بله.همانطور که گفتم در مورد شما کاملاً درست میگید. من هم بودم همینکارو میکردم.
کلاً و در حالت اطلاق گفتم که وایو اونقدرم بد نیست. اما در مورد تجربه شما کاملاً درسته
بله.همانطور که گفتم در مورد شما کاملاً درست میگید. من هم بودم همینکارو میکردم.
کلاً و در حالت اطلاق گفتم که وایو اونقدرم بد نیست. اما در مورد تجربه شما کاملاً درسته
بنظر شما الان mc372 بخرم یا بذارم واسه اواخر شهریور؟؟ واقعا سردر گم شدم...
با سلام به شما دوست عزیز ،
خب مهندس ، برای چی میخوای صبر کنی ؟
اگر الان مشکل مالی داری ، صبر کن!
در غیر اینصورت ، بخری بهتره!
موفق باشید ،
امید
-------------------------------------------------------
از دوستان این تاپیک کسی هست که کاربر مکینتاش باشه و عضو گروه نباشه ؟
به من پ.خ بده!![]()
چند روزی بود که صحبتش بود که آیمک جدید میخواهد بیاید. امروز آیمک جدید به همراه مک پروی جدید ۱۲ هستهای و Magic Trackpad و مانتیتور ۲۷ اینچی LED جدید یک شارژر باتری اعلام شدند.
- مک پرو:
اطلاعات بیشتر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- آیمک: (پایان پراسسورهای Core 2 Duo)
اطلاعات بیشتر :
- مانیتور سینما دیسپلی ۲۷ اینچی LED:
اطلاعات بیشتر :
- مجیک ترک پد:
اطلاعات بیشتر :
- شارژر باتری:
اطلاعات بیشتر :
موفق باشید ،
امید
میخواستم بنویسم من دیگه کلافه شدم , ولی بهتره بنویسم من دیگه دیوونه شدم از بس بین مدل های مختلف لپ تاپ دست و پا زدم . هر دفعه میام بخرم یکی یه مدل دیگه رو پیشنهاد میده از طرفی هر چقدر هم میگردم و تحقیق میکنم میبینم هیچی مک پرو نمیشه ! هر چی مدل سونی بود زیر و رو کردم هر چی دل بود زیر و رو کردم هر چی اچ پی بود همینطور و توی همشون چندین مورد نقص پیدا کردم . با اینکه میگن مک هم بنا ب کانفیگی که داره اقلن 400 تومن گرونه ولی اقلن اینش خوبه که بدنش محکمه و داغ نمیکنه و صدا نداره و شارژش زیاده . ولی سونی ها که بالای 50 مدلش رو زده برگشتی به کارخونه برای داغ کردن , اچ پی ها داغ میکنن و کلی خرابی دارن و سنگین هستن . دل ها زشتن و بی قواره و بی کیفیت باقی رو هم که بیخیال . مورچه چیه کله پاجه ش چی باشه ! دیگه نا امید شدم . درسته اینا کانفیگشون خیلی خداس مثلن با یک و 300 که میدی یه هیولا میگیری ولی آخه به چه بهایی ؟ سی پی یو داره کور آی 7 تا 3.3 گیگا هرتز و 6 گیگ رم و هارد 500 و گرافیک 320 خفن تا 2.2 گیگ و کلی امکانات دیگه ولی داغ میکنه . بدنه قلابی و پلاستیکه . صدا داره دی وی دی رامش موقع کار کردن مثل جارو برقی زوزه میکشه . آدابتورش موقع کار کردن به حد مرگ داغ میشه . خداییش یه دستگاه ندیدم عیب نداشته باشه الا مک که تنها ایرادی که روش گذاشتن گرون بودنش بود و اینکه دی وی دی رامش اگه خیلی ازش کار بکشی زود میپکه چون مکشی هست ! بجز این هیچی ازش ندیدم . ولی متاسفانه بودجه من خیلی محدود هست و خودمو به چهار قسمت مساوی هم تقسیم کنم نمیتونم 2 تومن برای MC371LL/A جور کنم و شاید 6 ماه تا یکسال طول بکشه بلکه بیشتر . و بعد هم میشه سال 2011 و باز یه مدل دیکگه میاد که این دفعه جای 2 تومن 3 تومن قیمت داره و خر بیار باقالی بار کن و روز از نو روزی از نو . آخر به این نتیجه رسیدم که برم همون مدل قدیمی مک بوک پرو که سی پی یو کور 2 دو هست رو بخرم و به این در به دری و فلاکت پایان بدم . واقعن دیگه چاره ای ندارم باز میتونم امیدوار باشم با یک و دویست و پنجاه اونو بتونم بگیرم ... ای پدر بی پولی بسوزه :(((((((![]()
Last edited by ali_rv; 29-07-2010 at 00:47.
