مرسی دوستان اگه هزینه داره که واحد فروش درغگویی داره، با مخابرات محل چک میکنم اگه هزینه داشته باشه که حتما درخواست تخلیه میدم.
مرسی دوستان اگه هزینه داره که واحد فروش درغگویی داره، با مخابرات محل چک میکنم اگه هزینه داشته باشه که حتما درخواست تخلیه میدم.
زمانی که آسیاتک داشتم هرماه که میخواستم تمدید کنم یه چیزی در حدود 50 تومن هزینه نگهداری خط به فاکتور اضافه میکرد بابت یک روز
اینم تو اینترنت پیداکردم:
بدین وسیله و با توجه به افزایش آبونمان مخابرات ، مبلغ جریمه در صورت عدم تمدید سرویس و همچنین هزینه رزرو و نگهداری پورت از روزانه 50 تومان به ۱۳۰ تومان افزایش و هزینه ماهیانه در صورت عدم تمدید به موقع سرویس به ۳۵۰۰ تومان افزایش می یابد.
قطعا واسه خود شرکت هزینه داره، ولی اینکه از شما بگیرن یا نه رو نمیدونم، آسیاتک میگرفت، ولی جای دیگه ندیدم
شاید این مال سرویس خود مخابرات باشه، پیگیری میکنم ببینم چی میشه مرسی
وضعیت فوق بحرانی سرور خارجی با آی پی های آشغال به اصطلاح پیشگامان
نتم دیده بانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب تخلیه کن خطتو راحت شی مگه مجبوری بمونی ؟
یه ساله دارم بعدشم جاهای دیگه حجما مثل دیده بان نیس
این شرکتهایی مث دیده بان که حجم خیلی زیاد میدن یه ریگی تو کفششون هست فقط جهت جذب مشتری این کارا رو میکنن بعد که مشتریشون زیاد شد چون پهنای باندی که دارن خیلی کمه و اندازه شرکتهای بزرگ مثل مخابرات نیست کاربراشون دچار افت سرعت شدید میشن و چون پهنای باند نمیخرن هیچوقت این مشکلشون حل نمیشه بعدد وقتی زنگ میزنی بهشون ممکنه برای چند روز سرعت شما رو ببرن بالا بعدش دوباره کمش میکنندو این داستان ادامه دارد ...
من از اسفند 96 گرفتم تا اول 98 خوب بود بعدش خراب شد ، یادم میاد 3 ماه یه بارم قطع نمیشد ولی از اول 98 خیلی داغون شد ، کاربراش زیاد شده واسه اونه ...
همین الان ساعت 9:15 یکی لطف می کنه یه پینگ با 4.2.2.4 بزاره ؟؟؟؟؟؟؟ ممنون
من دیده بان دارم مشهد مرکز کوثر.دیروز پریروز خیلیییییی قعطی داشت امروز خوب شده ظاهرا.دلیلش چیه ؟ من مشکل سرعت ندارم.ولی موقعای اینجوری میشه چراغ dsl ام مرتب میپره یا با سرعت پایینتر بسته میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)