تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 183 از 275 اولاول ... 83133173179180181182183184185186187193233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,821 به 1,830 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

داره خودمونی میشه Eng.Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Ahvaz, not Ahwaz

پيش فرض

آقا من با فرستادن sms مشکل دارم این تنظیماتش کجاست ؟ نمیتونم sms بفرستم کمک ؟
    اگر میشه یه فارسی ساز هم بذارین با آموزش نصب ؟من فقط میخوام sms یا Email فارسی بخونم .
    سلام
    اینا توی صفحه اول تاپیک بود.
    من گوشی رو ندارم که تست کنم، حالا اینا هست بالاخره

اعدادی که هستش شماره صفحه تاپیک هست.

151............................................... ......................فارسی ساز که مخصوصِ 6.5

150................................این اپدیت قراره سرعت لود شدن و سرعت فرستادن sms رو بیشتر کنه

138............................................... .........................واسه فارسی ساز اینو تست کن

132............................................... ..............................رام 1,61 هم واسه HD2

123............................................... ........................به هر حال این از فارسی ساز

123............................................... ..............اینم از فینگر کیبورد که حروف گ چ پ ژ هم داره

2. این کاربر از Eng.Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Ahvaz, not Ahwaz

پيش فرض

باز هم سلاااااامممم
    من یه سری اطلاعات پیدا کردم راجع به HD3 تو همون مایه هاست امه یکمکی فرق داره:

The [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] are impressive to say the least. HTC HD3 would purportedly be powered by a 1.5 GHz SnapDragon Processor and support full HD (1080p) playback. It will sport a 4.5” touchscreen with 1280 x 800 resolution. HTC HD3 will also include an 8 mega-pixel camera (Xenon flash), capable of HD video recording (1280×720). Other features include 16GB internal memory and (up to) 32GB extendable Memory, 1GB RAM, 4G support and a talk time of 8 hours.
    یه جا دیگه هم گفته بود که پورت HDMI هم میخوره!!!
    این یکی دوال بووت ننوشته بود اما اگه همچین چیزی محقق بشه راه برای Multi BOOT هم باز میشه. تصورش آدمو به وجد میاره..

4. این کاربر از Eng.Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

باز هم سلاااااامممم

The [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] are impressive to say the least. HTC HD3 would purportedly be powered by a 1.5 GHz SnapDragon Processor and support full HD (1080p) playback. It will sport a 4.5” touchscreen with 1280 x 800 resolution. HTC HD3 will also include an 8 mega-pixel camera (Xenon flash), capable of HD video recording (1280×720). Other features include 16GB internal memory and (up to) 32GB extendable Memory, 1GB RAM, 4G support and a talk time of 8 hours.
    این یکی دوال بووت ننوشته بود اما اگه همچین چیزی محقق بشه راه برای Multi BOOT هم باز میشه. تصورش آدمو به وجد میاره..
    سلام دوست عزیز یه چیزیو جا انداختین واونCPU Snapdragon Dual core 1.5GHZهست.بله دوهسته ای هست و45nm technology میباشد.من که تا بیاد باسر میرم میخرم.(یکی نیست بهم بگه ازکدوم سخت افزار این گوشی تونستی کاربکشی که ازاونم بتونی همه گیمهایی که الان داریم روی jamin cpu=200mhz هم اجرا میشن که حتی نمیدونه کارت گرافیک چیه...درحالیکه گرافیک این گوشی درحد آیفونه وهیچ گیمی درشاءنش ساخته نشده)

داره خودمونی میشه pooya_swimmer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران / اصفهان

پيش فرض

سلام
    اینا توی صفحه اول تاپیک بود.
    من گوشی رو ندارم که تست کنم، حالا اینا هست بالاخره

اعدادی که هستش شماره صفحه تاپیک هست.

151............................................... ......................فارسی ساز که مخصوصِ 6.5

150................................این اپدیت قراره سرعت لود شدن و سرعت فرستادن sms رو بیشتر کنه

138............................................... .........................واسه فارسی ساز اینو تست کن

132............................................... ..............................رام 1,61 هم واسه HD2

123............................................... ........................به هر حال این از فارسی ساز

123............................................... ..............اینم از فینگر کیبورد که حروف گ چ پ ژ هم داره

عزیزم این لیست رو خودم درست کردم گذاشتم ایجا
    من مشکلم یه چیز دیگست .

