سلام
بالاخره کسی تونست F11EGX پیدا کنه؟
به نظر من این مدل از مدل های دیگه مناسبتر هستش.
سلام
بالاخره کسی تونست F11EGX پیدا کنه؟
به نظر من این مدل از مدل های دیگه مناسبتر هستش.
ممنونCPU: INTEL Core i7 720QM / 2.8 GHz
ببينيد برا من تو قسمت سيستم نوشته كه intel pentium (r) 4 CPU 3.20GHz در حالي كه سي پي يو اين لب تاپ 2.8 GHz هستش
در لولين نگاه به نظر مياد سي پي يو پنتيوم 4 من قوي تر باشه . خب اينا چه فرقي دارن و حتما كه ماله لبتاپه قوي تره چون كوره نه؟
در كل اين لبتاپ انتخاب خوبيه؟ يعني عاليه؟ بخرم ؟
ممنون
ممنونCPU: INTEL Core i7 720QM / 2.8 GHz
ببينيد برا من تو قسمت سيستم نوشته كه intel pentium (r) 4 CPU 3.20GHz در حالي كه سي پي يو اين لب تاپ 2.8 GHz هستش
در لولين نگاه به نظر مياد سي پي يو پنتيوم 4 من قوي تر باشه . خب اينا چه فرقي دارن و حتما كه ماله لبتاپه قوي تره چون كوره نه؟
در كل اين لبتاپ انتخاب خوبيه؟ يعني عاليه؟ بخرم ؟
ممنون
کسی میدونه سریعترین SSD که توی ایران پیدا بشه چی هستش؟
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
سایت گارانتی الماس چیه؟
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
همراه اول اینترنتشو فعال کرده! میدونید باچه سرعتی میشه دانلود کرد؟
ایرانسل چطور؟
توی این سایت چیز زیادی پیدا نمیشه!!!
لطفا لینک کاتالوگ خود سونی رو بدید. (PDF)
متشکرم.
Last edited by hamidzaeim; 07-07-2010 at 22:46.
یک نگاهی به لینک زیر بندازید بد نیست به مدل های سری F11 مربوط میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . من یه لپتاپ می خوام بخرم 1.800 بوجه دارم . می تونم امید وار باشم Asus G73 به زودی با این قیمت پیدا کنم . یا باید مدل دیگری رو انتخاب کنم لطفا برای انتخاب یه لپ تاپ با این بوجه راهنماییم کنید . من این لپتاپ رو برای بازی ، کار با برنامه هایی که به پروسس بالا احتیاج دارن و همچنین کار با برنامه های گرافیکی می خوام.
با درود
میان f115 ، f116 و f11f برای برنامه های محاسباتی کدام کارامدتر هستند.
در گروهی از سایتها که عمر باتری برای f116 یک ساعت و برای f11f چهار ساعت نوشته شده درسته یا نه؟
اگه درسته با تعویض باتری میشه f116 رو هم به 4 ساعت رسوند؟
PDF مشخصات را هنوز وارد نکرده ، اما مهم این هست که مدل تعریف شده هست.....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک سایت های معتبری مثل Cnet را هم که احتمالا دیدین.....
البته اگر باز هم شک دارید می تونید بی خیال این مدل بشید و مدل های دیگر را نتخاب کنید.......![]()
باتری ها فرقی ندارند ، در حالت standby به شما حدود 4 ساعت و در ماکزیمم استفاده یک ساعت به شما شارژ می دهند....
فکر کنم مدل F115 برای شما مناسب و کافی باشه.....
مشخصات کامل مدل F116
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)