جا بزاره و بزنه تو گل؟یا هنوز امکانش هست؟
بعد این تیم مخفی در بازی رو چطور باید بیارمش؟
شما اون فیلم 2 گلی که یکی از دوستان گذاشته بود رو ندیدی نه؟ هنوزم میشه![]()
نه دیگه نمی تونی با یه نفر یه تیکه بری جلو خیلی زود دفاع میاد ازش توپ رو میگیره توی ورژن های قبلی مسی که شارژ بود می تونست به غیر واقعی ترین شکل ممکن جولان بده توی سخت ترین دجه یا مقابل هوش انسانی
منظور از زاویه دار بودن اینه که وقتی میرسی محوطه جریمه دوربین کج میشه و شما مشکل پیدا می کنی توی تعین جهت توپ یا توپ رو می زنی بیرون یا میزنی وسط خیلی دقت و عادت می خواد
ادامه نقد...
دریبلهای ترکیبی اگر چه باعث جالب تر شدن بازی شده ولی در کل پس از مدت کوتاهی تکراری میشه شما می تونی 4 مدل دریبل ترکیبی بچینی بعد چند تا دریبل می زنی میبینی باعث شد توپ رو از دست بدی بعدش دیگه لوس میشه و نمی تونی استفاده کنی ازشون بهتر بود دریبل ها حالتی مثل فیفا داشت اونطوری کاربردی تر بود ولی این هم در بعضی جاها خوبه شما توی مقابل هم بازی کردنی با یه بازیکن که غیر تخصصی بازی می کنه دیگه کم نمیاری من خیلی تخصصی بازی می کنم ولی همیشه هم جلوی کسی که غیر تخصصی بازی می کنه نمی تونم پیروز مطلق باشم چون کافیه حریف با مسی توپ رو برداره یه شوتی چیزی بزنه توپ بره توی دروازه ولی اینجا از این خبرا نیست... اگه ندونی باید از چه تکنیکی استفاده کنی خواب گل زدن رو هم نمی تونی ببینی
سلام حداقل و حداکثر سیستمی که این بازی و همین طور فیفا لازم داره رو کسی داره؟!
مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)