به نظر من ارزش داره چند ماه صبر كنيد تا به اون چيزي كه ميخواهيد برسيد . من حدود 8 ماه صبر كردم تا بودجم كامل شد . الان هم راضيم![]()
علی جان به نظر من اگه بخوا ی 1 سال پول جمع کنی خودتو تو فشار بزاری همین الان بخر 990 یا 374 خودتو راحت کن
به قوله شاعر
درسته بنز ندارم ولی 206 که دارم/توی جردن نه ولی خونه تو تجریش که دارم
سلام به همه دوستان مکی پیشاپیش از اینکه ممکنه ناراحت بشید عذر خواهی می کنم .
من خیلی وقته که دنبال یه لپ تاپ مناسب برای استفاده مهندسی با شاید یه کم بازی و FUN می گشتم و حقیقتش اصلا به اپل فکر هم نمی کردم و چند وقت پیش بالاخره دل رو به دریا زدم و تعداد زیادی از صفحات این فروم در مورد اپل رو خوندم (شاید 150 صفحه ) و واقعا ازش خوشم اومد مخصوصا از باطری و طراحی و تاچ پدش . که مدل یکی از آشنا ها رو هم از نزدیک دیدم واقعا عالی بود و تا مرز خرید هم رفتم مل انتخابی هم 373 بود اما......
در همین حین اون دید حسابگری اومد سراغم که من که تقریبا نمی خوام با مک کار کنم آیا واقعا ارزش داره اپل بگیرم ؟ که با مدل Latitude E6510 آشنا شدم که به نظرم بیشتر به دردم می خوره .
ولی حالا می خواستم ازتون مشورت کنم که چکار کنم ؟ اگه واقعا می گیم دل معایب و محاسنش رو هم بگین یا اگه می گین اپل همینطور .
ممنون
دوست عزیز سلام
من دل داشتم الآن هم اپل و وایو
دل خوبه اما قابل مقایسه با اپل نیست
شما برای اطمینان بین دوستان و آشنایان دل و ترجیحاً همون مدلشو که فرمودین پیدا کنید و چند ساعت کار کنید،بعدش این هارو با اپل مقایسه کنید (که هرکدام بسته به شخص اهمیتش کم و زیاد میشه):
استحکام
کیفیت قطعات
کیفیت بدنه
میزان داغ کردن
طراحی و ظرافت و زیبایی در عینِ استحکام
عمر تا10ساعت باطری اپل
و...
در آخر مطمئن باشید اپل رو ترجیح می دید!
اینم بگم اپل من که CPU C2D 2.40هست،از وایوم که C2D 2.53هست بهتر جواب میده!
اگر بتونید چند ساعت با هردو کار کنید،دیگه شکی براتون نمیمونه
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
کاملاً موافقم
مگر اینکه واقعاً کانفیگش اونقدر براتون مهمه که صبر بیرزه
Last edited by arian-sr599; 29-07-2010 at 14:52.
سلام
با تشکر از دوست عزیزم arian ، شما مثل اوایل خودم 2 نکته رو در نظر نگرفتی :
1: آیا ارزش داره من که می خوام 90 درصد کارهام رو با ویندوز انجام بدم اپل بگیرم ؟ ( اگر سیستم عاملش مک نبود شک نمی کردم )
2: مدل Latitude E6510 که براتون نوشتم از بهترین و مستحکم ترین محصولات دل است .
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)