برای من که بد نیست
فقط نسبت به قبل از خرابی هنوز سرعت کمی پایینه
قبلا 170 بود الان 160 هست
دوستانی که یه مگ دارند بیان سرعتاشون را بگن چقدره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برای من که بد نیست
فقط نسبت به قبل از خرابی هنوز سرعت کمی پایینه
قبلا 170 بود الان 160 هست
دوستانی که یه مگ دارند بیان سرعتاشون را بگن چقدره
دوستان اگه کسی از تعرفه های مختلف مخابرات خبر داره بیاد اینجا اطلاع رسانی کنه؟
از خود من الان 512 با حجم 4 گیگ در ماهه فک کنم ماهی 13500 یا 14500
سرعت که خوبه ، دمش گرم. ( مارو باش که به این میگیم خوب)
+
دوستان اگه کسی از تعرفه های مختلف مخابرات خبر داره بیاد اینجا اطلاع رسانی کنه؟
از خود من الان 512 با حجم 4 گیگ در ماهه فک کنم ماهی 13500 یا 14500
محصول
ADSL2GB 4GB 128Kbps7000 8500 256Kbps 9500 11000 512Kbps 12000 13500 1Mbps 14000 16500 2Mbps 18000 19500
سرعت الان خوبه اما شب ها افتضاح میشه و بیشتر از 30 نمیشه، ای بابا![]()
خب خدا رو شکر، گوش شیطون کر! چشمش کور! دندش نرممثل اینکه سرعت منم از دیشب به حالت قبل برگشته و هیچ افت سرعتی نداره...
دست برو بچ مخابرت، گرجستان، افغانستان، کوسه تو دریا، کابل های زیر دریا، کشتی های رو دریا و ... درد نکنه که دست به دست هم دادن تا اینترنت ردیف شد![]()
هرروز بهتر از دیروز ، امروز که عالیه
واقعن دست کوسه ها درد نکنه
تست الانم
![]()
ساعت 11 به بعد قطعی داشت
اینم تست الان بعد از قطعی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروغو داشته باشید:
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از آی تی آنالیز؛ مهدی خدایی اظهار کرد: از لحاظ تامین پهنای باند در شرکت ارتباطات و زیرساخت هیچ مشکلی وجود ندارد و از این بابت همه چیز طبیعی است.
وی در عین حال یادآور شد: اختلالاتی که به واسطه تامین پهنای باند در اینترنت کشور رخ داد، بسیار کوتاه مدت بود. این مشکل به دلیل آن ایجاد شده بود که امکان تهیه پهنای باند از یکی از درگاههای شمالی کشور دچار اختلال شده بود که بلافاصله درگاههای دیگر جایگزین این درگاه شد و پهنای باند لازم تهیه شد.
خدایی همچنین عنوان کرد: این اختلال بسیار کوتاه مدت بود و شاید به 24 ساعت هم نمیرسید و به همین دلیل ممکن بود برای دورهای بسیار کوتاه کاربران در ساعت پیک مصرف تا حد کمی افت کیفیت را حس کنند.
مدیر کل روابط عمومی زیرساخت در عین حال یادآور شد: وضعیت اینترنت کشور طی این مدت مشکل خاصی نداشته و بحث بر روی اختلالات اخیر موضوعی بوده که رسانهها آن را بزرگ کردهاند.
به گزارش ایسنا وی همچنین یادآور شد: مخابرات و شرکتهای PAP باید در سرویسهای خود نوعی بازنگری داشته باشند چرا که ممکن است بخشی از این مشکل به آنها مربوط شود که پهنای باند خود را بیش از حد میان کاربران تقسیم میکنند.
خدایی در پایان با تاکید مجدد بر این که در حال حاضر تا جایی که به مباحث زیرساختی مربوط میشود، شبکه اینترنت کشور هیچ اختلال و مشکلی ندارد، اظهار کرد: هر یک از شرکتها و استانها هم که نیاز به پهنای باند بیشتر داشته باشند ما برای تامین آن آماده هستیم و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
دیگه دروغ یه چیز عادی شده حتی تو روز روشن![]()
سایت ریز کارکرد آپیدیت کرده.لطفا برید یه آماری از حجم مصرفیتون بگیرید.
![]()
آدرسشم بذار من خودم 20 تا آدرس دارم نمیدونم کدومشه?!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)