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Ahvaz, not Ahwaz

پيش فرض

سلام دوست عزیز یه چیزیو جا انداختین واونCPU Snapdragon Dual core 1.5GHZهست.بله دوهسته ای هست و45nm technology میباشد.من که تا بیاد باسر میرم میخرم.(یکی نیست بهم بگه ازکدوم سخت افزار این گوشی تونستی کاربکشی که ازاونم بتونی همه گیمهایی که الان داریم روی jamin cpu=200mhz هم اجرا میشن که حتی نمیدونه کارت گرافیک چیه...درحالیکه گرافیک این گوشی درحد آیفونه وهیچ گیمی درشاءنش ساخته نشده)
    بابا اصلا من هیچ کدوم از این مشخصات رو قبول ندارم.. زاییده توهمه!!
    اگه htc اینقدر تکنولوژی داشت باتری HD2ش اینطوری نبود.
    مخصوصا همین دوالکور بودن و دوال بوت بودن این گوشی نشون میده که این مشخصات یه توهمه!!!
    گرچه توهم شیرینیه و همین کانسپتهاست که ایده میشه و بشر رو تا اینجایی که الان هست رسونده..

اقایون یه لطفی در حقم مکنین؟؟؟
    یه نفر یه ebook جاوا بریزه رو HD2 ببینه چطوری اجرا میشه؟ بعد از تمام لذتهایی که تو این گوشی هست، کتاب خوندن هم باهاش لذت بخشه؟؟
    یه زحمت دیگه، عزیزانی که ایرانسل دارن، یه چک بکنن Opera9 نسبت به opera mini شارژ (اعتبار) بیشتری مصرف میکنه یا نه...چون opera mini قبل از دریافت اطلاعات رو فشرده میکنه که باعث کم شدن هزینه میشه..

8. این کاربر از Eng.Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه davidmti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بابا اصلا من هیچ کدوم از این مشخصات رو قبول ندارم.. زاییده توهمه!!
    اگه htc اینقدر تکنولوژی داشت باتری HD2ش اینطوری نبود.
    مخصوصا همین دوالکور بودن و دوال بوت بودن این گوشی نشون میده که این مشخصات یه توهمه!!!
    گرچه توهم شیرینیه و همین کانسپتهاست که ایده میشه و بشر رو تا اینجایی که الان هست رسونده..

اقایون یه لطفی در حقم مکنین؟؟؟
    یه نفر یه ebook جاوا بریزه رو HD2 ببینه چطوری اجرا میشه؟ بعد از تمام لذتهایی که تو این گوشی هست، کتاب خوندن هم باهاش لذت بخشه؟؟
    یه زحمت دیگه، عزیزانی که ایرانسل دارن، یه چک بکنن Opera9 نسبت به opera mini شارژ (اعتبار) بیشتری مصرف میکنه یا نه...چون opera mini قبل از دریافت اطلاعات رو فشرده میکنه که باعث کم شدن هزینه میشه..
    HD2 هم گوشی آشغالیه من که نمیخرم تستش هم شرمنده نمیتونم بگنم ولی
    تا اونجا که من میدونم از opera ها از این نظر فرقی با هم ندارن چون سرورشون یکیه.

10. این کاربر از davidmti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahan590280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زیر آسمون این شهر

پيش فرض

باز هم سلاااااامممم

سلام يه چيز ديگه هم داره
    WIMAX
    واي خدا چي ميشه اين HD3 !!!!!!
    Last edited by mahan590280; 27-02-2010 at 01:52.

12. این کاربر از mahan590280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

HD2 هم گوشی آشغالیه من که نمیخرم تستش هم شرمنده نمیتونم بگنم ولی
    تا اونجا که من میدونم از opera ها از این نظر فرقی با هم ندارن چون سرورشون یکیه.

سلام.

نظر شما محترم اما از چه نظر اشغاله؟
    اینکه شما نمیخرید یا دیگران نمیتونن بخرن دلیل بر آشغال بودن یه چیز نمیشه.آشغال بودن هم حتما" دلایلی داره ,شما دلایلش رو بفرمایید تا دیگران که میخوان بخرن بفهمن و نخرن .چون دوستانی که خریدن یا اونایی که مثل من هنوز نخریدن دلیلی برآی این قضیه پیدا نکردیم و شما اولین فردی هستید که فهمیدید این گوشی آشغاله.!!!

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.

14. 5 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آهان.. OK. باز هم معذرت. (امروز ما حسابی شرمنده شما شدیم)
    البته این گوشی با این ال سی دی و این سی پی یو حتی اگه فقط باهاش عکس نگاه کنن باتری خالی میکنه، اما بحث سر اینه که چطور htc خودش اینو نفهمیده؟
    به نظر من این یکی از اشکالات تند و تند گوشی ریختن تو بازاره.
    دوستان گرامی کسی اطلاعاتی از حساسیت این صفحه خازنی ها به مرطوب بودن دست داره؟ کثیف شدن ال سی دی چقدر رو دقتشون تاثیر میذاره؟ متاسفانه عادت کردیم ال سی دی رو میالیم به پیرهن یا شلوار و تمیز میکنیم صفحه خازنی ها خش و مش روشون نمی افته؟؟
    مرسی از کمکهاتون.. اگه این انجمن نبود انصافا تو کف این همه سوال میموندم، فروشنده های اهواز که هیچی هالیشون نمیشه..
    چه خازنی چه غیره.آب و مایعات که نمی تونن از پلاستیک یا شیشه رد بشن که مرد مومن.پس خیس شدن موردی نداره فقط یه نکته اگه این رطوبت روی صفحه به بغلها راه پیدا کنه ،به خاطر درز کوچیکی که بین ال سی دی و پلاستیک بغل وجود داره ،این رطوبت میره تو گوشی وکلکش رو می کنه.من یه موتورولا داشتم که عرق دست از لای دکمه ها کم کم نفوذ کرده بود و داخلش زنگ زده بود.پس رطوبت فقط روی صفحه ودور از بغلها بی مشکل ولی اکثر اوقات از بغلها میره تو.در نتیجه باث یه دستمال بینی(پارچه ای بهتره) همیشه تو جیبت باشه تا خیسی دست کلکش رو نکنه.

کثیف بودن مشکلی ایجاد نمی کنه(در حد جای دست.یه وقت نری آش بخوری بریزی روش که دیگه تاچ جواب نمیده)

نه نمی افته

---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------

سلام.

نظر شما محترم اما از چه نظر اشغاله؟
    اینکه شما نمیخرید یا دیگران نمیتونن بخرن دلیل بر آشغال بودن یه چیز نمیشه.آشغال بودن هم حتما" دلایلی داره ,شما دلایلش رو بفرمایید تا دیگران که میخوان بخرن بفهمن و نخرن .چون دوستانی که خریدن یا اونایی که مثل من هنوز نخریدن دلیلی برآی این قضیه پیدا نکردیم و شما اولین فردی هستید که فهمیدید این گوشی آشغاله.!!!

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.
    دلیلش بر بعضی ها بی پولیه!!!

این گوشی رودست نداره فعلا و کف درآره.من هر وقت میرم مهمونی باید نیم ساعت راجع بهش توضیح بدم

16. 2 کاربر از zoorg2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دلیلش بر بعضی ها بی پولیه!!!

این گوشی رودست نداره فعلا و کف درآره.من هر وقت میرم مهمونی باید نیم ساعت راجع بهش توضیح بدم
    سلام.

منم همین مورد رو مطرح کردم ولی خوب نه بصورت مستقیم . البته این که بعضیها نتونن این هزینه رو بکنن ایرادی نداره اما اگر نتونن و بعد عیب بزارن رو جنس مردم و به نظر من توهین کنن به شعور اونایی که گوشی رو خریدن و دارن استفاده میکنن ایراد بزرگیه.(چون به هر حال اونایی که خریدن یا میخوان بخرن برای خودشون ملاکی داشتن و تشخیص دادن بخرن )
    اینجاست که این ضرب المثل شیرین فارسی عینیت پیدا میکنه که: ...... دستش به گوشت نمیرسه میگه......

ضمنا" همین جا بگم که منظورم شخص خاصی نیست و اون دوستمون حتما" دلایل دیگه ای دارن که حتما" اینجا بیان میکنن که چرا این گوشی اشغاله.

18. 3 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •