تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 892 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233283683 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

وای چه زود جواب دادید مرسی
    راستش من الآن کار سنگین گرافیکی انجام نمی دم اما ممکنه یه روز انجام بدم .چون من در هر زمینه ای تا حدی اطلاعات کسب می کنم و دوست دارم تجربه کسب کنم.دوست ندارم نوت بوکی بگیرم که زود مجبور شم عوضش کنم و کمابیش همه ی امکانات رو در حد معقول و خوب داشته باشه . بیشتر اوقات می خوام چند ساعت پاش بشینم و با خودم به دانشگاه ببرم.
    صدا ، سرعت و گرافیکش برام مهمه . چون زمان زیادی می خوام ازش استفاده کنم قطعات خوبی داشته باشه که دوره طولانی ای برام کار کنه .باتریشم قدرتمند باشه که بشه چند ساعت پشت سر هم باهاش کار کرد.( اما باز حالا باتری رو می شه باهاش کنار اومد و هی شارژ کرد). خیلی سنگین نباشه . lcd اش بزرگ نباشه ( از لپ تاپ بزرگ خیلی بدم میاد ) . قیافشم قشنگ باشه
    حتما گارانتی معتبر داشته باشه.
    متشکرم
    باطری قوی dell 1555
    سبکی cw 1fx
    گرافیک sony vaio fw 590
    .
    پیشنهادم سری cw سونی هست.
    دوست خوبم biostar بیشتر کمکت میکنه

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

دوستان کسی میتونه مدل های مختلفی که با CPU های Core i7 اومدن رو با هم مقایسه کنه و مزیت ها و معایبش رو بگه !؟

بالاخره ببینیم کدوم شرکت بهتر زده .
    به سلام آقا سعید
    اینا هستن:
    del 1557
    acer 8940
    hp dv6 2020
    hp dv6 2117
    cpu i7 توی رنچ قیمت بالای 1200 میفته که توصیم دل هست
    8940 به خاطر dekstop replacment بودنش 4.200 ,وزنشه که جالب نیست.
    از hp پیشنهادم hp dv6 2117 بلاخره جدیدتره.
    از این سایت هم مقایسه cpu هارو میتونی بدست بیاره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamecrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان کسی میتونه مدل های مختلفی که با CPU های Core i7 اومدن رو با هم مقایسه کنه و مزیت ها و معایبش رو بگه !؟

بالاخره ببینیم کدوم شرکت بهتر زده .
    من قبلا می خواستم لپ تاپ با سی پی یو Core i7 بخرم ولی چند تا ریویو خوندم نوشته بودن که خیلی داغ می کنه و طول عمر باتری به شدت پایین میاد...منم چون زیاد از باتری استفاده میکنم پشیمون شدم.
    مثلا hp که خودش به داغ کردن معروفه حالا Core i7 هم که باشه دیگه فکر کنم باید بری تو یخچال باهاش کار کنی.
    نمی دونم ولی بین اون دوتا مدلی که biostar بالا معرفی کردن فکر کنم دل بهتر باشه.

5. این کاربر از gamecrazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

وای چه زود جواب دادید مرسی
    راستش من الآن کار سنگین گرافیکی انجام نمی دم اما ممکنه یه روز انجام بدم .چون من در هر زمینه ای تا حدی اطلاعات کسب می کنم و دوست دارم تجربه کسب کنم.دوست ندارم نوت بوکی بگیرم که زود مجبور شم عوضش کنم و کمابیش همه ی امکانات رو در حد معقول و خوب داشته باشه . بیشتر اوقات می خوام چند ساعت پاش بشینم و با خودم به دانشگاه ببرم.
    صدا ، سرعت و گرافیکش برام مهمه . چون زمان زیادی می خوام ازش استفاده کنم قطعات خوبی داشته باشه که دوره طولانی ای برام کار کنه .باتریشم قدرتمند باشه که بشه چند ساعت پشت سر هم باهاش کار کرد.( اما باز حالا باتری رو می شه باهاش کنار اومد و هی شارژ کرد). خیلی سنگین نباشه . lcd اش بزرگ نباشه ( از لپ تاپ بزرگ خیلی بدم میاد ) . قیافشم قشنگ باشه
    حتما گارانتی معتبر داشته باشه.
    متشکرم

ASUS F6VE

SR590GNB

هر دو نوت بوک حدود 1450 قیمت دارند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام
    من دنبال يه laptop
    tabletهستم كه180تا جرخش
    ميخوره!
    دوستان1250-1270رو معرفي كردن
    نظر شما جيه?
    راستي بودجه تا 1300
    كاربرد هم فقط واسه رشته
    برق
    خدمات بس ازفروش و سهولت
    در تعمير و بيداكردن قطعات
    معيوب هم خيلي مهمه
    و عمدتا عمر مفيدشون جقدره?
    ممنون

برای نیاز شما ، در بازار متاسفانه نوت بوک های متنوعی یافت نمی شه و دو مدلی که نام بردین ، تنها انتخاب های شما می تونند باشند.

برای گارانتی هم ، هم اکنون شرکت های بزرگی HP رو گارانتی می کنند ، مانند iranhp و myhp و رایانه همراه و مادیران و....
    عمر هم بستگی به استفاده شما داره ، اما حدودا 3 سال رو راحت ، عمر مفید خواهند داشت

8. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من دنبال یه لپ تاپ خوب با بودجه حداکثر 1.5 میگردم. برای همه کارها جز گرافیک سنگین ازش استفاده خواهم کرد.
    ترجیحا HDMI و BT داشته باشه.
    سونی که بیخیال شدم چون تو این محدوده قیمت مشتریاش راضی نیستند.
    از HP یه مدل i7 دیدم. 2170ee با قیمت حدود 1.5 - نظرتون راحع به اون چیه؟ آیا i7 در لپ تاپ امتحانشو پس داده؟ مدل دیگه چی پیشنهاد میکنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali6803's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

سلام بر اساتید... من لپ تابی میخوام که حتما پورت hdmi داشته باشه...ثانیا حتما کیبردش چراغ بک لایت داشته باشه..برای کار در شب که من خیلی لازم دارم....اگه در هر اندازه ای هم باشه دیگه مهم نیست مارک هم مهم نیست...من فکر میکردم 1564 دل این گزینه ها رو داره.....اما یکی از دوستان میگفت که کیبردش بک لایت نداره؟؟؟؟درسته؟؟؟
    راستی این پورت HDMI توانایی پخش در تلوزیونهای بالای 46 اینچ رو داره دیگه مگه نه؟

Last edited by ali6803; 13-02-2010 at 12:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    راستش این جمله که یکی از دوستان گفتن هر چی بگردی دیرتر به نتیجه میرسی اصل مطلب هست.
    منو راهنمایی کنید برای خرید نوت بوک بین برند دل و سونی با این مشخصات که سرعت پردازش بالایی داشته باشه برایی نرم افزارهای مهندسی گرافیکی البته نه مثل فوتوشاپ مثل land, cad ,wms,gis با نقشه ها و تصاویر سنگین خوب تا حدی گیم و البته تصویری عالی.
    وزنش مهم نیست اینکه تا 4 سال جوابگوی کارم باشه چون من برای گیم از xbox360 استفاده میکنم. گیم برام مهم نیست .قیمت هم تا 1600 .
    دوستان از سایز اون هم کوچیکتر ار 15 نباشه.
    خودم از 1557دل و fw590gxb یا fw518++ و... شما راهنمایی کنید لطفا سریع

دوستان جواب منو هم بدید ثواب داره

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------

اقای biostar این vaio fw490dfb که تو امضای شما هست کجا نوشته گرافیکش ddr3 هست؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamecrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان جواب منو هم بدید ثواب داره

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------

اقای biostar این vaio fw490dfb که تو امضای شما هست کجا نوشته گرافیکش ddr3 هست؟؟؟؟
    cw 1nfx Vaio قدرت پردازش بالایی دلره چون رمش ddr3 ( چهار گیگابایت) و cpu ش هم 2.8 با 6 مگ کشه ولی گرافیک متوسطی داره gt230 که 512 هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

cw 1nfx Vaio قدرت پردازش بالایی دلره چون رمش ddr3 ( چهار گیگابایت) و cpu ش هم 2.8 با 6 مگ کشه ولی گرافیک متوسطی داره gt230 که 512 هست.

خوب راجع به سری fw چی کدومشو پیشنهاد میکنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •