باطری قوی dell 1555
سبکی cw 1fx
گرافیک sony vaio fw 590
.
پیشنهادم سری cw سونی هست.
دوست خوبم biostar بیشتر کمکت میکنه![]()
باطری قوی dell 1555
سبکی cw 1fx
گرافیک sony vaio fw 590
.
پیشنهادم سری cw سونی هست.
دوست خوبم biostar بیشتر کمکت میکنه![]()
به سلام آقا سعید
اینا هستن:
del 1557
acer 8940
hp dv6 2020
hp dv6 2117
cpu i7 توی رنچ قیمت بالای 1200 میفته که توصیم دل هست
8940 به خاطر dekstop replacment بودنش 4.200 ,وزنشه که جالب نیست.
از hp پیشنهادم hp dv6 2117 بلاخره جدیدتره.
از این سایت هم مقایسه cpu هارو میتونی بدست بیاره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من قبلا می خواستم لپ تاپ با سی پی یو Core i7 بخرم ولی چند تا ریویو خوندم نوشته بودن که خیلی داغ می کنه و طول عمر باتری به شدت پایین میاد...منم چون زیاد از باتری استفاده میکنم پشیمون شدم.
مثلا hp که خودش به داغ کردن معروفه حالا Core i7 هم که باشه دیگه فکر کنم باید بری تو یخچال باهاش کار کنی.
نمی دونم ولی بین اون دوتا مدلی که biostar بالا معرفی کردن فکر کنم دل بهتر باشه.
ASUS F6VE
SR590GNB
هر دو نوت بوک حدود 1450 قیمت دارند
برای نیاز شما ، در بازار متاسفانه نوت بوک های متنوعی یافت نمی شه و دو مدلی که نام بردین ، تنها انتخاب های شما می تونند باشند.
برای گارانتی هم ، هم اکنون شرکت های بزرگی HP رو گارانتی می کنند ، مانند iranhp و myhp و رایانه همراه و مادیران و....
عمر هم بستگی به استفاده شما داره ، اما حدودا 3 سال رو راحت ، عمر مفید خواهند داشت
دوستان من دنبال یه لپ تاپ خوب با بودجه حداکثر 1.5 میگردم. برای همه کارها جز گرافیک سنگین ازش استفاده خواهم کرد.
ترجیحا HDMI و BT داشته باشه.
سونی که بیخیال شدم چون تو این محدوده قیمت مشتریاش راضی نیستند.
از HP یه مدل i7 دیدم. 2170ee با قیمت حدود 1.5 - نظرتون راحع به اون چیه؟ آیا i7 در لپ تاپ امتحانشو پس داده؟ مدل دیگه چی پیشنهاد میکنید؟
سلام بر اساتید... من لپ تابی میخوام که حتما پورت hdmi داشته باشه...ثانیا حتما کیبردش چراغ بک لایت داشته باشه..برای کار در شب که من خیلی لازم دارم....اگه در هر اندازه ای هم باشه دیگه مهم نیست مارک هم مهم نیست...من فکر میکردم 1564 دل این گزینه ها رو داره.....اما یکی از دوستان میگفت که کیبردش بک لایت نداره؟؟؟؟درسته؟؟؟
راستی این پورت HDMI توانایی پخش در تلوزیونهای بالای 46 اینچ رو داره دیگه مگه نه؟
Last edited by ali6803; 13-02-2010 at 12:27.
دوستان جواب منو هم بدید ثواب داره
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
اقای biostar این vaio fw490dfb که تو امضای شما هست کجا نوشته گرافیکش ddr3 هست؟؟؟؟![]()
cw 1nfx Vaio قدرت پردازش بالایی دلره چون رمش ddr3 ( چهار گیگابایت) و cpu ش هم 2.8 با 6 مگ کشه ولی گرافیک متوسطی داره gt230 که 512 هست.
خوب راجع به سری fw چی کدومشو پیشنهاد میکنید؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)