تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 1291 اولاول ... 831331731791801811821831841851861871932332836831183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    الان یه اس ام اس از ایرانسل برای من اومد که میگه باید تا فردا 32000 تومن به حساب بریزی وگرنه اینترنتت قطع میشه . اما اکانت من 1 مگ نامحدوده و الانم وسط ماهه . زنگ زدم به خدماتش میگه اس ام اس اشتباه اومده و بهش توجه نکن
    اما آخه کامپیوتر چطوری اس ام اس اشتباه زده؟ مگه آدمیزاده یا بیسواده که شماره اشتباهی بگیره؟
    3 هفته پیشم که چهارشنبه و پنج شنبه تعطیل بود یه اس ام اس به موبایل ایرانسلم اومد که شما مدارکت ناقصه و تا فردا اگه مدارک رو فکس نکنی موبایلت مسدود میشه ، منم توی تعطیلی دسترسی به فکس نداشتم و دقیقا 24 ساعت بعدش یعنی همون پنجشنبه خطم مسدود شد.
    فکر کنم ایرانسل یه برنامه ای داره برای این روزای تعطیل

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    الان یه اس ام اس از ایرانسل برای من اومد که میگه باید تا فردا 32000 تومن به حساب بریزی وگرنه اینترنتت قطع میشه . اما اکانت من 1 مگ نامحدوده و الانم وسط ماهه . زنگ زدم به خدماتش میگه اس ام اس اشتباه اومده و بهش توجه نکن
    اما آخه کامپیوتر چطوری اس ام اس اشتباه زده؟ مگه آدمیزاده یا بیسواده که شماره اشتباهی بگیره؟
    3 هفته پیشم که چهارشنبه و پنج شنبه تعطیل بود یه اس ام اس به موبایل ایرانسلم اومد که شما مدارکت ناقصه و تا فردا اگه مدارک رو فکس نکنی موبایلت مسدود میشه ، منم توی تعطیلی دسترسی به فکس نداشتم و دقیقا 24 ساعت بعدش یعنی همون پنجشنبه خطم مسدود شد.
    فکر کنم ایرانسل یه برنامه ای داره برای این روزای تعطیل
    اینکه چیزی نیست برای شما 32 هزارتومن بریدند برای من دیگه چی بریدند خوب گوش کنین
    حدود اواخر برج هشت یه اس ام اس اومد که گفته بود
    میزان استفاده از وایمکس به 100 درصد اعتبار رسیده است جهت پرداخت اقدام کنین مبلغ 3516532 ریال
    یعنی دوباره هزینه خرید و نصب مودم رو مجددا حساب کرده بودند و وایمکسمو قطع کرده بودند
    ولی فقط چند دقیقه بعد دوباره وصلش کردند ولی بازهم چند دقیقه بعد دوباره یه اس ام اسی دیگه اومد که گفته
    میزان استفاده از وایمکس به 75 درصد اعتبار رسیده است جهت پرداخت اقدام کنین مبلغ 740225 ریال
    من خاک بر سرم ترسیدم گفتم به جهنم پولو اینترنتی واریز کردم آخرش میدونین چی شد معلوم شد که بازهم اشتباه شده و من الان دقیقا 75 هزارتومن طلبکار هستم

ولی بازهم از طریق ایمیل این دفعه یه صورتحسابی اوردند گفتند که باید 350 هزلرتومن پولو واریز کنی و تا 28 ماه جاری مهلت داری
    اصلا آتیش گرفته بودم باور میکنین !!!!!!!!!!!
    حالا تا 28 صبر میکنم ببینم چه اتفاقی میافته
    زنگ زدم پشتیبانیشون گفتن اشتباه شده

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ماله شما هم الان قطع شده ؟ من هر کاری می کنم وصل نمی شه الان با دیال اپ وصل شدم

-------------

1 ساعت هی امتحان میکردم وصل نمی شد یه بار مودم رو خاموش روشن کردم درست شد
    Last edited by T_E_X_A_S; 14-12-2010 at 22:44.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماله شما هم الان قطع شده ؟ من هر کاری می کنم وصل نمی شه الان با دیال اپ وصل شدم

1 ساعت هی امتحان میکردم وصل نمی شد یه بار مودم رو خاموش روشن کردم درست شد
    الان برای من خوبه ولی دیروز کاملا قطع بود

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ماله من نوسانش زیاد شده یعنی قبلا بین 30 تا 37 بود الان از 10 تا 40 هی بالا پایین می شه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من یک سوال پرسیم کسی جوابی نداد خواهشا دقیق راهنمایی کنید.
    دوستانی که 2 تا چراغ براشون روشنه توی نقاط سبز رنگ نقشه هستند؟؟؟ یه توضیحی بدید؟توی نقشه پوشش ایرانسل چه رنگ هستید؟؟ ؟3 چراغ ها چطور؟کجا هستند؟؟نوع مودمتون چیه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من یک سوال پرسیم کسی جوابی نداد خواهشا دقیق راهنمایی کنید.
    دوستانی که 2 تا چراغ براشون روشنه توی نقاط سبز رنگ نقشه هستند؟؟؟ یه توضیحی بدید؟توی نقشه پوشش ایرانسل چه رنگ هستید؟؟ ؟3 چراغ ها چطور؟کجا هستند؟؟نوع مودمتون چیه؟؟
    دوست عزیز من مودم وای فای دارم که 5 تا چراغ داره و هر 5 تاشم روشنه . اما دوستم یک مودم ایندور کله قندی داره که 3 تا چراغ داره ولی فقط یکیش روشنه و سرعت هر دو تامون هم تقریبا برابره گاهی اوقات سرعت اون 6-7 کیلو از من کمتر میشه. البته اینو بگم که خونه اونا طبقه اوله و خونه ما طبقه پنجم .
    رنگشو یادم نیست ولی توی نقشه توی مناطق خوب تحت پوشش بودیم . اما نکته اینه که توی این مودمای وایمکس گاهی جابجایی در حد نیم متر و حتی چرخوندن مودم هم قدرت سیگنال رو کم و زیاد میکنه. همینطور هرچی ارتفاع شما نسبت به سطح زمین بیشتر باشه بهتره.
    درضمن اگه فنی تر بخوای مساله رو بررسی کنی باید CINR , RSSI و UL_FEC و DL_FEC رو بررسی کنی که فاکتورهای اصلی در سرعت دانلود و ping محسوب میشن و خلاصش اگر DL_FEC برابر با 64QAM(CTC)5/6 باشه باید بتونی با بیشترین سرعت دانلود کنی.
    اما اینو بگم که ایرانسل سرعت ماکزیمم یعنی یک هشتم سرعت اسمی رو هیچ وقت پر نمی کنه یعنی مثلا اگر 1 مگابیت داری و سرعت دانلودت باید 128 کیلوبایت در ثانیه باشه سرعت، متوسط روی 114 - 115 می ایسته گاهی هم کمتر. ping هم چندان خوب نیست.
    در ضمن ماهی 30 تا 40 ساعت هم قطعی داره و در مورد امور مالی و محاسبات ترافیک و ... هم بی نظمه. روز اول ماه هم بیشتر از نصف روز برای فعال شدن حساب قطعه
    اما روی هم رفته از مبین نت خیلی بهتره چون من اون رو هم تجربه کردم و بشدت افتضاح بود. و از شرکتهای نسبتا منظم و مرتبی مثل شاتل و داتک (البته الانشون رو نمیدونم که هنوز منظمن یا نه) هم به مراتب ارزونتره.

8. 2 کاربر از parsams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tetis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در منطقه من ( سيدخندان) نوز سرويس افتضاح است!! براي چهارمين روز پي در پي !!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز من مودم وای فای دارم که 5 تا چراغ داره و هر 5 تاشم روشنه . اما دوستم یک مودم ایندور کله قندی داره که 3 تا چراغ داره ولی فقط یکیش روشنه و سرعت هر دو تامون هم تقریبا برابره گاهی اوقات سرعت اون 6-7 کیلو از من کمتر میشه. البته اینو بگم که خونه اونا طبقه اوله و خونه ما طبقه پنجم .
    رنگشو یادم نیست ولی توی نقشه توی مناطق خوب تحت پوشش بودیم . اما نکته اینه که توی این مودمای وایمکس گاهی جابجایی در حد نیم متر و حتی چرخوندن مودم هم قدرت سیگنال رو کم و زیاد میکنه. همینطور هرچی ارتفاع شما نسبت به سطح زمین بیشتر باشه بهتره.
    درضمن اگه فنی تر بخوای مساله رو بررسی کنی باید CINR , RSSI و UL_FEC و DL_FEC رو بررسی کنی که فاکتورهای اصلی در سرعت دانلود و ping محسوب میشن و خلاصش اگر DL_FEC برابر با 64QAM(CTC)5/6 باشه باید بتونی با بیشترین سرعت دانلود کنی.
    اما اینو بگم که ایرانسل سرعت ماکزیمم یعنی یک هشتم سرعت اسمی رو هیچ وقت پر نمی کنه یعنی مثلا اگر 1 مگابیت داری و سرعت دانلودت باید 128 کیلوبایت در ثانیه باشه سرعت، متوسط روی 114 - 115 می ایسته گاهی هم کمتر. ping هم چندان خوب نیست.
    در ضمن ماهی 30 تا 40 ساعت هم قطعی داره و در مورد امور مالی و محاسبات ترافیک و ... هم بی نظمه. روز اول ماه هم بیشتر از نصف روز برای فعال شدن حساب قطعه
    اما روی هم رفته از مبین نت خیلی بهتره چون من اون رو هم تجربه کردم و بشدت افتضاح بود. و از شرکتهای نسبتا منظم و مرتبی مثل شاتل و داتک (البته الانشون رو نمیدونم که هنوز منظمن یا نه) هم به مراتب ارزونتره.
    سپاس از لطفت به من.خیلی متشکر که کامل توضیح دادی.
    الان خونه ما طبقه اوله و 5 طبقه است ساختمان.به نظرت برم سراغ مودم اوت دور؟ میخوام مشکل آنتن و غیره نداشته باشم.میترسم وایفای بگیرم ایندفعه نگیره الاف بشم برای تعویض و غیره.
    خانه ما طبقه اول و پشت ساختمان است.یعنی تراس به کوچه نداره.
    مشکل مالی برای خریدش ندارم اصلا.فقط میخوام کیفیت حفظ بشه.
    میخوام نظرتو بدونم.
    دستت درد نکنه

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه سوال فوری از دوستان دارم وقتی که میخواید وصل اینترنت بشید چه جوری وص میشید؟ منظورم اینه که هنوز مثل قبل باید تو سایتش لاگین کنید یا همین طوری مثل ADSL کانکت میشید؟ اگر میشه سریعتر جواب بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •