خوب ديگه...اينه...
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
خوب ديگه...اينه...
مگه نمیگی آسیا تک هی قطع میشه.این قطع و وصل شدن ها توی دانلود کردن تاثیر نداره؟
تاثير كه داره ولي نه به اون صورت...مثلا من خيلي كم از سايتي كه Resumi نداره دانلود ميكنم...
برای مصرف خانگی گرفتم ولی مجوز داشتم تونستم 256-256 بگیرم.راستش اولین باریه که adsl می گیرم پس نمی تونم بگم راضیم یا ناراضی.
سرعت دانلودشم دور و برای 20 هستش.
هر شب یه گیگ ؟؟؟؟
به این میگن زندگی نه به من بدبخت با اون dial up مسخره نا محدود پارس آنلاین !!!
البته الان بدجوری تو فکر خرید پر سرعت هستم و دارم رو مخ زنی پدر مادر کار میکنم (( جواب میده ))
خوب آقای انتظاری بگو بینیم مودم رو چند باهاتون حساب کردند این شرکت سپنتا
سرعتتون چقدر بود (( 128 یا 256 ؟؟)) و اینکه سرعت دانلود چقدر بود ؟؟؟؟
شبی یه گیگ !!!!!!
ِیا خدا
اگه من این سرعتو داشتم اینترنتو خالی میکردم میریختم تو هارد![]()
راستش رو بخوای پسر دایی من یک کارت سپنتا رو خریده بود که جایزش دو ماه adsl بود و چون منطقشون adsl نبود، دادش به من. در واقع من ازش ارزون خریدم! چون جایزه بود دیگه مودم رو هم حساب نکرد! خیلی حال داد. اما فکر کنم حدود 40 تومن میداد. این مشکلی نیست، ارزون هم خواستی خودت برو از بازار بگیر.
اولش 256 برام بسته بودند. خیلی خدا بود. آدم رو عرش پرواز میکرد! با اون 29 دانلود میکردم. صفایی بود خلاصه. مفک کنم می خواستن آدم رو معتاد کنن. اون موقع پهنای باند زیاد داشتن، چون شلوغ نشده بود. یک ماهی حال کردیم و بعدش یهو شد 128. ای خورد تو حالمون! گفتم یادشون رفته ها.
با 128 هم 14 پایین تر نمیشد. سرعتش خیلی پایدار تر از اسیاتک بود. البته میگن آسیتک هم تازگی اینجوری شده، سابقا خوب بوده، ولی به هر حال. من که خیلی از سپنتا راضی بود. اصلا قطعی هم نداشت.
به قول رفیقم ثانیه ای 14 کیلوبایت به کامپیوترم اضافه میشد.
یک adsl مشت با یک اکانت رپیدشر چند سالی آدم رو جوون میکنه! واقعا میشه باهاش اینترنت رو دانلود کرد!
baba man alan az khadamate Tehrandatnet daram estefade mikonam 256 K 5 GB daram estefade mikonam ke soratam alan 32 kb/s.mage mishe256kb soratesh 23 bashe?dar zemn 18900 toman babatesh daram midam ke fayde nadare chon man namahdood mikham.![]()
دوستان من میخوام این مودم asus am602 رو وصل کنم به lan هم وصل کردم حالا کارت شبکه هم وصله آی پی هم دادم باید دیگه چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد مودم asus am602 رو من از بازار خریدم 46 تومن - اگر خواستی تا آدرس مغازه رو خدمتتون بدم
البته در بازار رضا 50 تومن بود ولی من از ایران خریدم
حالا از طریق usb وصل کنی چی میشه؟سرعتش میاد پایین؟
ولی خدایی هیچی دانشگاه ما نمیشه.تو سایت هامون سرعت دانلود 120 کیلو بایت بود.یه کامپیوترم هست که دست یکی از دوستامه تو دانشگاه و فقط یه کامپیوتر و یه شبکه.سرعت دانلودش به 400 کیلو بایت دوستم که باهاش کار میکنه میگه رسیده.خودم وقتی پیشش بود سرعت تا 200 کیلو بایتو خودم با چشمام دیدم.بعدم هر فیلمی که میاد .تا صبح نشده دانلودش میکنه به خفن ترین کیفیت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)