سلام خدمت دوستان
بچه ها دست شما درد نکنه از اینکه راهنمایی کردینمشکلم حل شد ویندوز سون رو نصب کردم
با تشـــکر![]()
سلام خدمت دوستان
بچه ها دست شما درد نکنه از اینکه راهنمایی کردینمشکلم حل شد ویندوز سون رو نصب کردم
با تشـــکر![]()
سلام
آقا امیر شما مشکلت به این خاطره که تاپیک رو نخوندی. باید یه LightmassImportanceVolume درست کنی. 4-3 دفعه توضیح دادم از جمله اینجا:
شما حتما حتما بشین یه بار تاپیک رو بخون اگه نه هر روز از این جور مشکلات پیش میاد برات. چند برابر باید وقت صرف کنی تا حلشون کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اگه دو سری ویدئو ی اولیه رو ندیدی که همین جا دست نگه دار، دیگه با UDK کار نکن تا اونا رو که ببینی، بعد.
فعلا.![]()
سلام.
برای nfringe وقتی روی کلید build کلیک می کنم اینا که این زیر نوشتم میاد و اسکریپتی که نوشتم اجرا نمی شه
------ Build started: Project: MyGame, Configuration: Release Win32 ------
Output file: obj\Win32\Release\MyGame.ucproj.UnrealScriptGenera tedFileListAbsolute.txt
C:\Program Files\MSBuild\PixelMine\UnrealScript.targets(0,0): warning : The specified UCC executable is a stub. Using the one at D:\Program Files\UDK\UDK-2010-09\Binaries\Win32\UDK.exe instead.
C:\Program Files\MSBuild\PixelMine\UnrealScript.targets(0,0): warning : The script file 'Classes\MyGameInfo.uc' is not located in a folder recognized by the script compiler.
========== Build: 1 succeeded or up-to-date, 0 failed, 0 skipped ==========
من به یه مشکلی برخوردم دوستان . یعنی مشکل که نیست فکر میکنم به خاطر خود موتور بازی باشه که احتمالا یه جایی تنظیماتی برای درست کردنش داره ! مشکل اینه که جزئیات محیط های دور رو خیلی خوب نشون نمیده ! مثلا چندتا ساختمون اولیه رو با جزئیات خیلی خوبی نشون میده اما ساختمون 4-5 که دورتر هستن رو جزئیاتش رو نشون نمیده آیا تنظیماتی خاصی هست که باید انجام بدم برای درست کردنش ؟
سلام
شما فرض کنید بازی من دو مرحله داره.وقتی که مرحله یک به پایان میرسه چجوری من اون رو به مرحله دو ببرم؟
با تشکر
این به خاطرLevel of Detail (LOD) انجینه
سطح جزئيات
تکنيکي پيشرفته که به واسطه آن ميتوان سطح جزئيات اجسام سه بعدي مش را بر حسب فاصله دوربين از آنها تنظيم و در نتيجه سرعت عمليات رندر را افزايش داد.
توضیح کاملش هم اینجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Aeolus; 27-09-2010 at 20:32.
خیلی ممنون محمد آقا درست شد.
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
خیلی ممنون محمد آقا درست شد.
![]()
سلام دوستان
من یه ستون دارم که قابلیت تخریب پذیری داره و برای اینکه تخریب پذیری واقعی تر بشه یه مش غیر قابل تخریب رو به عنوان Core بهش اضافه کردم وقتی از Lightmass استفاده میکنم و بعد از اینکه ستون رو خراب میکنم اون مش که داخل ستون قرارش دادم به علت Calculate های Lightmass سیاهه و تکسچرش اصلا مشخص نیست. این مشکل رو چجوری میشه بر طرف کرد ؟
ممنون دوست عزیز اما من این رو میدونم که این چه خاصیتی داره تو اکثر بازیها هم به عنوان distance تو تنظیمات قرار داره اما من میخوام بدونم در موتور UDK چطوری میشه این distance رو افزایش داد !
سلام
منظور از این 256 چیه؟منظورم اینه که بر حسب چیه؟(سانت - میلی متر)
میشه تغییرش داد بشه بر حسب کیلومتر یا سانتی متر یا متر و ...
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)