تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 428 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    آقا ما دوباره رفتیم آنریل رو دانلود کردم با این تفاوت که اینبار نصب شد ولی وقتی می خوام اجراش کنم ارور زیر رو میده

دوستان اگه می دونن راهنمای کنن
    با تشکر
    سلام خدمت دوستان
    بچه ها دست شما درد نکنه از اینکه راهنمایی کردینمشکلم حل شد ویندوز سون رو نصب کردم
    با تشـــکر

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام:
    من یه مشکل تو بیلد کردن دارم.در قسمت Swarm agent Runing وقتی این پنجره میاد خیلی مدت زیادی باید صبر کنم و آخرش هم هیچی!
    سلام

آقا امیر شما مشکلت به این خاطره که تاپیک رو نخوندی. باید یه LightmassImportanceVolume درست کنی. 4-3 دفعه توضیح دادم از جمله اینجا:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما حتما حتما بشین یه بار تاپیک رو بخون اگه نه هر روز از این جور مشکلات پیش میاد برات. چند برابر باید وقت صرف کنی تا حلشون کنی.

در ضمن اگه دو سری ویدئو ی اولیه رو ندیدی که همین جا دست نگه دار، دیگه با UDK کار نکن تا اونا رو که ببینی، بعد.

فعلا.

3. 2 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sadegh 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

سلام.
    برای nfringe وقتی روی کلید build کلیک می کنم اینا که این زیر نوشتم میاد و اسکریپتی که نوشتم اجرا نمی شه

------ Build started: Project: MyGame, Configuration: Release Win32 ------
    Output file: obj\Win32\Release\MyGame.ucproj.UnrealScriptGenera tedFileListAbsolute.txt
    C:\Program Files\MSBuild\PixelMine\UnrealScript.targets(0,0): warning : The specified UCC executable is a stub. Using the one at D:\Program Files\UDK\UDK-2010-09\Binaries\Win32\UDK.exe instead.
    C:\Program Files\MSBuild\PixelMine\UnrealScript.targets(0,0): warning : The script file 'Classes\MyGameInfo.uc' is not located in a folder recognized by the script compiler.
    ========== Build: 1 succeeded or up-to-date, 0 failed, 0 skipped ==========

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من به یه مشکلی برخوردم دوستان . یعنی مشکل که نیست فکر میکنم به خاطر خود موتور بازی باشه که احتمالا یه جایی تنظیماتی برای درست کردنش داره ! مشکل اینه که جزئیات محیط های دور رو خیلی خوب نشون نمیده ! مثلا چندتا ساختمون اولیه رو با جزئیات خیلی خوبی نشون میده اما ساختمون 4-5 که دورتر هستن رو جزئیاتش رو نشون نمیده آیا تنظیماتی خاصی هست که باید انجام بدم برای درست کردنش ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrandinio's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ..::تهران::..

پيش فرض

سلام
    شما فرض کنید بازی من دو مرحله داره.وقتی که مرحله یک به پایان میرسه چجوری من اون رو به مرحله دو ببرم؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه Aeolus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من به یه مشکلی برخوردم دوستان . یعنی مشکل که نیست فکر میکنم به خاطر خود موتور بازی باشه که احتمالا یه جایی تنظیماتی برای درست کردنش داره ! مشکل اینه که جزئیات محیط های دور رو خیلی خوب نشون نمیده ! مثلا چندتا ساختمون اولیه رو با جزئیات خیلی خوبی نشون میده اما ساختمون 4-5 که دورتر هستن رو جزئیاتش رو نشون نمیده آیا تنظیماتی خاصی هست که باید انجام بدم برای درست کردنش ؟
    این به خاطرLevel of Detail (LOD) انجینه

سطح جزئيات
    تکنيکي پيشرفته که به واسطه آن ميتوان سطح جزئيات اجسام سه بعدي مش را بر حسب فاصله دوربين از آنها تنظيم و در نتيجه سرعت عمليات رندر را افزايش داد.

توضیح کاملش هم اینجاست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Aeolus; 27-09-2010 at 20:32.

8. این کاربر از Aeolus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه A.ru2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

آقا امیر شما مشکلت به این خاطره که تاپیک رو نخوندی. باید یه LightmassImportanceVolume درست کنی. 4-3 دفعه توضیح دادم از جمله اینجا:

کد:
    شما حتما حتما بشین یه بار تاپیک رو بخون اگه نه هر روز از این جور مشکلات پیش میاد برات. چند برابر باید وقت صرف کنی تا حلشون کنی.

در ضمن اگه دو سری ویدئو ی اولیه رو ندیدی که همین جا دست نگه دار، دیگه با UDK کار نکن تا اونا رو که ببینی، بعد.

فعلا.
    خیلی ممنون محمد آقا درست شد.

---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------

سلام

کد:

فعلا.
    خیلی ممنون محمد آقا درست شد.

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه ستون دارم که قابلیت تخریب پذیری داره و برای اینکه تخریب پذیری واقعی تر بشه یه مش غیر قابل تخریب رو به عنوان Core بهش اضافه کردم وقتی از Lightmass استفاده میکنم و بعد از اینکه ستون رو خراب میکنم اون مش که داخل ستون قرارش دادم به علت Calculate های Lightmass سیاهه و تکسچرش اصلا مشخص نیست. این مشکل رو چجوری میشه بر طرف کرد ؟

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این به خاطرLevel of Detail (LOD) انجینه

سطح جزئيات
    تکنيکي پيشرفته که به واسطه آن ميتوان سطح جزئيات اجسام سه بعدي مش را بر حسب فاصله دوربين از آنها تنظيم و در نتيجه سرعت عمليات رندر را افزايش داد.

توضیح کاملش هم اینجاست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون دوست عزیز اما من این رو میدونم که این چه خاصیتی داره تو اکثر بازیها هم به عنوان distance تو تنظیمات قرار داره اما من میخوام بدونم در موتور UDK چطوری میشه این distance رو افزایش داد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrandinio's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ..::تهران::..

پيش فرض

سلام

منظور از این 256 چیه؟منظورم اینه که بر حسب چیه؟(سانت - میلی متر)
    میشه تغییرش داد بشه بر حسب کیلومتر یا سانتی متر یا متر و ...
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •